Evlilik Yıl Dönümü

Evlilik Yıl Dönümü

Son dakika evlilik yıl dönümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik yıl dönümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik yıl dönümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik Yıl Dönümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik yıl dönümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 evlilik yıl dönümü haberi bulunmuştur. Tüm evlilik yıl dönümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim Ali Özbir ve sunucu eşi Esra Erol sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. İki oğlunun babası Ali Özbir'in doğum gününü ve 13. Evlilik yıl dönümünü kutlayan sunucu Esra Erol'un paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
2.07.2023 Magazin
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den evlilik yıl dönümü kutlaması!
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den evlilik yıl dönümü kutlaması! Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, eşiyle birinci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yapan Sayan'a, Ökten'den cevap gecikmedi.
24.04.2023 Magazin
Kocasının ihanetini canlı yayında böyle ifşaladı!
Kocasının ihanetini canlı yayında böyle ifşaladı! Malezya'da evlilik yıl dönümleri olmasına rağmen kocasının başka bir kadınla buluştuğu anları canlı yayınla saniye saniye gösterdi
23.03.2023 Dünya
Eşini boğazında bornoz ipiyle ölü bulmuştu: Şüpheli olayda sanık hakkında karar verildi
Eşini boğazında bornoz ipiyle ölü bulmuştu: Şüpheli olayda sanık hakkında karar verildi Kocaeli'de 3 aylık eşi Beyzanur'u evde ölü bulan ve bir süre tutuklu kaldıktan sonra ev hapsine karar verilen sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti; yeterli, inandırıcı ve kesin delil elde edilemediğinden, "şüpheden sanık yararlanır" ilkesini göz önünde bulundurarak sanığın beraatine karar verdi.
10.01.2023 Yaşam
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015' ve 2018 yılındaki 'All Star'da mücadele eden Sahra Işık, yarışma sonrası sosyal medya paylaşımları ve yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyordu. Survivor Sahra, 2019'da dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı İdris Aybirdi ile evliliklerini kurtarmak için evlilik terapistine başvurdu.
28.10.2022 Magazin
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...'
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...' Bir dönem ilişkilerinde kriz yaşayan ve boşanacakları konuşulan Alişan-Buse Varol çifti, kötü günleri geride bıraktı. Çift, evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü...
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü... Orta Amerika ülkesi Meksika'da bir çift, nikahlarını şaşırtıcı ve oldukça tepki çekecek bir şekilde gerçekleştirdi. Çiftin sadece nikahı değil, sonrasında düzenlediği eğlence de inanılmaz anlara sahne oldu.
7.05.2022 Dünya
Soner Sarıkabadayı'nın mutlu günü!
Soner Sarıkabadayı'nın mutlu günü! Soner Sarıkabadayı, beş yıldır aşk yaşadığı Madelein Camelo Lopez ile Ekim 2020'de dünyaevine girmiş ardından da oğlunu kucağına almıştı. Ünlü çift, dün evlilik yıl dönümlerini kutladı.
5.10.2021 Magazin
Arabasına gözü gibi bakıyor! Tüm teklifleri reddetti, 200 bin lira...
Arabasına gözü gibi bakıyor! Tüm teklifleri reddetti, 200 bin lira... Manisalı iş kadını Deniz Alya Eryılmaz (34), eşi tarafından kendisine evlilik yıl dönümü hediyesi olarak satın alınan ve halk arasında 'Hacı Murat' olarak adlandırılan 1975 model Murat 124 marka otomobiliyle yakından ilgileniyor. İlk günkü klasik görünümünü koruyan otomobiline gelen teklifleri geri çeviren Eryılmaz, şehir içinde kullandığı aracıyla görenlere nostalji yaşatıyor.
24.11.2020 Gündem
Çevik kuvvet polisi Özgül, denizde boğuldu
Çevik kuvvet polisi Özgül, denizde boğuldu Antalya'nın Kemer ilçesine tatile gelen çevik kuvvet polisi Özgül Özdoğan (30), denizde boğularak yaşamını yitirdi.
30.07.2020 Yaşam
Sağlıklı bir yılbaşı sofrasında olması gerekenler
Sağlıklı bir yılbaşı sofrasında olması gerekenler Yeni yıla sayılı günler kaldı, mutfak hazırlıkları da şimdiden başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çoğu evde geniş katılımlı zengin sofralarla yeni yıl karşılanacak. Diyetisyen Perihan Kılıç, sağlıklı beslenmekten yılbaşı gecesi de uzaklaşmamak gerekliliğinin altını çizerek sağlıklı bir sofrada neler olmalı, neler olmamalı konusunda açıklamalarda bulundu.
24.12.2018 Sağlık
Haberler: Evlilik yıl dönümünde hayatını kaybetti
Haberler: Evlilik yıl dönümünde hayatını kaybetti Sarıyer'de gece vardiyasından dönen Korhan Gönen, eve geldiğinde eşini ölü olarak buldu. Kadının bugün evlilik yıl dönümü olduğu öğrenildi. Vücudunda herhangi darp ya da yara izine rastlanılmayan kadının cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kesin ölüm nedeni burada yapılacak incelemelerin ardından belli olacak.
10.12.2018 Yaşam
Eşinin cesedini parçalara ayırıp evde sakladı
Eşinin cesedini parçalara ayırıp evde sakladı Mersin'de lojistik firmasında çalışan Mustafa E.'nin, boşanma aşamasındaki bankacı eşi Cemile E.'yi öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırmasıyla ilgili yeni detaylar şok etti. Tutuklanan zanlının eşini öldürüp, parçaladıktan sonra bir gece kullanmadıkları bir odada muhafaza ettiği, oğlunu da okuldan alıp eve getirerek birlikte orada kaldıkları ortaya çıktı.
3.12.2018 Yaşam
Karaman: "Hiçbir şekilde şüphe duymuyorum"
Karaman: "Hiçbir şekilde şüphe duymuyorum" Trabzonspor'da yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, eski asbaşkanlardan Erol Tuna'nın vermiş olduğu yemekte bir araya geldi.
29.11.2018 Trabzonspor
Kulisleri sallayan bomba iddia! İstifa etmezlerse...
Kulisleri sallayan bomba iddia! İstifa etmezlerse... Erdoğan’ın istifasını istediği Ankara, Bursa ve Balıkesir büyükşehir belediye başkanları için İçişleri Bakanlığı’nın ön çalışma yaptığı, Bakan Soylu’nun son MYK’da “Talimat verdiğiniz takdirde iki günde hallederiz” bilgisini paylaştığı öne sürüldü.
20.10.2017 Siyaset
Bugün de yarın da evet
Bugün de yarın da evet 2007’de nikah masasına oturan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, evliliklerinde 10 yılı geride bıraktı.
16.08.2017 Magazin
1. yıl kutlaması
1. yıl kutlaması Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, önceki akşam Nişantaşı’nda sahibi oldukları Rooms adlı mekanda evliliklerinin birinci yılını kutladı
20.02.2017 Magazin
Giderken evden 3 şey götürdü
Giderken evden 3 şey götürdü İki yıllık evliliklerini bitirmek için mahkemeye başvuran Erhan Çelik ile Gülben Ergen’in boşanma davası 2 Aralık Cuma günü görülecek...
21.11.2016 Magazin
Önce barışma partisi sonra kurşuna 23 yıl
Önce barışma partisi sonra kurşuna 23 yıl Ayrı yaşadığı eşi için barışma partisi düzenleyen, yere ateşten yazı yazan, barıştıktan sonra ise kurşun yağmuruna tutan Çağıl Şimşek hakkında “Kasten öldürmeye teşebbüs”ten dava açıldı.
24.05.2016 Yaşam
14 Şubat’ın intikamını 29 Şubat’ta aldı!
14 Şubat’ın intikamını 29 Şubat’ta aldı! Sevgililer Günü’nde nişanlısının herhangi bir kutlama yapmamasına kızan Şerife Albayrak, “kolay unutulmasın” diye nikah için 29 Şubat’a tarih aldı
29.02.2016 Yaşam
‘Rottweiler’ arkadaşına saldırdı
‘Rottweiler’ arkadaşına saldırdı Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın aktrist Julie Gayet ile aldattığı eski sevgilisi Valerie Trierweiler’in geçen ay gittiği eşcinsel kulübünde olay çıkarttığı öne sürüldü...
11.10.2014 Dünya
22’nci evlilik yıl dönümlerini kutladılar
22’nci evlilik yıl dönümlerini kutladılar ABD Başkanı Barack Obama ile eşi Michelle Obama, 22...
5.10.2014 Dünya
Bunu neden yapıyor?
Bunu neden yapıyor? Kafasını her gün bir kafese kilitliyor
1.07.2013 Arşiv
Bakan Yazıcı uyardı
Bakan Yazıcı uyardı 2010 Kültür Başkenti projesinde tempo düştü, yanlışları örtmeyiz
19.04.2009 Ekonomi
Uludağ'da açıkladı!
Uludağ'da açıkladı! Kendisinden 22 yaş küçük olan türkücü Onur Şan ile geçtiğimiz yıl evlenen Seda Sayan’dan sürpriz açıklama geldi
2.02.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Yıl Dönümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik yıl dönümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.