Evlilik Programları

Evlilik Programları

Son dakika evlilik programları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik programları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik programları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik Programları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik programları gelişmeleri de dahil olmak üzere 245 evlilik programları haberi bulunmuştur. Tüm evlilik programları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Damat adayından flaş itiraf
Damat adayından flaş itiraf Kanal D'deki '2. Sayfa'nın konuğu olan fenomen damat Kaan Güvenilir, bir dönem Solmaz Çiros'la yaşadıkları aşkın gerçekliğine dair itiraflarda bulundu.
16.04.2019 Magazin
Hanife tüm foyalarını ortaya çıkardı!
Hanife tüm foyalarını ortaya çıkardı! Evlilik programlarıyla adını duyuran Hanife Gürdal, katıldığı magazin programında evlilik uğruna başına gelenleri ve aylık kazancını söyledi. Gürdal, yarışmada kaldığı süreçte aylık 2-3 bin TL kazandığı itiraf etti.
28.12.2018 Magazin
Egemen Töreli kimdir?
Egemen Töreli kimdir? Ünlü astrolog Egemen Töreli'nin hayatını kaybettiği haberi gündemde büyük etki yarattı. Sevenlerini oldukça üzen Egemen Töreli trafik kazası geçirdi. Bu gelişme üzerine Egemen Töreli'nin hayatı hakkındaki bilgiler merak edildi.
19.11.2018 Gündem
Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti!
Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti! Türkiye'de uzun süre yayınlanarak reyting rekorları kıran 'Kısmetse Olur' programının Vietnam versiyonunda izleyicilerde büyük şaşkınlık yaratan bir olay yaşandıı
24.09.2018 Dünya
RTÜK'e en çok şikayet edilen dizi belli oldu
RTÜK'e en çok şikayet edilen dizi belli oldu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 2018 yılının ilk 6 ayında en çok şikayeti diziler için aldı. En çok şikayet edilen dizi, Çukur oldu.
25.08.2018 Televizyon
RTÜK'e en çok 'Çukur' dizisi şikayet edildi
RTÜK'e en çok 'Çukur' dizisi şikayet edildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 2018 yılının ilk 6 ayında en çok şikayeti diziler için aldı. Reyting rekortmeni yapımlar hakkında geçen yılın aynı dönemine göre 5 kat artışla 30 bin 358 şikayet yapıldı
25.08.2018 Magazin
Zuhal Topal 'sürpriz deyip' müjdeyi verdi!
Zuhal Topal 'sürpriz deyip' müjdeyi verdi! Bir süredir ekranlardan uzak kalan sunucu Zuhal Topal, yeni projesi için ekranlara tekrar döneceğinin sinyalini sosyal medya paylaşımıyla verdi
18.07.2018 Magazin
İki yıllık OHAL bugün sona eriyor
İki yıllık OHAL bugün sona eriyor 20 Temmuz 2016'da ilan edilen Olağanüstü Hal uygulaması bugün sona eriyor. İki yıllık süreçte 127 bin kişi kamudan ihraç edildi. Yüzlerce kanunda önemli değişiklikler yapıldı.
18.07.2018 Siyaset
İzdivaç programları geri dönüyor!
İzdivaç programları geri dönüyor! RTÜK'ün yaptırımları sonrası evlilik programları format değiştirmişti.
11.12.2017 Televizyon
Esra Erol uyardı: Para vermeyin!
Esra Erol uyardı: Para vermeyin! Sunduğu evlilik programları ile adını duyuran sunucu Esra Erol, dilencilere para verilmemesi çağrısında bulunarak "Kendimi bu konuda suçlu hissediyorum" dedi.
31.10.2017 Magazin
Ahu Tuğba’nın efsane aşkından bomba itiraf!
Ahu Tuğba’nın efsane aşkından bomba itiraf! ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği “Esra Erol’da” programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan'dan şaşırtıcı iddialar.
24.10.2017 Magazin
Suç formatlı programlar öfke ve şiddeti artırır
Suç formatlı programlar öfke ve şiddeti artırır İzdivaç programlarının bitmesiyle sunucu ve yapımcıların yeni ekmek kapısı, ekranlarda Müge Anlı ile popüler olan kayıpları arama, cinayet çözme temalı gündüz kuşağı programları oldu.
23.09.2017 Arşiv
Evlilik programları hikaye ve yalandı
Evlilik programları hikaye ve yalandı Ece Erken, RTÜK kararıyla bu yıl ekranlara veda eden evlilik programlarını topa tuttu.
19.09.2017 Magazin
Evlilik programı ve ben!
Evlilik programı ve ben! Gülben Ergen, önceki gün Bodrum yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıdı.
25.08.2017 Magazin
Tüm gözler Esra Erol'da; çünkü...
Tüm gözler Esra Erol'da; çünkü... Evlilik programlarının kaldırılmasıyla birlikte tüm gözler Esra Erol'a çevrildi. Esra Erol'da yeni sezonda olmayacak mı?
24.08.2017 Televizyon
Evlilik programları ile ilgili flaş karar!
Evlilik programları ile ilgili flaş karar! RTÜK İzleme ve Değerlendirme Daire Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı 'evlilik programları' ile ilgili flaş açıklama.
21.08.2017 Magazin
Bir gün eş arıyor ertesi gün manken oluyor!
Bir gün eş arıyor ertesi gün manken oluyor! Yarışma programlarının masum olmayan profesyonel bir cast listesi var. Sina Koloğlu, farklı yarışmalarda farklı karakterlerle ortaya çıkan aynı kişilere dikkat çekti.
21.08.2017 Televizyon
Herkesin merak ettiği soruya kaçamak cevap!
Herkesin merak ettiği soruya kaçamak cevap! Sunucu Esra Erol, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Gazetecilerin 'Evlilik programınız devam edecek mi?' sorusuna kaçamak cevap verdi
24.06.2017 Magazin
Devam ediyorum!
Devam ediyorum! Esra Erol önceki akşam Etiler’de bulunan bir mekan çıkışı görüntülendi.
23.06.2017 Magazin
Esra Erol’dan 'tarihi' açıklama: 1920'ye dayanıyor...
Esra Erol’dan 'tarihi' açıklama: 1920'ye dayanıyor... Esra Erol, dünkü canlı yayınında evlilik programları hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi.
20.06.2017 Televizyon
Kısmetse Olur'da beklenmedik eleme!
Kısmetse Olur'da beklenmedik eleme! Yayın hayatına artık internetten devam eden Kısmetse Olur evlilik programları ile ilgili yasaklar yüzünden yayınlanmamış bölümlerini internet sitesinden yayınlamaya başladı.Bu haftanın elenen ismi ise gelinler evinden Gamze oldu.
9.05.2017 Sinema-Dizi
Kısmetse Olur neden yayınlanmıyor? Evlilik programları kaldırıldı mı?
Kısmetse Olur neden yayınlanmıyor? Evlilik programları kaldırıldı mı? Kısmetse Olur programı yayından kaldırıldı mı? 29 Nisan'da yeni KHK'nın yayınlanmasının ardından evlilik programlarının kaldırılması konusuna yönelik karar alındı. Bu gelişmeyle birlikte gündemde Kısmetse Olur'un bitip bitmediğiyle ilgili araştırmalar başladı. İşte Kısmetse Olur ile ilgili son durum...
29.09.2021 Gündem
"Kısmetse Olur artık yok"
"Kısmetse Olur artık yok" Milliyet yazarı Sina Koloğlu son günlerin en çok konuşulan programı "Kısmetse Olur"la ilgili çok çarpıcı bir yazı kale aldı. Yapımcısı Haluk Şirin ile konuşan Koloğlu, Kısmetse Olur programının izleyicilerine kötü haberi verdi. İşte Kısmetse Olur'un akıbeti...
5.05.2017 Magazin
Kısmetse Olur evlilik programı yayından kaldırıldı mı?
Kısmetse Olur evlilik programı yayından kaldırıldı mı? Geçtiğimiz Cumartesi yayınlanan KHK ile evlilik programlarının kaldırılacağı konusu gündeme bomba gibi düşmüştü. O günden bu yana Kısmetse Olur'un yayınlanmaması fenomenlerini üzdü. Peki Kısmetse Olur bitti mi? İşte alınan karara göre Kısmetse Olur programı için son durum...
29.09.2021 Gündem
Evlilik programlarına şok! Yayın yapamayacaklar...
Evlilik programlarına şok! Yayın yapamayacaklar... OHAL kapsamında çıkarılan 690 sayılı KHK ile evlilik programları daha önce "koruyucu sembol" kullanılarak, çocukların da TV izlediği saatlerde yayın yapabiliyordu. Artık koruyucu sembol olsa bile söz konusu zaman dilimlerinde evlilik programları yayınlanmayacak. İşte evlilik programlarının akıbeti ile ilgili son durum...
4.05.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Programları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik programları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.