Evlilik Programı

Evlilik Programı

Son dakika evlilik programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 680 evlilik programı haberi bulunmuştur. Tüm evlilik programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? Ekranların sevilen program yapımcılarından Esra Erol’un yeni sezonunun başlayacağı tarih sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol’un sunduğu aile hikayelerinin yer aldığı program “Esra Erol’da” nın yayın tarihi belli oldu. Program 24 Haziran’da ekranlara yaz arası vermişti. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Esra Erol yayın tarihi!
14.08.2022 Televizyon
Evlilik programına katılmıştı! Eşini parçalara ayırdı
Evlilik programına katılmıştı! Eşini parçalara ayırdı Her gün Rus bombalarının yağdığı, savaşın pençesindeki Ukrayna, bu kez de korkunç bir suçla çalkalanıyor. Evlilik programına katılan bir avukat eşeni parçalara ayırdı. Korkunç olayın detayları şok etti.
15.07.2022 Dünya
Fenomen gelin adayı Solmaz öyle bir kilo aldı ki! Şimdi tanınmaz halde... Eski halini bilenler değişimi görünce şok oldu!
Fenomen gelin adayı Solmaz öyle bir kilo aldı ki! Şimdi tanınmaz halde... Eski halini bilenler değişimi görünce şok oldu! Evlilik programı sayesinde tanınan Solmaz Çiros sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor. Solmaz Çiros, Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu evlilik programıyla ünlenmişti. Fenomen gelin adayı, programda yaptığı kalça danslarıyla adından söz ettirmişti. Sosyal medya hesabı Instagram'ı aktif olarak kullanan Solmaz'ın eski halinden eser kalmadı. Oldukça kilo alan fenomen ismin eski halini bilenler yeni halini görünce gözlerine inanamıyor. İşte fenomen gelin adayı Solmaz'ın şok eden değişimi...
14.05.2022 Magazin
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun'
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun' Evlilik programı sayesinde tanınan ve Seda Sayan'ın klibinde de oynayan Solmaz Çiros sosyal medyada dikkat çekiyor. Eski halinden eser kalmayan gelin adayı Solmaz son olarak sahne için iddialı pozlar verdi. Solmaz Çiros'un derin göğüs dekoltesi takipçilerini ikiye böldü. Çiros'un paylaşımına yorumlar yağdı...
28.01.2022 Magazin
Naz Mila'dan şaşırtan itiraf! 'Hayatımda hiç erkek yok'
Naz Mila'dan şaşırtan itiraf! 'Hayatımda hiç erkek yok' İzdivaç programlarıyla adını duyurduktan sonra sosyal medyada iddialı paylaşımlar yapan Naz Mila takipçilerinin sorularını yanıtladı. Naz Mila bir takipçisinin sorusuna verdiği cevap ise şaşırttı.
7.01.2022 Magazin
Naz Mila'nın yeni mesleğini duyan şaşırdı!
Naz Mila'nın yeni mesleğini duyan şaşırdı! Bir dönem popüler olan evlilik programlarıyla adını duyuran 29 yaşındaki Naz Mila, son dönemde müstehcen pozlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Naz Mila'nın yeni mesleğini duyanlar şaştı kaldı...
9.12.2021 Magazin
Songül Karlı'dan frikik açıklaması! İsyan etti...
Songül Karlı'dan frikik açıklaması! İsyan etti... Songül Karlı'nın spor yaparken çekildiği pozları sosyal medyada gündem olmuştu. 47 yaşındaki türkücü 'Magazin Noteri' programında; 'frikik' iddiası, Metin Yüncü ile olaylı boşanması ve bir dönem sunuculuğunu yaptığı evlilik programı hakkında açıklamalarda bulundu.
13.02.2021 Magazin
İzdivaç programında tanıştı, hayatı kabusa döndü
İzdivaç programında tanıştı, hayatı kabusa döndü Midyeci Nedim Karamürsel, Elvira İsmayilova’yla evlendikten 3 ay sonra boşanma davası açtı. İsmayilova’nın vatandaşlık için kendisi ile evlendiğini öne süren Karamürsel’in davası 11 yıl sürdü. Karamürsel şimdi de kendisinden olmadığını iddia ettiği çocuğu nüfus kaydından sildirmeye çalışıyor.
20.07.2020 Yaşam
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında?
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İlk olarak evlilik programı ile adını duyurmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile adından sıkça söz ettirmeye devam eden Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İşte detaylar...
13.01.2020 Gündem
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir?
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir? Fenomen Gelin adayı Hanife Gürdal, evlendi. Magazin haberlerinin ilgi çeken karakteri Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile evlendi. Peki, Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal kaç yaşında?
19.12.2019 Gündem
Ünlü damat adayı veda videosu yayınlayıp intihar etti
Ünlü damat adayı veda videosu yayınlayıp intihar etti Katıldığı evlilik programıyla tanınan damat adayı Uğur Doğan, Fatih'te intihar etti.
14.08.2019 Yaşam
Damat adayından flaş itiraf
Damat adayından flaş itiraf Kanal D'deki '2. Sayfa'nın konuğu olan fenomen damat Kaan Güvenilir, bir dönem Solmaz Çiros'la yaşadıkları aşkın gerçekliğine dair itiraflarda bulundu.
16.04.2019 Magazin
Hanife tüm foyalarını ortaya çıkardı!
Hanife tüm foyalarını ortaya çıkardı! Evlilik programlarıyla adını duyuran Hanife Gürdal, katıldığı magazin programında evlilik uğruna başına gelenleri ve aylık kazancını söyledi. Gürdal, yarışmada kaldığı süreçte aylık 2-3 bin TL kazandığı itiraf etti.
28.12.2018 Magazin
Hanife: Herkes yattığı yerden para kazanma derdinde
Hanife: Herkes yattığı yerden para kazanma derdinde Katıldığı bir evlilik programı sonrası tanınan Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı. Reklam amaçlı işe girdiği iddialarını reddeden Hanife, "Herkes yattığı yerden para kazanma derdinde..." dedi.
19.11.2018 Magazin
Sinem Umaş kimdir?
Sinem Umaş kimdir? Sinem Umaş hakkındaki bilgiler merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Gelin programınının tanıdık yüzü Sinem Umaş'ın darp edildiği haberleri gündemde yankılanıyor. İşte Sinem Umaş kimdir? Sorusunun yanıtı...
18.10.2018 Gündem
Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti!
Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti! Türkiye'de uzun süre yayınlanarak reyting rekorları kıran 'Kısmetse Olur' programının Vietnam versiyonunda izleyicilerde büyük şaşkınlık yaratan bir olay yaşandıı
24.09.2018 Dünya
Hanife'nin büyük aşkı yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı
Hanife'nin büyük aşkı yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı Katıldığı evlilik programında gelin adayı Hanife Gürdal ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Serkan Bağra, yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı.
21.09.2018 Magazin
İşte Hanife'nin son hali!
İşte Hanife'nin son hali! Zuhal Topal'ın evlilik programı yayınlandığı dönemde kendisine eş arayan Hanife, şöhreti yakalamıştı. Parayı bulunca estetik yaptıran Hanife, başka biri oldu.
14.03.2018 Magazin
Gelin adayının dansı olay oldu!
Gelin adayının dansı olay oldu! RTÜK'ün yasağını çiğneyip Youtube kanalında evlilik programını yayınlamaya devam eden Seda Sayan, tepki çekecek bir harekete imza attı.
15.12.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı 21 Kasım Salı günü ATV yayın akışı sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile güne merhaba diyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler en ince ayrıntılarına kadar seyirci ile buluşacak. Güne daha dinamik ve bilgi dolu başlamak istiyorsanız haber bültenini izlemeyi sakın unutmayın. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü karşınızda! Dram ağırlıklı olan yerli dizide yine birbirinden farklı olaylar silsilesi yaşanıyor. Merak edilenleri ekranlarınız karşısındayken seyrederek öğrenebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 15 Kasım Çarşamba
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 15 Kasım Çarşamba 15 Kasım Çarşamba günü TRT 1, sabah 07:00’da “İyilik Kulübü” adlı saygınlığı ortaya çıkaran renkli bir program ile yayın akışına başlıyor. Programda hayatının erken döneminde savaşla tanışmış, yetim veya öksüz kalmış çocukların minik yüreklerine dokunuluyor ve yüreklerini süsleyen küçük hayaller gerçeğe dönüştürüyor. Hüzünlü anlar yaşatacak olan program ile sabahınızı daha renkli kılabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Diriliş Ertuğrul” adlı yerli dizinin tarih dolu sahneleri ile sürükleyici bir akşam hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma 10 Kasım Cuma günü ATV, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ekranlarda yerini alıyor. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan uzun bir haber skalası ile karşı karşıya kalacaksınız. Gündeme dair tüm merak ettiklerinizi ekranlarınız başındayken öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı sıcak İç Anadolu dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Yer yer güldüren bazen hüzünlendiren bir bölüm yine karşınızda. Yeni bölüme dair gelişmeleri merak ediyorsanız sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 1 Kasım Çarşamba
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 1 Kasım Çarşamba 1 Kasım Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı, sabah 07:10’da “İyilik Kulübü” adlı dayanışmayı sağlayan güzel bir program ile güne merhaba diyor. Hayatında zor ve acıklı bir süreç geçirmiş birbirinden masum çocukların o minik hayalleri yine gerçeğe dönüşecek. Akşam kuşağında ise “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizi yayına geliyor. Sürükleyici ve mücadeleci bir bölüm ile akşamınızı hareketlendirebilirsiniz. Kanala dair yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.