Solmaz Çiros

Solmaz Çiros

Son dakika solmaz çiros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan solmaz çiros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını solmaz çiros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Solmaz Çiros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan solmaz çiros gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 solmaz çiros haberi bulunmuştur. Tüm solmaz çiros haberleri aşağıda listelenmiştir.
Solmaz Çiros'un dansı sosyal medyaya damga vurdu
Solmaz Çiros'un dansı sosyal medyaya damga vurdu Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel isimli evlilik programında ünlenen Solmaz Çiros, yaptığı dans ile sosyal medyaya damga vurdu. Oldukça kilo aldığı gözlenen fenomen ismin, eski halinden eser kalmadı.
27.08.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Solmaz öyle bir kilo aldı ki! Şimdi tanınmaz halde... Eski halini bilenler değişimi görünce şok oldu!
Fenomen gelin adayı Solmaz öyle bir kilo aldı ki! Şimdi tanınmaz halde... Eski halini bilenler değişimi görünce şok oldu! Evlilik programı sayesinde tanınan Solmaz Çiros sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor. Solmaz Çiros, Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu evlilik programıyla ünlenmişti. Fenomen gelin adayı, programda yaptığı kalça danslarıyla adından söz ettirmişti. Sosyal medya hesabı Instagram'ı aktif olarak kullanan Solmaz'ın eski halinden eser kalmadı. Oldukça kilo alan fenomen ismin eski halini bilenler yeni halini görünce gözlerine inanamıyor. İşte fenomen gelin adayı Solmaz'ın şok eden değişimi...
14.05.2022 Magazin
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun'
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun' Evlilik programı sayesinde tanınan ve Seda Sayan'ın klibinde de oynayan Solmaz Çiros sosyal medyada dikkat çekiyor. Eski halinden eser kalmayan gelin adayı Solmaz son olarak sahne için iddialı pozlar verdi. Solmaz Çiros'un derin göğüs dekoltesi takipçilerini ikiye böldü. Çiros'un paylaşımına yorumlar yağdı...
28.01.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu!
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu! Kibariye, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Şarkıcı, ayrıca İzmir'deki konserini ileri bir tarihe ertelediğini de duyurdu
21.01.2022 Magazin
Gelin adayı Solmaz Çiros dekolteli pozuyla tüm dikkatleri çekti!
Gelin adayı Solmaz Çiros dekolteli pozuyla tüm dikkatleri çekti! Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle zaman zaman gündeme geliyor. Solmaz Çiros son olarak sahne alacağı mekan için verdiği pozları paylaşınca takipçilerinden kendisine "Doğal halin daha iyi" yorumları yağdı.
21.01.2022 Magazin
Boğazın sultanı!
Boğazın sultanı! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk Müziği’nin başarılı ismi Seda Sayan’ı ağırladı.
19.09.2021 Magazin
Solmaz Çiros kimdir? Nerelidir? Solmaz Çiros kaç yaşında?
Solmaz Çiros kimdir? Nerelidir? Solmaz Çiros kaç yaşında? Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Solmaz Çiros'un kim olduğu sosyal medyada merak ediliyor. Peki Solmaz Çiros kimdir? Nerelidir? Solmaz Çiros kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Gelin adayı Solmaz'dan kalça dansı!
Gelin adayı Solmaz'dan kalça dansı! Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programıyla adını duyuran gelin adayı Solmaz Çiros, şarkıcı olarak çıktığı bir düğünde kalça dansı yaparak herkesi şaşkına çevirdi.
30.11.2019 Magazin
Damat adayından flaş itiraf
Damat adayından flaş itiraf Kanal D'deki '2. Sayfa'nın konuğu olan fenomen damat Kaan Güvenilir, bir dönem Solmaz Çiros'la yaşadıkları aşkın gerçekliğine dair itiraflarda bulundu.
16.04.2019 Magazin
Kaan Güvenilir Survivor'da!
Kaan Güvenilir Survivor'da! Survivor 2019'a yeni bir yarışmacısı dahil oldu. Yarışmacılardan en dikkat çeken isim olan Kaan Survivor'a dahil oldu
13.02.2019 Magazin
Solmaz Çiros kimdir?
Solmaz Çiros kimdir? Solmaz Çiros kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. İzdivaç programının popüler gelin adayı Solmaz Çiros sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. İşte gelin adayı Solmaz Çiros'un merak edilen hayatını derledik.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı TV8’de 26 Eylül Salı gününe ait yayın akışı sabah saat 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık yaşam programının yeni bölümü ile başlayacak. Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film ve Aşk-ı Roman adlı yerli diziden sonra, Gençlik Başımda Duman adlı yerli dizi ve Emlak Avcıları adlı program yayınlanacak. Gerçeğin Peşinde programının yayınından sonra Kocan Kadar Konuş Diriliş adlı sinema ve Arkadaşım Hoşgeldin adlı komedi programı TV8 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi TV8’in 23 Eylül’de hafta sonunun ilk günü yayın akışı eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın 07.00’de yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Yaşamdan Hikayeler programı yayınlanacak. Aşk-ı Roman’ın yeni bölümü ve Magazin 8 canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Gençlik Başımda Duman adlı yeni dizi sonrasında akşam kuşağında İnsanlar Alemi adlı program ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı adlı yerli film ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı 19 Eylül Salı günü Tv8 yayın akışı, 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümüyle başlayacak. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film ile devam eden Tv8 sabah kuşağı, Aşk-ı Roman dizisi, Yaşamdan Hikayeler, Yemekteyiz gibi programlarla devam edecek. 5’er Beşer adlı program ve Salak Milyoner adlı yerli sinema ile akşam kuşağı Tv8’de yayında olacak.
29.09.2021 Gündem
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba Tv8’in 6 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, sabah saat 06.45’te Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümünün ekrana gelmesiyle başlıyor. Sonrasında ise Tv8 sabah kuşağı, eğlenceli program Oynat Bakalım’ın yayınlanmasıyla devam edecek. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film, Aşk-ı Roman ve Gerçeğin Peşinde gibi programlardan sonra akşam kuşağında Güldür Güldür Show adlı tiyatro programının yeni bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Acun'un yeni bombası! Herkesi şaşırttı...
Acun'un yeni bombası! Herkesi şaşırttı... Acun Ilıcalı'nın kanalına yeni transfer ettiği Aşk-ı Roman çok eleştirilmişti. Ancak Aşk-ı Roman dizisinin reytingi beklenenin üzerinde yer alarak ilk 10'a girdi.
24.08.2017 Televizyon
Aşk-ı Roman dizisine tepki yağdı!
Aşk-ı Roman dizisine tepki yağdı! İlk bölümüyle ekrana gelen Aşk-ı Roman dizisine sosyal medya kullanıcılarından ağır eleştiriler yöneltildi.
22.08.2017 Televizyon
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu Gelin adayı Solmaz ile damat adayı Kaan'ın bir dizide oynayacağı konuşuluyordu. İkilinin dizisi Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yer alacak
14.07.2017 Magazin
Gelin adayı Solmaz efsane dizide başrol oynayacak!
Gelin adayı Solmaz efsane dizide başrol oynayacak! "Evleneceksen Gel" izdivaç programının yerli yersiz göbek atmasıyla hafızalara kazınan gelin adayı Solmaz ve talibi Kaan yeni bölümleri çekilen "Cennet Mahallesi"nde başrolde oynayacak.
29.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Solmaz Çiros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki solmaz çiros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.