Gelin Adayı Solmaz

Gelin Adayı Solmaz

Son dakika gelin adayı solmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gelin adayı solmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gelin adayı solmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gelin Adayı Solmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelin adayı solmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 gelin adayı solmaz haberi bulunmuştur. Tüm gelin adayı solmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz gün Vadistanbul'daydı. Yakın arkadaşları ile buluşmadan önce alışverişini tamamlayan oyuncu, karşılaştığı gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak, objektiflere poz verdi.
14.05.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Solmaz öyle bir kilo aldı ki! Şimdi tanınmaz halde... Eski halini bilenler değişimi görünce şok oldu!
Fenomen gelin adayı Solmaz öyle bir kilo aldı ki! Şimdi tanınmaz halde... Eski halini bilenler değişimi görünce şok oldu! Evlilik programı sayesinde tanınan Solmaz Çiros sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor. Solmaz Çiros, Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu evlilik programıyla ünlenmişti. Fenomen gelin adayı, programda yaptığı kalça danslarıyla adından söz ettirmişti. Sosyal medya hesabı Instagram'ı aktif olarak kullanan Solmaz'ın eski halinden eser kalmadı. Oldukça kilo alan fenomen ismin eski halini bilenler yeni halini görünce gözlerine inanamıyor. İşte fenomen gelin adayı Solmaz'ın şok eden değişimi...
14.05.2022 Magazin
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun'
Gelin adayı Solmaz Çiros'dan iddialı poz! 'Gittikçe açılıyorsun' Evlilik programı sayesinde tanınan ve Seda Sayan'ın klibinde de oynayan Solmaz Çiros sosyal medyada dikkat çekiyor. Eski halinden eser kalmayan gelin adayı Solmaz son olarak sahne için iddialı pozlar verdi. Solmaz Çiros'un derin göğüs dekoltesi takipçilerini ikiye böldü. Çiros'un paylaşımına yorumlar yağdı...
28.01.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu!
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu! Kibariye, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Şarkıcı, ayrıca İzmir'deki konserini ileri bir tarihe ertelediğini de duyurdu
21.01.2022 Magazin
Gelin adayı Solmaz Çiros dekolteli pozuyla tüm dikkatleri çekti!
Gelin adayı Solmaz Çiros dekolteli pozuyla tüm dikkatleri çekti! Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle zaman zaman gündeme geliyor. Solmaz Çiros son olarak sahne alacağı mekan için verdiği pozları paylaşınca takipçilerinden kendisine "Doğal halin daha iyi" yorumları yağdı.
21.01.2022 Magazin
Gelin adayı Solmaz'dan kalça dansı!
Gelin adayı Solmaz'dan kalça dansı! Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programıyla adını duyuran gelin adayı Solmaz Çiros, şarkıcı olarak çıktığı bir düğünde kalça dansı yaparak herkesi şaşkına çevirdi.
30.11.2019 Magazin
Damat adayından flaş itiraf
Damat adayından flaş itiraf Kanal D'deki '2. Sayfa'nın konuğu olan fenomen damat Kaan Güvenilir, bir dönem Solmaz Çiros'la yaşadıkları aşkın gerçekliğine dair itiraflarda bulundu.
16.04.2019 Magazin
Gelin adayı Solmaz, karakolluk oldu!
Gelin adayı Solmaz, karakolluk oldu! İzdivaç programlarının yasaklanmasının ardından ekranlardan ayağı kesilen gelin adayı Solmaz, evleneceği konuşulan Kaan'ı karakola şikayet etti.
16.03.2018 Magazin
Solmaz Çiros kimdir?
Solmaz Çiros kimdir? Solmaz Çiros kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. İzdivaç programının popüler gelin adayı Solmaz Çiros sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. İşte gelin adayı Solmaz Çiros'un merak edilen hayatını derledik.
29.09.2021 Gündem
Solmaz, +18'lik görüntüler için konuştu: O kişi...
Solmaz, +18'lik görüntüler için konuştu: O kişi... Sosyal medyada hızla yayılan ve kendisine ait olduğu söylenen +18'lik görüntülere açıklık getiren gelin adayı Solmaz, "O kişi kesinlikle ben değilim" dedi.
12.12.2017 Magazin
Solmaz, Bircan İpek'i çıldırttı: Senin o dilini kopartırım!
Solmaz, Bircan İpek'i çıldırttı: Senin o dilini kopartırım! Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı geçtiğimiz günlerde gelin adayı Solmaz'ın +18'lik görüntülerini masaya yatırmıştı. Konuyla ilgili Solmaz, "Maymunlar, konuşmayı bilmiyor." deyince programın sunucuları çıldırdı.
12.12.2017 Magazin
Şoke eden +18'lik görüntüler! Solmaz ne diyecek?
Şoke eden +18'lik görüntüler! Solmaz ne diyecek? İzdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Solmaz'a ait olduğu öne sürülen skandal görüntüler, paylaşım sitelerinde elden ele dolaşıyor.
7.12.2017 Magazin
Gelin adayı Solmaz'a ait olduğu söylenen görüntüler olay oldu!
Gelin adayı Solmaz'a ait olduğu söylenen görüntüler olay oldu! Gelin adayı Solmaz'a ait olduğu söylenen görüntüler olay oldu!
21.01.2022 Magazin
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı 19 Eylül Salı günü Tv8 yayın akışı, 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümüyle başlayacak. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film ile devam eden Tv8 sabah kuşağı, Aşk-ı Roman dizisi, Yaşamdan Hikayeler, Yemekteyiz gibi programlarla devam edecek. 5’er Beşer adlı program ve Salak Milyoner adlı yerli sinema ile akşam kuşağı Tv8’de yayında olacak.
29.09.2021 Gündem
Solmaz ile Kaan dudak dudağa!
Solmaz ile Kaan dudak dudağa! Gelin adayı Solmaz ile damat adayı Kaan öpüştü.
14.09.2017 Televizyon
Gelin adayı Hanife sonunda amacına ulaştı
Gelin adayı Hanife sonunda amacına ulaştı Gelin adayı Hanife izdivaç programları bitince meşhur olacak yeri buldu. Gelin adayı Solmaz'dan sonra Hanife de Aşk-ı Roman dizisinde rol alacak.
9.09.2017 Magazin
Gelin aday Hanife sonunda amacına ulaştı
Gelin aday Hanife sonunda amacına ulaştı Gelin adayı Hanife izdivaç programları bitince meşhur olacak yeri buldu. Gelin adayı Solmaz'dan sonra Hanife de Aşk-ı Roman dizisinde rol alacak.
9.09.2017 Sinema-Dizi
Acun'un yeni bombası! Herkesi şaşırttı...
Acun'un yeni bombası! Herkesi şaşırttı... Acun Ilıcalı'nın kanalına yeni transfer ettiği Aşk-ı Roman çok eleştirilmişti. Ancak Aşk-ı Roman dizisinin reytingi beklenenin üzerinde yer alarak ilk 10'a girdi.
24.08.2017 Televizyon
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu Gelin adayı Solmaz ile damat adayı Kaan'ın bir dizide oynayacağı konuşuluyordu. İkilinin dizisi Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yer alacak
14.07.2017 Magazin
Gelin adayı Solmaz efsane dizide başrol oynayacak!
Gelin adayı Solmaz efsane dizide başrol oynayacak! "Evleneceksen Gel" izdivaç programının yerli yersiz göbek atmasıyla hafızalara kazınan gelin adayı Solmaz ve talibi Kaan yeni bölümleri çekilen "Cennet Mahallesi"nde başrolde oynayacak.
29.05.2017 Magazin
İsmail YK kimdir?
İsmail YK kimdir? Farklı tarzı ve şarkılarıyla dikkat çeken İsmail YK, Seda Sayan'ın sunduğu izdivaç programına katıldı. Evleneceksel Gel programında damat adayı olarak yer alan YK, gelin adayı Solmaz'a talip oldu. Gündeme bomba gibi düşen bu haberle İsmail YK kimdir? sorusu da araştırılmaya başladı.
29.09.2021 Gündem
Evleneceksen Gel (23 Ocak 2017)
Evleneceksen Gel (23 Ocak 2017) Gündüz kuşağının sevilen programlarından Evleneceksen Gel 23 Ocak Pazartesi günü de ilgiyi üzerinde topladı. Evleneceksen Gel'de Solmaz ile Kaan'ın evlenip evlenmeyeceği merak konusu oldu. Nurullah'ın bu duruma tepkisi ne olacaktır? Hepsi Evleneceksen Gel'de...
29.09.2021 Gündem
Gelin adayına 'Beni tahrik ediyorsun' dedi!
Gelin adayına 'Beni tahrik ediyorsun' dedi! İzdivaç programında damat adayı Nurullah'ın, talip olduğu gelin adayı Solmaz'a, "Dans ederek beni tahrik ediyorsun" demesi şaşkınlık yarattı.
18.10.2016 Magazin
"Beni tahrik ediyorsun"
"Beni tahrik ediyorsun" İzdivaç programında damat adayı Nurullah, talip olduğu gelin adayı Solmaz'a "Dans ederek beni tahrik ediyorsun" diyerek ekran başındakileri şaşırttı.
18.10.2016 Sinema-Dizi
Evleneceksen Gel'de olay sahneler yaşandı!
Evleneceksen Gel'de olay sahneler yaşandı! Evleneceksen Gel İzdivaç programında romantik komedi anları yaşandı. Nasıl mı dersiniz? Talibini arayan gelin adayı Solmaz, kendisi için gelen talibine "Kalbini durdururum" diyerek aniden piste fırlayıp dans etti. O ilginç anlar işte böyle yansıdı...
5.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gelin Adayı Solmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gelin adayı solmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.