Evlilik Açıklaması

Evlilik Açıklaması

Son dakika evlilik açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 evlilik açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm evlilik açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 yıldır Dinç Aydoğdu’yla beraber! Hande Ataizi’nden evlilik açıklaması
4 yıldır Dinç Aydoğdu’yla beraber! Hande Ataizi’nden evlilik açıklaması Dört yıldır Dinç Aydoğdu’yla birlikte olan Hande Ataizi, evlenmeyi düşünmediğini söyledi.
21.11.2023 Magazin
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’ Çağlar Ertuğrul 2016’dan beri Kayla Manukyan ile aşk yaşıyor. Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.
18.11.2023 Magazin
Simge Ünal'dan 'evlilik' açıklaması!
Simge Ünal'dan 'evlilik' açıklaması! Manken Simge Ünal, 21 Kasım'da İzmir If Wedding fuarında düzenlenecek defilelerde gelinlik giyecek. "Türkiye'de en çok gelinlik giyen ben olabilirim" diyen Ünal, evliliğe bakış açısını anlattı.
11.11.2023 Magazin
Ünlü Oyuncu Kaan Yıldırım'dan evlilik açıklaması! Teklif İngiltere'de edilmişti
Ünlü Oyuncu Kaan Yıldırım'dan evlilik açıklaması! Teklif İngiltere'de edilmişti "Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Hadise ve Hande Erçel ilişkini geride bırakıp, kendisi gibi oyuncu Pınar Deniz ile mutluluğu buldu. Kaan Yıldırım, ilişkisi Hadise ve Hande Erçel ile aradığın mutluluğu bulamadıktan sonra, meslektaşı Pınar Deniz ile aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, çıkan evlilik haberleri hakkında konuştu.
26.10.2023 Magazin
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı Selahattin Taşdöğen’in Hamas-İsrail savaşı hakkındaki sözleri tartışma yarattı.
22.10.2023 Magazin
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi Rockçı Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Daha önce "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap şaşırtan sanatçı, özel hayatı hakkında çarpcı bir açıklamaya daha imza attı.
22.10.2023 Magazin
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile uzun bir yol yürüdüğünü söyledi ve ekledi: “Kısmet olursa evleniriz. Kendisi çok detaycıdır. İşime de çok büyük emeği ve katkısı vardır.”
8.10.2023 Magazin
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
Evrim Akın'dan şaşırtan evlilik açıklaması! 'Ailem istemiyor'
Evrim Akın'dan şaşırtan evlilik açıklaması! 'Ailem istemiyor' Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' progmında sunuculuk yapan Evrim Akın, muhabirlerle sohbet etti. Alışverişe çıkan Akın, özel hayatı hakkında yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
25.09.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den evlilik açıklaması! Kamera karşısına el ele çıkıp cevapladılar
Çağla Şıkel'den evlilik açıklaması! Kamera karşısına el ele çıkıp cevapladılar Özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozan manken Çağla Şıkel, ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor. Aşkları tam gaz devam eden çift, önceki gün el ele çıktıkları bir etkinlik çıkışında 'evlilik' sorularına sitem etti.
10.09.2023 Magazin
Volkan Konak'tan dikkat çeken evlilik açıklaması
Volkan Konak'tan dikkat çeken evlilik açıklaması Karadeniz müziğinin sevilen adı Volkan Konak sahne almadan önce muhabirlerin sorularını cevapladı.
14.08.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması! "Hayırlısı olsun"
İbrahim Tatlıses'ten evlilik açıklaması! "Hayırlısı olsun" 'İmparator' lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Tatlıses her an sürpriz bir şekilde evlenebileceğini açıklayarak herkesi şaşırttı.
10.08.2023 Magazin
Belçim Bilgin'den 'evlilik' açıklaması: Büyük bir ağırlık getiriyor
Belçim Bilgin'den 'evlilik' açıklaması: Büyük bir ağırlık getiriyor Geçtiğimiz yıl Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken trafik kazası geçiren ve belinden sakatlanan Belçim Bilgin, yaşadığı zorlu süreci konuk olduğu programda anlattı. 2018'de 12 yıllık evliliğini sonlandırdığı eski eşi Yılmaz Erdoğan ile ilgili de konuşan Bilgin, "Bir daha evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna yanıt verdi.
23.06.2023 Magazin
Melisa Sözen: Harun ile evlenmeyi düşünmüyoruz
Melisa Sözen: Harun ile evlenmeyi düşünmüyoruz 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin ile 9 yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan oyuncu Melisa Sözen, önceki akşam Cihangir'de evine giderken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Sözen, Harun Tekin ile ilgili gelen soruların üzerine dikkat çeken bir 'evlilik' açıklaması yaptı.
23.04.2023 Magazin
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti!
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti! Sözü Hakkı Yalçın'a, bestesi Ayla Çelik ve Serdar Aslan'a ait olan 'Söz' isimli şarkıyı seslendirip geçtiğimiz hafta Youtube kanalında yayınlayan Linet, tüm izinlerin alınmasına rağmen parçanın yayından kaldırıldığını açıkladı.
14.04.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması!
Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması! Uzun süredir ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atan Merve Boluğur, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. 2015'te nikâh masasına oturduğu şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2017'de boşanan, DJ Mert Aydın'la birlikteliği de mutsuz sonla biten oyuncu, hakkında çıkan "Yeniden evlenecek" iddiasına yanıt verdi.
14.04.2023 Magazin
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım Eski Türkiye güzeli ve sunucu Tuğba Altıntop yaptığı evlilik açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Altıntop, açıklamasında “7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. 9 kere evlendim” dedi.
3.02.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir'den evlilik açıklaması! Parmaklarını gösterdi
Bestemsu Özdemir'den evlilik açıklaması! Parmaklarını gösterdi Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz nisan ayında Bebek’te bir mekandan el ele çıkarken görüntülendiği ve o zamandan beri mutlu bir birliktelik sürdürdüğü sevgilisi Serkan Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi beklediğini muhabirler aracılığıyla duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı Haluk Levent ile birlikte görüntülenen Durdu, sevgilisini beklediği teklifle ilgili konuşurken; Haluk Levent de ikiliye dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşulanlardan haberi olmayan Özdemir ise, parmaklarını göstererek, "Evlilik teklifi almadım" dedi.
17.12.2022 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Teoman'dan evlilik açıklaması! Şebnem Ferah ile ilgili sözleri çok konuşulmuştu
Teoman'dan evlilik açıklaması! Şebnem Ferah ile ilgili sözleri çok konuşulmuştu Bir süredir yalnızca konser veren Teoman, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarının röportaj isteğini geri çevirmeyen ünlü isim, "Kendimi yarı emekli sayıyorum" diyerek kariyer planlamasından bahsetti. Geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı Şebnem Ferah için "Yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız" açıklamasını yapan ünlü şarkıcı, bu sözlerine de açıklık getirdi.
30.09.2022 Magazin
Teoman’ın Şebnem Ferah'la evlilik açıklaması kafaları karıştırdı!
Teoman’ın Şebnem Ferah'la evlilik açıklaması kafaları karıştırdı! Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Şebnem Ferah ve Teoman yıllardır hayranları tarafından birbirlerine yakıştırılıyordu. Bütün açıklamalarında arkadaş olduklarını vurgulayan ikiliden Teoman, yıllar sonra kafaları karıştıran bir açıklama yaptı.
24.09.2022 Magazin
Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan dikkat çeken evlilik açıklaması: Her şey çok güzel
Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'dan dikkat çeken evlilik açıklaması: Her şey çok güzel Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Harbiye Açıkhava'daki bir konsere el ele giderek aşklarını ilan eden çift, mutluluklarını sosyal medya üzerinden de paylaştılar. Evlilik sorularına da cevap veren çift, basın mensuplarına “Arkadaşlar siz bizim olduğumuz her yere gelecek misiniz?” diye sitem etti.
16.09.2022 Magazin
Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede ile aşk yaşayan Bilge Öztürk'ten evlilik açıklaması
Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede ile aşk yaşayan Bilge Öztürk'ten evlilik açıklaması Tarkan ile yaşadığı büyük aşkla adını duyuran Bilge Öztürk (43), fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz yeni bir aşka yelken açmıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Bilge Öztürk'ten evlilik ile ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi.
27.07.2022 Magazin
Tolga Karel'den güzel haber geldi! Dördüncü kez baba oldu
Tolga Karel'den güzel haber geldi! Dördüncü kez baba oldu Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, Sarah Scott ile evlendikten sonra ABD'ye gitmişti. TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan ve ardından lojistik şirketi kuran eski oyuncu dördüncü kez baba olduğunu duyurdu.
27.05.2022 Magazin
Sezen Aksu'nun oğlu Mithancan Özer ile aşk yaşayan Alina Boz'dan evlilik açıklaması: Haberiniz olur!
Sezen Aksu'nun oğlu Mithancan Özer ile aşk yaşayan Alina Boz'dan evlilik açıklaması: Haberiniz olur! Kendisinden 16 yaş büyük Sezen Aksu'nun oğlu Mithancan Özer ile uzun süredir aşk yaşayan Alina Boz, önceki gün Bomontiada’da bir mekanda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu evlilik ile ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.
27.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.