Evli Sevgili

Evli Sevgili

Son dakika evli sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evli sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evli sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evli Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evli sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 407 evli sevgili haberi bulunmuştur. Tüm evli sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayrılığı hazmedemedi! Bankacı sevgiliden intikam şoku
Ayrılığı hazmedemedi! Bankacı sevgiliden intikam şoku Evli sevgilisinin kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen bankacı kadın J.T.'nin intikam çabaları bitmek bilmiyor. Sevgilisi M.B.'nin kredi kartı ekstresini karısı S.B.'ye göndererek intikam almaya çalışan J.T., çiftin huzurunu kaçırmayı sürdürüyor. Bankacı kadın hakkında, kendisi için 1 ay uzaklaştırma kararı çıkarttıran S.B.'ye, "Sizi İstanbul'da yaşatmayacağım. Siz biteceksiniz. Salaksın, cahilsin, köylüsün' gibi sözler söylediği gerekçesiyle alınan karar kapsamında soruşturma başlatıldı.
11.12.2020 Yaşam
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti!
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti! Uğur Akkuş'un, Ebru Şallı'dan ayrıldığı iddia edildi.
12.12.2017 Magazin
Ahlaksız teklif! Para teklif etti...
Ahlaksız teklif! Para teklif etti... Murat Cemcir, adını sır gibi sakladığı yeni sevgilisiyle ilk kez önceki gece görüntülendi. Ortaköy'de eğlenen ikili, görüntülenince rahatsız oldu. Sabaha kadar eğlenen İkiliden Cemcir, mekandan yalnız ayrıldı. Sevgilisinin bir arkadaşı, haber yapmamaları için gazetecilere para, teklif edip "Ocağımızı söndürürsünüz' dedi.
6.11.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın evli sevgilisi eşini sokak ortasında dövdü!
Ebru Şallı'nın evli sevgilisi eşini sokak ortasında dövdü! Ebru Şallı'nın evli sevgilisi Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş'u, sokak ortasında dövdüğü görüntüler ortaya çıktı.
25.10.2017 Magazin
Kızımla plaja gitsek  dedikodu çıkıyor
Kızımla plaja gitsek dedikodu çıkıyor Turist vizesiyle Ada’da bulunan Şennur Gülbudak’ın torpille vatandaş yapılması kararı iddiasıyla ile ilgili Başbakan Hüseyin Özgürgün’den, “Kızımla plaja gitsek artık dedikodu çıkarıyorlar” açıklaması geldi
22.09.2017 Yaşam
Asena'dan evli sevgilisine destek!
Asena'dan evli sevgilisine destek! Oryantal Asena, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Evli sevgili' haberlerine cevap verdi.
17.03.2017 Magazin
Asena 'evli sevgili'sine sahip çıktı!
Asena 'evli sevgili'sine sahip çıktı! Asena, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Evli sevgili' haberlerine gönderme yaptı.
16.03.2017 Magazin
Ceren Hindistan'ın şok eden aşk oyunu!
Ceren Hindistan'ın şok eden aşk oyunu! Ceren Hindistan, evli Ümit Aslan'dan ayrılıp kendine başka bir evli sevgili buldu. Güzel oyuncu, bu aşkını da gizlemek için işadamı Gökhan Kaya ile aşk yaşadığı dedikodusunu yaydı.
4.03.2016 Magazin
Evli sevgili katilinin cezasında indirim yapılmadı
Evli sevgili katilinin cezasında indirim yapılmadı ERZURUM’da geçen Mart ayında evli sevgilisi 5 çocuk annesi Hanım Çakmak’ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Lokman Serçeoğlu hakkındaki gerekçeli kararda, sanığa iyi hal indirimi uygulanmadığı belirtildi...
24.11.2015 Yaşam
Dilara’yı vuran evli sevgili teslim oldu
Dilara’yı vuran evli sevgili teslim oldu 3 yıldır arkadaşlık yaptığı Dilara Minel Demir’i tabancayla öldürmek suçundan aranan tekstilci iş adamı Mehmet Y. polise teslim oldu ve “Olay kazaydı” diye kendini savundu.
24.09.2015 Yaşam
Yine kadın cinayeti!
Yine kadın cinayeti! Kağıthane’de bir kadın, yasak aşk yaşadığı sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürüldü.
29.04.2013 Yaşam
İtalyan sporcunun intiharındaki sır perdesi aralandı!
29.09.2021 Gündem
Evli sevgili vahşeti
Evli sevgili vahşeti Bir yıldır kayıp olan kadını evli sevgilisi öldürüp cesedini gömmüş, üstünde piknik yapmış
27.04.2011 Yaşam
Evli çifte kurşun yağmuru
Evli çifte kurşun yağmuru İkisi de evliydi ve gizli aşk yaşıyorlardı...
6.04.2009 Yaşam
Evli sevgili intiharı
Evli sevgili intiharı 18 yaşındaki Müşerref Varol, büyük bir aşkla bağlandığı adamın evli olduğunu öğrenince tabancayla canına kıydı
1.06.2007 Yaşam
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti Duayen gazeteci-yazar Hıfzı Topuz 100 yaşında hayatını kaybetti. Topuz'un vefat haberini üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti paylaştı.
26.09.2023 Gündem
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yine seyirciyi ekrana kilitledi. Hayri'nin Laz Kızı için Nalan'ı bırakmak istemesi bölüme damga vurdu. Peki, Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
2.06.2023 Magazin
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.’ya (17) cinsel istismarda bulunan elektrik ustası Ahmet Mandal (35), duruşmadaki savunmasında, ''Benim MİT veya başka bir istihbarat kuruluşuyla bağlantım yoktur. Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım” dedi. Aynı davada haklarında 37'şer yıl hapis cezası istenen okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri (48) ise Mandal'ın kendisini MİT elemanı olarak tanıttığını öne sürdü.
1.06.2023 Gündem
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu? Camdaki Kız'ın 79. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Camdaki Kız'ın başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
19.05.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu Yeni evli çifte gönderilen düğün hediyesi damadın ve kardeşinin sonu oldu. Düğün hediyesi olarak getirilen sinema sistemine yerleştirilen patlayıcıların infilak etmesi sonucu 4 kişi yaralanırken ev de kullanılamaz hale geldi.
5.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Evli Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evli sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.