Hasan Dere

Hasan Dere

Son dakika Hasan Dere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Dere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Dere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Dere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan dere gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 hasan dere haberi bulunmuştur. Tüm hasan dere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oryantal Asena paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü
Oryantal Asena paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü Türkiye'de oryantal deyince akla gelen ilk isimlerden olan Asena, danslarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Hasan Dere ile nikah masasına oturduktan sonra gözlerden uzak bir yaşam tercih eden ünlü isim, bu süreçte sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.
22.02.2022 Magazin
Asena mahkemeye koştu 'Tüp bebek tedavisi görüyorum unutun beni' dedi! Her şeyi sildirdi...
Asena mahkemeye koştu 'Tüp bebek tedavisi görüyorum unutun beni' dedi! Her şeyi sildirdi... Oryantal Asena,2017 yılında Hasan Dere ile evlenip hayatını değiştirmeye karar vermişti. Hakkında yapılan eski haberlerin manevi olarak kendisini yaraladığını söyleyen Asena, evlenmeden önce verdiği pozların silinmesi için İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu. Hakimlik, haberlerin 10 yıllık süreyi aştığı için unutulma hakkı kazandığını belirledi ve Asena'nın talebi kabul edildi.
2.11.2021 Magazin
Miran Diren kod adlı PKK'lı teslim oldu!
Miran Diren kod adlı PKK'lı teslim oldu! 2015 yılında terör örgütüne katılan 'Miran Diren' kod adlı Hasan Dere isimli örgüt mensubu, bugün Suriye üzerinden Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına teslim oldu.
11.03.2020 Gündem
Asena iş hayatına atılıyor
Asena iş hayatına atılıyor Oryantal Asena, önceli gün eşi Hasan Dere ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Asena, gelecek planlarından bahsetti.
5.01.2020 Magazin
Asena'nın eşi şoka girdi
Asena'nın eşi şoka girdi Eski oryantal Asena 25 yıldır kullandığı uzun saçlarını bir anda kısacık kestirdi.
18.08.2019 Magazin
"Kocacığımdan çaldım"
"Kocacığımdan çaldım" Hasan Dere ile 2017 yılında evlenip Almanya'ya yerleşen Asena mutlu bir evlilik sürüyor.
20.02.2019 Magazin
Yıldız haritasında bebek göründü
Yıldız haritasında bebek göründü 2017’de Hasan Dere ile evlenen Asena, arkadaşı astrolog Şenay Devi ile Azerbaycan Türk Kardeşliği gecesindeydi.
30.10.2018 Magazin
Asena’nın Almanya’daki mekanında
Asena’nın Almanya’daki mekanında Nükhet Duru, yoğun yaz programının ardından hiç ara vermediği konser çalışmalarına devam ediyor.
3.10.2018 Magazin
‘Özgür Polis’ler 2 YPG’li yakaladı
‘Özgür Polis’ler 2 YPG’li yakaladı ÖSO’ya bağlı ve Türkiye tarafından eğitilerek Suriye’de terörden arındırılan bölgede huzuru sağlayan ‘Özgür Polisler’ Afrin’in kuzeyindeki Hasan Dere köyünde Afrin'de, bombalı eylem hazırlığındaki iki PKK'lı terörist yakalandı.
5.07.2018 Gündem
Asena'nın eşi kesenin ağzını açtı
Asena'nın eşi kesenin ağzını açtı Oryantal Asena üç yıl aşk yaşadığı Hasan Dere ile Ekim 2017'de evlenip Almanya'ya yerleşmişti... Eşinden aldığı hediye dudak uçuklattı.
24.06.2018 Magazin
Asena açıkladı: 2018'de planımız...
Asena açıkladı: 2018'de planımız... Asena, önceki akşam eşi Hasan Dere'yle birlikte Etiler'deki bir mekanda yeni yaşını kutladı.
18.12.2017 Magazin
Balayına çıkamadık
Balayına çıkamadık 10 gün önce evlenen oryantal Asena ve eşi Hasan Dere önceki gün Bostancı Green Park’te Mustafa Keser’i dinledi.
16.10.2017 Magazin
Yeni gelin alışverişte
Yeni gelin alışverişte 5 gün önce evlenen oryantal Asena ile eşi Hasan Dere önceki gün Zorlu AVM’deydi.
11.10.2017 Magazin
Kocama doymak istiyorum
Kocama doymak istiyorum Asena, 3 yıldır birlikte olduğu Hasan Dere ile evlendi.
7.10.2017 Magazin
Asena, sessiz sedasız evlendi!
Asena, sessiz sedasız evlendi! Bir dönem İbrahim Tatlıses ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren oryantal Asena, 3 yıldır birlikte olduğu Hasan Dere ile evlendi.
7.10.2017 Magazin
Evlenince dansözlüğe devam etti; ancak...
Evlenince dansözlüğe devam etti; ancak... Almanya'da iş adamı Hasan Dere ile gizlice evlenen dansöz Asena nikah öncesi konuşulanın aksine sahneyi bırakmadı. Ancak Asena'nın daha kapalı dansöz kıyafetleri seçtiği görüldü.
20.08.2017 Magazin
Asena gizlice evlendi
Asena gizlice evlendi Oryantal Asena 3 senedir aşk yaşadığı Hasan Dere ile gizlice evlendi
8.08.2017 Magazin
Almanya'da gizli nikah!
Almanya'da gizli nikah! Oryantal Asena’nın sevgilisi Hasan Dere’nin evli çıkması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.
7.08.2017 Magazin
Aşk locası
Aşk locası Asena evli olduğu ortaya çıkan sevgilisi Hasan Dere ile Bodrum’da aşk tazeledi.
4.08.2017 Magazin
Asena müstehcen fotoğraflarını sildirecek!
Asena müstehcen fotoğraflarını sildirecek! Hasan Dere ile bir yıldır aşk yaşan oryantal Asena, geçmişinden kurtulmak istiyor. Asena ilk iş olarak da eski cesur fotoğraflarını sildirecek...
28.03.2017 Magazin
'Kimse yaşıma inanmıyor'
'Kimse yaşıma inanmıyor' Şarkıcı Semiha Yankı (58) önceki akşam Nişantaşı’ndaki kulüp Frankie’de konser verdi. Yankı'nın cesur kıyafeti izleyenleri mest etti.
21.03.2017 Magazin
Asena'dan evli sevgilisine destek!
Asena'dan evli sevgilisine destek! Oryantal Asena, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Evli sevgili' haberlerine cevap verdi.
17.03.2017 Magazin
Asena 'evli sevgili'sine sahip çıktı!
Asena 'evli sevgili'sine sahip çıktı! Asena, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Evli sevgili' haberlerine gönderme yaptı.
16.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Dere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan dere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.