Evde Spor

Evde Spor

Son dakika evde spor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evde spor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evde spor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evde Spor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evde spor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.365 evde spor haberi bulunmuştur. Tüm evde spor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ajda Pekkan'dan dudak uçuklatan ödeme! İşte Kıbrıs'taki yeni evi
Ajda Pekkan'dan dudak uçuklatan ödeme! İşte Kıbrıs'taki yeni evi Sık sık Kıbrıs'a giden ve 2017'de Kıbrıs vatandaşlığı aldığını dile getiren Ajda Pekkan, işleri bir adım daha ileriye götürdü. Ünlü şarkıcı Kıbrıs'tan yeni bir ev aldı. Pekkan'ın yeni mülkü için ödediği ücret dudak uçuklattı.
22.04.2022 Magazin
Sert rüzgâra karşı yürümeyin, karda kalan arabayı itmeyin!
Sert rüzgâra karşı yürümeyin, karda kalan arabayı itmeyin! Soğuk havaların kendini iyice göstermeye başladığı, kardan tüm ülkenin beyazla kaplandığı şu günlerde kalp sağlığını korumak her zamankinden daha da önemli. Sert rüzgâra karşı yürümek, karda kalan arabayı itmek gibi olaylar kişide kalp krizine sebep olabiliyor. Özellikle kişinin kalp damarlarında bir tıkanıklık varsa, kalp adalesine yeterli kan gidemiyor. Bir de bunun üzerine ağır egzersizlerle kalbi çok fazla çalıştırınca krize davetiye çıkıyor. Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Barış Çaynak, kışın kalp sağlığını korumanın yolları hakkında bilgiler verdi.
24.01.2022 Sağlık
Kış mevsiminde kalp sağlığını korumanın yolları!
Kış mevsiminde kalp sağlığını korumanın yolları! Soğuk havalarda kalp sağlığını korumak için bazı önlemler almak gerekiiyor. Uzmanlar, kış aylarının kalp krizlerinin en sık görüldüğü mevsim olduğunu belitiyor. Covid 19 ile beraber, kalp damar tıkanıklığı için risk altındaki kişilerin kalp krizleri şikayetiyle hastanelere başvurduğunu dikkat çeken Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Barış Çaynak, kış mevsiminde kalp sağlığını korumanın yollarını anlattı.
9.11.2021 Sağlık
Dijital eğitimin öncüleri güçlerini birleştirdi
Dijital eğitimin öncüleri güçlerini birleştirdi Dünya genelinde 10 milyondan fazla bireysel kullanıcıya ve yüzlerce okula ulaşan yerli zeka oyunları uygulaması MentalUP artık Kolay Kampüs’te!
12.10.2021 Eğitim
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural Hem koronavirüs hem de aşırı sıcaklar nedeniyle pek çok kişi vaktinin çoğunu evde geçirmeye devam ediyor. Hareketsizlik ve düzensiz beslenme vücutta ağrılara neden oluyor. Kilo alımı nedeniyle de pek çok kişi egzersiz ve sporunu evde yapıyor. Bu da evde yaralanmalara ve sakatlıklara neden oluyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yalın Dirik, evde spor yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
1.07.2021 Sağlık
Özel ihtiyaçlı çocuklarda sporu ihmal etmeyin!
Özel ihtiyaçlı çocuklarda sporu ihmal etmeyin! Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi, özel ihtiyaçlı çocuklara fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimleri açısından çok daha zor bir süreç yaşattı. Pandemi, iş yoğunluğu veya yorgunluk sebebiyle çocuklarını dışarıya, parka götüremeyen ebeveynlerin evde çocuklarının temel hareket becerilerinin gelişiminin sağlanabileceği belirtildi.
9.05.2021 Sağlık
İşsiz kalmıyorlar! Pandemi talebi daha da arttırdı
İşsiz kalmıyorlar! Pandemi talebi daha da arttırdı Pandemi sürecinde Türkiye’de 2 milyon kişi fizik tedaviye ihtiyaç duydu. Ancak dünyanın en iyi kliniklerine sahip olunmasına ve yurtdışından da sürekli hasta gelmesine rağmen 20 bin kişiye bir fizik tedavi ve rehabilitasyon uzman hekimi düşüyor. Sanal ve artırılmış gerçeklik uygulamaları sayesinde doktor kontrolünde evde egzersiz programları başladı.
26.01.2021 Ekonomi
Evde bilinçsizce yapılırsa kalıcı hasarlara neden olabilir
Evde bilinçsizce yapılırsa kalıcı hasarlara neden olabilir Pandeminin ilk aylarında bulaş riski nedeniyle kapatılan, sonrasında ise mesafeli yaklaşılan spor salonlarının yerini mobil uygulamalar almaya başladı. Vücut geliştirme antrenörü Mesut Ertüzün, “Eğitimcilerin gözetmenliği olmaksızın bilinçsiz yapılan her egzersiz, kas yırtılmalarından kalça yaralanmalarına, kimi zaman da kalıcı hasarlara neden olabilir” uyarısında bulundu.
7.01.2021 Sağlık
Koronavirüs salgını sonrası tamamen değişti!
Koronavirüs salgını sonrası tamamen değişti! Son dakika haberi; Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) Müdürü Doç. Dr. Yusuf Levent Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının eğitim, iş, spor, alışveriş ve sosyal yaşam alanlarında dijital alışkanlıkları değiştirdiğini belirtti.
5.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Çocukları bağımlılıktan geleneksel oyunlarla kurtarma  önerisi
Çocukları bağımlılıktan geleneksel oyunlarla kurtarma önerisi Uzmanlar, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sürecinde dijital bağımlılığı artan ve bireyselleşen çocukların normal hayata yeniden alışması için evde aileyle beraber geleneksel oyunların yararlı olacağı tavsiyesinde bulunuyor.
26.08.2020 Sağlık
5 yeni Galaxy satışa çıktı
5 yeni Galaxy satışa çıktı Samsung Electronics, ilk sanal Galaxy Unpacked etkinliğinde, beş yeni cihazını tanıttı.
8.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Havuz başından paylaştı!
Havuz başından paylaştı! Karantina günlerinde sporunu aksatmayan Irmak Ünal, havuz başından paylaşım yaptı.
31.05.2020 Magazin
Yeşim Erçetin sevgilisiyle spor yaptı
Yeşim Erçetin sevgilisiyle spor yaptı 41 yaşındaki şarkıcı Yeşim Erçetin, spor hocası Tuğser Akyüz ile aşk yaşamaya başladı.
5.05.2020 Magazin
Evde spor günlükleri
Evde spor günlükleri Spor eğitmeni Gökçen Arıkan, 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oldu. İşte o anlar...
2.05.2020 Televizyon
'Her fırsatta mutlaka spor yapmalıyız'
'Her fırsatta mutlaka spor yapmalıyız' Ortopedi ve Travmatoloji Prof. Dr. Sinan Karaoğlu, zinde kalmak için evde spor yapmanın faydalarından söz ederken, sakatlanma risklerini minimize etmek gerektiğini söyledi.
29.04.2020 Sağlık
Gelinim Mutfakta evde spor günleri
Gelinim Mutfakta evde spor günleri Kanal D ekranlarının sevilen programı 'Gelinim Mutfakta' spor eğitmeni Mehtap Demircioğlu'nu konuk etti.
28.04.2020 Televizyon
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz Corona virüs salgını nedeniyle eve kapanan vatandaşlar bir yandan karbonhidrat ağırlıklı beslenirken bir yandan da hareketsiz bir yaşam sürüyor. Yaz aylarının yaklaşması ve karantina sürecinin yavaş yavaş sona erecek olması nedeniyle birçok kişi evde spor yapmaya da başladı. Burada mobil uygulamalar devreye girerek insanların hayatını kolaylaştırıyor. Üstelik ücretsiz...
26.04.2020 Ekonomi
Arda Turan'dan flaş transfer açıklaması!Sezon sonu...
Arda Turan'dan flaş transfer açıklaması!Sezon sonu... Arda Turan "Ortak kararımı eşim, kardeşim ailem ile aldım. 3 sene daha oynayacağım. Gönlüm neyden yana olduğunu söylemiştim. Sezon sonu bonservisi elinde olan bir oyuncu olarak avantajım olacak. Sözleşmem bitiyor. Ailemle ile oturup karar vereceğim" dedi.
25.04.2020 Süper Lig
"Oyuncak ayılardan nefret ederim!"
"Oyuncak ayılardan nefret ederim!" Magazin D programının sunucusu Dilay Korkmaz evde spor yaparken çektiği fotoğraflarını Instagram hesabına şu notla yükledi:
15.04.2020 Magazin
Evde kalma sürecinde bu egzersizleri mutlaka yapın
Evde kalma sürecinde bu egzersizleri mutlaka yapın Corona virüs salgını nedeniyle evde kaldığımız süreç hem ruhsal hem de fiziksel sağlık açısından bazı sorunlara neden olabilir. Uzmanlar sosyal mesafe sürecinde evde hareketsiz kalınmaması konusunda uyarıyor. Peki, evde kalma sürecinde egzersiz yapmak neler kazandırır? Evde hangi egzersizleri yapabiliriz? Yaşlılar evde hangi egzersizleri yapabilir? Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Hülya Şirzai evde kalma sürecinde yapılabilecek egzersizler hakkında bilgi verdi.
4.04.2020 Sağlık
Esenler'de 'Evde Kal'an kazanacak
Esenler'de 'Evde Kal'an kazanacak Esenlerliler, koronavirüs (COVID - 19) ile mücadele kapsamında evlerinde kalan vatandaşlar için düzenlenecek "Evde Kal Esen Kal" adlı yarışmayla, her gün evdeki en güzel anlarını paylaşacaklar ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.
20.03.2020 Gündem
Soğuk hava ile birlikte kalp krizi riski artıyor
Soğuk hava ile birlikte kalp krizi riski artıyor Kış aylarında havanın soğuması ile birlikte kalp krizi oranında artış görülüyor. Artışın hem kalp hastası, hem de kalp hastalığı açısından risk taşıyan kişilerde görüldüğünü belirten Doç. Dr. Gökhan Alıcı, vatandaşlara soğuk havalarda kalp sağlığını korumaları için çeşitli uyarılarda bulundu.
20.12.2019 Sağlık
Oğlunun alacaklılarının baskısına dayanamadı, intihar etti!
Oğlunun alacaklılarının baskısına dayanamadı, intihar etti! İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki Mümin Yakan, 36 yaşındaki oğlu Bora Yakan’ın borçlandığı kişilerin dört aydır süren baskısına dayanamayarak evinde kendini asarak yaşamına son verdi.
23.07.2019 Yaşam
Kalp ve yüksek tansiyon hastalarına ‘soğuk’ uyarısı
Kalp ve yüksek tansiyon hastalarına ‘soğuk’ uyarısı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Kenan Durna, havaların soğuması ve kış aylarında oluşan hava kirliliğinin özellikle kalp ve yüksek tansiyon hastalarında ciddi tehlikelere neden olduğunu söyledi.
15.01.2019 Sağlık
‘Zarf içerisinde siyah iç çamaşırı gönderdi’
‘Zarf içerisinde siyah iç çamaşırı gönderdi’ Demet Şener’in boşanma davasına spor hocası Eftan Metin’in sözleri damga vurdu: Demet ile evde spor yaparken Edvina Sponza’nın şoförü bir zarf getirdi. İçinden siyah iç çamaşırı ve bir not çıktı. Notta ‘bunu bana yalancı kocan almıştı’ yazılıydı...
7.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evde Spor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evde spor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.