Euro İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Euro İşareti Nasıl Yapılır?
Euro İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Euro İşareti Nasıl Yapılır? Resmi bir para biriminin işareti olarak Euro sembolü kullanılmaktadır. Bu sembol daha çok € şeklinde ele alınır ve değerlendirilir. Aynı zamanda genel anlamıyla Avrupa Birliği para birimi olduğunu ifade etmek gerekir. Dünya çapında diğer tüm döviz para birimleri ile birlikte eşleştirmek suretiyle değerlendirilirken bu sembol kullanılır.
30.01.2024 Yaşam
4 taksi 4 fiyat
4 taksi 4 fiyat VATAN, Türkiye’deki taksileri mercek altına aldı
29.09.2021 Gündem
A Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası'na lider gidiyor
A Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası'na lider gidiyor A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son maçında deplasmanda Galler ile karşı karşıya geliyor.
21.11.2023 Futbol
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u bekleyen tehlike! 112 milyon euro'luk 26 isim...
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u bekleyen tehlike! 112 milyon euro'luk 26 isim... Sezon sonu Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’da toplam 26 futbolcunun sözleşmeleri sona erecek. Lider Galatasaray’da 9, Beşiktaş’ta 7, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da 5’er futbolcunun mukaveleleri haziran ayı itibariyle bitecek. Toplam piyasa değerleri 112 milyon Euro’yu aşan bu oyuncuların çoğu, takımları için vazgeçilmez nitelikte. Bu anlamda en ağır fatura da Galatasaray’a çıkacak. Takımı sırtlayan İcardi, Mertens ve Rashica’nın durumunu sadece sarı kırmızılı camia değil, tüm Türkiye merak ediyor. Fenerbahçe’de Valencia, Zajc, Beşiktaş’ta da Redmond’un kalıp kalmayacakları kocaman soru işareti.
22.04.2023 Futbol
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; "Gaziantep FK A.Ş. Beşiktaş A.Ş. ve Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçlarının VAR kayıtları incelenmiştir ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir" denildi.
3.01.2023 Süper Lig
Almanya, ABD'den F-35 savaş uçağı alacak
Almanya, ABD'den F-35 savaş uçağı alacak Almanya, ABD'den F-35 savaş uçakları alımı da dahil olmak üzere 100 milyar euroluk özel fondan finanse edilecek savunma projelerine yeşil ışık yaktı.
14.12.2022 Dünya
Günlük 21 Euro bedelle Türkiye tatili! Hedef 150 milyon Avrupalı emekli turist...
Günlük 21 Euro bedelle Türkiye tatili! Hedef 150 milyon Avrupalı emekli turist... Türkiye turizminin en önemli destinasyonları arasında yer alan Antalya, şimdiden kış turizmine yönelik planlarını yapmaya başladı. Avrupa’da yaşayan yaklaşık 150 milyonluk emekliyi hedef pazar olarak seçen turizmciler, Avrupa’da hızla yükselen yaşam maliyetlerinin Antalya’daki kış turizminin önünü açacağını düşünüyor. Bu konuda özel bir çalışma hazırlayan 30 yıllık turizmci ve Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Avrupa’da hızla artan enerji fiyatlarının özellikle Almanya’da yaşayan emeklileri uzun süreli tatile yönlendireceğini vurguladı.
16.08.2022 Ekonomi
Otomotiv yan sanayi 14 milyar dolarlık ihracat peşinde!
Otomotiv yan sanayi 14 milyar dolarlık ihracat peşinde! İlk 6 ayda yaklaşık 6.5 milyar dolar ihracat yapan Türk otomotiv yan sanayi 2022’yi 14 milyar dolarla kapatmayı hedefliyor.
31.07.2022 Otomobil
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Piyasaları resesyon korkusu sardı, böylesi görülmedi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Piyasaları resesyon korkusu sardı, böylesi görülmedi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatları son dakika! Açıklamalar peş peşe geliyor. Döviz kuru dalgalanmaları sürerken altın fiyatları ve yaşanan son gelişmeler, vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları uzun süredir yükselişteydi. Parasını altında değerlendirmek isteyenler ise fiyatların düşmesini bekliyordu. Altında beklenen düşüş gerçekleşti. Altın, piyasalarda yükselen resesyon endişeleri ve yatırımcıların güvenli varlık olarak dolara yönelmesiyle 6 ayın en düşük seviyesine yakın seyrediyor. Stagflasyon, resesyon söylemleri küresel piyasaları etki altında bırakmaya devam ediyor. Küresel piyasalarda sert fiyat hareketleri görüldü. Düşüş yönlü gerçekleşen fiyat hareketleriyle birlikte euro 20 yıldır görmediği seviyeye geriledi. Ons altındaki düşüş yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Gram altın fiyatları şu anda 1.000 TL'nin altında işlem görüyor. Yatırımcılar 'ayı piyasasına giriş' işareti olarak gördü. Peki euro ve altın neden düştü? Yaşanan son gelişmeler ne? Güncel gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, cumhuriyet altını fiyatları bugün ne oldu?
6.07.2022 Ekonomi
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu...
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu... ABD ve Avrupa ülkeleri Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından peş peşe yaptırım karalarını açıkladı. Öte yandan ekonomik olarak Rusya'nın nefesini kesecek bir hamle planlanıyor. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın Birleşmiş Milletler kürsüsünden Rusya'nın SWIFT adı verilen uluslararası ödeme sistemiyle olan bağlarının acilen kesilmesini istedi. Peki nedir bu SWIFT sistemi ve ne işe yarıyor? Daha da önemlisi Rusya'nın sistemin dışında bırakılması ne anlama geliyor? İşte konu ile ilgili tüm detaylar...
26.02.2022 Dünya
Kiralık olarak gelmişti! Miralem Pjanic kararını verdi
Kiralık olarak gelmişti! Miralem Pjanic kararını verdi Barcelona'dan kiralık olarak gelen ve Beşiktaş'a imza atan yıldız orta saha Pjanic'in siyah beyazlı kulüpte kalmayı istediği öğrenildi.
2.01.2022 Beşiktaş
Galatasaray'da Feghouli'ye güle güle
Galatasaray'da Feghouli'ye güle güle Galatasaray'da Cezayirli yıldız Feghouli'nin tıpkı Falcao'da olduğu gibi hesabının kesileceği öğrenildi.
17.10.2021 Galatasaray
Rumlar çok pişman! 'Ucuza bıraktık'
Rumlar çok pişman! 'Ucuza bıraktık' Hem Fenerbahçe'de hem de Macaristan Milli Takımı'nda göz dolduran Szalai için Rumlar çok pişman.
23.06.2021 Fenerbahçe
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri EURO 2020 C Grubu'nda mücadele eden 4 takım içerisinde Hollanda favori gibi gözükse de Avusturya güçlü rakiplerini geride bırakabilir...
7.06.2021 İddaa
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri Misli.com ekibi Euro 2020 gruplarını değerlendiriyor...
7.06.2021 İddaa
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır'
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır' Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş 'prim' iddialarını açıklık getirdi ve "Futbol değil de para konuşuyorsan bir şey bekliyorsun demektir" ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Futbol
Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yeni rakamlar...
Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yeni rakamlar... Bazı analistler altında kısa vadede ciddi bir toparlanma beklemezken, bazıları enflasyonist ortamın altına ivme kazandıracağına inanıyor. Uzun vadede altın için iyimserliğini koruyan uzmanlara göre enflasyonist ortam sarı metal için pozitif. Merkez bankalarının benimsediği ‘kriz modundan’ çıkışın kolay ve hızlı bir çıkış yolu olmadığını belirten uzmanlar merkez bankalarının para arzından kaynaklanan enflasyon ortamının altın için güçlü bir fiyat desteği sunacağını belirtiyor. Kuruluşa göre altın fiyatları bu yıl içinde 2.200 dolar/ons seviyesinin üzerini gördükten sonra yılı 2.046 dolar civarından kapatacak.
27.03.2021 Ekonomi
Galatasaray'da 14 kupa kaldırdı! Muslera ile yeni kontrat imzalandı
Galatasaray'da 14 kupa kaldırdı! Muslera ile yeni kontrat imzalandı Galatasaray Kulübü, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile sözleşme uzattı. 2024'e kadar sarı kırmızılı formayı giyecek olan 'Nando' 40 yaşına kadar oynayacağını açıkladı.
16.03.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan krizi! Bir anda kayboldu
Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan krizi! Bir anda kayboldu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’ndan aldığı 3 maçlık cezası sona ermesine rağmen kadroda yer verilmeyen Oğulcan Çağlayan'dan haber alınamıyor...
12.03.2021 Galatasaray
Taylan'dan sonra Oğulcan Çağlayan'ın da belgeleri ortaya çıktı
Taylan'dan sonra Oğulcan Çağlayan'ın da belgeleri ortaya çıktı Ezurumspor galibiyetinden sonra Ali Koç'un gündeme getirdiği Oğulcan Çağlayan transferinde ortalık iyice karıştı.
16.01.2021 Galatasaray
Isuzu D-Max tamamen yenilendi!
Isuzu D-Max tamamen yenilendi! Isuzu’nun pick-up segmentindeki temsilcisi D-Max yenilendi. Araç, 4 farklı donanım seviyesinde 7 farklı versiyon olarak pazara sunulacak.
11.12.2020 Otomobil
Transferde herkes 10'u bekliyor!
Transferde herkes 10'u bekliyor! Belhanda satışının bir türlü gerçekleşmemesi, bonservisle yapılacak transferleri geciktiriyor. Şu ana kadar sadece Maicon’dan 1.4 milyon Euro gelir elde eden Sarı- Kırmızılılar’ın gözü Faslı yıldızın gidişinde...
15.08.2020 Galatasaray