Esra Dermancıoğlu

Esra Dermancıoğlu

Son dakika Esra Dermancıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esra Dermancıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esra Dermancıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Dermancıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra dermancıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 esra dermancıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm esra dermancıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, daha önce yazdığı senaryonun çalındıktan sonra bunalıma girdiğini söyleyerek, yeni bir yöntem geliştirdiğini dile getirdi.
1.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
İtalya tatili sonrası yanıtladı! Esra Dermancıoğlu’nun tercihi Türk erkekleri!
İtalya tatili sonrası yanıtladı! Esra Dermancıoğlu’nun tercihi Türk erkekleri! Esra Dermancıoğlu, önceki gece Kuruçeşme'de 55. yaş gününü arkadaşlarıyla kutladı. Geçtiğimiz günlerde İtalya tatiline giden oyuncuya muhabirler, "Türk erkekleri mi, İtalyan erkekleri mi?" sorusunu sordu. Ünlü oyuncu ilk başta kararsız kalsa ama yanıtı Türk erkeklerinden yana oldu.
9.12.2023 Magazin
Esra Dermancıoğlu 19 yaşındaki halini paylaştı! 35 yıl önceki Esra çok beğenildi
Esra Dermancıoğlu 19 yaşındaki halini paylaştı! 35 yıl önceki Esra çok beğenildi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes Yenge' karakteri ile çıkış yakalayan Esra Dermancıoğlu, yıllar önce çekilen fotoğraflarını yayınladı.
17.10.2023 Magazin
Hudutsuz Sevda 2. bölüm fragmanı: Tek bölümlük Yasemin savaşı başlattı!
Hudutsuz Sevda 2. bölüm fragmanı: Tek bölümlük Yasemin savaşı başlattı! Hudutsuz Sevda 2 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni blöüm fragmanında Halil İbrahim'in Yasemin'i ölüyor. Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı Yasemin, ilk bölümde yer aldı. İkinci bölümde ölerek diziye veda ediyor. Ötr yandan Halil İbrahim'in savaşı bununla başlıyor.
21.09.2023 Televizyon
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler Hudutsuz Sevda dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi ilk bölümüne büyük tepki geldi. Artvin'de çekimleri yapılan Hudutsuz Sevda dizisinde Karadeniz şivesinin kötü konuşulduğu yorumları sosyal medyada damga vurdu. Özellikle Esra Dermancıoğlu'na gelen şive tepkileri dikkat çekti.
21.09.2023 Televizyon
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor?
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç gibi isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda'nin senaryosuhnu Bahadır Özdener yazıyor. Dizide kısa bir süre kalacak Biran Damla Yılmaz da var. Kan davası yüzünden İstanbul'a gelen Halil İbrahim'in hikayesini anlatacak Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda uyarlama mı? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Esra Dermancıoğlu estetik yaptıranları ti'ye aldı: Yüzüne çorap geçirdi
Esra Dermancıoğlu estetik yaptıranları ti'ye aldı: Yüzüne çorap geçirdi Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı esprili paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu Esra Dermancıoğlu bu kez sürekli olarak estetik yaptıran meslektaşlarına göndermede bulundu. Seda Sayan, Dermancıoğlu'nun çektiği estetik videosuna kayıtsız kalamadı.
8.09.2023 Magazin
Esra Dermancıoğlu 'ben uyandım' notuyla paylaştı!
Esra Dermancıoğlu 'ben uyandım' notuyla paylaştı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde canlandırdığı ‘Mukaddes Yenge’ rolüyle ünlenen daha sonra farklı projelerde yer alan Esra Dermancıoğlu sosyal medya sayfasından takipçileriyle sık sık etkileşim kuruyor. Dermancıoğlu, son olarak pijamalı ev haliyle takipçilerinin karşısına çıktı.
23.06.2023 Magazin
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak'
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak' Akciğerinde kitle tespit edilen usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Ağustos ayında yaşamını yitiren Canova'nın vefatı sonrası sanatçı dostları duygularını sosyal medyadan paylaşmıştı. Usta ismin yakın dostu Esra Dermancıoğlu arkadaşını aramak için telefona yeltendi. Ünlü oyuncu duygularını sosyal medyada ifade etti.
18.12.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu: Senaryom çalındı bu bana çok dokundu
Esra Dermancıoğlu: Senaryom çalındı bu bana çok dokundu Oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz günlerde "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum" paylaşımıyla gündem olmuştu. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu, muhabirlerin yaşadığı sorunları sorması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.12.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz!
Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz! Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, fotoğrafının altına yazdığı 'Tükenmişlik sendromuna girdim' notuna açıklık getirdi.
28.11.2022 Magazin
Civan Canova, 67 yaşında hayatını kaybetti
Civan Canova, 67 yaşında hayatını kaybetti Usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetti. Civan Canova'nın akciğerinde kitle tespit edilmişti.
20.08.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu'ndan dikkat çeken açıklama! 'Tüm mal varlığım bitti'
Esra Dermancıoğlu'ndan dikkat çeken açıklama! 'Tüm mal varlığım bitti' Sosyal medya hesabından paylaştığı eğlenceli videolarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Esra Dermancıoğlu, önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Daha önce "Tüm mal varlığımı otelde kalarak bitirdim" ifadeleriyle dikkat çeken 53 yaşındaki ünlü oyuncu, dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.
29.07.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu: Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir!
Esra Dermancıoğlu: Kariyerimde bulunduğum yere böyle gelmişimdir! ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizide hayat verdiği 'Mukaddes’ rolüyle akıllara kazınan, daha sonra birçok başarılı yapımda yer alan Esra Dermancıoğlu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.
17.02.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu 'Tarkan' itirafıyla şaşırttı!
Esra Dermancıoğlu 'Tarkan' itirafıyla şaşırttı! Yayınladığı eğlenceli videolarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Esra Dermancıoğlu, Megstar Tarkan'la ilgili itirafıyla şaşırttı. Sempatik oyuncu, 544 bin takipçisi bulunan Instagram'ında mavi tik simgesinin (tanınmış kişilerin doğrulanmış hesabı) olmamasının da hoşuma gittiğini söyledi.
2.02.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu ev halini paylaştı! Makyajsız hali...
Esra Dermancıoğlu ev halini paylaştı! Makyajsız hali... ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizide hayat verdiği 'Mukaddes’ rolüyle akıllara kazınan, daha sonra birçok başarılı yapımda yer alan Esra Dermancıoğlu, makyajsız ev halini paylaştı.
13.01.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu'dan kızı Refia'ya balonlu karşılama!
Esra Dermancıoğlu'dan kızı Refia'ya balonlu karşılama! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu Esra Dermancıoğlu, Berlin'de eğitim gören kızının gelişiyle yaşadığı mutluluğu paylaştı. Oyuncu, kızı Refia'yı balonlarla karşıladı.
23.12.2021 Magazin
Esra Dermancıoğlu eski günleri yad etti, övgü yağmuruna tutuldu!
Esra Dermancıoğlu eski günleri yad etti, övgü yağmuruna tutuldu! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Esra Dermancıoğlu, 22 yıl önce çekilen eski bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Eski günleri yad eden ünlü oyuncunun fotoğrafı büyük ilgi gördü.
12.12.2021 Magazin
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum'
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum' Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dermancıoğlu, "Onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum." diyerek hayran olduğu ismi bu sözlerle açıkladı.
4.12.2021 Magazin
Esra Dermancıoğlu cinsel yönelimini açıkladı!
Esra Dermancıoğlu cinsel yönelimini açıkladı! Fatmagül’ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Bir Zamanlar Çukurova gibi sevilen dizilerden tanıdığımız Esra Dermancıoğlu, cinsel yönelimini açıkladı.
22.11.2021 Magazin
Esra Dermancıoğlu: Bakın, bu güzeli biz yaptık!
Esra Dermancıoğlu: Bakın, bu güzeli biz yaptık! Esra Dermancıoğlu, kendisine ihanet ettiğini söylediği eski eşiyle yıllar önce verdiği pozu ve kızı Refia'nın fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Ünlü oyuncu, "Bakın, bu güzeli biz yaptık" ifadelerini kullandı
11.11.2021 Magazin
Esra Dermancıoğlu'dan güldüren paylaşım!
Esra Dermancıoğlu'dan güldüren paylaşım! Son olarak Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakterine hayat veren oyuncu Esra Dermancıoğlu yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ünlü oyuncu aradığı sevgiliye dair ipucu verdi.
24.08.2021 Magazin
Esra Dermancıoğlu'nun kızı koronavirüse yakalandı
Esra Dermancıoğlu'nun kızı koronavirüse yakalandı Esra Dermancıoğlu’nun kızı Refia Dermancıoğlu koronavirüse yakalandı. Dermancıoğlu’nun test sonucu ise negatif çıktı.
2.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esra Dermancıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra dermancıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.