Kamuda mesai saatleri belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Kamuda mesai saatleri belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Milyonlarca kamu görevlisi merakla bekliyordu ve belli oldu. Kamuda çalışanlarının esnek uygulaması sürecek. Kararı kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Kamu kurum ve kuruluşlarında 30 Hazıran'a kadar 10.00-16.00 saatleri arasında esnek çalışma modeli uygulanacak.
31.05.2021 Çalışan Hakları
Hamileler idari izinli mi? 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın personel izinli mi? Esnek çalışma uygulaması detayları!
Hamileler idari izinli mi? 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın personel izinli mi? Esnek çalışma uygulaması detayları! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında toplanan İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısından İstanbul'da alıncak koronavirüs önlemleri ile ilgili önemli kararlar çıktı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Vali Yerlikaya, İstanbul'da esnek mesai uygulamasına geçildiğini açıkladı. Peki, Hamileler idari izinli mi? 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın personel izinli mi? Esnek çalışma uygulaması kimleri kapsıyor? İşte esnek çalışma ve idari izinlerle ilgili detaylar...
4.11.2020 Gündem
Ankara Valiliği açıkladı! Flaş 'kamuda esnek mesai' kararı
Ankara Valiliği açıkladı! Flaş 'kamuda esnek mesai' kararı Son dakika... Ankara Valiliği açıkladı. Yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında Covid-19 salgının yayılımının en aza indirilmesi amacıyla Ankara İl sınırları dahilinde uygulanacak kamuda esnek mesai esasları belirlendi. Bu kapsamda salgından etkilenmeleri daha muhtemel hamile ve kronik hastalığı olan kamu çalışanları idari izinli sayılabilecek. Düzenleme ile 10 yaş ve daha küçük yaşta çocukları olan kadın personeller, ikinci bir emre kadar evden çalışabilecek." denildi.
31.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri