30 Haziran

30 Haziran

Son dakika 30 Haziran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 30 Haziran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 30 Haziran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

30 Haziran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 30 haziran gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.897 30 haziran haberi bulunmuştur. Tüm 30 haziran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gezgin Salon Festivali için geri sayım başladı
Gezgin Salon Festivali için geri sayım başladı Gezgin Salon Festivali'nin genel biletleri satışa çıktı. Festivalde yer alacak isimler ise belli olmaya başladı. Stavroz, Parcels, La Femme'in festivalde yer alacağı bilinirken yeni isimlerinde yakın zamanda açıklanacağı öğrenildi.
28.04.2024 Magazin
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki genç futbolcu için kulübünün 5 milyon euro talep ettiği aktarıldı.
7.04.2024 Şampiy10
Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu
Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuya dair düşüncesinin değiştiği aktarıldı.
7.04.2024 Şampiy10
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Vincent Aboubakar'dan çılgın talep! Beşiktaş'ta ayrılık kararı
Vincent Aboubakar'dan çılgın talep! Beşiktaş'ta ayrılık kararı Beşiktaş'ta son dönemde taraftarların sık sık tepki gösterdiği Vincent Aboubakar'ın sezon sonunda veda hazırlığında olduğu öğrenildi. Kamerunlu santrforun yeni takımından talep ettiği bedel netlik kazandı.
1.04.2024 Beşiktaş
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023’te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Bayern Münih'te Thomas Tuchel depremi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday
Bayern Münih'te Thomas Tuchel depremi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday Geçen sezon Bayern Münih'in başında Bundesliga'yı şampiyon olarak tamamlayan Thomas Tuchel, bu sezon işlerin çok kötü gitmesinin ardından yoğun eleştiri altındaydı. Bavyera ekibi, 50 yaşındaki teknik direktörle ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
21.02.2024 Futbol
Vergi sıfıra düştü! Geçici bir süre için uygulanacak
Vergi sıfıra düştü! Geçici bir süre için uygulanacak Ticaret Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Yeşil mercimek ithalatında gümrük vergisi geçici bir süreyle sıfıra indirildi
13.02.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Umut Nayir veda ediyor
Fenerbahçe'de Umut Nayir veda ediyor Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir'in Pendikspor'a transferi için anlaşma sağlandığı öğrenildi.
14.01.2024 Şampiy10
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası Pegasus 10-11 Ocak 2024 tarihinde alınan biletlerle yurt dışına 29 Ocak - 30 Haziran 2024 tarihlerinde seyahat imkanı sağlıyor. 11 euro+vergilerle başlayan fiyatlar karşılığında biletler satın alınacak.
10.01.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ayrılıyor! Yeni takımı şaşırttı
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ayrılıyor! Yeni takımı şaşırttı Beşiktaş'tan devre arasında ayrılması beklenen Vincent Aboubakar'a Meksika devinin talip olduğu öne sürüldü. Kamerunlu forvet için Gremio'nun da devrede olduğu belirtildi.
4.01.2024 Beşiktaş
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili?
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili? Zekeriya Yapıcıoğlu, zaman zaman gündem oluyor. HÜDA PAR Genel Başkanı olan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kaç yaşında ve nereli?
26.12.2023 Gündem
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak'
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak' Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, ülkesinin basınına Galatasaray derbisi öncesi dikkat çeken bir röportaj verdi. Tecrrübeli forvet, Kadıköy'deki kritik 90 dakikayla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
24.12.2023 Şampiy10
Kadıköy'de tacizci peşine takıldı! Taksideki savcı genç kızı böyle kurtardı
Kadıköy'de tacizci peşine takıldı! Taksideki savcı genç kızı böyle kurtardı Kadıköy'de tacizden kaçan Kübra K. (25) bindiği takside, Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Ayşe Gül Gürer ile karşılaştı. Olay sonrasında gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma tamamlandı. Şüpheli Mustafa E. (35) hakkında “Cinsel saldırı" ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" Suçlarından 17 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor.
2.12.2023 Gündem
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Cuma günü okullar tatil mi, yarın okul var mı 27 Ekim 2023? Yarın okullar açık mı, 27 Ekim okullar yarım gün mü 2023?
Cuma günü okullar tatil mi, yarın okul var mı 27 Ekim 2023? Yarın okullar açık mı, 27 Ekim okullar yarım gün mü 2023? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl Pazar gününe denk geldiğinden, öğrenciler 27 Ekim Cuma günü okulların tatil olup olmadığını sorgulamaya başladı. Cumhuriyet Bayramı öncesinde 27 Ekim okullar tatil mi 2023, yarım gün mü? 27 Ekim cuma günü tatil mi? sorularına yanıt aranıyor.
26.10.2023 Eğitim
Kur korumalı mevduattaki çözülmeyi hızlandıracak faiz adımı! Yüzde 50'nin üstüne çıkacak
Kur korumalı mevduattaki çözülmeyi hızlandıracak faiz adımı! Yüzde 50'nin üstüne çıkacak Kur korumalı mevduattan (KKM), TL vadeli mevduata geçenler için bankaların sunduğu faiz yıllık yüzde 45’e çıktı. Normalde bankaların sunduğu en yüksek faiz yüzde 25-35 bandında. Yüzde 45’lik faizden yararlanmak için 30 Haziran öncesinde KKM hesabının olması gerekiyor. KKM’den sonra 100 bin lirasıyla 32 gün vadeli mevduat hesabı açanın net kazancı 3 bin 747 lira oluyor. Öte yandan Ekonomistler alınan kararla birlikte kredi faizlerinin bir miktar daha yükseleceğini ama asıl faiz etkisinin KKM vadesi gelen mudilerin, TL mevduata geçişini teşvik noktasında görüleceğini söylüyor. Bir başka deyişle bankalar KKM hesabını kapatıp TL mevduata geçecek müşterileri için daha yüksek faiz önerecek. Mevcut durumda bu geçişte sunulan faiz yüzde 45-47 seviyelerinde. Önümüzdeki dönemde yüzde 50-55 bandında faizlerin gündeme geleceği de değerlendirmeler arasında yer alıyor.
15.09.2023 Ekonomi
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Portekiz, resmi adı ile Portekiz Cumhuriyeti olarak bilinen bir ülkedir. Atlas okyanusu ile çevrelenmiş olan ülke doğal güzellikleri ve tarihi ile dikkat çeker. 
14.09.2023 Eğitim
KKM hesabını kapatana ekstra faiz! 500 bin liraya 12 bin 493 lira
KKM hesabını kapatana ekstra faiz! 500 bin liraya 12 bin 493 lira Kur Korumalı Mevduattan çıkanlar için ekstra faiz müjdesi geldi. 500 bin liraya 12 bin 493 lira faiz gelirken KKM'den çıkanlara aylık faiz 20 bin 821 lira olacak. Ancak bu uygulamadan yararlanmak için tek şart var.
9.09.2023 Ekonomi
TL vadeli mevduatında büyük kazanç! Faiz yüzde 45'e çıktı
TL vadeli mevduatında büyük kazanç! Faiz yüzde 45'e çıktı Kur korumalı mevduattan (KKM), TL vadeli mevduata geçenler için bankaların sunduğu faiz yıllık yüzde 45’e çıktı. Normalde bankaların sunduğu en yüksek faiz yüzde 25-35 bandında. Yüzde 45’lik faizden yararlanmak için 30 Haziran öncesinde KKM hesabının olması gerekiyor. KKM’den sonra 100 bin lirasıyla 32 gün vadeli mevduat hesabı açanın net kazancı 3 bin 747 lira oluyor.
8.09.2023 Ekonomi
Eski bakanlardan Cevheri, vefat etti
Eski bakanlardan Cevheri, vefat etti Eeki bakanlardan Necmettin Cevheri (93), Ankara'da hayatını kaybetti.
6.09.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız"
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “30 Haziran 2023 tarihinde, 145 uçak trafiğiyle adeta rekor kıran Trabzon’a yeni bir havalimanı kazandıracağız. 2023 yılı Ocak-Temmuz ayları arasında turist sayıları 339 bin 695 yerli ve 397 bin 442 yabancı olmak üzere yolcu sayısı toplam 737 bin 137’ye ulaştı. Sürekli artan turizm potansiyeli ve turist sayısı yeni havalimanı ihtiyacını doğurmuştur” dedi.
21.08.2023 Ekonomi
Morutan'ın yeni takımı açıklandı
Morutan'ın yeni takımı açıklandı Galatasaray, Rumen futbolcu Olimpiu Morutan'ın 3 milyon Euro transfer bedeli ve sonraki satışından elde edilecek gelirin yüzde 50'si karşılığında MKE Ankaragücü'ne transfer olduğunu açıkladı.
20.08.2023 Galatasaray
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

30 Haziran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 30 haziran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.