Erzak

Erzak

Son dakika erzak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erzak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erzak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erzak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erzak gelişmeleri de dahil olmak üzere 749 erzak haberi bulunmuştur. Tüm erzak haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı!
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı! 'Survivor All Star 2024'te yarışan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominik'te gizlice bir eve girip, yanında getirdiği çuvala erzak doldurarak yarışma alanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil'in söz konusu olaya yönelik "Hırsız damat istemem" ifadesinin ardından ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den yanıt gecikmedi.
20.03.2024 Magazin
Adanalı kebapçı, depremzede kadınları unutmadı! Erzak ve kebap dağıttı
Adanalı kebapçı, depremzede kadınları unutmadı! Erzak ve kebap dağıttı Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, Hatay'a giderek depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
8.03.2024 Adana
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı Afrika ülkelerinden Fransa'ya peş peşe darbeler gelmeye devam ediyor. En son Nijer'de askeri darbenin ardından ülkeden ayrılması istenen Fransa'nın Niamey Büyükelçisi Sylvain Itte, Nijer'den ayrıldı. Macron büyükelçisinin Nijer'den ayrılmayacağını açıklayıp diplomatlarını ülkede rehin tutuluduğunu belirtmişti.
27.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'ın son zaferiyle yeni fırsat pencereleri açıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'ın son zaferiyle yeni fırsat pencereleri açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’da Iğdır-Nahçıvan Doğalgaz Boru Hattı Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan'ın başarılı Karabağ operasyonunu değerlendirerek Ermenistan'a 'barış' çağrısında bulundu.
25.09.2023 Gündem
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi
Ayılar, çadırı parçalarken görüntülendi Bitlis Eren Üniversitesi'nden (BEÜ) Dr. Öğretim Üyesi Cihan Önen, 2 bin 250 rakımlı Nemrut Krater Gölü çevresine kampçıların kurduğu çadıra saldıran bir ayı ile 2 yavrusunu kamera ile görüntüledi.
7.08.2023 Yaşam
Survivor'ın gelmiş geçmiş en büyük ödülü! Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor'ın gelmiş geçmiş en büyük ödülü! Acun Ilıcalı açıkladı TV8'de ekranlara gelen yarışma programı Survivor, 11 Mayıs Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Sunucu Acun Ilıcalı'nın duyurduğu beş araba ödülü, yarışmaya damga vurdu. Mini erzak oyunu ve Anlat Bakalım yarışmasının da oynandığı bölüm, heyecan dolu dakikalara sahne oldu.
12.05.2023 Magazin
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Kehf Suresinin Ramazanda ve geri kalan tüm zamanlarda da okunmasının faziletlerinden biri Hadisi şerifte belirtildiğine göre; bir kişinin Kehf Suresindeki ilk on ayeti ezberlerse, o kişi Deccal fitnesinden korunur.
9.05.2023 Sureler
Sabah yanlış kişiyi vurdu, akşam hedefindekini öldürdü: Komşumuz ‘vur’ dedi
Sabah yanlış kişiyi vurdu, akşam hedefindekini öldürdü: Komşumuz ‘vur’ dedi Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah yanlış kişiyi, akşam ise hedefindeki Savaş Hündür’ü (44) tabancayla vurup yaralayan Sonercan K. (17) tutuklu yargılandığı davada, "Savaş Hündür'ü vurmamı komşumuz E.S. istedi. Önce ayağına ateş ettim. Üzerime doğru gelince de kaçarken arkaya doğru dönerek ateş ettim. Olay nedeniyle pişmanım, öldürme kastım yoku” dedi.
2.05.2023 Yaşam
Sabah yanlış, akşam ise hedefindeki kişiyi vuran sanık: Komşumuz ‘vur’ dedi
Sabah yanlış, akşam ise hedefindeki kişiyi vuran sanık: Komşumuz ‘vur’ dedi Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah yanlış kişiyi, akşam ise hedefindeki Savaş Hündür’ü (44) tabancayla vurup yaralayan Sonercan K. (17) tutuklu yargılandığı davada, "Savaş Hündür'ü vurmamı komşumuz E.S. istedi. Önce ayağına ateş ettim. Üzerime doğru gelince de kaçarken arkaya doğru dönerek ateş ettim. Olay nedeniyle pişmanım, öldürme kastım yoku” dedi.
2.05.2023 Gündem
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı!
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı program Neler Oluyor Hayatta’nın bugün çok özel bir konuğu vardı.
18.04.2023 Televizyon
Fitre erzak olarak verilir mi? Erzak paketi fitre yerine geçer mi? Diyanet bilgisi
Fitre erzak olarak verilir mi? Erzak paketi fitre yerine geçer mi? Diyanet bilgisi Fitre erzak olarak verilir mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramazan ayı içerisinde verilen fitre ve zekat konusunda vatandaşları araştırmaları devam ediyor. 2023 fitre miktarı 70 TL olarak belirlendi. Ancak bazı vatandaşlar fitre yerine erzak paketi verilmesinin doğru olup olmayacağını düşünmeye başladı. Diyanet İşleri Din İşleri Yüksek Kurulu, fitre yerine erzak verilip verilmeyeceğini cevapladı.
6.04.2023 Gündem
Bolu’da onlarca araç çarpıştı! Ankara istikameti ulaşım aksadı
Bolu’da onlarca araç çarpıştı! Ankara istikameti ulaşım aksadı TEM Otoyolu Bolu geçişinde 58 aracın karıştığı 2'si ağır 10 kişinin yaralandığı zincirleme kazanın ardından 7 saat kapalı kalan Ankara istikameti trafiğe komple açıldı.
30.03.2023 Gündem
Obezite doktoru hastalarıyla aynı kaderi yaşadı! 'Hocam bu sen misin?'
Obezite doktoru hastalarıyla aynı kaderi yaşadı! 'Hocam bu sen misin?' Hastalarıyla aynı kaderi yaşayan Obezite cerrahı Zübeyr Üçüncü, yeni haliyle görenleri şaşırtıyor. Tam 140 kiloydu, obezite ameliyatı oldu, 80 kiloya kadar düştü. Eksi fotoğrafların görenlerin gözlerine inanmadığını anlatan Üçüncü, “Bu tecrübeyi yaşamam, hastalarımı daha iyi anlamamı sağladı. Ben de aynı yoldan geçtim” dedi.
28.03.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir yol ayrımı olduğunu ifade etti. Savunma sanayinde atılan adımlara dikkat çeken Erdoğan, yeni müjdelerin geleceğini söyledi.
25.03.2023 Gündem
Altın sektöründe 'deprem' etkisi! 'Anlaşmalarımızın hepsi dondu'
Altın sektöründe 'deprem' etkisi! 'Anlaşmalarımızın hepsi dondu' Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından kuyumculuk sektöründe arz talep açığı ortaya çıktı.
21.03.2023 Ekonomi
Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adayı oldu
Samsunlu Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili aday adayı oldu Samsun'da yaşayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile isim ve soyadı benzerliği olan Recep Tayyip Erdoğan (24), 14 Mayıs'ta yapılacak 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu.
21.03.2023 Gündem
Erzak kolisi fiyatları belli oldu! İşte marketlerin Ramazan tarifesi
Erzak kolisi fiyatları belli oldu! İşte marketlerin Ramazan tarifesi Ramazan ayı için marketlerde, online platformlarda erzak kolisi ve hediye çekleri alışverişi hızlandı. Bu yıl erzak kolisi fiyatları 230 liradan başlıyor. Geçen yıla göre erzak kolisi fiyatlarında yüzde 130 artış görüldü. İşte marketlerin erzak kolisi kampanyaları...
21.03.2023 Ekonomi
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti amdaki Kız'ın 70. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicisinin nefesini kesti. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın son bölümünde Hayri'nin ailesi olduğu ortaya çıktı. Peki bu sırrı gören kişi söyleyecek mi? İşte detaylar...
17.03.2023 Magazin
Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır, Ramazan kolisi almak istiyorum, ne yapmalıyım? Ramazan kolisi kimlere verilir? ramazan paketi yardımı başvurusu e devlet ekranı!
Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır, Ramazan kolisi almak istiyorum, ne yapmalıyım? Ramazan kolisi kimlere verilir? ramazan paketi yardımı başvurusu e devlet ekranı! Ramazan ayında dağıtılan erzak yardımlarından faydalanmak isteyenler, belediyeler, vakıflar ve dernekler tarafından yapılan başvurular ile yardım alabilirler. Ramazan erzak yardımı için belediyelere giderek ya da e-Devlet kapısı üzerinden başvuru yapılıyor. Ramazan kolisi başvurusu yapmak için ise belli adımların izlenmesi gerekir. 23 Mart-21 Nisan 2023 tarihlerinde 1 ay boyunca Ramazan orucu tutulacak. Peki, “Ramazan kolisi kimlere verilir?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Ramazan kolisi başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar…
17.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) bir araya geldi.
11.03.2023 Gündem
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Sahaya atılan pelüş oyuncaklar Gonca Vuslateri'yi ağlattı!
Sahaya atılan pelüş oyuncaklar Gonca Vuslateri'yi ağlattı! Oyuncu Gonca Vuslateri, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçında, taraftarların depremzede çocuklar için sahaya binlerce peluş oyuncak atması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.
27.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Tuğba Özay son paylaşımıyla yürekleri sızlattı! 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı'
Tuğba Özay son paylaşımıyla yürekleri sızlattı! 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı' Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından afet bölgesine gönüllü olarak yardıma giden ünlü manken Tuğba Özay Hatay sık sık paylaşımda bulunuyor. Özay'ın yaptığı son paylaşım yine yürekleri sızlattı. Küçük bir kız ile fotoğrafını paylaşan ünlü mankenin 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı' sözleri yürekleri yaktı.
25.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erzak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erzak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.