Ertem Eğilmez

Ertem Eğilmez

Son dakika Ertem Eğilmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ertem Eğilmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ertem Eğilmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertem Eğilmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertem eğilmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 ertem eğilmez haberi bulunmuştur. Tüm ertem eğilmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Replikleri, komik sahneleri ve birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ile unutulmaz Türk filmleri arasına giren Gülen Gözler Türk sinemasının en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncuların yer aldığı Gülen Gözler filmi zaman zaman televizyon ekranlarına geliyor. Peki, Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ne? İşte Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
4.09.2022 Televizyon
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar!
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar! 23 Mayıs bugün yaşanan olaylar, doğumlar ölümler merak ediliyor. Biz de bugün meydana gelen olayları sırasıyla derledik. Peki, 23 Mayıs ne günü, kim doğdu, kim öldü, hangi olaylar oldu? İşte, 23 Mayıs yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
23.05.2022 Gündem
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim?
Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit’in başrollerini paylaştığı Sev Kardeşim filmi bayramda nostalji kuşağında yayınlanıyor. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu da Sadık Şendil'in yazdığı Sev Kardeşim filminin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Sev Kardeşim ne zaman, nerede çekildi? Sev Kardeşim oyuncuları kim? Sev Kardeşim filminin konusu ne? İşte Sev Kardeşim oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı Türkiye'nin yakından tanıdığı usta oyuncu Metin Çekmez, tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bugün Kuşadası'nda toprağa verilecek oyuncu, 2013 yılında vefat eden ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı.
26.08.2021 Magazin
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber!
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber! Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez Aydın'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uzun zamandır kanserle mücadele eden usta oyuncu 76 yaşındaydı. Peki, Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? İşte Metin çekmez filmleri, dizileri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
25.08.2021 Gündem
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti Aydın'ın Kuşadası ilçesinde tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Metin Çekmez (76), bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çekmez'in cenazesi yarın Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde toprağa verilecek.
25.08.2021 Magazin
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor!
Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor! Türk sinemasının ünlü oyuncularından Oya Aydoğan'ın vefatının üzerinden 5 yıl geçti. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. 80'li yılların en beğenilen oyuncularından Oya Aydoğan, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Kemal Sunal gibi sanatçılarla filmlerde oynadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Oya Aydoğan kaç yaşında öldü? Oya Aydoğan'ın neden öldü? İşte Oya Aydoğan'ın hayatı, filmleri ve dizileri...
15.05.2021 Gündem
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Fazıl Ender Uzun kimdir? Hababam Sınıfı oyuncusu Fazıl Ender Uzun neden öldü?
Fazıl Ender Uzun kimdir? Hababam Sınıfı oyuncusu Fazıl Ender Uzun neden öldü? Hababam Sınıfı serisinde de rol alan usta oyuncu Fazıl Ender Uzun yaşamını yitirdi. Bir hafta önce kemik tümörü teşhisi konulan 69 yaşındaki Fazıl Ender Uzun hayatını kaybetti. Fazıl Ender Uzun kimdir?
29.03.2021 Gündem
Efsane film, gerçek oldu! İnsan kaçakçıları bunu da yaptı
Efsane film, gerçek oldu! İnsan kaçakçıları bunu da yaptı Umuda yolculuğa çıkan binlerce göçmeni ölüme gönderen insan kaçakçıları, yönetmen Ertem Eğilmez’in 1980 yılında çektiği, Türk sinemasının klasikleri arasına girmiş ‘Banker Bilo’ filminin, şeytana pabucunu ters giydiren Maho’sundan (Şener Şen) rol çaldı.
8.02.2021 Gündem
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor!  Münir Özkul kimdir?
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor! Münir Özkul kimdir? Tiyatronun Kavuklu'su, sinemanın Mahmut Hoca'sı: Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor. Onlarca tiyatro oyununda ve çok sayıda filmde rol alan usta sanatçı, kariyeri boyunca Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü de dahil çok sayıda önemli ödüle layık görüldü. Peki, Münir Özkul kimdir? İşte Münir Özkul filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.01.2021 Gündem
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede?
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede? Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Şener Şen koronavirüse yakalandı. Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olan Şener Şen’in koronavirüse yakalanması milyonlarca kişiyi üzdü. Hababam Sınıfı, Çiçek Abbas, Eşkıya, Davaro, Arabesk gibi birçok başarılı filmde rol alan Şener Şen’in sağlık durumu sevenleri tarafından sık sık sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar Şener Şen’in sağlık durumu nasıl, son durumu ne, gibi sorulara yanıt arıyor.
11.11.2020 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Mavi Boncuk filminin başrollerinde Emel Sayın ve Tarık Akan yer alıyor. Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Mavi Boncuk filmi usta oyunculardan oluşan kalabalık oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları kim? İşte Mavi Boncuk filmi konusu ve oyuncuları...
26.07.2020 Gündem
Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncuları
Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncuları Şaban Oğlu Şaban filmi Türk sinemasının unutulmaz Kemal Sunal filmleri arasında yer alıyor. Türk insanının çoğu sahnesini zihnine kazıdığı ve neredeyse tüm repliklerini ezberlediği Kemal Sunal, Şaban Oğlu Şaban filminde 'Şaban' tiplemesiyle karşımıza çıkıyor. Türk Sinemasının unutulmazları arasında yer alan Şaban Oğlu Şaban filmi usta oyuncu kadrosu ve unutulmaz replikleri ile bugün bile akıllarda kalmaya devam ediyor. Peki, Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi ile ilgili merak edilenler...
19.07.2020 Gündem
Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ne konusu ne?
Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ne konusu ne? Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında gösterilen Oh Olsun filminin başrollerinde Tarık Akan ve Hale Soygazi yer alıyor. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı Oh Olsun filmi oyuncu kadrosunda bir çok usta oyuncu da bulunuyor. Peki, Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte, Oh Olsun filminin oyuncuları ve konusu...
19.07.2020 Gündem
Yalancı Yarim filmi ne zaman, nerede çekildi? Yalancı Yarim filmi oyuncuları ve konusu...
Yalancı Yarim filmi ne zaman, nerede çekildi? Yalancı Yarim filmi oyuncuları ve konusu... Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı başrollerini Tarık Akan ve Emel Sayın'ın paylaştığı Yalancı Yarim filmi Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alıyor. Peki, Yalancı Yarim filmi ne zaman, nerede çekildi? Yalancı Yarim filmi oyuncuları ve konusu...
12.07.2020 Gündem
Sev Kardeşim filmi kaç yılında çekildi? Sev Kardeşim filmi nerede çekildi? Sev Kardeşim konusu ve oyuncuları!
Sev Kardeşim filmi kaç yılında çekildi? Sev Kardeşim filmi nerede çekildi? Sev Kardeşim konusu ve oyuncuları! Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini üstlendiği Sev Kardeşim filminin başrollerinde Yeşilçam'ın usta oyuncuları Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit yer alıyor. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı Sev Kardeşim filminin senaryosunu da Sadık Şendil'in yazdı. Peki, Sev Kardeşim filmi ne zaman, kaç yılında, nerede çekildi? İşte Sev Kardeşim filmi konusu ve oyuncuları...
5.07.2020 Gündem
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi Vefatının 20. yılında anılan usta oyuncu, 26 yıllık kariyerinde çok sayıda tiyatro eserinin yanında 76'sı başrol olmak üzere 82 filmde rol alarak Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer aldı. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın filmleri ve biyografisi...
9.08.2020 Gündem
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? 0 Euro hatıra para projesi nedir?
Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? 0 Euro hatıra para projesi nedir? Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın ölümünün 20. yılı dolayısıyla hatıra para basıldı. Peki, Kemal Sunal hatıra parası nasıl alınır? Kemal Sunal kimdir, ne zaman vefat etti? İşte Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri hakkında merak edilenler...
9.06.2020 Gündem
Köyden İndim Şehire ne zaman, nerede çekildi? Köyden İndim Şehire filmi konusu ve oyuncuları
Köyden İndim Şehire ne zaman, nerede çekildi? Köyden İndim Şehire filmi konusu ve oyuncuları 1970'li yıllarda güldürü sinemasının başarılı örnekleri arasında gösterilen Köyden İndim Şehire filmi usta oyunculardan oluşan geniş kadrosu ile dikkat çekiyor. Senaryosunu Zeki Alasya'nın yazdığı Köyden İndim Şehire filminin yönetmeni ise Ertem Eğilmez'dir. Define konusunu işleyen filmin oyuncu kadrosu usta oyunculardan oluşuyor. Peki, Köyden İndim Şehire ne zaman, nerede çekildi? Köyden İndim Şehire filmi konusu ve oyuncuları...
17.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ertem Eğilmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertem eğilmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.