Erken Boşalma

Erken Boşalma

Son dakika erken boşalma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erken boşalma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erken boşalma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erken Boşalma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erken boşalma gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 erken boşalma haberi bulunmuştur. Tüm erken boşalma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor Genel sağlık durumunun cinsel performansı doğrudan etkilediğini söyleyen Prof. Dr. Halim Hattat, risk faktörlerine karşı uyararak önerilerde bulundu. Hattat, cinsel damarların gücünü azaltan risk faktörlerinin başında özellikle bel çevresinde depolanan aşırı vücut yağlarına dikkat çekti.
29.05.2023 Sağlık
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor Cinsel problemler hem erkekler hem de kadınlarda sıklıkla görülebiliyor. Düşük libido, erken boşalma, orgazm olamama, iktidarsızlık gibi problemlerin doğal çözümleri aranıyor. Bu problemleri çözmek için cinsellik için hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Erken boşalma ile ilgili çeşitli sorunlar varsa ve sadece seksin daha uzun sürmesini istiyorsanız, yatakta daha uzun süre dayanmanın birçok yolu bulunuyor.
16.05.2023 Sağlık
Evli milyonlarca çifti kapsıyor! Flaş 'cinsel ilişki' kararı
Evli milyonlarca çifti kapsıyor! Flaş 'cinsel ilişki' kararı Yargıtay evlilikte cinsel ilişki ile ilgili dikkat çeken bir karar imza attı. Karara göre; evlilikte bunu yapan karşı tarafa tazminat ödemek zorunda kalıyor. Konuyla ilgili önemli noktalara dikkat çeken Avukat Cansen Erdoğan, çiftlerin bilmesi gereken detayları anlattı.
19.12.2022 Gündem
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart!
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart! Her yaştan erkeğin başına gelebilen sertleşme sorunu cinsel yaşamı olumsuz etkiliyor. Sertleşme sorunu süreklilik arz ediyorsa dikkat! Değişen yaşam koşulları, iş hayatının getirmiş olduğu stres, tütün ürünlerinin kullanımının artması ve psikolojik faktörler sertleşme sorununa neden olabiliyor. Uzmanlar, sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin bazı uyarı işaretlerine dikkat etmeleri konusunda uyarıyor. Peki, Sertleşme sorunu neden olur? Sertleşme bozukluğunun tedavisi var mı? Sertleşme problemi tedavisi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
19.07.2022 Sağlık
Cinsel sıkıntılara sebep oluyor! Flaş uyarı
Cinsel sıkıntılara sebep oluyor! Flaş uyarı Cinsel sorunlara yol açıyor. Flaş uyarı geldi. Prof. Dr. Mete Kilciler, diyabetin cinsel sıkıntılara sebebiyet verdiğini söyledi.
4.02.2022 Sağlık
Cinsel sorunlar ilişkilere zarar veriyor!
Cinsel sorunlar ilişkilere zarar veriyor! Cinsel sorunlar pek çok çift için içinden çıkılmaz bir duruma dönüşebiliyor. Özellikle de son yıllarda sık görülen cinsel fonksiyon bozuklukları hem çiftler arasındaki duygusallığa hem de iletişimde kopukluğa neden olabiliyor. Cinsel fonksiyon bozukluklularının boşanmaya varan büyük sorunlara neden olabileceğini vurgulayan Üroloji ve Androloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş, problemlerin çözümü ile ilgili tavsiyelerde bulundu.
4.01.2022 Sağlık
Cinsel hayatı bitiriyor! Uyarı geldi
Cinsel hayatı bitiriyor! Uyarı geldi Cinsel hayatı bitiriyor! Cinsel hayatı etkileyen önemli sağlık sorunuyla ilgili flaş açıklama geldi. Orta yaş ve üzerindeki erkekleri en sık tehdit eden hastalıkların başında prostatın geldiğini söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Prostat hastalıklarında uygulanan tedavi seçenekleri erken boşalma, sertleşme güçlüğü gibi cinsel sorunlara yol açabiliyor. O neden tedavi yöntemini seçerken dikkat etmek gerekiyor” dedi.
22.10.2021 Sağlık
Cinsel performans düşüyor! Büyük tehlike
Cinsel performans düşüyor! Büyük tehlike Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, orta yaştaki erkeklerde performans kaybı, cinsel istekte azalma, prostat büyümesi, motivasyon düşüklüğü gibi problemlerin olabileceğini söyleyerek, “Kişiler bu sorunları sadece kendilerinin yaşadığını düşünüp, uzmana başvurmuyor. Ama hepsinin tedavisi var, mutlaka bir doktora gidin” dedi.
16.09.2021 Sağlık
Cinsel terapiler yüzde 95 oranında olumlu sonuçlanıyor!
Cinsel terapiler yüzde 95 oranında olumlu sonuçlanıyor! Cinsel sorunlar konusunda eğitim almış psikiyatristler ve klinik psikologlar tarafından uygulanan cinsel terapilerde ağırlıklı olarak ‘vajinismus’ ve ‘erken boşalma’ sorunları tedavi ediliyor. Her iki cinsel işlev bozukluğunun tedavisinde yüzde 90-95 oranlarına kadar olumlu sonuçlar alınabildiğini belirten uzmanlar, birkaç farklı cinsel sorun olması durumunda bile üstesinden gelinebildiğini ifade ediyor. Uzmanlar, mutlaka muayehanede veya hastanede uygulanması gereken terapilere partnerlerin birlikte katılmasını tavsiye ediyor.
3.09.2021 Sağlık
'Cinsellik önce kendini tanımakla başlar'
'Cinsellik önce kendini tanımakla başlar' Doyumlu bir cinsel ilişki için kişinin kendi bedenini tanımasının önemine dikkat çeken Psikiyatri Uzmanı Dr. Ebru Soylu, “Cinsellikte ancak kendisini seven, sayan ve güvenen bir kişi, karşısındakine de olumlu duygularla yönelebilir. Bireyin cinsel haz noktalarını fark etmesi ve bunu eşiyle paylaşmaktan kaçınmaması, daha doyumlu bir cinsel ilişki yaşanmasını sağlayacaktır” dedi.
2.09.2021 Sağlık
Erkeklerde görülen kısırlık hakkında her şey!
Erkeklerde görülen kısırlık hakkında her şey! Kısırlık (interfelite) çiftlerin düzenli ve korunmasız ilişkiye girmelerine rağmen 1 yıl içinde gebeliğin gerçekleşmemesi olarak tanımlanıyor. Üreme çağındaki her 100 çiftten 10 ile 15'inde kısırlık görülebiliyor ve yaş ilerledikçe de görülme sıklığı artıyor. Çevresel koşulların da olumsuz etkilerine bağlı olarak önemi giderek artan erkek kısırlığı, günümüzde modern yöntemlerle tedavi edilebiliyor.
23.08.2021 Sağlık
Her 4 erkekten biri erken boşalma problemi yaşıyor!
Her 4 erkekten biri erken boşalma problemi yaşıyor! Her 4 erkekten birinde görülen erken boşalma sorunu, en sık karşılaşılan cinsel işlev bozukluğu olarak da biliniyor. Uzmanlar, tanı koyulurken kişinin kontrolü ve istemi dışında boşalma yaşamasının en önemli kriter olarak kabul edilebileceğini belirtiyor. Uzmanlara göre, 2-4 ay kadar süren cinsel terapi süreci eşler arasındaki iyi ilişkinin varlığı ile olumlu sonuçlanıyor. Uzmanlar, hem erkekte hem de kadında his kaybına yol açtığı için jel, sprey gibi yanlış tedavi uygulamalarından uzak durulması uyarısında bulunuyor.
29.07.2021 Sağlık
Prostat büyümesiyle ilgili bilinmesi gerekenler
Prostat büyümesiyle ilgili bilinmesi gerekenler Prostat büyümesine dair bilgi veren Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Prostat büyümesi her erkekte 40 yaşından sonra meydana gelir. 60 yaşın üzerindekilerin yarısında prostat büyümesi şikayet yaratacak seviyededir. Dönemsel olarak ürolojik muayene ve PSA kontrolleri yaptırmak prostat büyümesini erken dönemde saptar. Özellikle ailesinde prostat hastalığı olanların kontrollerini aksatmaması gerekir” dedi.
14.07.2021 Sağlık
Kronik prostatit kısırlığa neden olabilir
Kronik prostatit kısırlığa neden olabilir Kronik prostatit hastalığının özellikle genç erkeklerin yaşamını ciddi boyutta etkilediğini ve uzun süreli bir organ iltihabı olduğunu belirten Üroloji Uzmanı Op. Dr. Zafer Oyman, dünyanın pek çok yerinden hastanın tedavi için Türkiye’ye geldiğini belirtti. Kronik prostatitin yarattığı en büyük problemin kısırlık olduğunu ifade eden Oyman, “Hastalar genellikle bu nedenle tüp bebek yöntemine başvurmakta. Fakat asıl sorun kronik prostatitten kaynaklanmaktadır” dedi.
22.06.2021 Sağlık
'Bitkisel ürünlerle kendi kendinizi tedavi etmeyin'
'Bitkisel ürünlerle kendi kendinizi tedavi etmeyin' Türkiye'deki en yaygın cinsel problemlerden birinin erken boşalma olduğunu söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, doğru bilinen yanlışları anlattı.
19.06.2021 Sağlık
Cinsel problemlere yol açıyor! Erkeklerde...
Cinsel problemlere yol açıyor! Erkeklerde... Prostat hastalıklarının orta yaş ve üzeri erkeklerin karşılaştığı sağlık sorunları arasında olduğunu kaydeden Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Pek çok erkek gerek prostat hastalıkları gerekse uygulanan tedaviler nedeniyle cinsel problemler yaşıyor. Prostat hastalıklarında en sık görülen yakınma idrar problemleri” dedi. Hattat, prostat hastalıklarının ve tedavilerinin cinsel sorunlar üzerindeki etkisini de anlattı.
30.03.2021 Sağlık
Cinsel isteksizlik yaşı düştü: Check-up yaptırın
Cinsel isteksizlik yaşı düştü: Check-up yaptırın Sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam, aşırı alkol ve sigara kullanımının cinsel isteksizlik yaşını 30’lara kadar düşürdüğünü söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “35 yaşından sonra her erkeğe düzenli check-up yaptırmasını öneriyorum. Çünkü, böyle bir kontrolde hem var olan cinsel sorunların nedenlerini buluyoruz hem de fark edilmeyen fonksiyon düşüşleri ortaya çıkıyor” dedi.
13.03.2021 Sağlık
Cinsellikte ten uyumu yakalamanın 6 yolu!
Cinsellikte ten uyumu yakalamanın 6 yolu! Çiftler arasındaki cinsel sorunları tedavi etmek için ten uyumunu yakalamanın şart olduğunu söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, 6 yöntemle bu sorunun aşılacağını dile getirdi.
13.02.2021 Sağlık
“Şehir stresi cinsel işlev bozukluğuna neden olabilir”
“Şehir stresi cinsel işlev bozukluğuna neden olabilir” Şehirde yaşamanın yarattığı stresin gündelik hayatta birçok soruna yol açtığını söyleyen Dr. Özcan Kılıç O. Kafalı, “Cinsel işlev bozukluklarının nedeni bedensel (organik) olabileceği gibi, psikolojik de olabilir” dedi.
20.01.2021 Sağlık
Sağlıklı cinsel performans için 11 öneri
Sağlıklı cinsel performans için 11 öneri Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, 2021 yılında sağlık bir cinsel yaşam için önerilerde bulundu. Prof. Dr. Hattat, “30'lu yaşlardan itibaren erkek vücudunda seks hormonları düşmeye başlar. Dolayısıyla bu yıl en azından bir kez cinsel check-up yaptırın. Cinsel bölge damarlarını ve sinirlerini tekrar oluşturan yöntemler, o bölgede oluşan ödemi attıran metotlar deneyin. Stres, duygusal iniş-çıkışlar, iş sıkıntıları, aile problemleri ve daha pek çok neden geçici olarak gücü azaltabilir vakit kaybetmeden uzmandan destek alın” dedi.
29.12.2020 Sağlık
Her üç kişiden biri cinsel işlev bozukluğu yaşıyor
Her üç kişiden biri cinsel işlev bozukluğu yaşıyor Cinsel bilgisizlik, eğitimsizlik, cinsellikle ilgili yanlış bilgi ve inanışların cinsel sorunlara yol açtığını belirten uzmanlar, doğru bilgilendirmenin önemine işaret ediyor.Her üç kadından birinde cinsel istek ve uyarılma bozukluğu görüldüğünü belirten uzmanlar, erkeklerin ise yaklas¸ık yüzde 40'ının yas¸amları boyunca en az bir cinsel is¸lev bozuklugˆu yas¸adıgˆına dikkat çekiyor. Uzmanlar, dünyada her üç kişiden birinin cinsel işlev bozukluğu yaşadığını belirtiyor.
3.09.2020 Sağlık
Pandemi döneminde sağlıklı bir cinsel yaşam için öneriler
Pandemi döneminde sağlıklı bir cinsel yaşam için öneriler Dünyayı sarsmayı devam eden coronavirüs pandemisi sürecinde sağlıklı bir cinsel yaşam için önerilerini sıralayan Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, "Cinsel isteksizliğiniz varsa kanda sabah 09.00 ile 11.00 saatleri arası testosteron eksikliğinizi kontrol ettirin. Eğer yaz tatiline çıkacaksanız tatilden 2-3 hafta önce bu kontrolü yaptırmak gerekir. Özellikle aşırı stresli, yağlı yiyecekler tüketen, sigara ve yoğun alkol kullanan, spor yapmayan erkeklerin bu kontrolü yaptırmalarında fayda var" dedi.
12.06.2020 Sağlık
“Kalp hastaları cinsel ilişkiden korkmamalı”
“Kalp hastaları cinsel ilişkiden korkmamalı” Kalp hastalığı gibi kronik hastalıkları olan erkekler cinsel yaşamları ile ilgili olarak birçok kaygı yaşıyor. Erkeklerin cinsel gücü arttıran ilaçlar almak, cinsel ilişki sırasında kalp krizi geçirmek ya da kalp hastalığı sonrası yaşanan performans düşüklüğü gibi kaygılar taşıdığını belirtten Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat bu sorunların hepsinin aslında çözümü olduğunu ancak yardım almaktan çekindiklerini söyledi.
5.05.2020 Sağlık
Erken boşalma nedenleri ve tedavi yöntemleri?
Erken boşalma nedenleri ve tedavi yöntemleri? Üroloji ve Androloji Prof.Dr. Ömer Faruk Karataş” Erken boşalma nedenleri ve tedavi yöntemleri? hakkında bilgi verdi. Erken boşalma belli bir ön sevişme sırasında, vajinal penetrasyon öncesinde vajinal giriş gerçekleştikten hemen sonra ya da çoğunlukla ilk 1 dakikalık süreç içerisinde gerçekleşen boşalma durumuna erken boşalma kabul edilmektedir. Tüm bu çiftler kendi içerisinde değerlendirilip uygun bir tedavi planlamak gerekir" dedi.
11.02.2020 Sağlık
“Erkek sağlığı fizyoterapisi ile cinsel problemler aşılabilir”
“Erkek sağlığı fizyoterapisi ile cinsel problemler aşılabilir” Fizyoterapist Gülşah Konakoğlu, erkek sağlığı fizyoterapisi ile pelvik ağrı, pelvik organların işlev bozukluğu ve cinsel sağlık sorunlarının tedavi edilebileceğini söyledi.
3.11.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Erken Boşalma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erken boşalma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.