Erkan Oğur

Erkan Oğur

Son dakika Erkan Oğur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erkan Oğur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erkan Oğur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Oğur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan oğur gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 erkan oğur haberi bulunmuştur. Tüm erkan oğur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruçeşme’de kalplere dokunan bir gece!
Kuruçeşme’de kalplere dokunan bir gece! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, Türkiye’nin iki önemli sesi Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer’i ağırladı.
7.09.2021 Magazin
İbrahim Kalın'dan, 'Erkan Oğur' açıklaması
İbrahim Kalın'dan, 'Erkan Oğur' açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Hiç Oldum' türküsüne eşlik ettiği için eleştirilen müzisyen Erkan Oğur'un açıklamasına ilişkin, "Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi, kendi irademizle ve muhabbetle paylaştığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun" dedi.
17.04.2021 Gündem
İbrahim Kalın söyledi, Erkan Oğur düzenledi! “Hiç oldum” türküsünün sözleri…
İbrahim Kalın söyledi, Erkan Oğur düzenledi! “Hiç oldum” türküsünün sözleri… Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sözü müziği kendisine, düzenlemesi Erkan Oğur'a ait "Hiç oldum" türküsüne klip çekti. Kalın'ın klibi 14 Nisan Çarşamba günü YouTube ve tüm dijital platformlarda yayınlanacak. “Hiç oldum” türküsünün sözleri…
14.04.2021 Gündem
İsmail Soyberk hayatını kaybetti
İsmail Soyberk hayatını kaybetti Türk pop müzik tarihinin dünya çapında müzisyenlerinden biri olan İsmail Soyberk hayatını kaybetti. 80'li ve 90'lı yıllarda binlerce albümde stüdyo basçılığı yapmış olan İsmail Soyberk, 2000'li yıllarda önemli ölçüde piyasa albümlerinden uzaklaşmıştı.
13.01.2021 Yaşam
Yavuz Çetin kimdir? Yavuz Çetin neden öldü? Yavuz Çetin ölümü…
Yavuz Çetin kimdir? Yavuz Çetin neden öldü? Yavuz Çetin ölümü… Türkiye’nin en önemli gitar virtüözlerinden Yavuz Çetin’in ölümü üzerinden 19 yıl geçti. Twitter’da Türkiye’nin gündemi arasına girince, hakkında merak edilenler de arttı. Yavuz Çetin kimdir? Yavuz Çetin neden öldü? Yavuz Çetin ölümü…
15.08.2020 Gündem
Bozcaada Caz Festivali sona erdi!
Bozcaada Caz Festivali sona erdi! 3. kez gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali sona erdi.
22.07.2019 Kültür Sanat
Bozcaada Caz Festivali müzik severleri ağırlayacak
Bozcaada Caz Festivali müzik severleri ağırlayacak Kendine Has ve Volkswagen'in katkılarıyla gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali 19 - 20 - 21 Temmuz tarihlerinde Bozcaada'da başlayacak.
2.07.2019 Kültür Sanat
Bir fırçanın yol açtığı yedi şey
Bir fırçanın yol açtığı yedi şey A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile bugün yapacağı maç için önceki gün bu ülkeye gitti. Konya'dan özel uçakla Keflavik Havalimanı'na giden milli takım kafilesi, ülkeye girişleri sırasında İzlandalı yetkililer tarafından saatlerce pasaport kontrolünde bekletildi. Bu sırada Emre Belözoğlu açıklama yaparken bir kişi mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzattı. Yaşanan skandallara Türkiye'nin tepkisi çok sert oldu.
11.06.2019 Gündem
Bozcaada Caz Festivali 2019 programını açıkladı
Bozcaada Caz Festivali 2019 programını açıkladı Bozcaada Caz Festivali, 2019 programını Salon İKSV ev sahipliğinde gerçekleşen ilk İstanbul buluşması ile açıkladı.
9.04.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali’nin  en güçlü kadrosu
Zeytinli Rock Festivali’nin en güçlü kadrosu Türk rock müzik sahnesinin en önemli isimlerini ağırlayan Zeytinli Rock Festivali bu yıl 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Dalyan Sahili’nde. Festival bu yıl güçlü kadrosu ile şaşırtıyor
11.08.2018 Magazin
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı Şehirde bu hafta sonu vakit geçirmek için çok keyifli alternatifler var. İster bir bale gösterisi, isterseniz çocuğunuzla bir müzikal izleyip iyi zaman geçirin...
16.03.2018 Arşiv
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun...
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun... Serkan Keskin, NTV Radyo'nun konuğu oldu. Kesin, “Gerçekten yapmamız gerektiğini hissedersek Leyla ile Mecnun’un filmini yapabiliriz.” dedi.
9.10.2017 Televizyon
Darbeci amiral: Yaptığım eşeklik!
Darbeci amiral: Yaptığım eşeklik! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın sanığı eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı tuğamiral Ömer Faruk Harmancık, Akıncı Üssü'ne, üs komutanına haber vermeden İstanbul'a gitmek için geldiği yönündeki beyanının hatırlatılması üzerine, "Yaptığımın bir yanlış olduğunu, hatta eşeklik olduğunu söyledim. Bunu beni utandırmak için tekrar tekrar söylemenize gerek yok." dedi.
29.09.2021 Gündem
Bülent Ortaçgil'den halk konseri!
Bülent Ortaçgil'den halk konseri! Şehir müziğinin kült ismi Bülent Ortaçgil, 20 Temmuz Perşembe akşamı Sığacık Marina'da Seferihisar Belediyesi ve Teos Yazarevi'nin davetlisi olarak halk konseri verecek.
12.07.2017 Kültür Sanat
Erkan Oğur'dan gitar şov!
Erkan Oğur'dan gitar şov! Bucalı sanatseverlerle bir araya gelen Erkan Oğur, performansı ve sesi ile unutulmaz bir akşam yaşattı.
8.06.2017 Kültür Sanat
Müzik için yolculuk yapmak
Müzik için yolculuk yapmak Zorlu PSM Caz Festivali kapsamında 10 Mayıs akşamı Stephan Micus sahne alacak.
5.05.2017 Magazin
Şevket Çoruh'a büyük destek!
Şevket Çoruh'a büyük destek! Tüm birikimini Kadıköy’de açtığı 'Baba Sahne’ye yatıran Şevket Çoruh’a yakın arkadaşlarından 'baba' destek. Şevket Çoruh'un bu hamlesine kayıtsız kalmayan duayen isimler destek için oyun ve konserlerini 'Baba Sahne'ye kaydırdı.
13.04.2017 Magazin
Kerim Çaplı'nın kayıp albümü ilk kez Blue belgeselinde
Kerim Çaplı'nın kayıp albümü ilk kez Blue belgeselinde Kerim Çaplı ile Yavuz Çetin’in sıra dışı hayat hikayelerine odaklanan “Blue” belgeselinin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.
11.04.2017 Kültür Sanat
Türkülerin muhteşem ikilisi!
Türkülerin muhteşem ikilisi! Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Fizy Kış Konserleri, 24 Şubat Cuma akşamı sahnesinde Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu’nu ağırladı.
26.02.2017 Kültür Sanat
Diriliş Ertuğrul’a anlamlı ödül!
Diriliş Ertuğrul’a anlamlı ödül! TRT’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’ anlamlı bir ödül aldı. Tarih temalı dizi Diriliş Ertuğrul Yunus Emre Enstitüsü tarafından verilen değerli ödüle layık görüldü.
13.02.2017 Televizyon
Bülent Ortaçgil’i üç bin kişi dinledi!
Bülent Ortaçgil’i üç bin kişi dinledi! Türk müziğinin usta isimlerinden Bülent Ortaçgil, önceki akşam Trump Cadde’de konser verdi. Usta sanatçıyı dinlemek isteyenler saatler öncesinden konser alanına akın etti.
17.10.2016 Magazin
‘Mezarcı’ Oğur’a emanet
‘Mezarcı’ Oğur’a emanet Usta müzisyen Erkan Oğur, ‘Mezarcı’ filminin müziklerini yapacak...
22.07.2016 Magazin
MOİ sahne konserleri ertelendi
MOİ sahne konserleri ertelendi Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Pera Event tarafından düzenlenen MOİ Sahne konserleri ertelenmiştir...
19.02.2016 Kültür Sanat
Türkülerin muhteşem ikilisi
Türkülerin muhteşem ikilisi Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri,19 Şubat Cuma akşamı sahnesinde Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu’nu ağırlıyor...
17.02.2016 Kültür Sanat
Emre Sertkaya bilinmeyenlerini anlattı
Emre Sertkaya bilinmeyenlerini anlattı O Ses Türkiye'nin yeni şampiyonu 20 yaşındaki Batmanlı Emre Sertkaya yarışmayı, kararlarını ve hayallerini anlattı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Oğur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan oğur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.