Bülent Ortaçgil

Bülent Ortaçgil

Son dakika Bülent Ortaçgil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Ortaçgil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Ortaçgil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Ortaçgil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent ortaçgil gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 bülent ortaçgil haberi bulunmuştur. Tüm bülent ortaçgil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruçeşme’de kalplere dokunan bir gece!
Kuruçeşme’de kalplere dokunan bir gece! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, Türkiye’nin iki önemli sesi Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer’i ağırladı.
7.09.2021 Magazin
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri Müslüm Gürses'in aramızdan ayrılışının 8. yılında anılıyor. Müslüm Gürses acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdırdı. Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı Müslüm Gürses arabesk müziğin efsane ismi olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyor. Peki, Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yılında öldü? Müslüm Gürses kaç yaşında vefat etti? İşte Müslüm Gürses hayatı, şarkıları ve filmleri
3.03.2021 Gündem
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü Beyaz takım elbise deyince herkesin aklına ilk o gelir. Arabesk müziğin babası, halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 7. yılında anılıyor. Sanatçı, 7 Mayıs 1953'te Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Fıstıközü köyünde, tarım işçisi Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Zeyno ve Ahmet adında iki kardeşi olan Gürses'in ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendisi 3 yaşındayken Adana'ya göç etti. Müslüm Gürses, ilkokuldan sonra eğitime devam edemeyerek, bir süre ayakkabı tamircisi ve terzi olarak çalıştı. Babasının engellemesine rağmen, annesinin desteğiyle 1967'de henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasına katılan sanatçı, birinci olarak dikkati çekti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayatı...
3.03.2020 Gündem
CEM BAYOĞLU KİMDİR?
CEM BAYOĞLU KİMDİR? 17.02.1977 Izmir doğumlu fotoğraf sanatçısı.
7.02.2020 Advertorial
Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konsere hazır olun!
Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konsere hazır olun! Sesiyle ve şarkılarıyla bizi büyülü bir dünyaya götüren Bülent Ortaçgil ile muhteşem bir konser Duru Ataşehir Ana Sahne’de sizi bekliyor.
16.01.2020 Kültür Sanat
Erdemli'de Teoman rüzgarı!
Erdemli'de Teoman rüzgarı! Ünlü rockçı Teoman sevenleriyle Erdemli'de buluştu.
16.08.2019 Kültür Sanat
Festival 15 Ağustos başlıyor
Festival 15 Ağustos başlıyor Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının sahne alacağı MilyonFest Mersin / Erdemli 15-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek.
14.08.2019 Kültür Sanat
Müzik festivaline dev yatırım
Müzik festivaline dev yatırım Türkiye’nin açık ara lider dijital müzik platformu fizy kullanıcılarına sunduğu inovatif hizmetlere yeni bir halka daha ekliyor ve Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek büyük bir organizasyonun öncülüğünü üstleniyor. Türkiye’de müzik endüstrisinin gelişmesine yatırım yatırım yapan fizy, 6 gün kesintisiz sürecek İstanbul Müzik Haftası ile yeni bir dönem başlatıyor.
14.09.2018 Kültür Sanat
İstanbul festivalden festivale koşuyor
İstanbul festivalden festivale koşuyor İstanbul bu hafta sonu Karadeniz müziğinin esintileri, klarnet melodileri, çizgi roman ve illüstrasyon sanatıyla dolup taşıyor.
7.09.2018 Arşiv
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali olduğu kaydedilen fizy İstanbul Müzik Haftası 18-23 Eylül 2018 tarihlerinde Zorlu PSM’de tüm müzikseverlerle buluşacak.
16.08.2018 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali’nin  en güçlü kadrosu
Zeytinli Rock Festivali’nin en güçlü kadrosu Türk rock müzik sahnesinin en önemli isimlerini ağırlayan Zeytinli Rock Festivali bu yıl 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Dalyan Sahili’nde. Festival bu yıl güçlü kadrosu ile şaşırtıyor
11.08.2018 Magazin
Bu hafta sonu dans edin, eğlenin, aşk yaşayın
Bu hafta sonu dans edin, eğlenin, aşk yaşayın Konserden gösteriye ve tiyatrodan stand-up’a bu hafta sonu birbirinden cezbedici etkinliklere katılmak mümkün. İşte etkinlik rehberiniz...
13.07.2018 Arşiv
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler Bu hafta sonu evde oturmayın. Memleketin dört bir köşesinde harika festivaller ve etkinlikler var.
6.04.2018 Arşiv
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı Şehirde bu hafta sonu vakit geçirmek için çok keyifli alternatifler var. İster bir bale gösterisi, isterseniz çocuğunuzla bir müzikal izleyip iyi zaman geçirin...
16.03.2018 Arşiv
İlelebet moğollar!
İlelebet moğollar! Moğollar, kuruluşunun 50’nci yılını Zorlu PSM’de ünlü sanatçıların sahne aldığı dev bir konserle kutladı
10.02.2018 Magazin
Zuhal Olcay mest etti! Ayakta alkışlandı...
Zuhal Olcay mest etti! Ayakta alkışlandı... Oyuncu ve müzisyen Zuhal Olcay, Maltepelilere unutulmaz bir konser verdi. En sevilen şarkılarını seslendiren Olcay, ayakta alkışlandı.
22.01.2018 Kültür Sanat
Elçin Sangu ve Barış Arduç'tan düet!
Elçin Sangu ve Barış Arduç'tan düet! Kiralık Aşk dizisinde başrol oynayan Barış Arduç ve Elçin Sangu, yeni filmlerinde birlikte düet yaptı.
2.11.2017 Magazin
Kahveyi Kim ısmarlayacak?
Kahveyi Kim ısmarlayacak? Şarkıcı Salih Dinçel, ikinci single’ı ‘Kahveyi Kim Ismarlayacak?’ı Beşiktaş IF Performans sahnesinde verdiği konserle tanıttı.
23.10.2017 Magazin
‘Rock Days’da Teoman rüzgarı!
‘Rock Days’da Teoman rüzgarı! Life Park, bu yıl ilk kez ‘Rock Days’ festivali düzenlendi.
16.10.2017 Kültür Sanat
Teoman coşturdu
Teoman coşturdu ‘Şehrin Müzikli Ormanı’ olarak anılan Life Park’da bu yıl ilk kez ‘Rock Days’ festivali düzenlendi.
15.10.2017 Magazin
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun...
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun... Serkan Keskin, NTV Radyo'nun konuğu oldu. Kesin, “Gerçekten yapmamız gerektiğini hissedersek Leyla ile Mecnun’un filmini yapabiliriz.” dedi.
9.10.2017 Televizyon
Harbiye’den veda konserleri
Harbiye’den veda konserleri Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarının adeta geçit töreni yaptığı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yaza Atlantis Yapım organizasyonuyla veda ediyor. Son dört konser kaçmaz!
8.10.2017 Magazin
Harbiye'de Ekim konserleri!
Harbiye'de Ekim konserleri! Türkiye’nin en görkemli konser mekanı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, Ekim ayında da farklı organizasyonlara evsahipliği yapmaya devam ediyor.
3.10.2017 Kültür Sanat
Şehre kahve kokusu yayıldı
Şehre kahve kokusu yayıldı Perşembe başlayan ve yarın akşama dek sürecek olan İstanbul Kahve Festivali’nde 100’ü aşkın katılımcı yer alıyor. Kahve tadımlarını, atölyeleri ve konserleri kaçırmayın.
22.09.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Ortaçgil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent ortaçgil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.