Erkan İbiş

Erkan İbiş

Son dakika Erkan İbiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erkan İbiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erkan İbiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan İbiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan ibiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 erkan ibiş haberi bulunmuştur. Tüm erkan ibiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan İbiş kimdir? İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundur? Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi
Erkan İbiş kimdir? İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundur? Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş kimdir, nereli, kaç yaşında? İstinye Üniversitesi rektörlüğüne Resmi Gazete kararı ile Prof. Dr. Erkan İbiş atandı. Ankara Üniversitesi rektörü olan Prof. Dr. Erkan İbiş'in hayatı yeni atamam kararı sonrası araştırılmaya başlandı. İşte Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi…
28.07.2022 Eğitim
Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun?
Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, İstinye Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Erkan İbiş, Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk atandı. Peki, Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun?
28.07.2022 Gündem
Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hotar nereli, hangi görevlerde bulundu?
Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hotar nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi’nin rektörü bir kez daha Fatma Seniha Nükhet Hotar oldu. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi rektörü Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir, nereli, hangi görevlerde bulundu?
28.07.2022 Gündem
4 üniversiteye yeni rektör atandı
4 üniversiteye yeni rektör atandı Resmi Gazete'de bir dizi atama kararı yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar göre, 4 üniversiteye yeni rektör atandı.
27.07.2022 Eğitim
Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına Zerrin Güngör atandı...
Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına Zerrin Güngör atandı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına Zerrin Güngör atandı.
10.07.2021 Gündem
Bakan Varank'tan aşı açıklaması! Bugün başladı..
Bakan Varank'tan aşı açıklaması! Bugün başladı.. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK Covid-19 Türkiye Platformu bünyesinde Ankara Üniversitesi'nde yürütülen GRFT (griffithsin) adlı molekülün corona virüsün enfeksiyon etkisini durdurucu veya azaltıcı yönünün araştırılma çalışmalarını inceledi. Bakan Varank, "Bu molekülle ilgili hayvan deneyleri bugün itibarıyla buradaki biyogüvenlikli laboratuvarda başlatılmış olacak" dedi.
16.06.2020 Corona Virüsü
YKS'ye girecek adaylar için üniversite tanıtımları dijital ortamlara taşındı
YKS'ye girecek adaylar için üniversite tanıtımları dijital ortamlara taşındı Üniversiteler, 27-28 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler için bölüm, fakülte ve meslek seçimlerine ilişkin tanıtımlarını internet aracılığıyla ve sosyal medyadan yapmaya başladı.
3.06.2020 Eğitim
İki rektörden hayati uyarılar: Nisanda aman dikkat
İki rektörden hayati uyarılar: Nisanda aman dikkat Türkiye’nin en iyi tıp fakültelerine sahip olan Hacettepe Üniversitesi’nin rektörü Prof. Dr. Haluk Özen ile Ankara Üniversitesi’nin rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, korona salgınının ne kadar süreceği, aşı-ilaç bulma ihtimali ve hastanelerin durumunu Hürriyet’e anlattı. Her iki rektör de “Nisanı atlatırsak İtalya olmayız” dedi:
1.04.2020 Gündem
Türkiye corona virüsü son durum: Corona virüsü Türkiye’de kaç kişide var, hangi illerde belli mi? Türkiye corona virüsü vaka sayısı (İletişim Başkanlığı açıkladı)
Türkiye corona virüsü son durum: Corona virüsü Türkiye’de kaç kişide var, hangi illerde belli mi? Türkiye corona virüsü vaka sayısı (İletişim Başkanlığı açıkladı) İletişim Başkanlığı, dünya genelindeki corona virüsü vaka durumunu açıkladı. İletişim Başkanlığı, dünya genelinde yeni tip corona virüsü (Kovid-19) görüldüğü ülkelerdeki vaka, ölüm ve taburcu sayılarını açıkladı. Corona virüsü Türkiye’de kaç kişide var? Türkiye corona virüsü vaka sayısı kaç oldu? İşte Türkiye corona virüsü son durum...
26.03.2020 Corona Virüsü
Stoklar azaldı Kızılay'dan 'kan bağışı' çağrısı geldi
Stoklar azaldı Kızılay'dan 'kan bağışı' çağrısı geldi Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık vatandaşlara kan vermeleri konusunda çağrıda bulundu.
26.03.2020 Gündem
'Vaka sayısı' iddiaları hakkında açıklama geldi! İnceleme başlatıldı
'Vaka sayısı' iddiaları hakkında açıklama geldi! İnceleme başlatıldı Türkiye'deki corona virüs vakalarının binli sayılara ulaştığı şeklinde sosyal medyada ifadeleri yer alan Uz. Dr. G.Ç., konuşmasının bir bölümünün paylaşılmasıyla yanlış anlaşıldığını söyledi. G.Ç., "Siyasi ya da infial amaçlı bir söylemim yoktur, asla da olamaz. Maalesef gizli kaydedilen konuşmamın kasıtlı olarak sadece küçük bir kısmı sosyal medyada paylaşılmıştır. Konuşmamın tamamı kaydedilip paylaşılabilseydi olumsuzluk yaratma amacım olmadığı anlaşılabilirdi" açıklamasında bulundu. Olayla ilgili Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Başhekimliği tarafından inceleme başlatıldı.
19.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdadi'nin eşinin yakalandığını açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdadi'nin eşinin yakalandığını açıkladı! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "ilk kez açıklıyorum" dedi ve DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin eşinin yakalandığını duyurdu.
6.11.2019 Gündem
'Tecavüz'le suçlanan profesör, cezaevinden çıkıp emekli oldu
'Tecavüz'le suçlanan profesör, cezaevinden çıkıp emekli oldu Ankara'da kendisine ait hayvan hastanesinde çalışan veteriner Ç.B.'ye (23) tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan ve savcılık kararıyla resen tahliye edilen, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan B., cezaevinden çıkınca emekli olmak için dilekçe verdi. Dilekçesi üniversite tarafından onaylanan Hasan B.'nin emekliye ayrıldığı öğrenildi.
1.07.2019 Yaşam
Küçük karaciğeri olanlar da...
Küçük karaciğeri olanlar da... Türk cerrahlar, nakil yapılamayacak düzeyde küçük karaciğeri bulunan vericinin donör olarak kullanılarak naklin gerçekleştirilmesine imkan veren yeni bir metoda imza attı.
25.06.2019 Sağlık
Ankara Üniversitesi tıpta "yerli üretim" için kolları sıvadı
Ankara Üniversitesi tıpta "yerli üretim" için kolları sıvadı Ankara Üniversitesi (AÜ), yerli ilaç ve tıbbi cihaz geliştirilebilmesi için robotik sistemlerden doku mühendisliğine, medikal tasarımdan akıllı ilaç çalışmalarına kadar birçok alanda bilimsel çalışma için harekete geçti.
27.03.2019 Sağlık
Türkiye ve Rusya'dan dev ortaklık! İstanbul ve Antalya seçenekleri masada...
Türkiye ve Rusya'dan dev ortaklık! İstanbul ve Antalya seçenekleri masada... Türk-Rus ortak üniversitesi detayları belli oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelecek Nisan ayında Rusya ziyaretinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağı görüşmede Türk-Rus ortak üniversitesi konusunun detaylıca gündeme gelmesi bekleniyor. İki ülkenin ortak üniversitesi için lokasyon konusunda İstanbul ve Antalya seçenekleri üzerinde duruluyor.
10.02.2019 Gündem
Pakdemirli'den "balık tüketelim" çağrısı
Pakdemirli'den "balık tüketelim" çağrısı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'nin toplam protein üretiminde bir eksiği olmadığını belirterek, "Et yerine balık, tavuk, hindi, yesek bu iş çözülecek." dedi.
13.11.2018 Ekonomi
Bakan Selçuk'tan "PNS çağı" uyarısı
Bakan Selçuk'tan "PNS çağı" uyarısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, parlayan nesneler sendromu (PNS) diye bir kavram bulunduğuna işaret ederek "Bu çağ, PNS çağı. Yani sürekli bir şey parlatılıyor, sürekli bir şey moda haline getiriliyor ve dikkatimiz dağılıyor. Asla odaklanmamıza fırsat verilmiyor. Çocuklarda benim çok rahat gördüğüm ve telefon veya başka dijital araçlarla da PNS'nin giderek güçlendiği bir döneme doğru geliyoruz." dedi.
27.09.2018 Gündem
Ankara Üniversitesinde e-Diploma dönemi başlıyor
Ankara Üniversitesinde e-Diploma dönemi başlıyor Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbiş, üniversitede diplomaların artık elektronik imzalı verileceğini belirtti.
13.07.2018 Eğitim
Tarihte bir ilk! Türkiye'de yapıldı, dünyaya duyuruldu
Tarihte bir ilk! Türkiye'de yapıldı, dünyaya duyuruldu Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümünde, Da Vinci robotu ile uygulanan kafa tabanı tümörü ameliyatı ile dünyada bir ilke imza atıldı
25.03.2018 Gündem
Deniz Baykal tedavi için Almanya'ya gitti
Deniz Baykal tedavi için Almanya'ya gitti CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tedavi için Almanya'ya girdi.
5.12.2017 Siyaset
Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama geldi
Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama geldi ANKARA Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Deniz Bey'in genel durumu gayet güzel. Her gün çok daha iyiye gidiyor. Kendisi yardımla ayakta durabiliyor, sandalyeye oturabiliyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Prof. Dr. İbiş:  Deniz Baykal, yoğun bakımdan çıkacak duruma geldi
Prof. Dr. İbiş: Deniz Baykal, yoğun bakımdan çıkacak duruma geldi Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, yoğun bakımdan çıkacak duruma gelen eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a ailesinin de talebi üzerine yurt dışında fizik tedavi uygulaması yapılmasının uygun görüldüğünü bildirdi.
24.11.2017 Siyaset
Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama
Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Genel durumu iyi, bilinci açık. Gayet iyi iletişim kuruyor. Yazıyor ve kısa cümleler kuruyor. Bazı soruları anlamlandırabiliyor" dedi.
17.11.2017 Siyaset
Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında son açıklama
Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında son açıklama Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal'ın sağlık durumunun olumlu yönde gelişmeye devam ettiğini açıkladı.
10.11.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Erkan İbiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan ibiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.