Ericsson

Ericsson

Son dakika ericsson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ericsson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ericsson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ericsson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ericsson gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 ericsson haberi bulunmuştur. Tüm ericsson haberleri aşağıda listelenmiştir.
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yerli ve milli ürünler kullanılarak oluşturulan uçtan uca 5G şebekesi üzerinden ticari 5G telefonlar aracılığıyla çeşitli 5G arama ve veri aktarımı senaryolarının test edildiğini belirterek, piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceklerini söyledi.
23.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
İsveç 87-80 Türkiye
İsveç 87-80 Türkiye Türkiye, 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki ikinci maçında deplasmanda İsveç'e 87-80 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte İsveç ilk galibiyetini aldı.
24.02.2020 Basketbol
Koronavirüs yüzünden iptaller artıyor
Koronavirüs yüzünden iptaller artıyor Dünyanın en önemli mobil teknoloji fuarı olarak bilinen, 24-27 Şubat tarihlerinde İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'ne (MWC), koronavirüs salgını dolayısıyla katılmama kararı alan şirketlerin sayısı artıyor.
9.02.2020 Dünya
ABD ve Polonya'dan 5G anlaşması
ABD ve Polonya'dan 5G anlaşması ABD, Polonya ile 5G mobil iletişim altyapısı kurulması için iş birliği anlaşması imzaladı.
2.09.2019 Bilim ve Teknoloji
5G'de endüstrinin doğru varsayılan yanlışları
5G'de endüstrinin doğru varsayılan yanlışları Ericsson, 5G Tüketici Potansiyeli adlı yeni bir ConsumerLab raporu yayınladı. 5G’nin tüketiciler açısından değerine ilişkin endüstride doğru bilinen yanlışları gözler önüne seren bu rapor, iletişim hizmet sağlayıcılarının sahip olabileceği olanakları da genel hatlarıyla ele alıyor.
20.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Ericsson'dan çarpıcı '5G' raporu!
Ericsson'dan çarpıcı '5G' raporu! 5G’ye olan ilgi dünya genelinde hızla artıyor. Ericsson, henüz erken evrede çok ciddi bir ivme yakalayan bu ilgi sonucunda 2024 yıl sonuna kadar ekstra 400 milyon mobil genişbant aboneliğinin gerçekleşeceğini öngörüyor.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü şirketlere büyük şok! Bütün bilgileri çaldılar
Dünyaca ünlü şirketlere büyük şok! Bütün bilgileri çaldılar Almanya’da Volkswagen, Porsche ve Airbus gibi dünyaca ünlü şirketlerinin verilerinin depolandığı Citycomp'un siber saldırıya uğradığı belirtildi. Şirketlerin verilerini çalan hackerların 500 bin Euro istediği öne sürüldü.
1.05.2019 Dünya
5G ilk oralarda kullanılacak
5G ilk oralarda kullanılacak Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın, 5G teknolojisinin yıl sonuna doğru dar bantta kullanılmaya başlanacağını belirterek, "Bu teknoloji ilk aşamalarda şehir merkezlerinde yüksek veri hızlarının ve düşük gecikmenin ihtiyaç olabileceği yerlerde görülecek." dedi.
15.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank'tan önemli açıklamalar!
Bakan Varank'tan önemli açıklamalar! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Açık kaynak yazılımlarının ülke genelinde yaygınlaşması, yerli ve milli projelerimizde dışa bağımlılığı ve güvenlik risklerini azaltacak." dedi.
26.01.2019 Bilim ve Teknoloji
5G'yi kullanan abone sayısı 1.5 milyarı bulacak
5G'yi kullanan abone sayısı 1.5 milyarı bulacak 2024 yılı sonuna kadar 5G'nin geliştirilmiş mobil geniş bant için dünya nüfusunun yüzde 40'ından fazlasını kapsaması ve 1,5 milyar aboneye ulaşması bekleniyor.
28.11.2018 Bilim ve Teknoloji
F1'de şampiyon Lewis Hamilton!
F1'de şampiyon Lewis Hamilton! 2018 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 19. yarışı Meksika Grand Prix'sinde 4. olan Mercedes takımından Lewis Hamilton, şampiyonluğu garantiledi.
28.10.2018 Arşiv
Belçika'da zirve Vettel'in
Belçika'da zirve Vettel'in Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 13. yarışı Belçika Grand Prix'sinde Ferrari takımının Alman pilotu Sebastian Vettel birinci oldu.
26.08.2018 Arşiv
Teknoloji devleri 5G için  İstanbul’da buluştu
Teknoloji devleri 5G için İstanbul’da buluştu Turkcell öncülüğünde düzenlenen Teknoloji Zirvesi’nin 2. gününde, 5G teknolojisinin geleceği ele alındı. Türkiye’den ve dünyadan sektörün önemli isimleri düzenlenen zirvede, sektörün ileri gelenleri, 5G teknolojisinde gelinen nokta, yapılacak çalışmalar ve 5G ile hayatımızda değişecekleri değerlendirdi.
5.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Otobüsün kaçmasına izin vermeyeceğiz
Otobüsün kaçmasına izin vermeyeceğiz BİP, Fizy, Dergilik, Lifebox, Paycell ve Upcall gibi hizmetlerini ‘Lifecell Ventures’ adı altında toplayan Turkcell, ilk dijital ihracatını Moldova’ya yaptı. Genel Müdür Terzioğlu, “Önceden otobüsü beklerdik ama yine de kaçırırdık. Artık otobüsün kaçmasına izin vermeyeceğiz” dedi
26.02.2018 Ekonomi
Otoparklarda zaman ve yakıt kaybı sona eriyor
Otoparklarda zaman ve yakıt kaybı sona eriyor Turkcell, Türkiye ve dünyada bir ilki daha gerçekleştirdi. Ericsson iş birliğinde Küçükyalı’daki Turkcell Genel Müdürlük Binası’nda “Akıllı Otopark Projesi” hayata geçirildi. Proje, kalabalık şehirlerdeki otoparklarda yer bulmak için harcanan zaman ve yakıt masrafını azaltacak. Akıllı Otopark Projesi, Dar Bant-Nesnelerin İnterneti alanında devreye alınan ilk uygulama, yani insanların yanı sıra nesneler de artık internetten birbiriyle haberleşiyor.
23.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Monako'da Türk şovu!
Monako'da Türk şovu! Elektro keman sanatçısı Giselle Tavilson, Monako Prensi II.Albert’in desteğiyle 2006 yılından beri düzenlenen “Amber Lounge Fashion Show”da gerçekleştirdiği muhteşem performansıyla herkesi büyüledi.
1.06.2017 Magazin
O markanın kredi notu 'Çöp' seviyesine indi!
O markanın kredi notu 'Çöp' seviyesine indi! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody`s, İsveç merkezli telekomünikasyon şirketi Ericsson'un kredi notunu çöp seviyesine indirdi.
4.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Operatörlere referandum uyarısı!
Operatörlere referandum uyarısı! BTK Başkanı, operatörlere referandum öncesi daha özenli davranmaları konusunda uyarıda bulundu
1.03.2017 Ekonomi
Ericsson'dan 5G atılımı!
Ericsson'dan 5G atılımı! Ericsson, sektörde bir ilki gerçekleştiriyor ve bugünün şebekelerinden 5G’ye olan yolculuğu hızlandıracak erişim ve çekirdek şebeke çözümlerini sunuyor
20.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’nin ilk 5G testinde hız rekoru
Türkiye’nin ilk 5G testinde hız rekoru Turkcell, Türkiye’de 5G ekipmanları ile ilk hız testini gerçekleştirdi. Ericsson işbirliği ile 15 GHz bandında gerçekleştirilen 5G testinde saniyede 24.7 Gbit hıza ulaşılarak rekor kırıldı.
11.01.2017 Ekonomi
Bir İskandinavya düşü Stockholm
Bir İskandinavya düşü Stockholm Görülmesi gereken, görüldüğünde ise burada yaşama hayalleri kurmaktan kendinizi alamayacağınız bir şehir Stockholm, bir düşler diyarı...
16.12.2016 Arşiv
Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2016
Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2016 Merakla beklenen Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2016 için konuşmacılar belli oldu ve kayıt süreci başladı.
24.11.2016 Eğitim
3 bin kişi işten atıldı!
3 bin kişi işten atıldı! İsveçli telekominikasyon devi Ericsson'un İsveç'te 3 bin çalışanının işine son verileceği açıklandı...
4.10.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ericsson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ericsson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.