Ereksiyon

Ereksiyon

Son dakika ereksiyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ereksiyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ereksiyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ereksiyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ereksiyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 ereksiyon haberi bulunmuştur. Tüm ereksiyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimisi erkeğini yiyor, kimisi sürekli ereksiyon halinde! Hayvanlar aleminin hayret ettiren çiftleşme taktikleri
Kimisi erkeğini yiyor, kimisi sürekli ereksiyon halinde! Hayvanlar aleminin hayret ettiren çiftleşme taktikleri Üreme tüm canlılarda ortak bir özelliktir. Ancak doğadaki her bir canlının çiftleşme yöntemleri farklıdır. Oldukça ilgi çeken çiftleşme taktiklerinde öyle ki kimi hayvan dişisinin idrarını içerken kimi hayvan sürekli ereksiyon halinde olabiliyor. Hayvanların çiftleşme öncesi ve sonrasında yaptıkları insanoğlunun hep ilgisini çekmekte. Bazıları yaşamları boyunca tek bir eşle çiftleşirken bazıları mümkün olduğu kadar dişiyle isteyebiliyor. Hayvanlar aleminde dişisini etkilemek için yaptığı kur ve ritüeller bize tuhaf gelebilir. Dişiler genelde seçicidir. Erkeklerin kur taktikleri, çiftleşmeye hazırlanmak için yaptıkları dikkat çekicidir.
30.06.2023 Gündem
Aşılama tedavisi kimlere yapılır kimlere yapılmaz?
Aşılama tedavisi kimlere yapılır kimlere yapılmaz? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gürkan Bozdağ, açıklanamayan gebeliklerde tercih edilen aşılama tedavisi hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı.
22.07.2022 Sağlık
Erektil disfonksiyon tedavi edilebilir mi?
Erektil disfonksiyon tedavi edilebilir mi? Erektil disfonksiyonun erkeklerde en yaygın cinsel problem olduğunu belirten Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Sofikerim, erektil disfonksiyon tedavisini sizler için anlattı.
22.07.2022 Sağlık
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart!
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart! Her yaştan erkeğin başına gelebilen sertleşme sorunu cinsel yaşamı olumsuz etkiliyor. Sertleşme sorunu süreklilik arz ediyorsa dikkat! Değişen yaşam koşulları, iş hayatının getirmiş olduğu stres, tütün ürünlerinin kullanımının artması ve psikolojik faktörler sertleşme sorununa neden olabiliyor. Uzmanlar, sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin bazı uyarı işaretlerine dikkat etmeleri konusunda uyarıyor. Peki, Sertleşme sorunu neden olur? Sertleşme bozukluğunun tedavisi var mı? Sertleşme problemi tedavisi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
19.07.2022 Sağlık
Ereksiyon güçlüğüne kalıcı çözüm!
Ereksiyon güçlüğüne kalıcı çözüm! Ereksiyon güçlülüğüne çözüm oluyor. Sertleşme sorunu olan herkesi ilgilendiriyor Erkeklerde önemli cinsel sorunların başında gelen sertleşme bozukluğunda düşük yoğunluklu şok dalga tedavisinin kalıcı çözüm sağladığını belirten Op. Dr. Egemen İşgören, şok dalga tedavisinin vücudun doğal iyileşme mekanizmalarını harekete geçirdiğini söyledi.
27.05.2022 Sağlık
Libidoyu yükseltiyor, testosteronu artırıyor, kısırlık riskini düşürüyor! Hepsi cinsel gücü artırıyor...
Libidoyu yükseltiyor, testosteronu artırıyor, kısırlık riskini düşürüyor! Hepsi cinsel gücü artırıyor... Libidonun yükselmesini sağlayarak cinsel isteği artırıyor, testosteron seviyesini de artırarak kısırlığın azalmasına yardımcı oluyor. Magnezyum bakımından çok zengin, en büyük D vitamini kaynağıdır. Kolesterol değerini düşürüyor, kalp ve damarların sağlığını koruyor, ereksiyon durumunu ve sperm seviyesi artırıyor. Yorgunluk hissine ve iktidarsızlığa karşı öneriliyor, sabah kalkınca 1-2 adet tüketmek çok fayda sağlıyor. A, B, C, B6, B5 vitaminleri açısından da zengin, eski Yunan ve Romalılardan beri sevilerek tüketiliyor, afrodizyak etkisi yapıyor. Yüksek miktarda kalsiyum, demir ve fosfor içeriyor, tam bir antioksidan deposu. İşte cinsel hayata büyük katkı sağlayan etkili besinlerin listesi...
29.04.2022 Sağlık
Çocukların hangi hastalıklarında cerrahi uygulama yapılmalıdır?
Çocukların hangi hastalıklarında cerrahi uygulama yapılmalıdır? Çocuk hastalıkları söz konusu olduğunda hızlı müdahale kadar, doğru branşa gitmek etkili tedavi için çok önemlidir. Genelde ‘Çocuk hastalıkları’ bölümü ile ‘Çocuk Cerrahisi’ bölümünün karıştırılması hastalık teşhisi için zaman kaybı olabileceğinden ebeveynlere doğru yönlendirici bilgi vermek çok değerli. Çocuk Cerrahisi bölümünden Op. Dr. Mustafa Okumuş ‘Çocuk cerrahisi bölümünün uzmanlık alanları’ hakkında merak edilenleri cevapladı.
16.03.2022 Sağlık
Koronavirüsle ilgili korkutan uyarı: Cinsel hayatı tehlikeye sokuyor
Koronavirüsle ilgili korkutan uyarı: Cinsel hayatı tehlikeye sokuyor Koronavirüsle ilgili korkutan bir açıklama geldi. Özellikle Omciron varyantı ile vaka sayılarının tavan yaptığı şu günlerde uzmanlardan sık sık gelen uyarılara bir yenisi daha eklendi. Koronavirüse yakalananların cinsel problemler yaşayacağına dikkati çeken Üroloji ve Fitoterapi Uzmanı Opr. Dr. Fatih Çelik, “Eğer Kovid-19 damar yapılarını bozuyorsa testislerdeki ve penisteki damarsal yapılarda da problemler oluşturabiliyor. Sertleşme durumunun kalitesinde düşüklükler veya hastanın altta yatan bir zemini varsa daha da kötüsü olabiliyor” dedi.
1.02.2022 Sağlık
Ünlü doktorları isyan ettiren sahtekarlık! Ereksiyon ilacı...
Ünlü doktorları isyan ettiren sahtekarlık! Ereksiyon ilacı... Sosyal medyada, güvenilir tıp uzmanlarının isim ve fotoğrafları kullanılarak yapılan 'ilaç' reklamları isyan ettirdi. Kiminin 'ereksiyon ilacı' kiminin de 'parazit ilacı' reklamında ismi kullanıldı. Ne olduğu bilinmeyen bu ürünlerde isimleri kullanılan Prof. Mustafa Çetiner ve Prof. Mehmet Ceyhan, bu sahtekârlığa son verilmesi çağrısında bulundu.
29.01.2022 Gündem
Prostat kanseri hakkında en çok merak edilen 8 soru
Prostat kanseri hakkında en çok merak edilen 8 soru Erkeklerde en sık görülen ikinci kanser olan prostat kanseri günümüzde giderek yaygınlaşıyor. Özellikle 50 yaşından sonra görülme sıklığı artan ve her 7 erkekten 1’inin kapısını çalan prostat kanserinin sebebinin kesin olarak bilinmemekle birlikte obezitenin, kolesteroldan zengin batı tipi beslenmenin ve genetik faktörlerin riski artırdığı vurgulanıyor...
14.09.2021 Sağlık
Doktora iğrenç istismar suçlaması! Çıplak muayene ederken...
Doktora iğrenç istismar suçlaması! Çıplak muayene ederken... Antalya'da göğsündeki kitleden ameliyat geçiren R.K.(21) doktoru Serkan C. tarafından taciz edildiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Ameliyat sonrası kontrol amaçlı hastaneye gittiğini ve muayenede cinsel tacize maruz kaldığını belirten R.K. doktoru "Eldiven takmadan çıplak elle göğüslerimi kontrol etti. Kasıklarıma dokundu. Ereksiyon oldu" diyerek suçladı. Doktora soruşturma başlatıldı.
20.08.2021 Gündem
Her 4 erkekten biri erken boşalma problemi yaşıyor!
Her 4 erkekten biri erken boşalma problemi yaşıyor! Her 4 erkekten birinde görülen erken boşalma sorunu, en sık karşılaşılan cinsel işlev bozukluğu olarak da biliniyor. Uzmanlar, tanı koyulurken kişinin kontrolü ve istemi dışında boşalma yaşamasının en önemli kriter olarak kabul edilebileceğini belirtiyor. Uzmanlara göre, 2-4 ay kadar süren cinsel terapi süreci eşler arasındaki iyi ilişkinin varlığı ile olumlu sonuçlanıyor. Uzmanlar, hem erkekte hem de kadında his kaybına yol açtığı için jel, sprey gibi yanlış tedavi uygulamalarından uzak durulması uyarısında bulunuyor.
29.07.2021 Sağlık
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları!
Erkeklere ereksiyon sorunu için ipuçları! Erektil disfonksiyon (ED) yani erkeklerde sertleşme bozukluğu pek çok çift için kabusa dönüşen durumların başında geliyor. Ancak ereksiyon sorunu (sertleşme bozukluğu) varsa tam olarak cinsel yaşamın da bittiği anlamına gelmiyor. Her yıl kıtasal olarak 30 milyon erkek bu sorundan etkileniyor ve pek çok vaka yaşam tarzı değişikliklerine, ilaçlara, ameliyatlara ve tedavilerle iyileşebiliyor. İşte erkeklerde ereksiyon (sertleşme) sorunları için basit ipuçları...
24.07.2021 Sağlık
Prostat kanserinin en yaygın 5 belirtisine dikkat
Prostat kanserinin en yaygın 5 belirtisine dikkat Genelde sinsi ilerleyen ve belirti vermeyen prostat kanserinde bazı şikâyetlerin atlanmaması gerektiğini söyleyen Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Cevdet Kaya, “İdrar yaparken yanma hissi, sık idrara çıkma, gece sıkça idrar için uyanma, zor idrar yapma, cinsel ilişkide boşalma sırasında ağrı ve yanma, cinsel işlev bozukluğu, idrarda ve menide kan gibi belirtiler görüldüyse mutlaka hekime danışılmalı” dedi.
15.06.2021 Sağlık
ThuLEP yöntemiyle prostat tedavisi
ThuLEP yöntemiyle prostat tedavisi Üroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İlker Çömez, ThuLEP yöntemiyle prostat tedavisi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
28.04.2021 Sağlık
Hipospadias (Peygamber sünneti, doğuştan sünnetli) nedir?
Hipospadias (Peygamber sünneti, doğuştan sünnetli) nedir? Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı Prof. Dr. Fatih Andıran, halk arasında peygamber sünneti olarak bilinen hipospadias hakkında merak edilenleri anlattı.
28.12.2020 Sağlık
'Cinsel hayatınız tehlikede'
'Cinsel hayatınız tehlikede' Uzmanlar, koronavirüsün erkeklerde ereksiyon problemleri de dahil olmak üzere birçok kalıcı hasara neden olabileceği konusunda uyardı. Koronavirüsün sağlığımız üzerindeki etkileriyle ilgili ABD'de yapılan bilimsel çalışmalarla ilgili açıklama yapan bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dr. Dena Grayson, "Durum gerçekten endişe verici, koronavirüs sadece can almıyor, aynı zamanda uzun vadeli, ömür boyu sürecek, hasarlar oluşturuyor" dedi.
7.12.2020 Yaşam
Uzman doktor tek tek açıkladı: Cinsel hayatınız tehlikede...
Uzman doktor tek tek açıkladı: Cinsel hayatınız tehlikede... Uzmanlar, koronavirüsün erkeklerde ereksiyon problemleri de dahil olmak üzere birçok kalıcı hasara neden olabileceği konusunda uyardı. Koronavirüsün sağlığımız üzerindeki etkileriyle ilgili ABD'de yapılan bilimsel çalışmalarla ilgili açıklama yapan bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dr. Dena Grayson, "Durum gerçekten endişe verici, koronavirüs sadece can almıyor, aynı zamanda uzun vadeli, ömür boyu sürecek, hasarlar oluşturuyor" dedi.
6.12.2020 Sağlık
Zehri cinsel problemlere çözüm olacak!
Zehri cinsel problemlere çözüm olacak! Mersin Üniversitesi (MEÜ) İleri Teknoloji Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Furkan Ayaz (31), Akdeniz'de istilacı tür olarak bilinen aslan balığı zehrinin kalp, iskelet ya da düz kasların kasılmasını sağlayacak bir ilaç adayı olduğu bulgusuna eriştiklerini belirterek, "Bu zehrin doğru formülasyonla iktidarsızlık ile mücadele eden hastalarda da kullanım potansiyelini öngörmekteyiz" dedi.
24.11.2020 Yaşam
“Cinsel güç kaybı kalp hastalığının belirtisi olabilir”
“Cinsel güç kaybı kalp hastalığının belirtisi olabilir” Son yapılan araştırmaların özellikle 30-50 yaş arasında cinsel güç kaybı yaşayan erkeklerin kalp damar sorunu açısından risk altında olduğunu gösterdiğine dikkat çeken Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Cinsel bölgeye giden damarları etkileyecek herhangi bir sorun (şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kolesterol problemi, plak oluşumu, sigara kullanımı, aşırı alkol tüketimi, hareketsiz bir yaşam) kalbe giden damarlarda da hasar yaratıyor” dedi.
31.07.2020 Sağlık
Düşük yoğunluklu şok dalga tedavisi ESWT...
Düşük yoğunluklu şok dalga tedavisi ESWT... ESWT, sertleşmenin iyileştirilmesi için düşük yoğunluklu, odaklanmış şok dalgalarının kısa aralıklar verildiği bir tedavi şeklidir.
13.03.2020 Sağlık
Tadalafil nedir? Ne için kullanılır? Yan etkileri nelerdir?
Tadalafil nedir? Ne için kullanılır? Yan etkileri nelerdir? Tadalafil nedir? Tarım ve Orman Bakanlığı taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü kamuoyuyla paylaştı. Bu ürünler arasında sildenafil ve tadalafil madde tespit edildi. Performans artırıcı enerji yüklü başlığı altında satılan bu çikolataların markaları belli oldu. Peki Tadalafil nedir? Ne için kullanılır? Yan etkileri nelerdir? İşte detaylar…
14.01.2020 Gündem
Flovonoid cinsel gücü arttırıyor!
Flovonoid cinsel gücü arttırıyor! Tükettiğiniz gıdalarda birtakım değişiklikler yaparak cinsel hayatınızı canlandırabileceğinizi biliyor muydunuz? Meyve ve sebzelerin içeriğindeki aromatik pigment bileşikleri erkekler üzerindeki iktidarsızlık riskini azaltıyor.
9.12.2019 Sağlık
Şeker hastalığı körlüğe ve bacak kesilmesine neden olabiliyor
Şeker hastalığı körlüğe ve bacak kesilmesine neden olabiliyor Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rıfat Emral, şeker hastalığının oldukça sinsi bir hastalık olduğunu belirterek, önlem alınmazsa hastalarda körlüğe, hatta bazı uzuvların kesilmesine kadar gidebilecek sorunlar doğurabileceğini söyledi.
14.11.2019 Sağlık
Erkeklerde 40 yaş sonrasına dikkat!
Erkeklerde 40 yaş sonrasına dikkat! Op. Dr. Murat Çeltik, 40 yaş sonrası erkeklerde ürolojik problemlere dikkat çekti. Çeltik; “Erkeklerde iktidarsız olarak bilinen sertleşme sorunu, cinsel ilişki için yetersiz görülür. Kan miktarında artış sağlanamadığı zaman peniste sertleşme sorunu meydana gelir ve sertleşme sorunu yaşayan kişilerin yüzde 70’inde damar tıkanıklığı ortaya çıkar” dedi.
11.10.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ereksiyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ereksiyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.