Erdoğan Konuşuyor

Erdoğan Konuşuyor

Son dakika Erdoğan konuşuyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdoğan konuşuyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdoğan konuşuyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğan Konuşuyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğan konuşuyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.289 erdoğan konuşuyor haberi bulunmuştur. Tüm erdoğan konuşuyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs etkinliğinde önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs etkinliğinde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen İstiklal Türküleri Lansmanı ve Temsilci Gençler ile Milli Sporcuların Buluşma Programı'nda konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Gençleri kucaklayan bir anlayış ile Türkiye'nin önüne kurulan tuzakları birer birer bozduk. 15 Temmuz'da darbeciler sokağa çıktıklarında karşılarında işte bu gençliği buldular." ifadelerini kullandı.
19.05.2022 Siyaset
Akşener: Sokağa çekmek isteyenlere izin vermeyeceğiz
Akşener: Sokağa çekmek isteyenlere izin vermeyeceğiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu yolda provokasyonlar olacak, sakin olacağız. Sokağa çekmek isteyenler, milleti birbirine düşürmek isteyenler olacak; izin vermeyeceğiz ve o kaçınılmaz gün geldiğinde, onlar istese de istemese de bu kirli zihniyeti o sandığa gömeceğiz" dedi.
24.11.2021 Siyaset
Akşener: Sokağa çekmek isteyenlere izin vermeyeceğiz
Akşener: Sokağa çekmek isteyenlere izin vermeyeceğiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu yolda provokasyonlar olacak, sakin olacağız. Sokağa çekmek isteyenler, milleti birbirine düşürmek isteyenler olacak; izin vermeyeceğiz ve o kaçınılmaz gün geldiğinde, onlar istese de istemese de bu kirli zihniyeti o sandığa gömeceğiz" dedi.
24.11.2021 Siyaset
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı'
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı' Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan'dan Zeki Müren hakkında çok konuşulacak açıklamalar.
9.01.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rusya, rejim güçlerine en üst düzeyde destek veriyor. İnkar etseler de bu tespit bizde" dedi.
25.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabı sorulacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabı sorulacak! İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir Alevi ailenin evinin duvarına yazı yazılarak, çarpı işareti konulması ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Bazı evlerin kapılarına bazı işaretler konuluyor, niye ülkemizi bölmek, parçalamak için açık ve net söylüyorum; Türkiye’de bizim devlet olarak, yönetim olarak böyle bir problemimiz, böyle bir sorunumuz yoktur. Bu kapılara bu işaretleri koyanların üzerinde tüm güvenlik teşkilatlarımız özellikle çalışmaktadır, bunları yakalandığı zaman da hesabı sorulacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6. Din Şurası Toplantısındaki açıklamalarının ardından bir taksi durağına giderek taksicilerle çay eşliğinde sohbet etti.
28.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Üretimine başlıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Üretimine başlıyoruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bor karbürü üretimine başlıyoruz, Balıkesir Bandırma'da temelini attığımız üretim merkezini hazırlıyoruz." dedi.
27.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdadi'nin eşinin yakalandığını açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdadi'nin eşinin yakalandığını açıkladı! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "ilk kez açıklıyorum" dedi ve DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin eşinin yakalandığını duyurdu.
6.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 120 saat süre verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 120 saat süre verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de yabancı medya temsilcilerini kabulünde gündeme dair açıklamalarda bulundu.Erdoğan Barış Pınarı Harekatı'na verilen 120 saatlik ara ile ilgili olarak"Söz yerine getirilmemiş olursa 120. saatin sona erdiği dakika, harekatımız kaldığı yerden çok daha kararlı bir şekilde devam edecektir." dedi. Erdoğan ayrıca Trump'ın mektubuyla ilgili de, "Trump'ın siyasi nezaketle bağdaşmayan mektubunu elbette unutmadık. Ama karşılıklı sevgi ve saygımız nedeniyle bunları gündemde tutmamamız gerekiyor. Vakti saati geldiğinde bu konuda da gereken yapılacak." diye konuştu.
18.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'te önemli mesajlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'te önemli mesajlar Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Bilim insanlarımızı davet etmiştim. İlk günden itibaren müthiş bir talep oldu. Yoğun ilgiyle karşılaştığımız Uluslararası Araştırma programımıza önümüzdeki yılda devam edeceğimizi müjdelemek isterim." dedi. Erdoğan, ABD ziyareti öncesi "Ne düşünüyorsak tüm devletlerin temsilcileri önünde açıkça ifade edeceğiz. Bize gizli açık tehditlerle bedel ödetmeyi düşünenler beyhude bir işle uğraştığını bilmelidir" diyerek meydan okudu.
21.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına seslendi: Yakından izliyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına seslendi: Yakından izliyorum! Cumhurbaşkanı olarak Türkiye'nin tüm kurumları ve meseleleri gibi büyükşehir belediyelerinin durumlarını da yakından izlediğine işaret eden Erdoğan, sık sık yaptığı il ziyaretleri sırasında belediyelerle özellikle ilgilendiğini, yürütülen çalışmaları ve sıkıntıları doğrudan kaynağında tespit ettiğini belirtti.
11.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili flaş sözler! AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Biz Fırat'ın doğusundaki terör koridorunu paramparça etmekte kararlıyız. Ne gerekiyorsa yapacağız. İzin almaya ihtiyacımız yok" dedi. F-35 konusunda resti çeken Erdoğan, "F-35'leri vermiyorsanız, o konuda da tedbirlerimizi alırız. Başka yerlere döneriz. Çalışmalarımızı yapıyoruz" diye konuştu. Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili de çarpıcı sözler söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Merkez Bankası faiz indirdi. Ne oldu? Battık mı? Hayır. Piyasalar gayet normal karşıladı. Zaten olması gereken buydu" ifadelerini kullandı.
26.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde maalesef çırpınıyor. Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil öldürülmüştür" dedi.
19.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İstanbul'daki seçimlerin neredeyse tamamı usulsüz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İstanbul'daki seçimlerin neredeyse tamamı usulsüz! Rusya ziyareti öncesi havalimanında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'da seçimlerin neredeyse tamamı usulsüz. Örgütlü bazı eylemler yapıldığını tespit ettik" diye konuştu. İsrail Başbakanı Netanyahu'ya da sert tepki gösteren Erdoğan, "Yaptığı her iş uluslararası hukuka aykırıdır" dedi.
8.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Ankapark "Wonderland Euroasia" açılış töreninde konuştu. "Ankapark aynı zamanda çevre dostu bir projedir" diyen Cumhurbaşkanı, Erdoğan, "Toplam maliyeti 1 milyar 396 milyon lirayı bulan Ankara Büyükşehir Belediyemiz yıllık 50 milyon lira kazanç elde edecektir. Ankapark’ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
20.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'mesajınızı aldık' dedi ve meydan okudu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'mesajınızı aldık' dedi ve meydan okudu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü nedeniye Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda düzenlenen törende konuştu. Erdoğan, Yeni Zelanda'da camilere düzenlenen terör saldırısına değinerek, "Çanakkale'den 104 yıl sonra yeniden sesleniyor ve diyoruz ki; Mesajınızı aldık. Hislerinizi de niyetinizi de aldık. Kininizi, nefretinizin canlı olduğunu anladık. Bir teröristin ortaya çıkmak suretiyle 50 Müslümanı öldürmesinin de ne olduğunu anladık. Bu bireysel bir olay değildir. Örgütlüdür. Biz buradayız, biz Çanakkale'deyiz. Bin yıldır buradayız. İnşallah kıyamete kadar da burada olacağız. İstanbul'u Konstantinopolis yapamayacaksınız" dedi.
18.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temelini çok yakında atıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temelini çok yakında atıyoruz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı'ndaki açılış töreninde halka hitap etti. Erdoğan, "Millet bahçesini de içine alan 35 kilometrelik Kanal Ankara projesi ile şehrimize çok farklı bir eser kazandırıyoruz. Temelini çok yakın bir zamanda atıyoruz." açıklamasında bulundu
13.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Utan utan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Utan utan! Partisinin Mardin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık baktılar ki hiç bir şey tutmuyor bu yalana başvurdular" dedi. "Aynısını Meral Hanım da yapıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün utanmadan sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden bahsediyor. Sen ne utanmazsın. Utan utan... Şu anda avukatlarımı da görevlendirdim" açıklamasında bulundu.
7.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz tökezlersek oyun çevirenler bayram eder
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz tökezlersek oyun çevirenler bayram eder Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Biz tökezlersek coğrafyamızdaki tüm insanları birbirlerine kırdırmak için her gün yeni oyunlar çevirenler bayram eder" dedi.
27.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Adayların fotoğrafları var ama partinin logosu yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Adayların fotoğrafları var ama partinin logosu yok Denizli'de partisi tarafından düzenlenen mitingde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'da çok enteresandır zillet ittifakı adayının resimleri var ama altında CHP ve HDP'nin logosu yok. Niye biliyor musunuz? Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu bilinmesin diye bunu yapıyorlar" dedi.
21.02.2019 Siyaset
Erdoğan ve Duda ortak basın toplantısı düzenledi!
Erdoğan ve Duda ortak basın toplantısı düzenledi! Resmi ziyaret için Polonya'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşılandı. İki cumhurbaşkanının karşılama töreninde yer alan bazı ülkelerin büyükelçilerini selamlamaları sırasında askeri bando Dede Efendi'nin "Ey büt-i nev eda" isimli eserini çaldı. Görüşmelerin ardından iki lider ortak basın toplantısı düzenledi.
29.09.2021 Gündem
‘Darbe öngörülüyordu’
‘Darbe öngörülüyordu’ Partisinin grup toplantısında muhalefet şerhini hatırlatan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “darbe öngürülüyordu, önlenmedi. Fırsat çıkarıp 20 Temmuz’da başka bir darbe yaptılar” dedi. Kılıçdaroğlu hem AYM’yi hem AİHM’i eleştirdi
13.06.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Buna izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Buna izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 55. Kuruluş yıldönümü nedeniyle verilen gala yemeğinde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa Birliği başta olmak üzere kimi kurum ve devletlerin 16 Nisan halk oylaması sonuçları üzerinden ülkemizin demokrasisini sorgulamasına izin veremeyiz" dedi
29.09.2021 Gündem
‘İdam cezasında evrensel hukuka inanıyoruz’
‘İdam cezasında evrensel hukuka inanıyoruz’ CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, referandum sonucunu VATAN’a değerlendirdi: Yüksek Seçim Kurulu, yasaya göre değil talimatla karar verdi. Biz uğraşacağız ama sonuç değişir mi bilmiyorum. İdam cezası konusunda maceraya gerek yok...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğan Konuşuyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğan konuşuyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.