Erdoğandan Önemli Açıklamalar

Erdoğandan Önemli Açıklamalar

Son dakika Erdoğandan önemli açıklamalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdoğandan önemli açıklamalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdoğandan önemli açıklamalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğandan Önemli Açıklamalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğandan önemli açıklamalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 erdoğandan önemli açıklamalar haberi bulunmuştur. Tüm erdoğandan önemli açıklamalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'dan KKTC'nin tanınmasına yönelik mesaj veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'dan KKTC'nin tanınmasına yönelik mesaj veriyoruz Azerbaycan'da CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan'dan KKTC'nin tanınmasına yönelik mesaj veriyoruz." dedi.
13.06.2023 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçimlerinin ardından ilk kez CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında.
16.05.2023 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda konuştu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda konuştu! Rusya'nın tahıl anlaşmasını askıya alması ile ilgili konuşan Erdoğan, "İstanbul'da kurulmasını temin ettiğimiz ortak mekanizma ile Ukrayna buğdayının 9.3 milyon tonunu insanlığın hizmetine sunarak gıda krizinin nispeten azaltılmasını sağladık. Her ne kadar Rusya kendisi için aynı kolaylıkların gösterilmemesi sebebiyle bu konuda mütereddit davransa da biz insanlığa hizmet için gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.
31.10.2022 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları ve toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak. Burada tek millet diyor muyuz? Biz yola AK Parti olarak buradan yola çıktık." dedi.
29.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, " Kendi parlamentolarında bunlara konuşmalar yaptırıyorlar, imkanlar sağlıyorlar, silah, mühimmat temini yapıyorlar. Kimse kusura bakmasın bu terör örgütlerinin NATO'ya girmesine bir evet diyemeyiz." dedi.
20.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs etkinliğinde önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs etkinliğinde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen İstiklal Türküleri Lansmanı ve Temsilci Gençler ile Milli Sporcuların Buluşma Programı'nda konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Gençleri kucaklayan bir anlayış ile Türkiye'nin önüne kurulan tuzakları birer birer bozduk. 15 Temmuz'da darbeciler sokağa çıktıklarında karşılarında işte bu gençliği buldular." ifadelerini kullandı.
19.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan Finlandiya'nın NATO'ya üyeliği ile ilgili olarak, "Biz şu anda İsveç ve Finlandiya ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz ama olumlu düşünce içinde değiliz." dedi.
13.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı'na katıldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı'na katıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.
21.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ihracat mesajı: Politikamızı görmek isteyen Gaziantep'e baksın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ihracat mesajı: Politikamızı görmek isteyen Gaziantep'e baksın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. Yılında 100 Hayırsever Eğitime Destek Kampanyası Ödül Töreni’nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bizim tek derdimiz var; ihracat, ihracat, ihracat ve bunu başaracağız. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat üzerine kurulu ekonomi politikamızın ete kemiğe bürünmüş halini görmek isteyen gitsin Gaziantep'e baksın." dedi.
3.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili flaş sözler! AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Biz Fırat'ın doğusundaki terör koridorunu paramparça etmekte kararlıyız. Ne gerekiyorsa yapacağız. İzin almaya ihtiyacımız yok" dedi. F-35 konusunda resti çeken Erdoğan, "F-35'leri vermiyorsanız, o konuda da tedbirlerimizi alırız. Başka yerlere döneriz. Çalışmalarımızı yapıyoruz" diye konuştu. Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili de çarpıcı sözler söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Merkez Bankası faiz indirdi. Ne oldu? Battık mı? Hayır. Piyasalar gayet normal karşıladı. Zaten olması gereken buydu" ifadelerini kullandı.
26.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde maalesef çırpınıyor. Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil öldürülmüştür" dedi.
19.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'mesajınızı aldık' dedi ve meydan okudu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'mesajınızı aldık' dedi ve meydan okudu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü nedeniye Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda düzenlenen törende konuştu. Erdoğan, Yeni Zelanda'da camilere düzenlenen terör saldırısına değinerek, "Çanakkale'den 104 yıl sonra yeniden sesleniyor ve diyoruz ki; Mesajınızı aldık. Hislerinizi de niyetinizi de aldık. Kininizi, nefretinizin canlı olduğunu anladık. Bir teröristin ortaya çıkmak suretiyle 50 Müslümanı öldürmesinin de ne olduğunu anladık. Bu bireysel bir olay değildir. Örgütlüdür. Biz buradayız, biz Çanakkale'deyiz. Bin yıldır buradayız. İnşallah kıyamete kadar da burada olacağız. İstanbul'u Konstantinopolis yapamayacaksınız" dedi.
18.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğandan Önemli Açıklamalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğandan önemli açıklamalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.