Erdinç Gülener

Erdinç Gülener

Son dakika erdinç gülener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdinç gülener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdinç gülener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdinç Gülener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdinç gülener gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 erdinç gülener haberi bulunmuştur. Tüm erdinç gülener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günü
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günü Ünlü oyuncu Deniz Uğur, İsmail Hakkı Sunat ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engin Deniz Sunat'ın yemin törenine eşi Erdinç Gülener ile birlikte katıldı. Ünlü oyuncu, yaşadığı mutluluğu "Hayatımın en güzel günlerinden biri... Bahriyelim... Ah, kalbim" sözleriyle dile getirdi.
17.05.2023 Magazin
Barış Arduç tarzıyla dikkat çekti!
Barış Arduç tarzıyla dikkat çekti! Oyuncu Barış Arduç, önceki gün kendisi gibi 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan Erdinç Gülener ve arkadaşları ile Emirgan'da bir mekanda sohbet ederken objektiflere yansıdı.
4.05.2022 Magazin
'Alparslan: Büyük Selçuklu'nun Çağrı Bey'i Erdinç Gülener'e icra şoku! 2 yıla kadar hapis...
'Alparslan: Büyük Selçuklu'nun Çağrı Bey'i Erdinç Gülener'e icra şoku! 2 yıla kadar hapis... 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinde Çağrı Bey karakterine hayat veren oyuncu Erdinç Gülener, bir dönem birliktelik yaşadığı sunucu Eda Pera Küçük'e hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayıp hakaret ettiği gerekçesiyle bin 120 lira adli para cezasına çarptırıldığı dava sonrası icralık oldu. Dava masraflarını ödemeyince icraya verilen Erdinç Gülener faiziyle cezayı ödedi. Aldığı adli para cezasına itiraz etse de itirazı kabul olmayan oyuncunun cezası da kesinleşti.
2.03.2022 Magazin
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim?
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu akşam izleyici ile buluşuyor. Alparslan'a Barış Arduç, Akça Hatun' da Fahriye Evcen canlandıracak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devam olan Alparslan Büyük Selçuklu'nun konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kim? İşte Alparslan Büyük Selçuklu'nun oyuncu kadrosu...
8.11.2021 Gündem
Aynı sahnede buluşuyorlar
Aynı sahnede buluşuyorlar Ünlü oyuncu Deniz Uğur eşi ile aynı sahneyi paylaşacak.
14.09.2021 Magazin
Alparslan dizisi ne zaman başlayacak? Fahriye Evcen’den ilk kareler geldi!
Alparslan dizisi ne zaman başlayacak? Fahriye Evcen’den ilk kareler geldi! Barış Arduç ile birlikte 'Alp Arslan' isimli dizide başrolü paylaşacak olan Fahriye Evcen, at binme ve kılıç eğitimi almaya başladı. Oyuncunun eğitim aldığı anlardan ilk kareler geldi. Peki, Alparslan dizisi ne zaman başlayacak?
18.08.2021 Gündem
Ferit Kaya, 'Alparslan' dizisine dahil oldu
Ferit Kaya, 'Alparslan' dizisine dahil oldu Çukur dizisinde Murtaza olarak izlediğimiz Ferit Kaya da yeni dizisini buldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, bu transferi duyurdu.
12.08.2021 Magazin
Kuşlara Yolculuk Ramazan boyunca TRT'de!
Kuşlara Yolculuk Ramazan boyunca TRT'de! Daha önce Yunus Emre ‘Aşkın Yolculuğu’ gibi başarılı bir yapıma imza atan TRT 1’den yeni bir tasavvufi dizi daha: Kuşlarla Yolculuk
21.04.2020 Televizyon
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi ATV’nin 9 Eylül Cumartesi gününe ait yayın akışı ilk olarak ATV Hafta Sonu adlı haber programı ile başlayacak. ATV Hafta Sonu saat sabah 07.00’de ekrana gelecek Daha sonra sırasıyla Kertenkele adlı komedi dizisinin 77 ve 78. Bölümleri ile devam edecek sabah kuşağı, Seven Ne Yapmaz ve Hafta Sonu ATV Ana Haber ile son bulacak. Akşam kuşağında ise, Kanatsız Kuşlar adlı yerli dram dizisini ve Killing Salazar adlı yabancı sinemayı izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
40 yıllık dostlar düşman oldu!
40 yıllık dostlar düşman oldu! Bursa Devlet Tiyatrosu’nda tanışan 40 yıllık dostlar Zafer Algöz ve Erkan Can, 'Bir Deli Sevda' dizisi ile yıllar sonra aynı projede bir araya gelmenin keyfini çıkarıyor.
11.04.2017 Televizyon
Kertenkele dizisinde ayrılık!
Kertenkele dizisinde ayrılık! Atv ekranında yayınlanan sevilen dizi Kertenkele ekrana gelen 71. bölüm ile sezon finali yaptı! Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele dizisinde sezon finali ile beraber şoke eden bir ayrılık yaşandı! Kertenkele dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
27.06.2016 Televizyon
Kertenkele 63.bölüm fragmanında ortalık karışıyor!
Kertenkele 63.bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Atv ekranlarında yayınlanan Kertenkele bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 63.bölüm fragmanı yayınlanan Kertenkele'de işler karışıyor. Peki Kertenkele'de bu hafta neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...
29.04.2016 Magazin
Yazı tura attım oyuncu oldum!
Yazı tura attım oyuncu oldum! Kertenkele dizisinin baş komiserini canlandıran Erdinç Gülener, konuk olduğu ‘Turki Ekstra’ programında oyunculuğa yazı tura atarak başladığını anlattı: “Lisedeyken bir arkadaşım ile tiyatroya gittik...
15.12.2015 Magazin
Kertenkele 35.bölüm fragmanında şok gelişme-izle
Kertenkele 35.bölüm fragmanında şok gelişme-izle ATV'nin sevilen ve her bölümü merakla beklenen Kertenkele yeni bölümüyle izleyiciyi yine ekranlara kilitleyecek. İmkansız bir aşkın acayip hikayesi olana Kertenkele 35.bölümde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Kertenkele 35.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
10.09.2015 Magazin
Kertenkele 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kertenkele 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin beğeniyle izlenen dizilerinden Kertenkele 33.bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Kertenkele'nin yeni bölümünde Kertenkele ile Zehra arasında neler yaşanacak! Kertenkele 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?. İşte tüm ayrıntılar haberimizde..
9.06.2015 Magazin
Vadide her canlı ölümü tadacaktır!
Vadide her canlı ölümü tadacaktır! Kurtlar Vadisi dizisinden 19. bölümde veda eden Erdinç Gülener MBC4’e konuştu: “Kurtlar Vadisi’ne gelen her canlı bir gün ölümü tadacaktır.”...
26.04.2015 Magazin
Erdal Beşikçioğlu yeni filminde çok cesur
Erdal Beşikçioğlu yeni filminde çok cesur Behzat Ç. rolüyle tanınan Beşikçioğlu, cesur sahneleri ile dikkat çekti.
27.10.2014 Magazin
'Ben Onu Çok Sevdim'
'Ben Onu Çok Sevdim' Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisiyle ekranlara dönüyor
17.02.2013 Televizyon
Aaa ATATÜRK!
Aaa ATATÜRK! Oyuncu Yavuz Sepetçi Ata’ya benzerliğiyle görenleri şaşırtıyor...
22.12.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Erdinç Gülener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdinç gülener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.