Erdem Gül

Erdem Gül

Son dakika Erdem Gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdem Gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdem Gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdem Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdem gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 467 erdem gül haberi bulunmuştur. Tüm erdem gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalar Belediyesi önünde hayvanseverlerden eylem
Adalar Belediyesi önünde hayvanseverlerden eylem Büyükada'da Adalar Belediyesi binasının önünde toplanan hayvanseverler, veterinerlik hizmetlerinden memnun olmadıkları ve sokak hayvanlarıyla ilgili taleplerinin yerine getirilmediği gerekçesiyle eylem yaptı.  Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül eylemcilerin yanına gelerek bir süre konuştu.
6.06.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu, Prens Adaları Felsefe ve Siyaset Sempozyumu'na katıldı
Kılıçdaroğlu, Prens Adaları Felsefe ve Siyaset Sempozyumu'na katıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, felsefenin siyasilerin en çok ihtiyaç duyduğu alanlardan olduğunu belirterek, "Eğer siyasetçi ülkenin sorunlarına eğiliyor ve o sorunları çözmeye adaysa mutlaka felsefecilerle de bir araya gelmek zorundadır. Siyasetçinin en azından asgari belli bir entelektüel derinliğe ihtiyacı vardır, bunun olması lazım" dedi.
25.09.2021 Siyaset
Heybeliada'da orman yangını çıktı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı: Kontrol altına alındı
Heybeliada'da orman yangını çıktı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı: Kontrol altına alındı Son dakika haberi... Yangına müdahale için söndürme helikopteri de yönlendirildi. İstanbul Valiliği, yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldığını açıkladı. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül de "Herkesin en büyük korkusuydu Adalar'da. Tüm insanlar canla başla sessizce ağlayarak müdahale etmeye çalışıyor" dedi. Orman Genel Müdürlüğü yangına 4 uçak ve 5 helikopter ile müdahale edildiğini duyurdu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Heybeliada'daki yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
21.08.2021 Gündem
MİT tırları davasında Can Dündar'a 35 yıla kadar hapis istemi
MİT tırları davasında Can Dündar'a 35 yıla kadar hapis istemi MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin yargılanan firari sanık Can Dündar'ın 35 yıla kadar hapsi istendi.
14.10.2020 Gündem
Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!
Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi! MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
7.10.2020 Gündem
Adalar'da elektrikli araçlar seferlere başlıyor
Adalar'da elektrikli araçlar seferlere başlıyor Büyükada'da elektrikli araçlar bugün seferlere başlıyor. 14 kişilik ve 4 kişilik kapasiteye sahip iki farklı model halinde hizmet verecek elektrikli araçlar, ilk kez yolcu taşıyacak.
30.07.2020 Gündem
Enis Berberoğlu tutuklandı
Enis Berberoğlu tutuklandı MİT'e ait yardım tırlarının durdurulmasına ilişkin davada 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve Yargıtay'ın onama ile infaz durdurma kararı üzerine 20 Ekim 2018'de tahliye edilen Enis Berberoğlu, milletvekilliğinin düşürülmesinin ardından adli makamlarca yeniden tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.06.2020 Gündem
CHP'de kurultay öncesi kriz yaratan toplantı
CHP'de kurultay öncesi kriz yaratan toplantı CHP'de yaklaşan kurultay öncesi anlaşmazlıklar gün yüzüne çıkmaya başladı. Düzenlenen il kongresine bir çok belediye başkanı katılmadı.
13.03.2020 Siyaset
Adalar'daki faytonlarla ilgili flaş gelişme
Adalar'daki faytonlarla ilgili flaş gelişme İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Adalardaki fayton ve bu faytonlar için kullanılan atları satın alarak, kamulaştıracak. Faytonların her biri 300 bin TL, atların her biri ise 4 bin TL bedelle İBB tarafından satın alınacak.
16.01.2020 Gündem
Adalar’da fayton gerginliği!
Adalar’da fayton gerginliği! Büyükada’da düzenlenen Adalar Ulaşım Çalıştayında hayvan haklarını savunan bir kadın ile faytoncular arasında gerginlik yaşandı. Kadının ‘her şey çok güzel olacak’ demesi üzerine faytoncular ‘hayvan severler siyaset yapıyor’ diyerek salonu terk etti. Gerginliğin yatıştırılmasının ardından oturuma ara verildi.
28.08.2019 Gündem
MİT TIR'larının durdurulması davasında 2 gazeteci hakkında karar açıklandı
MİT TIR'larının durdurulması davasında 2 gazeteci hakkında karar açıklandı MİT TIR'larına ait görüntülerin yayınlanmasına ilişkin CHP Milletvekili Enis Berberoğlu ile Adalar Belediye Başkanı ve eski Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Erdem Gül'ün "Terör örgütü üyesi olmamakla birlikte örgüte yardım" suçundan yargılandıkları davada Enis Berberoğlu'na daha önceden aldığı ceza bulunması nedeniyle yeniden ceza verilmesine yer olmadığı belirtildi. Erdem Gül hakkında ise davanın düşürülmesine karar verildi.
15.05.2019 Gündem
Devlet Bahçeli: Seçimden sonra Meclis'e sunacağız
Devlet Bahçeli: Seçimden sonra Meclis'e sunacağız MHP lideri Devlet Bahçeli canlı yayında yaptığı açıklamada, "Kamuoyu araştırma değil, oluşturma yapıyorlar. Seçim sonrası kamuoyu araştırmaları için yasa teklifi getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
30.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Meydanların diline baktığımızda, bu seçimde çok ciddi bir yanılmayı anket şirketleri yaşayacak. Gerçek anketi pazar akşamı göreceğiz' dedi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'ya istihdam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'ya istihdam müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'da halka hitap etti. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." dedi.
25.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami olarak ziyarete açabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimden sonra Ayasofya'ya girişin ücretsiz olabileceğini belirten Erdoğan, "Ayasofya'yı müze olarak değil, cami olarak ziyarete açabiliriz." ifadelerini kullandı.
25.03.2019 Siyaset
Berberoğlu'nun "yargılamanın durması" talebi reddedildi
Berberoğlu'nun "yargılamanın durması" talebi reddedildi Dündar, Gül ve Berberoğlu'nun, MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin, "silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan yargılanmasına devam edildi
6.02.2019 Gündem
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı...
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı... Parti Meclisi'nin, yeni belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yaptığı toplantı yaklaşık 13 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gergin bir ortamda geçen, tartışmaların yaşandığı toplantıya üç kez ara verdi. Bazı ilçelerde "kapalı oylama" yönteminin uygulandığı toplantıda, bazı isimler PM'nin onayını alamadı. Görevinden istifa ettiğini duyuran İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu kararından vazgeçtiğini bildirdi.
28.01.2019 Siyaset
Ahmet Sever hakkında ‘terör örgütü propagandası’ soruşturması
Ahmet Sever hakkında ‘terör örgütü propagandası’ soruşturması Eski Abdullah Gül’ün uzun süre başdanışmanlığını yapan Ahmet Sever hakkında “terör örgütü propagandası” yapmak suçundan soruşturma başlatıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma, yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.
21.12.2018 Gündem
Son dakika: Enis Berberoğlu'na yurt dışı yasağı
Son dakika: Enis Berberoğlu'na yurt dışı yasağı MİT TIR'ları davasında yargılanan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu için mahkeme yurt dışı yasağı koydu.
10.10.2018 Gündem
Şafak Pavey'e ilk duruşmada beraat
Şafak Pavey'e ilk duruşmada beraat Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen MİT TIR'ları davası sırasında adliye içinde yürüyüş ve gösteriye katıldığı iddiasıyla "Toplantı ve Yürüyüşleri Kanunu'na Muhalefet" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan eski CHP Milletvekili Şafak Pavey bugün çıktığı ilk duruşmada beraat etti.
25.09.2018 Gündem
‘MİT tır’larında Erdem Gül’e beraat
‘MİT tır’larında Erdem Gül’e beraat MİT’e ait yardım tır’larının durdurulmasına ilişkin gizli kalması gereken bilgi ve görüntüleri yayınladığı gerekçesiyle “casusluk” suçundan yargılanan gazeteci Erdem Gül beraat etti
16.07.2018 Gündem
MİT TIR'ları davasında flaş gelişme
MİT TIR'ları davasında flaş gelişme MİT TIR'larıyla ilgili davada dosyası ayrılan Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Erdem Gül, "Devletin güvenliği gereği gizli kalması gereken belgeleri temin etmek ve siyasi ve askeri casusluk maksadıyla açıklamak" suçlamalarından beraat etti.
16.07.2018 Gündem
729 darbeciye ağırlaştırılmış müebbet hapis
729 darbeciye ağırlaştırılmış müebbet hapis Adalet Bakanlığı’ndan alınan son bilgilere göre darbe teşebbüsünün ardından Türkiye genelinde açılan 289 davadan 184’ü karara bağlandı. Sanıklardan 729’u ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi. Darbe sanıklarına ayrıca toplam 112 milyon 524 bin 783 liralık tazminat davası açıldı...
15.07.2018 Gündem
Can Dündar'la ilgili kırmızı bülten çıkarıldı!
Can Dündar'la ilgili kırmızı bülten çıkarıldı! MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar hakkında gıyabi tutuklama kararı ve kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi
2.04.2018 Gündem
Yargıtay, Can Dündar hakkında 'casusluk' suçundan hüküm kurulması kararı verdi
Yargıtay, Can Dündar hakkında 'casusluk' suçundan hüküm kurulması kararı verdi Yargıtay 16. Ceza Dairesi, MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin gizli kalması gereken bilgi ve fotoğraflara gazetede yer verdikleri gerekçesiyle 'gizli belge ve bilgileri açıklamak' suçundan eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a 5 yıl 10 ay, Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e 5 yıl hapis cezası veren yerel mahkeme kararını bozdu. Daire, Dündar hakkında 15 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası öngören 'gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla temin etme' suçundan hüküm kurulması gerektiğine karar verdi.
9.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erdem Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdem gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.