Epdk Son Dakika

Epdk Son Dakika

Son dakika EPDK son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EPDK son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EPDK son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Epdk Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan epdk son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 epdk son dakika haberi bulunmuştur. Tüm epdk son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
EPDK’dan son dakika elektrik üretimi açıklaması!
EPDK’dan son dakika elektrik üretimi açıklaması! EPDK'dan elektrik üretimi ile ilgili açıklama geldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Lisanssız Elektrik Üretimi Yönetmeliği ile gerçek elektrik tüketicilerinin tüketimlerini karşılamak maksadıyla elektrik üretim tesisi kurması, tükettiği kadarını da satarak yatırımın geri dönüşünü makul süreler içerisinde elde etmesinin sağlanacağını açıkladı.
18.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt zammı ile ilgili flaş açıklama! EPDK tek tek duyurdu! Benzin ve motorin fiyatları...
Akaryakıt zammı ile ilgili flaş açıklama! EPDK tek tek duyurdu! Benzin ve motorin fiyatları... EPDK'dan son dakika açıklaması! Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili kritik duyuru geldi. Benzin ve motorin fiyatı zammı son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer almaya devam ederken EPDK’dan son dakika açıklaması geldi. Türkiye’de akaryakıt pompa satış fiyatlarının, uluslararası piyasalardaki fiyat oluşumu ile kur hareketlerine bağlı şekilde oluştuğunu hatırlatan kurum, tüketicinin ödediği fiyatın içinde ÖTV olduğu gibi onun KDV’sinin de olduğunu kaydetti. İşte akaryakıt zammı için son dakika açıklaması…
11.03.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK resmen duyurdu, faturalara yeni düzenleme: Tarife ve yüzde 25...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! EPDK resmen duyurdu, faturalara yeni düzenleme: Tarife ve yüzde 25... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Canlı yayında resmen açıkladı. Faturalara yeni düzenleme sinyalini verdi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında elektrik faturaları ile ilgili yeni bir düzenleme olabileceğinin sinyalini verdi. İndirimli tarifenin 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıldığını anımsatan Kurtulmuş, "Belki tekrar olabilir. Ortalama bir evin 250 kilovat kullandığı tahmin ediliyor ayda. Bir taraftan zaruri olarak ortaya çıkan fiyatın, vatandaşın üzerine ne büyük bir baskı oluşturduğunu biliyoruz. Bir taraftan da bu baskının nasıl ortadan kaldırılacağıyla ilgili sürekli çalışmalar yapıyoruz." dedi. Öte yandan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, son günlerde kamuoyunda tartışma konusu olan elektrik dağıtım şirketlerinin kâr marjları ile ilgili açıklama yaptı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), belirlenen elektrik tarifelerinde, dağıtım şirketlerinin kazancı ve bu kazancın tüketicilerin elektrik faturasına etkisi üzerine yöneltilen iddialara ilişkin, "Tüketicilerimize elektriği dağıtım şirketleri değil, görevli tedarik şirketleri satar. Bu şirketlerin tarifeleri EPDK tarafından belirlenir. Bu tarifeler dışında şirketler kendi inisiyatifleri ile faturalarda oynama ya da zam yapamazlar" ifadelerine yer verdi. İşte son dakika haberin detayları...
13.02.2022 Ekonomi
EPDK'dan akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması!
EPDK'dan akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Akaryakıt fiyatları ile ilgili Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) yapılan açıklamada, "Bir kez daha vurgulamak isteriz ki; akaryakıt piyasamızdaki fiyat hareketleri serbest piyasa koşullarında, kamu otoritesinin herhangi bir müdahalesi ya da kararı olmadan oluşmaktadır." denildi.
25.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili 'zam' açıklaması! Tüm aboneleri ilgilendiriyor
Elektrik faturaları ile ilgili 'zam' açıklaması! Tüm aboneleri ilgilendiriyor Elektrik faturalarına ilişkin son dakika zam açıklaması! Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. EPDK'dan resmi duyuru yapıldı. Elektrik faturalarının çok yüksek geldiği, artış veya gizli zam yapıldığı iddiaları gündeme gelmişti. EPDK bu iddialara yanıt verdi. Yapılan açıklamada, herhangi bir artışın ya da gizli zammın söz konusu olmadığı, hiçbir dağıtım ya da perakende şirketinin vatandaşlara gönderilen faturaya herhangi bir bedel artışı yansıtamayacağı belirtildi. İşte elektrik faturalarındaki artış iddialarına ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan yapılan açıklama...
28.08.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 15 arttı, tüm aboneler...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 15 arttı, tüm aboneler... Elektrik faturaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Tüm aboneleri kapsıyor. Yüzde 15 arttı. Rapor paylaşıldı. Abone sayısı da artış gösterdi. Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15,1 artışla 25 milyon 635 bin 231 megavatsaat oldu. Elektrikte abone sayısı haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,7 artarak 46 milyon 707 bin 822'ye ulaştı. Faturalanan elektrik tüketim miktarı ise aynı dönemde yaklaşık yüzde 11,1 artarak 20 milyon 936 bin 645 megavatsaat oldu.
27.08.2021 Ekonomi
Elektrikle ilgili flaş açıklama! Yüzde 15 arttı, aboneler...
Elektrikle ilgili flaş açıklama! Yüzde 15 arttı, aboneler... Elektrikle ilgili açıklama geldi. Yüzde 15 arttı. Rapor paylaşıldı. Abone sayısı da artış gösterdi. Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 15,1 artışla 25 milyon 635 bin 231 megavatsaat oldu. Elektrikte abone sayısı haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,7 artarak 46 milyon 707 bin 822'ye ulaştı. Faturalanan elektrik tüketim miktarı ise aynı dönemde yaklaşık yüzde 11,1 artarak 20 milyon 936 bin 645 megavatsaat oldu.
27.08.2021 Ekonomi
Elektrikte zam var mı? EPDK'dan açıklama geldi
Elektrikte zam var mı? EPDK'dan açıklama geldi Milyonlarca abone elektriğe zam yapılıp yapılmadığını araştırıyor. Elektrik zammı ile ilgili EPDK'dan yeni bir açıklama geldi. Yeni tarife dönemi ile ilgili yapılan açıklama sonrası, elektrikte zam yapıldığı gündeme getirilmişti. Bugün yapılan açıklamada ise elektrikte zam ya da fiyat artışının söz konusu olmadığı kamuoyuna duyuruldu. EPDK’nın aldığı yeni kararla artık tarifede bağış, sponsorluk ve reklam ve tanıtım giderleri, ceza giderleri, temsil ve ağırlama giderleri, ilan giderleri, dernek aidat giderleri yer almayacak.
14.12.2020 Ekonomi
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili yeni karar! EPDK devreye girebilecek
Doğal gaz ile ilgili yeni karar! EPDK devreye girebilecek Doğal gaz ile ilgili yeni karar verildi. Doğal gaz dağıtımında hizmet kalitesini arttırma ve tüketicileri korumak amacıyla hazırlanan tedbirler yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.08.2023 Ekonomi
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı EPDK elektrik tavan fiyatında yüzde 14,75 indirime gitti. Buna göre EPDK serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 1 Nisan'dan itibaren 3050 TL/mwh'den 2600 TL/mwhy'ye düşürdü.
30.03.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki vatandaşların fatura ve borç işlemleri ertelendi
Deprem bölgesindeki vatandaşların fatura ve borç işlemleri ertelendi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) deprem bölgesi için yeni bir karar verdi. Buna göre deprem bölgesindeki bazı elektrik tüketicilerinin fatura ve borç işlemleri ertelendi
25.03.2023 Ekonomi
EPDK'dan Tesla kararı! Sayı 119'a ulaştı
EPDK'dan Tesla kararı! Sayı 119'a ulaştı Türkiye'ye giriş yapmaya hazırlanan elektrikli araç üreticisi Tesla'ya, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından şarj ağı işletmeci lisansı verildi. Bugün itibariyle şarj istasyonu kurma hakkı verilen şirket sayısı 119 oldu.
10.03.2023 Ekonomi
Elektriğe indirim kararı! EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı
Elektriğe indirim kararı! EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı EPDK, serbest piyasadaki elektrik tavan fiyatını 4bin 200 TL'den 3 bin 659 TL'ye düşürdü. Sanayi kuruluşlarında elektrik bedelinin şubattan itibaren yüzde 12 düzeyinde düşmesi bekleniyor.
26.01.2023 Ekonomi
Elektrik faturalarına yansıyacak! EPDK Başkanı duyurdu: İade süreci başladı
Elektrik faturalarına yansıyacak! EPDK Başkanı duyurdu: İade süreci başladı EPDK sisteme aykırı fiyat hareketleri tespit edildiğini açıklamıştı. Bu haberin ardından 40 şirketin 11 milyar TL'yi geri ödeyeceği öğrenilmişti. Azami Uzlaştırma Fiyat (AUF) mekanizması ile ilgili şirketlerin geri ödeme süreci başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, şu ana kadar şirketlerden toplam tutarın 1 milyar TL’ye yaklaşan kısmının tahsil edildiğini açıkladı.
19.01.2023 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzine zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 67 kuruş zam geldi.
16.01.2023 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! Benzine indirim
Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! Benzine indirim Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,16 lira indirim geldi.
22.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine indirim geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine indirim geldi Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Motorin grubunda bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 56 kuruş indirim geldi.
14.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı.
25.10.2022 Ekonomi
EPDK'dan doğal gaz satış tarifesi kararı! 1 Kasım itibarıyla geçerli olacak
EPDK'dan doğal gaz satış tarifesi kararı! 1 Kasım itibarıyla geçerli olacak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğal gaz dağıtım şirketlerinin satış tarifeleriyle ilgili karar verdi. Buna göre; 11 doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemi perakende satış tarifeleri revize edildi.
22.10.2022 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş karar! Artık yürürlükten kaldırıldı
Elektrik ile ilgili flaş karar! Artık yürürlükten kaldırıldı Elektrik ile ilgili yeni karar verildi. Farklı bölgelerde birden fazla lisanssız tesis kurulumuna izin veren yönetmelik düzenlemesi yürürlüğe girdi. Ayrıca Tüketim tesislerinin elektrik ihtiyacını karşılamak üzere kurulan tesisler için üretim ve tüketim tesislerinin aynı ölçüm noktasında olması şartı aranmayacak. Bu durumdaki tesislerin aynı dağıtım bölgesinde yer alma şartı da yürürlükten kaldırıldı.
1.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 21 arttı
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! EPDK açıkladı, yüzde 21 arttı Doğal gaz ile ilgili yeni veriler belli oldu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) resmen açıkladı. Temmuz ayında değişti. Türkiye’nin doğal gaz ithalatı bir önceki yıla göre yüzde 15,71 azaldı. Rusya’nın ithalattaki payı yüzde 42,5 oldu. Türkiye'nin doğal gaz stokları yüzde 21 oranında arttı.
30.09.2022 Ekonomi
EPDK’dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, süre 6 ay uzatıldı
EPDK’dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, süre 6 ay uzatıldı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğal gaz ve kömür gibi ithal enerji hammaddelerindeki maliyet artışının arz güvenliğini sekteye uğratmaması amacıyla 1 Nisan'da başlattığı azami uzlaştırma fiyat mekanizmasını 6 ay daha uzattı. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, “Küresel enerji krizi Avrupa’yı tehdit ediyor. Bizim 6 ay önce uygulamaya başladığımız bu geçici mekanizma başta İngiltere ve Almanya olmak üzere pek çok Avrupa ülkesi tarafından da uygulamaya alınıyor. Kurulumuzun kararı ile 6 ay daha özellikle kaynak maliyet artışı nedeniyle üretim yapamayan santrallerin arz güvenliğine katkısını sağlayacağız” dedi.
29.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük indirim geliyor
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Büyük indirim geliyor Akarayakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Motorin grubunda bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 76 kuruş indirim bekleniyor.
19.09.2022 Ekonomi
EPDK'dan elektrik fiyatı kararı! Resmen belli oldu
EPDK'dan elektrik fiyatı kararı! Resmen belli oldu Elektrik iletiminde ek ücretler belirlendi. EPDK'nın konuyla ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Buna göre; 2023 yılında uygulanacak iletim ek ücreti, TEİAŞ iletim tarifesinin binde beşi olarak belirlendi.
17.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Epdk Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki epdk son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.