Engincan Ural

Engincan Ural

Son dakika engincan ural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engincan ural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engincan ural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engincan Ural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engincan ural gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 engincan ural haberi bulunmuştur. Tüm engincan ural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi!
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında konuşan Hakan Ural, oğlu Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi.
1.12.2022 Televizyon
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt!
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt! Ekim ayında evlenen Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Sibel Can iddiaları paylaştığı fotoğrafla yalanladı. Engincan Ural ise 'sadece gülüyorum' dedi.
30.11.2022 Magazin
Sibel Can: Düğünde en çok ben eğlendim
Sibel Can: Düğünde en çok ben eğlendim Sibel Can'ın Hakan Ural'la evliliğinden olan oğlu Engincan Ural, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Merve Kaya ile Bodrum'da evlendi. Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıkan Sibel Can düğünle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
31.10.2022 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi!
'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezona merhaba dedi.
23.10.2022 Televizyon
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum!
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum! Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural, bir süredir aşk yaşadığı Merve Kaya ile 9 Ekim Pazar günü Bodrum'da evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Törende çocuklarıyla verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sunan Sibel Can'a meslektaşları Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum geldi.
11.10.2022 Magazin
Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan, Merve Kaya ile evlendi! Düğündeki tabak detayı...
Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan, Merve Kaya ile evlendi! Düğündeki tabak detayı... Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile nikâh masasına oturdu. Bodrum’da gerçekleşen düğünde sahneye Sibel Can çıktı. Can, şarkılarını oğlu ve gelini için söyledi.
10.10.2022 Magazin
Merve Kaya kimdir? Sibel Can’ın gelini Merve Kaya ne iş yapıyor?
Merve Kaya kimdir? Sibel Can’ın gelini Merve Kaya ne iş yapıyor? Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile nikâh masasına oturdu. Peki, Merve Kaya kimdir, Sibel Can’ın gelini Merve Kaya kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
10.10.2022 Magazin
Engincan Ural evleniyor! Oğlunun düğününde sahneye çıkacak...
Engincan Ural evleniyor! Oğlunun düğününde sahneye çıkacak... Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural geçtiğimiz nisan ayında sevgilisi Merve Kaya'ya evlilik teklifi edip, evet yanıtını almıştı. Engincan Ural ve Merve Kaya 9 Ekim'de evleniyor. Bodrum'da gerçekleşecek düğünde sahneye Sibel Can çıkacak. Can şarkılarını bu kez oğlu ve gelini için söyleyecek.
5.10.2022 Magazin
Engincan Ural sevgilisine evlenme teklif etmişti! Düğün tarihi...
Engincan Ural sevgilisine evlenme teklif etmişti! Düğün tarihi... Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural sevgilisi Merve Kaya ile evlilik hazırlığı yapıyor. Ural, düğün tarihi ile ilgili muhabirlere yanıt verdi.
29.04.2022 Magazin
Engincan Ural ile Merve Kaya evleniyor! Teklif sonrası kutlama...
Engincan Ural ile Merve Kaya evleniyor! Teklif sonrası kutlama... Sibel Can ile Hakan Ural'ın büyük oğulları Engincan Ural, önceki akşam sevgilisi Merve Kaya ile görüntülendi.
11.04.2022 Magazin
Modelliğe soyunan Sibel Can hayranlarını şaşırttı!
Modelliğe soyunan Sibel Can hayranlarını şaşırttı! Ünlü şarkıcı Sibel Can, Hakan Ural ile evliliğinden olan oğlu Engincan Ural için kamera karşısına geçti. Oğlunun tekstil markası için modellik yapan Sibel Can'ın, tercih ettiği kıyafetlerle klasik giyim tarzının dışına çıktığı görüldü.
30.01.2021 Magazin
Sarışın güzelle yakalandı! Yüzünü sakladı
Sarışın güzelle yakalandı! Yüzünü sakladı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, sarışın bir güzel ile yakalandı. Aracına binerken patlayan flaşlar karşısında yüzünü saklayan Ural, direksiyon başında olan arkadaşına “Baz gaza” diyerek uzaklaştı.
29.03.2019 Magazin
'Ben nereye bineceğim?'
'Ben nereye bineceğim?' Şarkıcı Sibel Can’ın büyük oğlu Engincan Ural, önceki gece Harbiye Klein çıkışı görüntülendi.
27.01.2019 Magazin
Okan Bayülgen kararını verdi! 15 milyon 500 bin lira...
Okan Bayülgen kararını verdi! 15 milyon 500 bin lira... Tarihi Doğan Apartmanı’ndaki dairesini 15 milyon 500 bin liraya satışa çıkaran Okan Bayülgen, bu kazançla Boğaz’dan ev alıp daha sonra iki katına satmayı hedefliyor.
11.01.2019 Magazin
Kardeş muhabbeti
Kardeş muhabbeti Engincan Ural ve Sulhi Aksüt’ten olan oğlu Emir Aksüt önceki gün Şişli Zula Burger’de yemek yerken görüntülendi.
26.07.2018 Magazin
Engincan'ın odasını soyan sanığa 4 yıl 7 ay hapis
Engincan'ın odasını soyan sanığa 4 yıl 7 ay hapis Şişli'de kaldığı bir otelde değerli eşyaları çalınan şarkıcı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ı soyduğu iddiasıyla yargılanan Said Meydabi 4 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.
28.06.2018 Magazin
Maça değil eğlenceye
Maça değil eğlenceye Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural, önceki gece Asmalımescit Soho House çıkışı görüntülendi.
27.04.2018 Magazin
Yasağı umursamadı
Yasağı umursamadı Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı çıkışı görüntülendi.
29.11.2017 Magazin
Canım oğlum teşekkür  ederim
Canım oğlum teşekkür ederim Sibel Can’ın Hakan Ural’dan olan oğlu Engincan Ural, geçen yıl ABD Miami Üniversitesi İşletme bölümünden dereceyle mezun olmuştu.
20.11.2017 Magazin
Oğlum bu poz sana özel
Oğlum bu poz sana özel Sibel Can, önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser verdi.
16.10.2017 Magazin
Sürpriz ikili
Sürpriz ikili İş adamı Hakan Sabancı (26) ile Eliz Sakuçoğlu (33) önceki akşam Cihangir Hazine’de sabaha kadar eğlendi.
19.09.2017 Magazin
Üç kardeş Tarkan konserinde
Üç kardeş Tarkan konserinde Sibel Can’ın çocukları Engincan ve Melisa Ural, babaları Hakan Ural’ın Ezgi Ural ile evliliğinden olan kardeşleri Gisella ile Tarkan konserine geldi.
12.09.2017 Magazin
Çeşme'de Sibel Can coşkusu!
Çeşme'de Sibel Can coşkusu! Sibel Can, yaz konserleri kapsamında İzmir'in Çeşme İlçesinde sevenlerinin karşısına çıktı.
12.08.2017 Kültür Sanat
Engincan Ural'ın evine giren hırsızın sözleri pes dedirtti!
Engincan Ural'ın evine giren hırsızın sözleri pes dedirtti! Şarkıcı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, Şişli'de kaldığı bir otelde hırsızlık şoku yaşadı. Hırsızın sözleri pes dedirtti.
5.06.2017 Magazin
Şaşkına döndüler
Şaşkına döndüler Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural önceki akşam Etiler’de sıkışan trafikte kız arkadaşıyla görüntülendi.
21.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Engincan Ural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engincan ural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.