Engin Kaya

Engin Kaya

Son dakika Engin Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 511 engin kaya haberi bulunmuştur. Tüm engin kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kritik FETÖ davasında flaş gelişme
Kritik FETÖ davasında flaş gelişme FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirme teşebbüsüyle ilgili 68 kişinin yargılandığı davada 23 sanık, "anayasal düzeni ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 3 sanık ise müebbet hapis cezasına mahkum edildi.
8.04.2019 Gündem
Son dakika... FETÖ'den 31 sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi
Son dakika... FETÖ'den 31 sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi ÖKK darbe girişimi davası sanıklarına istenen cezalar belli oldu. FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı 31 sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
27.09.2018 Gündem
Tatilin 3’üncü gününde kaza bilançosu: 35 ölü, 155 yaralı
Tatilin 3’üncü gününde kaza bilançosu: 35 ölü, 155 yaralı KURBAN Bayramı tatilinin ilk 3 gününde, yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında toplam 35 kişi öldü, 155 kişi de yaralandı.
12.09.2016 Yaşam
Balçova'nın olay kalecisinden flaş açıklama!
Balçova'nın olay kalecisinden flaş açıklama! Galatasaray–Balçova Yaşamspor maçına dakikalar kala konuşan Balçova Yaşamspor’un kalecisi Engin Kaya tartışmalara son noktayı koydu.
4.02.2015 Futbol
Yarsuvat'tan Balçova'ya teşekkür
Yarsuvat'tan Balçova'ya teşekkür Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, oyuncusunun açıklamalarından dolayı özür dileyen FBM Makina Balçova Yaşamspor Kulübü Başkanı Fatih Komili'ye teşekkür etti.
26.12.2014 Galatasaray
Engin Kaya'dan G.Saraylıları kızdıracak fotoğraf
Engin Kaya'dan G.Saraylıları kızdıracak fotoğraf Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekibi Balçova Yaşamspor'un son haftalarda gündeme oturan futbolcusu Engin Kaya, Twitter'daki hesabından Galatasaray taraftarını kızdıracak bir paylaşımda bulundu.
24.12.2014 Galatasaray
G.Saray ve Beşiktaş'a para cezası!
G.Saray ve Beşiktaş'a para cezası! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün toplanarak gündemindeki maddeleri görüştü.
23.12.2014 Galatasaray
Engin Kaya'ya 2 maç ceza
Engin Kaya'ya 2 maç ceza Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya'ya 2 maç ceza verildi.
23.12.2014 Galatasaray
9 gol yedi PFDK'lık oldu...
9 gol yedi PFDK'lık oldu... Galatasaray maçında 9 gol yiyen FBM Makine Balçova Yaşam Spor kalecisi Engin Kaya, attığı tweet yüzünden Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
18.12.2014 Süper Lig
Ve Balçova kalecisi konuştu
Ve Balçova kalecisi konuştu Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda 3'üncü Lig ekibi Balçova Yaşamspor'u 9-1 mağlup etmesinin yankıları sürüyor.
17.12.2014 Galatasaray
İstanbul'da belediye otobüsü can aldı
İstanbul'da belediye otobüsü can aldı Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı, şoför gözaltına alındı
24.09.2014 Yaşam
Acar'ın jöle tutkusu
Acar'ın jöle tutkusu Uğur Acar, saçlarına jöle sürmeden hastane bahçesinde yürüyüşe çıkmıyor
29.09.2021 Gündem
Çevik kuvvete dayak suçlaması!
Çevik kuvvete dayak suçlaması! TRABZON’da klakson çalarak yol istediği Çevik Kuvvet ekibi polislerinin kendisini tartakladığını ileri süren 41 yaşındaki Engin Kaya suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Geleceğin Kasparov'u
Geleceğin Kasparov'u Tatillerde ayakkabı boyayan Engin Kaya, okulun satranç şampiyonu oldu
3.01.2007 Yaşam
37 yerinden bıçaklanarak öldürüldü
37 yerinden bıçaklanarak öldürüldü Aksaray'da 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen, kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu
29.09.2021 Gündem
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, fenomen çiftin cezaevindeki ilginç 'buluşma' yöntemini anlattı. '2.Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, canlı yayında 'cezaevi romantizmi'ni masaya yatırdı.
7.12.2023 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Mesajlaşmalarda büyük tehlike: 'İnflamasyona bağlı gelişen hastalıklar görülebiliyor'
Mesajlaşmalarda büyük tehlike: 'İnflamasyona bağlı gelişen hastalıklar görülebiliyor' Cep telefonları hayatımızın merkezinde yer alırken, kullanım yaşı da bir hayli düştü. Gelişen teknoloji ile beraber çoğu kişide telefon bağımlılığı artarken, çocukları da bu teknolojiden uzak tutmak neredeyse imkansız hale geldi. Bir kere alındığı zaman ardı arkası kesilmeyecek olan telefonun çocuklar üzerinde büyük sorunlara yol açacağı da biliniyor. Özellikle dikkat eksikliği, beyne zarar verme, işitme kaybı, gözlerde bozukluk gibi durumlarla karşılaşılıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
22.08.2023 Sağlık
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Engin Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.