Gazete Vatan Logo
Futbol Balçova'nın olay kalecisinden flaş açıklama!

Balçova'nın olay kalecisinden flaş açıklama!

GalatasarayBalçova Yaşamspor maçına dakikalar kala konuşan Balçova Yaşamspor’un kalecisi Engin Kaya tartışmalara son noktayı koydu.

Balçova'nın olay kalecisinden flaş açıklama!

GalatasarayBalçova Yaşamspor maçına dakikalar kala Balçova Yaşamspor’un kalecisi Engin Kaya tartışmalara son noktayı koydu.

Atmış olduğu twete ilişkin Galatasaray maçı öncesi yine gündemdeki yerini alan Balçova Yaşamspor’un kalecisi Engin Kaya; “Attığım twetin kadro dışı olmamla bir alakası yok. Kadro açıklandıktan sonra, bazı insanlar benim için ‘korktu kadroya girmedi’ yazdılar. Ben de onların şahsına cevap vermektense, genel bişey yazdım. Benim işim hocamın kararlarını (kadro tercihi vs…) eleştirmek değil, hocamın verdiği görevi en iyi şekilde yapmaktır” dedi.

"YASAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM"

Galatasaray ile İzmir’de oynadıkları maç öncesi attığı twet nedeniyle gündeme oturan ve o günden beri hakaretlere maruz kalan Engin Kaya; “Ben Galatasaray’a hakaret etmedim. Etmem de… Benim orada arkadaşlarım oynuyor. Hiç bişey için değilse bile bunun için etmem. Ancak o günden beri, yazmış olduğum twetten ötürü, taraftarlar; bana, aileme ve takımıma ağır küfürler ettiler. Bana edilen küfürlere değil ancak ailemle kulübüme edilen küfürlerle ilgili en kısa sürede yasal işlem başlatacağım. Benim hata yaptığımı söyleyerek beni eleştirenler, eleştirilerini ağır küfürlerle yapıyorlar. İyi insan olmak bu değildir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“MEDYA BİZİ TARAFTARIN ÖNÜNE ATMAMALI”

Medyayı da eleştiren Kaya; “Geçenlerde bir yayımcı kuruluşa 15 dakika röportaj verdim. 2-3 Dakikasını yayımlamışlar. Söylediğim güzel hiçbir şeyi yayımlamamışlar. Aralardan, skandal olacak olanları özellikle seçip almışlar. Medyanın görevi bizi taraftarın önüne atmak olmamalı” dedi.

(Sporx)