Engelli Genç

Engelli Genç

Son dakika engelli genç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engelli genç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engelli genç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Genç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli genç gelişmeleri de dahil olmak üzere 881 engelli genç haberi bulunmuştur. Tüm engelli genç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi Bahçelievler'de dövülerek gasbedildiğini iddia eden kişi, pencereye çıkarak yardım istedi. Çevredeki esnaf tarafından merdivenle birinci kattaki pencereden indirilen yabancı uyruklu kişi, polis merkezine götürüldü.
3.12.2023 Gündem
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023 Gündem
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu Fırsatçılar rahat durmuyor, vatandaşları türlü türlü yöntemlerle dolandırmaya devam ediyor. Bu kez de Maltepe’de yaşayan engelli bir genç dolandırıcıların kurbanı oldu. Telefonuna gelen ‘ek gelir’ mesajındaki linke tıklayan genç, hayatının şokunu yaşadı. Bankadan kredi çeken gencin 185 bin lirası ise böyle buhar oldu.
8.12.2022 Yaşam
Kilosu 50 liradan başlıyor! Kış günlerinin vazgeçilmezi tezgaha indi
Kilosu 50 liradan başlıyor! Kış günlerinin vazgeçilmezi tezgaha indi Kış günlerinin vazgeçilmez yiyecekleri arasındaki olan kestane, hem pazar tezgahında hem de seyyar satıcılarda ki yerini aldı. Kilosu 50 ila 70 lira arasında değişen kestane, lezzeti ile dikkat çekiyor.
20.10.2022 Ekonomi
Devletten 155 bin lira destek aldı! Engelli genç şimdi kendi işinin patronu
Devletten 155 bin lira destek aldı! Engelli genç şimdi kendi işinin patronu Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 34 yaşındaki 3 çocuk babası engelli Erhan Uslu, 155 bin liralık hibe desteğiyle iş yeri açtı.
20.10.2022 Ekonomi
Engelli genç aldığı 155 bin lira destekle kendi işinin patronu oldu
Engelli genç aldığı 155 bin lira destekle kendi işinin patronu oldu Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 34 yaşındaki 3 çocuk babası engelli Erhan Uslu, 155 bin liralık hibe desteğiyle iş yeri açtı.
20.10.2022 Haber
Engelli genç kıza cinsel istismar
Engelli genç kıza cinsel istismar Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, zihinsel engelli Şirin Dilan E.'yi (27) alıkoyup, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Muhammet Burak E. (29) hakkında savcı, beraat talep etti. Mütalaasını açıklayan savcı, sanığın cinsel amaçla alıkoyduğu iddia edilse de Şirin Dilan E.'nin rızasıyla yanına gittiğini savundu.
12.09.2022 Yaşam
Bakan Kurum ile engelli vatandaş arasında gülümseten anlar
Bakan Kurum ile engelli vatandaş arasında gülümseten anlar Kastamonu’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Devrekani Belediyesi ve İLBANK desteğiyle engelli bir gence akülü bisiklet hediye edildi. Engelli gence akülü aracını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan teslim alan Yaşar Emir Hüseyinoğlu, aracıyla ilk turunu Bakan Kurum ile gerçekleştirdi. Bakan Kurum ile engelli gencin arasında geçen sohbet herkesi güldürdü.
30.06.2022 Gündem
Konya'dan acı haber! Serinlemek için girdikleri gölette boğuldular
Konya'dan acı haber! Serinlemek için girdikleri gölette boğuldular Konya'nın Seydişehir ilçesinde eski kum ocağı yakınında bulunan gölete giren 5 çocuktan Talha Korkmaz (16) ve Ferhat Şık (14) boğuldu.  Boğulma tehlikesi geçiren Ferhat Şık'ın kardeşleri Mustafa Şık (16) ve Sedat Şık (13) ile arkadaşları Mert Doğan (15) ise kendi imkanlarıyla kurtuldu.
20.06.2022 Yaşam
Aydın'da ilginç durum! Operasyonda 'suçlular' değil 'başıboş keçiler' yakalandı
Aydın'da ilginç durum! Operasyonda 'suçlular' değil 'başıboş keçiler' yakalandı Aydın'ın Söke ilçesinde son dönemde başıboş gezen keçilerle ilgili vatandaşlardan gelen şikayetlerin artması üzerine ekipler tarafından yaklaşık 80 keçi yakalanarak koruma altına alındı.
20.06.2022 Yaşam
Kaybolan engelli genç kız bulundu!
Kaybolan engelli genç kız bulundu! Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan engelli Fatoş Rey (23) Datça’da bulundu.
20.06.2022 Yaşam
Öldürdüğü kişiler, soyadını değiştiren çocuğu ve arkadaşı çıktı! Cesetleri bulunmuştu, flaş gelişme...
Öldürdüğü kişiler, soyadını değiştiren çocuğu ve arkadaşı çıktı! Cesetleri bulunmuştu, flaş gelişme... Iğdır’da tarlada silahla vurulmuş cesetleri bulunan besiciler Kemal Kara (34) ile Yaşar Karadağ'ın (33), cinayet şüphelisi olarak Mehmet Araslı (64) ile oğlu İbrahim Araslı (27) gözaltına alındı. Yakalanan Mehmet Araslı ile İbrahim Araslı'nın soyadını değiştiren Kemal Kara'nın babası ile kardeşi olduğu öğrenildi. Suçunu itiraf eden baba Araslı, "Hırsız sandığım için korkutmak için ateş ettim" dedi.
15.04.2022 Yaşam
Zihinsel engelli genç, annesini bıçakladı!
Zihinsel engelli genç, annesini bıçakladı! Bursa'nın İnegöl ilçesinde zihinsel engelli Kamil Z. (25), annesi Ayşen Z.'yi (48) ekmek bıçağıyla ellerinden yaraladı. Jandarma ekipleri, Kamil Z.'yi gözaltına aldı.
15.04.2022 Yaşam
Traktörün çarptığı engelli genç hayatını kaybetti
Traktörün çarptığı engelli genç hayatını kaybetti Aydın'ın Germencik ilçesinde traktörle kamyon kasası arasına sıkışan zihinsel engelli Murat Topal (34), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
20.01.2022 Yaşam
Bursa'da kendisinden haber alınamayan engelli genç aranıyor
Bursa'da kendisinden haber alınamayan engelli genç aranıyor Bursa'nın İnegöl ilçesinde, öğle saatlerinde evinden çıkan ve yaklaşık 8 saattir kendisinden haber alınmayan işitme ve konuşma engelli Mehmet Kardaş'ın (19) bulunması için 70 kişilik ekip ile arama- kurtarma çalışması başlatıldı. 
1.12.2021 Yaşam
Zihinsel engelli genç kıza cinsel istismar!
Zihinsel engelli genç kıza cinsel istismar! Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda zihinsel engeli P.A.'ya (23) 5 gün boyunca tecavüz eden aralarında barmen ve kuaföründe bulunduğu 6 kişi polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Sanıklar ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1.10.2021 Yaşam
Zihinsel engelli genç kıza iğrenç istismar iddiası!
Zihinsel engelli genç kıza iğrenç istismar iddiası! Ankara'da, evinden çıktıktan sonra kaybolan ve 16 saat sonra bulunan zihinsel engelli Şirin Dilan E.'ye (26) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Muhammet B.E.'nin gözaltına alınıp, mahkemece konutu terk etmeme adli kontrolü ile serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Avukat Temel Eken, şüphelinin tutuklanması için karara itiraz ettiklerini belirtti.
12.08.2021 Yaşam
Engelli genç kızı kandırıp istismar etti! İstanbul'da şok olay
Engelli genç kızı kandırıp istismar etti! İstanbul'da şok olay İstanbul'da sosyal medyada tanıştığı zihinsel ve görme engelli genç kızı buluşamaya ikna etti. Kızının evden çıktığını fark eden anne koşarak aracı takip etmeye başlasa da başarılı olamayınca durumu polis merkezine giderek ihbar etti. Tanıştığı kişinin aracına bindikten sonra ormanlık alana götürülen genç kız istismarcı tarafından tecavüze maruz kaldı. 40 yıla kadar hapsi istenen istismarcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.05.2021 Gündem
Beton mikserinin altında kalan engelli genç öldü
Beton mikserinin altında kalan engelli genç öldü İstanbul Sultangazi'de yolun karşısına geçerken beton mikserinin altında kalan engelli genç, hayatını kaybetti. Durak'ın yardımına genç sağlık görevlisi koşarken, haberdar olup olay yerine gelen annesi gözyaşlarına boğuldu.
18.11.2020 Gündem
Avcılar'da bir kişi otizmli genci hastanelik etti
Avcılar'da bir kişi otizmli genci hastanelik etti AVCILAR'da bir kişi, iddiaya göre kız arkadaşına 'şit' dediği için yüzde 76 engelli olan genci darp ederek hastanelik etti. Vücudunda ve yüzünde yara izleri olan genç hastaneye kaldırılırken olay sonrasından gözaltına alınan darp şüphelisi M.O'nun ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.
9.03.2020 Yaşam
'Şiddete maruz kalabilirim' algısı ilkokul çağında oluşuyor
'Şiddete maruz kalabilirim' algısı ilkokul çağında oluşuyor UNFPA Türkiye Temsilci Yardımcısı Başarankut Kan, "Kızlarda 'Ben şiddete maruz kalabilirim', erkeklerde de 'şiddet uygulayabilirim.' algısı ve kabulü 9-10 yaşlarında oturuyor." dedi.
8.03.2020 Sağlık
Streç filme sarılıp dövülen engelli genç davasında yeni gelişme
Streç filme sarılıp dövülen engelli genç davasında yeni gelişme İzmir'in Konak ilçesinde, yüzde 50 zihinsel engelli A.H.’yi (18) streç filmle sardıktan sonra tekme-tokat dövüp, üzerine su döken ve cinsel istismarda bulundukları görüntüleri videoya kaydettikleri ileri sürülen iş arkadaşları N.S. ve F.K.'nin yargılandığı dava dosyasını, ağır ceza mahkemesi, asliye ceza mahkemesine gönderdi.
28.02.2020 Yaşam
Parkta iğrenç olay! Genç kızı lise öğrencileri kurtardı
Parkta iğrenç olay! Genç kızı lise öğrencileri kurtardı Esenyurt'ta parkta zihinsel engelli genç kız H.A'yı, taciz ettiği iddia edilen 52 yaşındaki G.T. lise öğrencileri tarafından darp edildikten sonra polis tarafından gözaltına alındı.
9.12.2019 Yaşam
Engelli kıza istismar... Skandal olayda yeni gelişme
Engelli kıza istismar... Skandal olayda yeni gelişme Bursa'nın İnegöl ilçesinde, "Markete gidiyorum" diyerek Çanakkale'deki evinden ayrılan zihinsel engelli G.U. (22) adlı genç kıza tecavüz ettikleri iddia edilen 5'i tutuklu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, mağdur kızın engelli raporunun Adli Tıp’tan talep edilmesi için ertelendi.
27.11.2019 Yaşam
Aydos Ormanı'nda kan donduran vahşet
Aydos Ormanı'nda kan donduran vahşet İstanbul Sultanbeyli’de geçtiğimiz cuma günü kaybolan işitme engelli Abdulkadir Elgeni’nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gencin, zihinsel engelli biri kız iki genç tarafından boğazı kesilerek yakıldığı belirlendi.
16.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Genç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli genç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.