2 bin 323 engelli birey kamuya memur olarak yerleştirilecek
2 bin 323 engelli birey kamuya memur olarak yerleştirilecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Şubat ayı sonunda 2 bin 323 engelli bireyin kamuya memur olarak yerleştirilmesini gerçekleştireceğiz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımızı 67 bin 985’e çıkarmış olacağız” dedi.
5.02.2023 Personel Alımı
Bakan müjdeyi verdi! Kamuda resmen başlıyor, tarih belli oldu, atama ve...
Bakan müjdeyi verdi! Kamuda resmen başlıyor, tarih belli oldu, atama ve... Atama müjdesi verildi. Engelli vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Resmen başlıyor. Tarih belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Engellilerimizden, en son Ocak 2020de kamuda engelli istihdamını, atamalarını yapmıştık. Araya maalesef uzun bir pandemi dönemi girdi. Şimdi tekrar kamu kurum ve kuruluşlarımızdan engelli ihtiyacı için ihtiyaç kotalarını topluyor ve eğer yeterli sayıya ulaşırsak 2021 yılının sonunda veya 2022 yılı başında engelli atamalarını da yapmak istiyoruz" dedi.
13.11.2021 Personel Alımı
Atamalar ocak ayında yapılacak! 3 binin üzerinde...
Atamalar ocak ayında yapılacak! 3 binin üzerinde... Bakan Selçuk güzel haberi duyurdu. Binlerce kişi bekliyordu. Ocak ayı içerisinde olacak. 3 binin üzerinde atama yapılacak. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, “Ocak ayı içinde 3 binin üzerinde sosyal atama yapacağız” dedi.
13.01.2021 Gündem
Bakanlık harekete geçti... Resmen duyuruldu! Ocak ayında...
Bakanlık harekete geçti... Resmen duyuruldu! Ocak ayında... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Atamaların yapılacağı duyuruldu. Ocak ayı başında yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ocak başında engelli atamalarımızı gerçekleştireceğiz" dedi.
3.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri