En İyi Şehir

En İyi Şehir

Son dakika en iyi şehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en iyi şehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en iyi şehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En İyi Şehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en iyi şehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.249 en iyi şehir haberi bulunmuştur. Tüm en iyi şehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri... Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan liste açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. Dünyanın en iyi şehirleri listesinde Türkiye'den de bir kent var.
19.06.2023 Dünya
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi...
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi... En kaliteli ve en iyi şehirlerin listesini belirleyen oylama sonuçları açıklandı. Listede Türkiye'den de bir şehir yer buldu. İngiltere merkezli Time Out dergisi, dünyanın en iyi 37 şehrini seçti.
6.09.2022 Dünya
Dünyanın en iyi şehirleri 27 bin kişinin oylarıyla ortaya çıktı!
Dünyanın en iyi şehirleri 27 bin kişinin oylarıyla ortaya çıktı! Dünyanın en iyi şehirleri listesi belirlendi. Listede Türkiye'den de bir şehir yer buldu. İngiltere merkezli Time Out dergisi, dünyanın en iyi 37 şehrini seçti.
7.07.2022 Dünya
Türkiye’nin en iyi şehirleri belli oldu! Rapor ortaya çıktı: İş yapmak ve en yaşanabilir şehirler...
Türkiye’nin en iyi şehirleri belli oldu! Rapor ortaya çıktı: İş yapmak ve en yaşanabilir şehirler... Türkiye'de iş yapmak ve yaşamak için en iyi şehirler açıklandı. ABD merkezli ekonomi dergisi Forbes tarafından, 94 başlıktaki veri setine göre yapılan araştırmanın sonuçları, ülkemizde 'iş yapmak ve yaşamak için en iyi kentler'ini sundu.
4.12.2021 Ekonomi
Dünyanın en huzurlu şehri Viyana
Dünyanın en huzurlu şehri Viyana İngiliz gazetesi Guardian, geçtiğimiz hafta uluslararası danışmanlık şirketi Mercer tarafından yapılan yaşam kalitesi araştırmasının sonuçlarına yer verdi...
28.02.2016 Magazin
Yaşanacak 230 kent içinde 122’nci oldu
Yaşanacak 230 kent içinde 122’nci oldu Uluslararası araştırma şirketi Mercer’in yaşam kalitesi standartlarını temel alarak yaptığı araştırmaya göre yaşamak için en iyi şehir Avusturya’nın başkenti Viyana...
23.02.2016 Yaşam
2015 yılının 'En iyi şehir oteli' seçildi
2015 yılının 'En iyi şehir oteli' seçildi Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.
18.11.2015 Ekonomi
Ideal Standard’dan Türkiye'ye ödül yağdı
Ideal Standard’dan Türkiye'ye ödül yağdı Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard tarafından verilen “Ideal Standard International” ödülleri kapsamında 18 proje ödül aldı.
4.03.2015 Arşiv
Türkiye dünyanın yaşanması en zor ülkeleri arasına girdi
Türkiye dünyanın yaşanması en zor ülkeleri arasına girdi OECD'nin hazırladığı 2014 Yaşam Kalitesi raporunda Avustralya'nın başkenti Canberra yaşanılacak en iyi kent seçildi. 34 ülkeyi kapsayan araştırma raporunda Türkiye ise yaşaması en zor ülkeler arasında yer aldı
10.10.2014 Arşiv
İstanbul Edition en iyi lüks otel
İstanbul Edition en iyi lüks otel Edition markasının Avrupa'daki ilk oteline en iyi lüks otel ödülü geldi.
5.09.2014 Arşiv
Dünya şu anda İstanbul'u konuşuyor!
Dünya şu anda İstanbul'u konuşuyor! En popüler tatil noktası seçilince tüm gözler İstanbul'a çevrildi...
9.04.2014 Arşiv
En iyi otellerde İstanbul 34. oldu
En iyi otellerde İstanbul 34. oldu En iyi otellerin bulunduğu şehirler açıklandı
29.09.2021 Gündem
En iyi 99 otelden 4'ü Antalya'da!
En iyi 99 otelden 4'ü Antalya'da! OTEL değerlendirme sitesi Holidaycheck’i kullanan 530 bin tatilcinin oylarıyla belirlenen 7 kategorideki 99 otel arasına, Türkiye’den tamamı Antalya’da bulunan 4 otel girmeyi başardı...
3.01.2012 Ekonomi
Türk otellerinin büyük başarısı
Türk otellerinin büyük başarısı Dünya turizm ‘Oscar’larını Türkiye’deki oteller topladı...
9.11.2010 Ekonomi
Dünyanın en iyi tatil ülkesi belli oldu
Dünyanın en iyi tatil ülkesi belli oldu İngiliz gezi dergisinden Türkiye'ye büyük ödül...
29.09.2021 Gündem
İşte 'en yaşanılası' ülkeler
İşte 'en yaşanılası' ülkeler Reader's Digest dergisinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en yaşanası ülkesi Finlandiya... Türkiye ise 70. sırada...
5.10.2007 Yaşam
En iyi kent İstanbul
En iyi kent İstanbul Wallpaper “Yılın En İyileri” ödüllerini açıkladı. İstanbul ’en iyi kent’, Emirgan’da bulunan Müzedechanga ‘en iyi yeni lokanta’ seçildi
15.01.2007 Magazin
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından basın açıklaması yapıyor. Bakan Koca, konuşmasında MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Koca, "Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8’e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme Onaylı Randevu Sistemi, MHRS’de başlatılan bu yeni döneme de Onaylı Randevu Dönemi diyoruz. Uygulama pazartesi günü başlıyor" dedi.
9.05.2024 Gündem
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede Tarihi, kültürü ve eşsiz mutfağıyla Türkiye'nin gözbebeği olan Adana tatil için yerli ve yabancı turistler içinde benzersiz olanaklar sunuyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra plajlarıyla da dikkat çeken AK Deniz'in incisi Adana turizm açısından bir çekim noktası olmak üzere. İşte kente bağlı üç ilçenin güzel kumsallarından bir kaç tanesi...
8.05.2024 Adana
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu'nda New York City 1’inci sıradaki yerini korumayı sürdürüyor. Listede yer alan ilk 50 şehir arasında Amerika 11 şehriyle ülke olarak başı çekiyor.
8.05.2024 Ekonomi
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede Tarihi, kültürü ve eşsiz mutfağıyla Türkiye'nin gözbebeği olan Adana tatil için yerli ve yabancı turistler içinde benzersiz olanaklar sunuyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra plajlarıyla da dikkat çeken AK Deniz'in incisi Adana turizm açısından bir çekim noktası olmak üzere. İşte kente bağlı üç ilçenin güzel kumsallarından bir kaç tanesi...
9.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Adana'da yaşayanlara dikkat! Hastalığın yüzde 20'si ileri evrede geliyor..
Adana'da yaşayanlara dikkat! Hastalığın yüzde 20'si ileri evrede geliyor.. Adana'da Gastroenteroloji Cerrahisi Dernek Başkanı Ankara Şehir Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, ‘Kuzeyden Güneye, Doğudan Batıya Türkiye Kolon Kanseri Farkındalığı’ sempozyumunda konuştu. Bostancı, "Türkiye verilerine göre kolon kanseri 3. sırada yer alarak hem erkeklerde hem kadınlarda en sık görülen türdür" dedi.
30.04.2024 Adana
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır..
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır.. Hürriyet Gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre; Antalya’da kentin en çok ziyaret edilen yerlerinde sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

En İyi Şehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en iyi şehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.