En İyi Şehir

En İyi Şehir

Son dakika en iyi şehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en iyi şehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en iyi şehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En İyi Şehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en iyi şehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.257 en iyi şehir haberi bulunmuştur. Tüm en iyi şehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan liste açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. Dünyanın en iyi şehirleri listesinde Türkiye'den de bir kent var.
19.06.2023Dünya
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi...
Dünyanın en kaliteli ve en iyi 37 şehri belli oldu! Binlerce oyla belirlenen listeye Türkiye'den bir şehir girdi...En kaliteli ve en iyi şehirlerin listesini belirleyen oylama sonuçları açıklandı. Listede Türkiye'den de bir şehir yer buldu. İngiltere merkezli Time Out dergisi, dünyanın en iyi 37 şehrini seçti.
6.09.2022Dünya
Dünyanın en iyi şehirleri 27 bin kişinin oylarıyla ortaya çıktı!
Dünyanın en iyi şehirleri 27 bin kişinin oylarıyla ortaya çıktı!Dünyanın en iyi şehirleri listesi belirlendi. Listede Türkiye'den de bir şehir yer buldu. İngiltere merkezli Time Out dergisi, dünyanın en iyi 37 şehrini seçti.
7.07.2022Dünya
Türkiye’nin en iyi şehirleri belli oldu! Rapor ortaya çıktı: İş yapmak ve en yaşanabilir şehirler...
Türkiye’nin en iyi şehirleri belli oldu! Rapor ortaya çıktı: İş yapmak ve en yaşanabilir şehirler...Türkiye'de iş yapmak ve yaşamak için en iyi şehirler açıklandı. ABD merkezli ekonomi dergisi Forbes tarafından, 94 başlıktaki veri setine göre yapılan araştırmanın sonuçları, ülkemizde 'iş yapmak ve yaşamak için en iyi kentler'ini sundu.
4.12.2021Ekonomi
Dünyanın en huzurlu şehri Viyana
Dünyanın en huzurlu şehri Viyanaİngiliz gazetesi Guardian, geçtiğimiz hafta uluslararası danışmanlık şirketi Mercer tarafından yapılan yaşam kalitesi araştırmasının sonuçlarına yer verdi...
28.02.2016Magazin
Yaşanacak 230 kent içinde 122’nci oldu
Yaşanacak 230 kent içinde 122’nci olduUluslararası araştırma şirketi Mercer’in yaşam kalitesi standartlarını temel alarak yaptığı araştırmaya göre yaşamak için en iyi şehir Avusturya’nın başkenti Viyana...
23.02.2016Yaşam
2015 yılının 'En iyi şehir oteli' seçildi
2015 yılının 'En iyi şehir oteli' seçildiDünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.
18.11.2015Ekonomi
Ideal Standard’dan Türkiye'ye ödül yağdı
Ideal Standard’dan Türkiye'ye ödül yağdıDünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard tarafından verilen “Ideal Standard International” ödülleri kapsamında 18 proje ödül aldı.
4.03.2015Arşiv
Türkiye dünyanın yaşanması en zor ülkeleri arasına girdi
Türkiye dünyanın yaşanması en zor ülkeleri arasına girdiOECD'nin hazırladığı 2014 Yaşam Kalitesi raporunda Avustralya'nın başkenti Canberra yaşanılacak en iyi kent seçildi. 34 ülkeyi kapsayan araştırma raporunda Türkiye ise yaşaması en zor ülkeler arasında yer aldı
10.10.2014Arşiv
İstanbul Edition en iyi lüks otel
İstanbul Edition en iyi lüks otelEdition markasının Avrupa'daki ilk oteline en iyi lüks otel ödülü geldi.
5.09.2014Arşiv
Dünya şu anda İstanbul'u konuşuyor!
Dünya şu anda İstanbul'u konuşuyor!En popüler tatil noktası seçilince tüm gözler İstanbul'a çevrildi...
9.04.2014Arşiv
En iyi otellerde İstanbul 34. oldu
En iyi otellerde İstanbul 34. olduEn iyi otellerin bulunduğu şehirler açıklandı
29.09.2021Gündem
En iyi 99 otelden 4'ü Antalya'da!
En iyi 99 otelden 4'ü Antalya'da!OTEL değerlendirme sitesi Holidaycheck’i kullanan 530 bin tatilcinin oylarıyla belirlenen 7 kategorideki 99 otel arasına, Türkiye’den tamamı Antalya’da bulunan 4 otel girmeyi başardı...
3.01.2012Ekonomi
Türk otellerinin büyük başarısı
Türk otellerinin büyük başarısıDünya turizm ‘Oscar’larını Türkiye’deki oteller topladı...
9.11.2010Ekonomi
Dünyanın en iyi tatil ülkesi belli oldu
Dünyanın en iyi tatil ülkesi belli olduİngiliz gezi dergisinden Türkiye'ye büyük ödül...
29.09.2021Gündem
İşte 'en yaşanılası' ülkeler
İşte 'en yaşanılası' ülkelerReader's Digest dergisinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en yaşanası ülkesi Finlandiya... Türkiye ise 70. sırada...
5.10.2007Yaşam
En iyi kent İstanbul
En iyi kent İstanbulWallpaper “Yılın En İyileri” ödüllerini açıkladı. İstanbul ’en iyi kent’, Emirgan’da bulunan Müzedechanga ‘en iyi yeni lokanta’ seçildi
15.01.2007Magazin
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söyledi
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söylediGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Gaziantep'te gerçek anlamda uluslararası fuarlar düzenlemek için gerekli olan altyapının çok yetersiz olduğunu söyledi.
26.07.2024Gaziantep
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacak
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (GAOSB) iş birliğinde inşası devam eden Fırat-OSB Su İsale Hattı ile Fırat Nehri’nin bereketli suyu sanayi bölgesine ulaştırılarak üretimde su sıkıntısı çözülecek. Proje, 2024 yılının sonunda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.
21.07.2024Gaziantep
Adana'da bir yeşil vadi: Belemedik
Adana'da bir yeşil vadi: BelemedikBelemedik Adana’nın Pozantı İlçesinde, Çakıt Çayı boyunca yeşil doğası, yaban hayatı, demiryolu ve tünelleri, Alman kalıntıları ile dikkat çeken etkileyici bir turistik değerdir...
20.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsizİstanbul’daki Yıldız Sarayı’nda 6 yıl süren restorasyon tamamlandı. Sarayda bugün açılış töreni yapıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yıldız Sarayı'nın yeniden ihyasıyla birlikte İstanbul'umuzun tarihi, kültürel ve turistik cazibesinin daha da artacağına inanıyorum." dedi.
19.07.2024Gündem
Torreira'dan Fenerbahçeli yıldıza övgü: Keşke bizde oynasaydı
Torreira'dan Fenerbahçeli yıldıza övgü: Keşke bizde oynasaydıGalatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, sarı-kırmızılı ekibin Avusturya kampında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.. Birçok konuya değinen yıldız futbolcu, Fenerbahçe forması giyen Fred hakkında ise bir itirafta bulundu.
17.07.2024Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde net mesaj: PKK ile ilişkileri kabul edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde net mesaj: PKK ile ilişkileri kabul edemeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 75. NATO Zirvesi sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye terörün kanlı yüzünü iyi bilen bir ülkedir. 40 yıldır örgütüne ve farklı yapılara karşı ağır bedeller ödeyerek mücadele ediyoruz. Müttefiklerimizden dayanışma bekliyoruz. Müttefiklik hukuku bunu gerektirir. Bazı müttefiklerimizin terör örgütleriyle kurduğu çarpık ilişkiyi kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
11.07.2024Gündem
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"Gaziantep İl Müftülüğü bünyesinde hizmet verecek olan Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla açıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Ülke genelinde şuana kadar 1.5 milyona yakın mezun verdik” dedi.
11.07.2024Gaziantep
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladı
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladıGayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemde arsa ve tarla satışlarının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünen vatandaşların dikkat etmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.
11.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

En İyi Şehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en iyi şehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.