En Düşük Maaş

En Düşük Maaş

Son dakika en düşük maaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en düşük maaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en düşük maaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Düşük Maaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en düşük maaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.916 en düşük maaş haberi bulunmuştur. Tüm en düşük maaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
13.03.2024 Adana
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu
Büyükşehir’de en düşük maaş sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira oldu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, personel toplantısı ile 2024-2025 yılı işçi maaşlarını açıkladı. Başkan Karalar, belediyenin personeline yüzde 110 oranında zam yaptıklarını belirterek, en düşük işçi maaşının, sosyal haklarla birlikte 32 bin 306 lira olduğunu duyurdu.
12.03.2024 Adana
Bakan Işıkhan: Kamu personel rejiminde yükseliş dönemindeyiz
Bakan Işıkhan: Kamu personel rejiminde yükseliş dönemindeyiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "3 Ocak tarihinde açıklanan Aralık ayı enflasyon oranıyla birlikte memurlara ve memur emeklilerimize de yüzde 49,25 oranında artış yapılacak. Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını bir hazırlık süreci olarak değerlendirirsek, inanıyorum ki Cumhuriyetimizin ikinci asrı kamu personel rejimi başta olmak üzere ülkemizi ve milletimizi ilgilendiren her alanda yükseliş dönemimiz olacaktır" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Memur maaşlarına seyyanen zam ayarı! En düşük maaş 32 bin 840 liradan başlıyor
Memur maaşlarına seyyanen zam ayarı! En düşük maaş 32 bin 840 liradan başlıyor Milyonları yakından ilgilendiriyor. Memur maaş zammı oranı Ocak 2024 için belli oldu. Yüzde 49.25’lik zammın ardından Temmuz 2023 döneminde memurlara yapılan 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki, seyyanen zam 2024 yılında devam edecek mi? Memur maaşı hesaplaması nasıl yapılacak? İşte haberin detayları...
6.01.2024 Memur
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları Erken emeklilikte yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak? İşte son dakika haberin detayları...
8.01.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler" başlıklı Öğretmenler Günü Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla 5 bin lira ilave ödeme kararı almıştık. Düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve esnaf emeklerinin de olduğu 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.
24.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş önemli açıklama: Allah bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın
TBMM Başkanı Kurtulmuş önemli açıklama: Allah bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergisi ile anma töreninde konuştu.
15.07.2023 Gündem
Sağlıklı sanılan gıdalar kanser yapıyor! Dünya Sağlık Örgütü'nden şaşırtan araştırma
Sağlıklı sanılan gıdalar kanser yapıyor! Dünya Sağlık Örgütü'nden şaşırtan araştırma Dünya Sağlık Örgütü, diyet sınıfına giren birçok ürünün kansere neden olan aspartam içerdiğini açıkladı. Aspartamlı ürünler arasında az yağlı yoğurt ve sakız gibi günlük hayatta sıklıkla tükettiğimiz ürünler de var.
15.07.2023 Sağlık
İç çamaşırından 5 yılan çıktı! Görevliler şok oldu
İç çamaşırından 5 yılan çıktı! Görevliler şok oldu Çin'de bir kadın, güvenlik görevlilerinin vücudunun garip bir şekle sahip olduğunu fark etmesi üzerine gümrükten yılan sokmaya çalışırken yakalandı.
15.07.2023 Gündem
NATO zirvesi işbirliği kapılarını açtı! Hedef 100 milyar dolar
NATO zirvesi işbirliği kapılarını açtı! Hedef 100 milyar dolar Vilnius'ta NATO Zirvesi ile başlayan Türkiye-ABD yakınlaşma sürecinin hem ekonomide hem de ticari alanda yeni işbirliklerine kapı açması bekleniyor.
15.07.2023 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına ek ödeme! Seyyanen zam hesaplara yattı, en düşük maaş...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına ek ödeme! Seyyanen zam hesaplara yattı, en düşük maaş... Emekli aylıkları ve memur maaşlarıyla ilgili ek ödeme müjdesi. Seyyanen zamlı emekli ve memur maaşları hesaplara yatırıldı. Bu yanında emekli ve memur maaşlarına 15 günlük ek ödeme yapıldı. Ortalama memur maaşı 25 bin liraya çıkarken, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri de aylıklarını yüzde 25 zamlı alacak. İlk ödeme bugün itibarıyla 15'inde maaş alan memurlara yapıldı. Memur maaşları bu sabah itibarıyla yüzde 17.55 zamlı olarak ödendi. Ayrıca 1-15 Temmuz arasında oluşan 15 günlük maaş farkı da yatırıldı. Kamu personeline 8 bin 77 liralık ilave ödeme ise yasal düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle ek bordro olarak yansıyacak. İkinci ödeme SSK, Bağ-Kur emeklilerine, üçüncü ödeme de memur emeklisine yapılacak. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...
15.07.2023 Emekli
Bayram ikramiyesi ödenecek! En düşük 3 bin 685 lira
Bayram ikramiyesi ödenecek! En düşük 3 bin 685 lira Kamu işçilerine ve kadroya geçen taşeron işçilere bu yılın ikinci yarısında ödenecek ikramiyenin (tediye) tarihi belli oldu. Buna göre 13 günlük ödeme 23 Haziran’da yani bayramdan önce yapılacak. En düşük ödeme 3 bin 685 lira.
17.06.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan CNN TÜRK'te enflasyon ve asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan CNN TÜRK'te enflasyon ve asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN TÜRK ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Asgari ücrette ara zam konusuna değinerek "Enflasyona çalışanları ezdirmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
15.06.2023 Ekonomi
Emekli zammı, memur maaş zammı! Yeni maaşlar belli oldu, işte en düşük ve en yüksek maaşlar
Emekli zammı, memur maaş zammı! Yeni maaşlar belli oldu, işte en düşük ve en yüksek maaşlar Emekli, memur milyonları yakından ilgilendiriyor. Müjdeli haber verildi. Memur ve emekli maaşına büyük zam geliyor. Oran belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçilerinin ardından 3.5 milyon memur ve 2.5 milyon memur emeklisine de müjdeli haberi verdi. Öte yandan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, en düşük memur maaşını açıklayarak "Maaş adaletini sağlamak son derece kıymetli. Ücret adaletini sağlamak için varız. Düzenlemede maaş skalasını ayarlarken ince ayar yapılmalı" dedi. Peki memur emeklisi maaşlarında ne kadar artış yapılacak? İşte en düşük ve en yüksek maaşlar ve detaylar...
12.05.2023 Ekonomi
Tazminat ve fazla çalışma ücreti kararı! Ödenecek tutar belli oldu
Tazminat ve fazla çalışma ücreti kararı! Ödenecek tutar belli oldu Deprem bölgesinde görev yapan kamu çalışanlarıyla ilgili tazminat ve fazla çalışma ücreti karar verildi.
12.05.2023 Ekonomi
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Memur ve emekli maaşına büyük zam geliyor! Oran  verildi, en düşük maaş belli oldu
Memur ve emekli maaşına büyük zam geliyor! Oran verildi, en düşük maaş belli oldu Memur ve emekli maaşına dev zam! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçilerinin ardından 3.5 milyon memur ve 2.5 milyon memur emeklisine de müjdeli haberi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 bin lira civarında olan en düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkacağını, bu artışın emeklilere de yansıyacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2002 yılında 392 lira olan en düşük memur maaşını reel olarak yüzde 136 artışla yaklaşık 12 bin liraya çıkarmıştık. Kamu işçilerinde olduğu gibi en düşük maaşı yine 15 bin liraya çıkararak üzerine de enflasyon ve refah payı olarak benzer bir artış yapacağız. Böylece en düşük memur maaşı da 22 bin lirayı bulacak" dedi.
12.05.2023 Memur
Kamu işçisine yılda 4 ikramiye! En düşük maaş 18.500 lira oldu
Kamu işçisine yılda 4 ikramiye! En düşük maaş 18.500 lira oldu Toplu iş sözleşmesi kapsamında 700 bin kamu işçisinin ücretleriyle beraber sosyal hakları da iyileşiyor. Aileleriyle birlikte 3 milyonun yüzü gülerken, maaşın dışında doğum, ölüm, evlenme yardımı, tazminat, yemek gibi ödemeler de artacak. Yüzde 45 zamla birlikte aylık brüt ücret 21 bin 750 lira, günlük brüt ücret 725 lira, aylık sosyal yardım 1.595 lira oldu.
11.05.2023 Çalışma Hayatı
Emekli ve memura zam! Temmuzda maaşlar artıyor, Rakamlar netleşmeye başladı, işte en düşük maaş
Emekli ve memura zam! Temmuzda maaşlar artıyor, Rakamlar netleşmeye başladı, işte en düşük maaş Milyonlarca memur ve emeklinin gözü temmuz ayında yapılacak zamda. Maaşlar artacak. Rakamlar netleşmeye başladı. MB anketine göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 21,43, memur ve memur emeklisine 19,18'lik zam sinyali geldi. Memur ve memur emeklisi toplu sözleşme kapsamında yüzde 6 zam ve enflasyon farkı alacak. İşte en düşük maaş ve detaylar...
23.04.2023 Emekli
EYT'li emekliye görülmemiş rakam! 19 bin 500 lira hesaba yatacak
EYT'li emekliye görülmemiş rakam! 19 bin 500 lira hesaba yatacak EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. En düşük maaş alan EYT'li emeklinin yüzü gülecek. Emekliliğe hak kazananlar ilk aylıklarını, zamlı bayram ikrâmiyelerini ve banka promosyonlarını bu ay alacak. En düşük emekli aylığı bağlanacak bir EYT'li vatandaşın hesabına nisanda bayram ikramiyesiyle birlikte 9.500 lira yatarken, 9-10 bin lira banka promosyonuyla birlikte eline geçen tutar 19 bin 500 lira olacak. Bu tutar emekli maaşlarına göre daha da artacak. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
1.04.2023 Emekli
Eczacı maaşları 2023: En yüksek, en düşük eczacı maaşı ne kadar? Eczacılar ne kadar maaş alıyor?
Eczacı maaşları 2023: En yüksek, en düşük eczacı maaşı ne kadar? Eczacılar ne kadar maaş alıyor? Eczacılık fakültesinde 5 yıl eğitim gördükten sonra zorunlu stajını tamamlayan eczacıların maaş tutarları merak ediliyor. Peki, Eczacılar ne kadar maaş alıyor?
29.12.2022 Çalışan Hakları
Emekli ve memura büyük zam geliyor! En düşük emekli ve memur maaşları tek tek hesaplandı, İşte zamlı aylıklar...
Emekli ve memura büyük zam geliyor! En düşük emekli ve memur maaşları tek tek hesaplandı, İşte zamlı aylıklar... Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli ve memura büyük zam geliyor. Emekli ve memur zammı için tarih açıklandı. Memur, memur emeklisi ve emeklinin yeni zam oranlarına göre alacağı en düşük maaş belli oldu. İşte olası zam oranına göre yeni emekli ve memur maaşlar...
26.12.2022 Emekli
Kaymakam Maaşları 2023: En yüksek, en düşük kaymakam maaşı ne kadar? Kaymakamlar ne kadar maaş alıyor?
Kaymakam Maaşları 2023: En yüksek, en düşük kaymakam maaşı ne kadar? Kaymakamlar ne kadar maaş alıyor? İlçelerde en yüksek mülki idare amiri olarak görev yapan kaymakamların, yılbaşı ile birlikte yeni maaşlarının ne olacağı merak ediliyor. 2023 Ocak ayında pek çok kesimde maaş artışları yaşanacak. Kaymakamların 2023 zam alıp almayacağı, maaşlarında değişiklik olup olmayacağı araştırılıyor. Peki, En yüksek, en düşük kaymakam maaşı ne kadar? Kaymakamlar ne kadar maaş alıyor? Kaymakam maaşlarına zam gelecek mi? Kaymakam maaşları 2023’te ne kadar olacak? Yeni başlayan kaymakam maaşı ne kadar? Kaymakam ne kadar maaş alır? İşte detaylar…
21.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
Memur ve emekli maaşı zammıyla ilgili flaş gelişme! İşte beklenen maaş tablosu
Memur ve emekli maaşı zammıyla ilgili flaş gelişme! İşte beklenen maaş tablosu Memur ve emekli maaşı zammıyla ilgili son dakika gelişmesi. Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve emeklinin yılbaşında alacağı maaş zammı da netleşiyor. Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon beklentisini yüzde 68,02 olarak güncellerken, bu rakama refah payı eklenmeden memur ve emeklinin zamlı maaşları hesaplaması yapıldı. İşte Merkez'in yüzde 68'lik yıl sonu enflasyon rakamına göre, memur ve emeklinin ocak ayında alacağı en düşük maaş tablosu...
22.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

En Düşük Maaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en düşük maaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.