En Az Lise Mezunu Personel Alımı

En Az Lise Mezunu Personel Alımı

Son dakika en az lise mezunu personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en az lise mezunu personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en az lise mezunu personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Az Lise Mezunu Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en az lise mezunu personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 en az lise mezunu personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm en az lise mezunu personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var!  İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! Pek çok ilde en az lise mezunu olmak üzere çok sayıda personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü koruma ve güvenlik görevlisi alımı şartları ne? İşte detaylar…
12.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 25 ilde en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 25 ilde en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! 25 ilde personel alımı yapılacak! Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, en az lise mezunu işaret dili tercümanı alınacak. Başvurular 13 Ekim’de başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşaret dili tercümanı alımı ilanı ve başvuru şartları!
22.09.2022 Personel Alımı
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi duyurdu! 209 sözleşmeli personel alacak. Yayımlanan ilana göre, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli, bahçıvan, şoför, büro personeli, mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarında alım yapılacak. Başvurular, 21 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Boğaziçi Üniversitesi personel alımı şartları!
8.08.2022 Personel Alımı
Ege Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı yapacak! İşte sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
Ege Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı yapacak! İşte sözleşmeli personel alımı başvuru şartları! Ege Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlan göre, Ege Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere, büro personeli, gemi adamı, kütüphaneci, koruma ve güvenlik görevlisi ile tekniker alacak. Peki, Ege Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ege Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
20.07.2022 Personel Alımı
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Karabük Üniversitesi duyurdu! 50 personel alınacak! İlan Resmî Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, 30 büro personeli, 1 mühendis, 12 teknisyen, 7 destek personeli alınacak. Başvurular 14 Temmuz’da sona erecek. Peki, Karabük Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Karabük Üniversitesi personel alımı şartları!
27.06.2022 Personel Alımı
Fırat Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Fırat Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Fırat Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Fırat Üniversitesi tarafından yayınlanan personel alımı ilanına göre, üniversite birimlerinde görevlendirilmek üzere, hemşire, psikolog, sağlık tenikeri, temizlik personeli, hasta bakımı personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Başvurular 6 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. Peki, Fırat Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
23.05.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak!
Milli Saraylar İdaresi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! Milli Saraylar İdaresi 30 sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında çalıştırılmak üzere 30 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanında sözleşmeli personel alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almaları gerekiyor. Başvurular 18 Mart’ta sona erecek. Peki, Milli Saraylar sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
10.03.2022 Personel Alımı
Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Pamukkale Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! Üniversitenin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere, hemşire, röntgen teknisyeni, eczacı, sağlık teknikeri, sağlık personeli, laborant, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli alımı yapılacak. Peki, Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Pamukkale Üniversitesi personel alımı şartları!
12.01.2022 Personel Alımı
Fırat Üniversitesi en az lise mezunu 60 sözleşmeli personel alacak!
Fırat Üniversitesi en az lise mezunu 60 sözleşmeli personel alacak! Fırat Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Fırat Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere, en az lisans olmak üzere, önlisans ve lisans mezunu sözleşmeli personeli alacak. Peki, Fırat Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sağlık personeli alamı başvuru şartları!
30.11.2021 Çalışan Hakları
İstanbul Teknik Üniversitesi 36 sözleşmeli personel alıyor!
İstanbul Teknik Üniversitesi 36 sözleşmeli personel alıyor! İstanbul Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor. Yayınlanan ilana göre, İstanbul Teknik Üniversitesi’ne, lisans, ön lisans ve lise mezunu olmak üzere büro personeli, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli alınacak. Peki, İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları…
23.11.2021 Personel Alımı
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi en az lise mezunu 73 sözleşmeli personel alacak!
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi en az lise mezunu 73 sözleşmeli personel alacak! Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, büro personeli, temizlik personeli, mimar, mühendis, teknikerve teknik hizmet personeli alınacak. Peki, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları ve ilanın detayları…
4.11.2021 Personel Alımı
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli (4/B) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli (4/B) personel alacak! İşte başvuru şartları! Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel (4/B) alacak! Yayımlanan ilana göre, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi!nde 2 eczacı, 19 hemşire ve 2 ebe istihdam edilecek. Peki, Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Balıkesir Üniversitesi personel alımı şartları!
18.08.2021 Personel Alımı
Danıştay en az lise mezunu 70 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları...
Danıştay en az lise mezunu 70 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları... Danıştay en az ortaöğretim mezunu 70 personel alacak. Danıştay Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre, 30 zabıt kâtibi, 5 teknisyen bilgisayar ve İnşaat teknisyeni, 30 destek personeli, 1 mübaşir, 4 programcı alınacak. Peki, Danıştay sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Danıştay personel alımı 2021 başvuru şartları!
6.08.2021 Personel Alımı
Harran Üniversitesi Hastanesi'ne en az lise mezunu personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Harran Üniversitesi Hastanesi'ne en az lise mezunu personel alınacak! İşte başvuru şartları! Harran Üniversitesi Hastanesi'nde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 60 sözleşmeli personel alınacak. Harran Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Adayların başvurularını şahsen yapmaları gerekiyor. Online başvurular kabul edilmiyor. Peki, Harran Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Harran Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? 2021 Personel alımı ilanı detayları...
17.06.2021 Personel Alımı
Üniversiteye sınavsız en az lise mezunu personel alınacak! İşte KTÜ personeli alımı 2021 başvuru şartları!
Üniversiteye sınavsız en az lise mezunu personel alınacak! İşte KTÜ personeli alımı 2021 başvuru şartları! Personel alımı ilanı yayımlandı. Üniversiteye en az lise mezunu sözleşmeli personel alınacak. Personel alımı için ayrıca sınav yapılmayacak. Üniversiteye alınacak sağlık personeli alım ile ilgili şartlar belli oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Peki, Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karadeniz Teknik Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuru şartları 2021!
23.03.2021 Personel Alımı
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alıyor!
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alıyor! Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli (4B) personel alıyor. Balıkesir Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'te yayımlandı. Balıkesir Üniversitesi'nın ilanına göre, en az lise mezunu sağlık personeli alımı yapılacak. Peki, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Balıkesir Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
15.03.2021 Personel Alımı
Fırat Üniversitesi'ne en az lise mezunu sağlık personeli alınacak!
Fırat Üniversitesi'ne en az lise mezunu sağlık personeli alınacak! Fırat Üniversitesi sağlık personeli alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Fırat Üniversitesi personel alım ilanına göre, üniversite hastanesine, Diş Hekimliği Fakültesi, Veteriner Fakültesine bağlı Hayvan Hastanesi ve Deneysel Araştırmalar Merkezinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Peki, Fırat Üniversitesi Hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte Fırat Üniversitesi sağlık personeli alımı detayları!
5.03.2021 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı 70 ilde en az lise mezunu 196 personel alacak!
Gelir İdaresi Başkanlığı 70 ilde en az lise mezunu 196 personel alacak! Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Gelir İdaresi Başkanlığı 70 ilde en az lise mezunu 196 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 10 Mart 2021 tarihinde sona erecek. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
2.03.2021 Personel Alımı
Baykar Savunma personel alımı yapacak! İHA ve SİHA üreten Baykar en az lise mezunu 83 personel arıyor!
Baykar Savunma personel alımı yapacak! İHA ve SİHA üreten Baykar en az lise mezunu 83 personel arıyor! Türkiye'de milli ve yerli imkanlarla İHA ve SİHA üreten Baykar Makina adı altında bulunan Baykar Savunma en az lise mezunu 83 personel alımı yapacak. En az lise mezunu adayların başvuru yapacağı Baykar personel alım ilanı yayımladı. Baykar Savunma personel alımı şartları ve başvuru süreci…
10.02.2021 Personel Alımı
EGM hizmetli alımı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
EGM hizmetli alımı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) 90 hizmetli alınacak. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvuruları 25 Ocak'ta başladı. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? EGM personel alımı detayları!
27.01.2021 Personel Alımı
Yozgat Bozok Üniversitesi en az lise mezunu personel alacak!
Yozgat Bozok Üniversitesi en az lise mezunu personel alacak! Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı. Yozgat Bozok Üniversitesi'ne hemşire, eczacı, sağlık teknikeri ve sağlık personeli kadrolarına, gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak sözleşmeli personel alınacak. Başvurular, 8 Şubat'ta sona erecek. Peki, Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı başvuru şartları...
26.01.2021 Personel Alımı
Türk Telekom personel alımı yapacak! Türk Telekom personel alımı başvuru şartları: En az lise mezunu 10 kişi…
Türk Telekom personel alımı yapacak! Türk Telekom personel alımı başvuru şartları: En az lise mezunu 10 kişi… Türk Telekom personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanda en az lise mezunu personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki, Türk Telekom personel alımı şartları nelerdir, personel alımı hangi kadrolara yapılacak? İşte Türk Telekom personel alımı 2020...
12.10.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK en az lise mezunu 55 personel alıyor! TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları!
TÜBİTAK en az lise mezunu 55 personel alıyor! TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları! Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, Marmara Araştırma Merkezi ile Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleti Teknolojiler Araştırma Merkesi bünyesinde görev yapmak üzere en az lise mezunu personel alıyor. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları!
5.10.2020 Personel Alımı
Adnan Menderes Üniversitesi en az lise mezunu 74 personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Adnan Menderes Üniversitesi en az lise mezunu 74 personel alıyor! İşte başvuru şartları! Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde istihdam edilmek üzere KPSS ile en az lise mezunu sözleşmeli personel alınacak. Peki, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Adnan Menderes Üniversitesi hemşire ve sağlık personeli alımı başvuru şartları!
29.09.2020 Personel Alımı
Kayseri Şehir Hastanesi en az lise mezunu personel alımı yapacak! İŞKUR Kayseri Şehir Hastanesi personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır?
Kayseri Şehir Hastanesi en az lise mezunu personel alımı yapacak! İŞKUR Kayseri Şehir Hastanesi personel alımı şartları nelerdir, başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR üzerinden Kayseri Şehir Hastanesi lise mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kayseri Şehir Hastanesi'nde çalıştırılmak üzere daimî personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Kayseri Şehir Hastanesinde çalışacak taşıma personeli alınacak. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı başvuruları en geç 7 Ekim 2020 tarihine kadar olacak.
15.09.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

En Az Lise Mezunu Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en az lise mezunu personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.