Emirates Havayolları

Emirates Havayolları

Son dakika Emirates Havayolları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emirates Havayolları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emirates Havayolları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emirates Havayolları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emirates havayolları gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 emirates havayolları haberi bulunmuştur. Tüm emirates havayolları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Dev uçak bu kez kalp krizi geçiren yolcu  için İstanbul'a acil iniş yaptı
Dev uçak bu kez kalp krizi geçiren yolcu için İstanbul'a acil iniş yaptı Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yapan EK-2 sefer sayılı Airbus A380 tipi uçağı yolculardan birinin kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
6.10.2021 Gündem
Dünyanın en büyük uçağı Airbus 380 İstanbul'a geldi!
Dünyanın en büyük uçağı Airbus 380 İstanbul'a geldi! Dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus 380, ilk kez tarifeli seferle İstanbul'a geldi. Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates'in Dubai-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı, 14.30 sıralarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.
1.10.2021 Gündem
Emirates uçağı İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı
Emirates uçağı İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı Emirates Havayolları'nın Şikago-Dubai seferini yapan uçağı, yolculardan birinin rahatsızlanması üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
9.06.2021 Gündem
Dev havayolu şirketinden flaş karar! Tüm masraflar ödenecek
Dev havayolu şirketinden flaş karar! Tüm masraflar ödenecek Emirates havayolları bir ilke imza atarak, yolcuların uçuş esnasında corona virüse yakalanması halinde tedavi, karantina ve hatta cenaze masraflarını üstleneceğini açıkladı.
29.07.2020 Dünya
Viyana Havalimanı korona test hizmetine başlıyor
Viyana Havalimanı korona test hizmetine başlıyor Avusturya’da bulunan Viyana Havalimanı ülkeye gelen yolcuların 14 gün karantinada kalmak istememeleri halinde korona test hizmeti verecek.
3.05.2020 Corona Virüsü
Kabin görevlisi işe alımı devam ediyor! 14 bin lira maaş...
Kabin görevlisi işe alımı devam ediyor! 14 bin lira maaş... Dubai merkezli Emirates Havayolları, 27 Aralık Cuma günü Ankara'da kabin görevlisi alım etkinliği düzenleyecek.İşe kabul edileceklerin ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan (14 bin 857 lira) başlayacak.
2.11.2019 Gündem
Heyecan dorukta! İşe 2 bin 660 dolar maaşla başlayacaklar
Heyecan dorukta! İşe 2 bin 660 dolar maaşla başlayacaklar Emirates Havayolları'nın, kabin görevlisi alımı için İstanbul'da düzenlediği etkinliğe Türkler dışında yabancılar da ilgi gösterdi. İşe kabul edileceklerin ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak ve Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak. Emirates, İstanbul dışında 21 Ekim'de Antalya'da da kabin görevlisi alımıyla ilgili etkinlik düzenleyecek.
17.10.2019 Personel Alımı
Emirates Türkiye'den kabin görevlisi alımına geliyor! Maaşları...
Emirates Türkiye'den kabin görevlisi alımına geliyor! Maaşları... Dubai merkezli Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için 17 Ekim'de İstanbul'a ve 21 Ekim'de ise Antalya'ya geliyor. Ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak olan işe kabul edilenlere, Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacağı belirtildi.
24.09.2019 Personel Alımı
Dev şirket eleman alımı için Türkiye'de!
Dev şirket eleman alımı için Türkiye'de! Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için İstanbul ve İzmir'de işe alım etkinliği düzenleyecek. Başvurusu kabul edilenlerin ortalama maaşı 2 bin 660 dolar olacak. İşe kabul edilenlere Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak. İşe kabul edilenler çalıştığı uçak modelinin büyümesi ve kabin sınıfında değişmesi halinde alacağı maaş da artacak.
19.06.2019 Personel Alımı
15 bin TL maaşla personel aranıyor
15 bin TL maaşla personel aranıyor Emirates Havayolları, Türkiye'ye kabin görevlisi alımına geliyor. 19 Nisan tarihinde Antalya'da düzenlenecek işe alım etkinliğinde başvurusu kabul edilenlerin ortalama maaşı 2 bin 660 dolar (15 bin 428 TL) olacak. Çalıştığı uçak tipi büyümesi ve kabin sınıfının değişmesi halinde kabin görevlisinin alacağı maaş da katlanacak. Başvurusu kabul edilenler Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacak.
16.04.2019 Ekonomi
74 bin lira maaş vereceği Türkleri bulmak için geliyor
74 bin lira maaş vereceği Türkleri bulmak için geliyor Pilot yetersizliği nedeniyle 46 uçağını yere indiren Emirates Havayolları Türkiye'ye pilot transferine geliyor. 74 bin lira maaş ve çok sayıda imkan sunuyor.
13.06.2018 Ekonomi
5 yıldızlı otel konforunda  Havaalanı Loungeları
5 yıldızlı otel konforunda Havaalanı Loungeları Mükemmel ikramlar, sunulan yüksek konforun yanı sıra iyi tasarıma sahip ‘lounge’ olarak adlandırılan salonlar, verdikleri hizmetlerle yolculara büyük ayrıcalık sunuyor.
8.06.2018 Arşiv
Hostes uçaktan atladı
Hostes uçaktan atladı Emirates Havayolları'nın Dubai-Entebbe seferini yapan Boeing 777 tipi yolcu uçağının hostesi, uçak Uganda'daki Entebbe Havalimanı'na inince acil çıkış kapısını açarak atladı.
17.03.2018 Dünya
Tunus: Resmi bir özür bekliyoruz
Tunus: Resmi bir özür bekliyoruz Tunus Dışişleri Bakanı Hamis el-Cihinavi, özel bir radyo kanalında yaptığı açıklamada, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Tunuslu kadınlara getirdiği vize kısıtlaması ve Tunus'un Emirates Havayolları'na ait tüm uçuşları durdurması hakkında konuştu.
25.12.2017 Dünya
ABD'den Ürdün ve Kuveyt için karar!
ABD'den Ürdün ve Kuveyt için karar! Ürdün Kraliyet Havayolları ve Kuveyt Havayolları, ABD'ye doğrudan giden uçaklarında, kabinde dizüstü bilgisayar ve elektronik cihaz yasağının kaldırıldığını açıkladı.
10.07.2017 Dünya
Uçakta yılan bulununca uçuş iptal edildi
Uçakta yılan bulununca uçuş iptal edildi Umman'da bir yolcu uçağında kalkıştan önce yılan bulunması üzerine uçuş iptal edildi.
17.06.2021 Dünya
300 kişi ölümden döndü
300 kişi ölümden döndü Dubai Havalimanı’na inişte arızalanan yolcu uçağı, piste indikten hemen sonra alev aldı. 282 yolcu ve 18 mürettebat son anda tahliye edildi.
17.06.2021 Dünya
Dubai'de uçak kazası
Dubai'de uçak kazası Dubai Uluslararası Havalimanı’na 275 yolcu ve mürettebat taşıyan uçağın piste inişi sırasında kaza yaptığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
‘Allahu Ekber, Bom!’ dedi, uçak acil inişe geçti
‘Allahu Ekber, Bom!’ dedi, uçak acil inişe geçti EmIrates Havayolları’nın Dubai-Birmingham seferini yapan Boeing 777 tipi yolcu uçağında büyük panik yaşandı...
17.06.2021 Dünya
Emirates uçağı Trabzon!a acil iniş yaptı
Emirates uçağı Trabzon!a acil iniş yaptı DUBAİ merkezli Emirates Havayolları’nın yolcu uçağı, kokpitte duman nedeniyle Trabzon’a acil iniş yaptı...
4.02.2016 Yaşam
Dünyanın en uzun aktarmasız uçuşu!
Dünyanın en uzun aktarmasız uçuşu! Emirates Havayolları 17 saat 35 dakika sürecek dünyanın en uzun aktarmasız uçuşu olan Dubai-Panama seferlerini 1 Şubat 2016’dan itibaren başlatacağını açıkladı...
27.08.2015 Yaşam
‘Depresyonda olduğunu biliyorduk’
‘Depresyonda olduğunu biliyorduk’ Fransa Alpleri’nde düşen uçağın yardımcı pilotunun uçmaya yüzde yüz elverişli olduğunu açıklayan Lufthansa, çark etti
29.09.2021 Gündem
Yılmaz Erdoğan'ın valiz paniği!
Yılmaz Erdoğan'ın valiz paniği! Avustralya'nın Oskar'ı olarak bilenen 'Australian Academy of Cinema and Television Arts'ta en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görülen Yılmaz Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda uzun bir süre valizinin çıkmasını bekledi.
1.02.2015 Magazin
Hostese tacize hapis!
Hostese tacize hapis! Bangkok-Dubai uçuşunda alkollü bir yolcu kadın yolcuları ve hostesi taciz edince kendini hapiste buldu.
18.06.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Emirates Havayolları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emirates havayolları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.