Emine Bulut

Emine Bulut

Son dakika Emine Bulut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emine Bulut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emine Bulut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emine Bulut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emine bulut gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 emine bulut haberi bulunmuştur. Tüm emine bulut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
Sulama göletine düşen kadının cansız bedenine ulaşıldı
Sulama göletine düşen kadının cansız bedenine ulaşıldı Aydın'ın Nazilli ilçesinde, çocukları ve komşularıyla birlikte pikniğe gittiği sulama göletine düşen Emine Bulut (46) yaşamını yitirdi.
12.07.2021 Gündem
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Annesinin sevgilisi ve abisinin arkadaşı...
Kız çocuğuna iğrenç istismar! Annesinin sevgilisi ve abisinin arkadaşı... Adana’da hem annesinin sevgilisinin hem de ağabeyinin arkadaşının nitelikli cinsel istismarına uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunan H.Ö. (16) adlı kız çocuğu, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılan 2 şüpheli hakkında 8 aydır iddianame hazırlanmadığını söyledi. H.Ö. "Bu süreçte annem bana inanmayıp bayıltana kadar dövdü. Ondan da şikayetçi oldum. Kötülükleri cezasız kalmasın” dedi.
22.06.2021 Yaşam
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 10 erkek pankart taşırsa kadına şiddet tersine döner
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 10 erkek pankart taşırsa kadına şiddet tersine döner Son dakika haberine göre; Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Komisyonu’nda konuşan İçişleri Bakanı Soylu, “Ne zaman 10 erkek eline alır bir pankart, gider de ‘Biz Emine Bulut cinayetini şiddetle reddediyoruz’ derse mesele tersine döner” dedi.
29.05.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan çok net uyarı! 'Talimatım budur'
Bakan Soylu'dan çok net uyarı! 'Talimatım budur' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir kadın polise 'Ben sıkıntıdayım, yardım et' diyecek, polis ona 'Git müracaat et' dedikten sonra görevden alınmayla karşı karşıyadır; talimatım budur. Ona yardımcı olacak, aile içi şiddetle mücadeleye yönelik birime götürecek, teslim edecek yardımcı olacak. Aklı da orada kalacak. 112, 156'yı aradığında bir savsaklama varsa hesabını sorarım, arkadaşlarım da sorar" dedi.
27.05.2021 Siyaset
Üniversiteli genç kızın saplantılı aşık kabusu! 'Tek tek öldüreceğim'
Üniversiteli genç kızın saplantılı aşık kabusu! 'Tek tek öldüreceğim' Afyon'da 19 yaşındaki üniversiteli Buse D.’nin hayatı, saplantılı bir kişi tarafından 4 yıldır kâbusa döndürüldü. Arkadaşlık isteğine yanıt vermeyen genç kızı ölümle tehdit eden A.E. (17), bunlarla da yetinmeyerek Buse’nin cimnastik yaptığı fotoğrafları kullanıp adına eskort siteleri açtı. Ve her şikâyetin ardından serbest kaldı.
8.05.2021 Gündem
Emine Bulut'u öldüren Fedai Varan'ın müebbet hapis cezası onandı!
Emine Bulut'u öldüren Fedai Varan'ın müebbet hapis cezası onandı! Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u (38), 10 yaşındaki kızları F.B.V.'nin gözü önünde boynundan bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'a (43) verilen müebbet hapis cezasını istinaf mahkemesi onadı. Aile avukatları aracılığıyla, cinayetin canavarca hisle ve tasarlayarak işlendiği gerekçesiyle Yargıtay'a temyiz başvurusu yaptı. Emine Bulut'un babası Ahmet Bulut, "Biz bu cezayı kabul etmiyoruz. En azından ağırlaştırılmış müebbet olması gerekiyor" dedi.
1.04.2021 Gündem
Genç hemşire büyük kabus yaşadı! 41 günlük eşi...
Genç hemşire büyük kabus yaşadı! 41 günlük eşi... Ankara’da, 26 yaşındaki hemşire, severek evlendiği kocasından nişanlıyken şiddet görmeye başladı. Şiddetin dozunun gün geçtikçe arttığını söyleyen hemşire, “Sessiz kalmayın, ben sustum siz susmayın” dedi.
13.03.2021 Yaşam
Çilem Doğan: Pınar ya da Özgecan gibi hayattan kopacaktım
Çilem Doğan: Pınar ya da Özgecan gibi hayattan kopacaktım Adana'da şiddet gördüğünü, kendisini fuhşa sürüklemek istediğini iddia ettiği eşi Hasan Karabulut'u (33) tabancayla vurarak öldürüp, 15 yıl hapis cezası alan ve ardından kefaletle serbest bırakılan Çilem Doğan’ın (30), dosyasının Yargıtay süreci devam ediyor. Süreç hakkında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Doğan, cezası onanırsa tekrardan cezaevine gireceğini belirterek, "Cezaevine girmekten korkmuyorum. Fakat gerçekten suç işleyen insanların cezaevine girmesi taraftarıyım. O gün eğer kendimi, hayatımı savunmuş ve can derdine düşmüş olmasaydım, bugün Emine Bulut, Pınar Gültekin, Özgecan Aslan gibi nice kadınlardan biri olacaktım" dedi.
7.03.2021 Yaşam
Bakan Selçuk'tan "kadına şiddetle  mücadele" paylaşımı
Bakan Selçuk'tan "kadına şiddetle mücadele" paylaşımı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kadına yönelik şiddetle mücadelenin, her türlü ideolojik bakış açısı ve siyasi düşüncenin dışında ve üstünde tutulması gereken temel bir insanlık meselesi olduğuna işaret ederek, "Dolayısıyla, şiddeti uygulayanlar kim olursa olsun, 83 milyon tek yürek 'şiddete dur!' diyebilmeliyiz." ifadesini kullandı.
22.07.2020 Gündem
Eski eşini 9 yerinden bıçakladı, 2 ayda serbest kaldı!
Eski eşini 9 yerinden bıçakladı, 2 ayda serbest kaldı! Adana'da, boşanmalarına rağmen aynı evde yaşadığı Lütfiye Emre'yi (51) 9 yerinden bıçaklayarak yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Ufuk S. (52), 2 ay sonra adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Tahliye kararına isyan eden Lütfiye Emre, gözyaşları içinde, "En ağır şekilde cezalandırılması için yardım istiyorum. Yoksa çocuğumu da beni de öldürecek. Şikayetimden vazgeçmem için üç kez cezaevinden haber göndererek, beni tehdit etti. Ama ben vazgeçmedim. Emine Bulut gibi Özgecan Aslan gibi olmak istemiyorum” dedi.
1.07.2020 Gündem
İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci ilk kez konuştu! Şok iddialar ortalığı karıştırdı!
İsmail Küçükkaya ve Eda Demirci ilk kez konuştu! Şok iddialar ortalığı karıştırdı! Fox TV’nin haber sunucularından İsmail Küçükkaya, bu kez özel hayatı ile gündemde. 6 ay önce boşandığı eşi Eda Demirci, ünlü habercinin evlilikleri boyunca kendisine üç kez fiziksel, birçok kez de psikolojik şiddet uyguladığı iddiasında bulundu. Küçükkaya iddiaları yalanlarken eski eşi hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Avukatı Kezban Hatemi ise “Şiddet varsa ispatlasın” diyerek ‘linç’ iddiasında bulundu.
16.06.2020 Gündem
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye edildiği ya da edileceği yönünde paylaşımlar yapılan Ceren Özdemir, Ceren Damar Şenel ve Emine Bulut'un katil zanlılarının suçlarının bu düzenleme kapsamında olmadığı, hüküm giymeleri halinde düzenlemeden yararlanamayacakları belirtildi. 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan senarist Emrah Serbes’in ise 'Covid-19' kapsamında izne çıkarıldığı, izin sonrası kalan cezasının infazı için tekrar ceza infaz kurumuna döneceği belirtildi.
19.04.2020 Gündem
Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'e hakaret davasında karar
Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'e hakaret davasında karar Şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya paylaşımında eski eşi Erhan Çelik'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.
4.03.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in koronavirüs korkusu!
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in koronavirüs korkusu! Eski eşi Erhan Çelik'e "alenen hakaret" ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan şarkıcı Gülben Ergen'in, davanın ilk duruşmasına "koronavirüs" korkusu nedeniyle katılamadığı bildirildi.
26.02.2020 Magazin
Yeni EYT sistemi yolda mı? Yeni bir sistem kurgulanması önerisinde bulundu!
Yeni EYT sistemi yolda mı? Yeni bir sistem kurgulanması önerisinde bulundu! Milyonlarca EYT'li bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'EYT çıkmayacak' diye son noktayı koymuştu ama milletvekilleri ile ile görüşmesinde EYT tekrar gündeme geldi. Toplantıda bir milletvekilinin emeklilik yaşıyla ilgili sıkıntıları dile getirdiği, emeklilikte yaşa takılanların çalışmaya devam etseler bile maaşlarının düşmemesi için yeni bir sistem kurgulanması önerisinde bulunduğu belirtildi.
25.02.2020 Emekli
Avcılar'da dehşet! Karısını, 40 günlük bebeğini ve üvey kızını bıçakladı
Avcılar'da dehşet! Karısını, 40 günlük bebeğini ve üvey kızını bıçakladı Avcılar'da boşanma aşamasında olduğu eşine bıçakla saldıran kişi, 40 günlük bebeğini, üvey kızını ve eşini yaraladı. Çok sayıda yerinden bıçaklanan kadın, kocasının en ağır cezayı almasını isteğini söyleyerek, "Emine Bulut gibi olacaktım komşular yetişti" diye konuştu. Yaşanan dehşet anları binanın güvenlik kamerasına yansıdı.
13.02.2020 Yaşam
Tehdit edilen kadından yardım çığlığı: Ölmek istemiyorum
Tehdit edilen kadından yardım çığlığı: Ölmek istemiyorum Didim'de 3 yıl önce boşandığı eşi tarafından tehdit edildiğini söyleyen kadın yardım çağrısında bulundu.
17.12.2019 Yaşam
Google'da en çok arananlar belli oldu
Google'da en çok arananlar belli oldu Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji
81 ile Emine Bulut genelgesi
81 ile Emine Bulut genelgesi Kırıkkale’de Emine Bulut’un eşi tarafından öldürülmesinden sonra İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün (EGM) 81 il emniyet müdürlüğüne genelge gönderdiği de öğrenildi.
23.11.2019 Gündem
Mektubu görünce şaşkına döndü! Mart korkusu başladı...
Mektubu görünce şaşkına döndü! Mart korkusu başladı... Boşandığı eşi tarafından defalarca bıçaklanan ve şah damarı kesilen Oya Aydoğdu, cezaevinden aldığı mektupla şaşkına döndü. Genç kadın, "Bana mektup yazdı. Mart ayında geleceğini söyledi.Lütfen sesimi duysunlar. Artık kadınlar, anneler ölmesin" diye konuştu.
20.11.2019 Yaşam
Emine Bulut cinayeti davasında flaş gelişme!
Emine Bulut cinayeti davasında flaş gelişme! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Emine Bulut davasında ağırlaştırılmış müebbet cezası için istinaf mahkemesine başvurulduğunu açıkladı.
15.11.2019 Yaşam
Emine Bulut cinayetinde gerekçeli kararın detayları ortaya çıktı
Emine Bulut cinayetinde gerekçeli kararın detayları ortaya çıktı KIRIKKALE’de eski eşi Emine Bulut’u (38) 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklayarak öldüren Fedai Varan’a (43) verilen müebbet hapis cezasının gerekçeli kararının detayları ortaya çıktı. Kararda, sanığın eylemini olay tarihinden önce planladığına dair yeterli delil bulunamadığı, ayrıca eylemini bıçak ile eski eşine birden fazla vurarak ve çocuğunun gözleri önünde gerçekleştirmesinin tek başına ’canavarca hisle’ veya ’eziyet çektirmek’ kastı ile hareket ettiğini göstermediği belirtildi.
4.11.2019 Gündem
Asker selamı veren canlı heykel rekor kırdı
Asker selamı veren canlı heykel rekor kırdı İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve şehitler için rekor denemesi yapmak amacıyla dün akşam saat 19.00'da canlı heykel gösterisine başlayan performans sanatçısı Yunus İşçi (26), 24 saati doldurarak, gösterisini başarıyla tamamladı.
29.10.2019 Gündem
Emine Bulut davasında gerekçeli karar açıklandı
Emine Bulut davasında gerekçeli karar açıklandı Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u (38), 10 yaşındaki kızının gözü önünde öldüren Fedai Varan'a (43) verilen müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kırıkkale 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararında Fedai Varan'ın eyleminin, 'kasten öldürme' suçu kapsamında kaldığı belirtildi. Kararda, "Her ne kadar sanık Fedai Varan hakkında, eski eşi Emine Bulut'a yönelik 'tasarlayarak ve canavarca hisle adam öldürme' suçundan dava açılmış ise de yapılan yargılama ve tüm dosya kapsamına göre eylemin kasten öldürme suçu kapsamında kaldığı anlaşılmakla birlikte müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.
27.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emine Bulut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emine bulut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.