Emekli Zammı 2019

Emekli Zammı 2019

Son dakika emekli zammı 2019 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli zammı 2019 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli zammı 2019 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Zammı 2019

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli zammı 2019 gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 emekli zammı 2019 haberi bulunmuştur. Tüm emekli zammı 2019 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere güzel haber! 269 lira ek ödeme
Emeklilere güzel haber! 269 lira ek ödeme 12 milyon emekli her ay maaşlarıyla birlikte yüzde 4-5 ek ödeme alıyor. Ocak zammıyla ek ödeme tutarları da artarken, oranın yüzde 9 yapılması gündemde. Ek ödemenin yüzde 9 olması durumunda emeklilerin maaşında 269 liraya varan bir artış gerçekleşecek.
22.03.2019 Ekonomi
Milyonlarca emekli bekliyordu! En az 119 TL
Milyonlarca emekli bekliyordu! En az 119 TL Milyonlarca emekli temmuz zammını bekliyordu. Emeklilere temmuzda yapılacak zam oranı belli oldu. Memur emeklilerine temmuzda yüzde 5 zam yapılacak. Böylece emekli maaşlarındaki en düşük artış 119 lira olacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ise 6 aylık enflasyon kadar zam yapılacak.
21.03.2019 Ekonomi
Emekliler merakla bekliyor! Bin 101 lira 90 kuruş...
Emekliler merakla bekliyor! Bin 101 lira 90 kuruş... Bayram ikramiyesinden banka promosyonuna kadar pek çok kazanım elde eden emekliler önümüzdeki dönemlerde de gelirini arttırmak istiyor. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) "İkramiyeler, emekli aylıkları artışına endekslenerek güncellensin" talebini gündeme getirdi. Bu talep hayata geçerse ikramiye tutarları 6 ayda bir zamlanacak.
18.03.2019 Ekonomi
Engelliler yaşa bağlı olmadan erken emekli olabiliyorlar
Engelliler yaşa bağlı olmadan erken emekli olabiliyorlar Doğuştan engeli olan çalışanlar yaş şartı aranmaksızın belli bir süreyi doldurduklarında emekli olabiliyor.
17.03.2019 Ekonomi
TÜED açıkladı! İşte emeklilerin 8 talebi...
TÜED açıkladı! İşte emeklilerin 8 talebi... Bayram ikramiyesinden banka promosyonuna kadar pek çok kazanım elde eden emeklilerin gelecek döneme dair beklentileri de bulunuyor. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) emeklilerin 8 talebini gündeme taşıdı. İşte emeklilerin beklediği '8 fırsat'...
14.03.2019 Ekonomi
Eksik prim günü olanlar da emekli olabilecek
Eksik prim günü olanlar da emekli olabilecek Binlerce kişi emeklilik için gerekli prim gününü doldurmadığı için emekli olamıyor. Bu durumda askerlik borçlanması ve doğum borçlanması ilk akla gelenler oluyor. Fakat bunun yanı sıra tutukluluk ve gözaltında geçen süreler de borçlanılabiliyor. Ayrıca ekonomik kriz dönemlerinde ücretsiz izinli olanlar her yıl için 3 aya kadar borçlanma yapabiliyor.
13.03.2019 Ekonomi
Emekliye müjde! Toplu olarak ödenecek
Emekliye müjde! Toplu olarak ödenecek Emeklilere güzel haber. Bayram ikramiyesi aldığı için evde bakım ücreti kesilen emekliler geriye dönük ödemelerini toplu olarak alabilecek. Böylece 9 bin 688 liraya varan toplu ödeme söz konusu olacak.
12.03.2019 Ekonomi
Emekliler dikkat! Kesinti ve bloke işlemleri...
Emekliler dikkat! Kesinti ve bloke işlemleri... Neye imza attığını bilmeyen çoğu emekli, kredi ve kart borcunu ödeyemeyince maaşındaki kesinti ve bloke işlemlerle şoke oluyor
3.03.2019 Emekli
Emekliye güzel haber! Aylık kazanç bin 472 lirayı bulacak
Emekliye güzel haber! Aylık kazanç bin 472 lirayı bulacak Beklenen düzenleme Meclis komisyonundan geçti. Bayram ikramiyeleri, evde bakım desteğinin gelir hesaplamasında dikkate alınmayacak. Yılda 2 bin lira ikramiye alanların hanesine aylık bin 305 lira bakım desteği de girebilecek. Aylık kazanç bin 472 lira olacak.
21.02.2019 Ekonomi
Emekliye güzel haber! 10 destek birden...
Emekliye güzel haber! 10 destek birden... Emeklilik başvurusunu yapanlar maaşını beklerken 6 bin 62 liraya varan avans alabiliyorlar. Emekliler maaşları bağlandıktan sonra da pek çok avantajdan yararlanabiliyor.
14.02.2019 Emekli
İşte güncel artışlarla emekli maaşındaki son durum
İşte güncel artışlarla emekli maaşındaki son durum 12.3 milyon emekli Ocak zammını aldı. 150 bininin gelirinde ise bir artış daha olacak. Şubatta bin liranın altında aylık kalmayacak, gelirlerde 340 liraya varan artış yaşanacak.
31.01.2019 Ekonomi
Bağ-Kur emeklisine 1595 TL
Bağ-Kur emeklisine 1595 TL SSK ve memur emeklileri zam ve farklarını aldı. Bu hafta Bağ-Kur emeklilerinin de zamlı maaşları hesaplarına yatırıldı. En düşük esnaf emeklisi maaşı bin 595 liraya yükseldi.
29.01.2019 Ekonomi
Emeklilerin beklediği gün geldi! Ödemeler bugün başlıyor
Emeklilerin beklediği gün geldi! Ödemeler bugün başlıyor Emeklilerin merakla beklediği zam oranı açıklandı. Bu sene emekli memur aylıkları 10.7, SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıkları da 10.2 oranında zamlı ödenecek. SSK emeklilerinin zamlı maaşları 17 ile 26 Ocak, BAĞ-KUR emeklilerinin ise 25 ile 28 Ocak tarihleri arasında ödenecek. İlk ödeme bugün.
17.01.2019 Ekonomi
Emekliye yüzde 4 ek ödeme! İşte kuruşu kuruşuna maaş hesabı
Emekliye yüzde 4 ek ödeme! İşte kuruşu kuruşuna maaş hesabı SSK emeklileri, bu hafta zamlı maaşlarını almaya başlıyor. Emekliler hesaplarında hem net maaşlarının yüzde 10.19 artırılmış halini hem de zamlı ek ödemesini görecek...
15.01.2019 Ekonomi
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor Yargıtay asgari ücretle çalışanları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Kararda, "Uzun yıllar boyunca aynı işyerinde asgari ücretle çalışmaya devam edilmesi hayatın olağan akışına aykırıdır." denildi. Kararı değerlendiren uzmanlar, benzer şekilde uzun yıllar asgari ücretle çalışmaya devam edenler için dikkat çeken uyarılarda bulundu.
12.10.2022 Çalışma Hayatı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi Bedelli askerlikte son dakika gelişmesi. Askerî Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlik hizmetinden yararlanamayan yükümlüler bu hizmetten faydalanabilecek. İşte tüm detaylar...
12.07.2022 Gündem
Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Ödemeler bugün başlıyor
Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Ödemeler bugün başlıyor Kurban Bayramı ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi. Emekli milyonlarca vatandaşın Kurban Bayramı ikramiyesi hesaba yatıyor. Kurban Bayramı nedeniyle emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün itibarıyla başlıyor. Bayram ikramiyelerinin yapılacağı tarihler daha önce belli olmuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 yılı Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyelerinin bayramdan önce 2-7 Temmuz’da hesaplara yatırılacağını açıklamıştı. İkramiyeler, 2018, 2019 ve 2020 yıllarında enflasyon göz önünde bulundurmaksızın 1.000 TL olarak sabit bırakıldı. İlk defa geçen sene yüzde 10 oranında artırılarak 1.100 TL’ye çıkarıldı. Bu yılın ilk bayramında 1.100 TL olarak ödenen emekli bayram ikramiyesinin bu bayramda da aynı miktarda olması bekleniyor. Emekli ikramiyesinden yeni emekli olanlar da faydalanıyor. Emeklilere, iki bayramda toplamda 2 bin 200 lira ödenmiş oluyor.
2.07.2022 Emekli
Emekli bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor! Milyonlarca kişi alacak, ödeme günleri ve miktarı...
Emekli bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor! Milyonlarca kişi alacak, ödeme günleri ve miktarı... Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili flaş detaylar! Bayram ikramiyesi için geri sayım başladı, yarından itibaren ikramiyeler ödenmeye başlanacak. Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekli ikramiye alacak. Bayrama sayılı günler kalmasıyla birlikte emekliler 'Emekli ikramiyesi ne kadar, kime ne zaman verilecek?' sorularına yanıt arıyor. Emekli bayram ikramiyelerinin SSK, BAĞKUR, Emekli Sandığı ödeme günleri tek tek açıklandı. 2 Temmuz tarihinden itibaren ikramiye ödemeleri hesaplara yatırılacak. Kurban Bayramı ikramiye ödemelerinden vergi kesintisi yapılmayacak. İkramiyeler borç nedeniyle haczedilemeyecek. Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar
1.07.2022 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam geliyor! Meslek meslek hesaplandı! Oran ve tarih belli oldu! En düşüğü...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam geliyor! Meslek meslek hesaplandı! Oran ve tarih belli oldu! En düşüğü... Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam geliyor. Milyonlarca emekli ve memuru ilgilendiriyor. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam oranı açıkladı. Polis, memur, öğretmen, vaiz, hemşirelerin zam maaşlarıyla ilgili de detaylar verildi. Merkez Bankası anketine göre 6 aylık enflasyonun (yüzde 34.62) dikkate alınması durumunda en düşük emekli aylığı 3 bin 365 liraya çıkacak. Seyyanen bir zam durumunda da bu tutarın 3 bin liranın altında olmaması bekleniyor. Yüzde 34.62'lik 6 aylık enflasyon gerçekleştiğinde en düşük maaş memurlarda 6 bin 429 liradan 8 bin 623 liraya yükselecek. İşte Polis, öğretmen, hemşire, doktor, memur, avukat yeni zamlı maaşları...
30.04.2022 Emekli
Emekli aylığı ve memur maaşına büyük zam geliyor! Oran belli oldu! Polis, hemşire öğretmen, memur, tek tek hesaplandı! En düşüğü...
Emekli aylığı ve memur maaşına büyük zam geliyor! Oran belli oldu! Polis, hemşire öğretmen, memur, tek tek hesaplandı! En düşüğü... Emekli aylığına ve memur maaşına zam geliyor. Emekli aylığı ve memur maaşı için zam tarihi ve oranı belli oldu. Emekli ve memurun yeni maaşları tek tek hesaplandı. İki milyona yakın emeklinin gözü yılın başında yüzde 65 oranında zamla 2500 liraya çıkan en düşük emekli aylığındaki yeni zamma çevrildi. En düşük emekli aylığına zamda seyyanen ya da 6 aylık enflasyon oranında olmak üzere iki formül masada. Merkez Bankası anketine göre 6 aylık enflasyonun (yüzde 34.62) dikkate alınması durumunda en düşük emekli aylığı 3 bin 365 liraya çıkacak. Seyyanen bir zam durumunda da bu tutarın 3 bin liranın altında olmaması bekleniyor. Yüzde 34.62'lik 6 aylık enflasyon gerçekleştiğinde en düşük maaş memurlarda 6 bin 429 liradan 8 bin 623 liraya yükselecek. İşte Polis, öğretmen, hemşire, doktor, memur, avukat yeni zamlı maaşları...
28.04.2022 Emekli
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve...
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve... Zam farkları ödeniyor. Tarihler belli oldu. Bakanlık son dakika olarak duyurdu. Yüz binlerce kişi alacak. Emekli, dul, yetim, vazife malulü... Hepsini kapsıyor. Paralar perşembe günü vatandaşların banka hesaplarına ya da PTT hesaplarına yatırılacak. Zam farkı ödemelerinin detayları belli oldu Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada zam farklarının 27 Ocak’ta ödeneceği duyuruldu. Kim ne kadar far alacak? Emekli, dul, yetim ve vazife malullerine ödenecek zam farkları ile ilgili son dakika gelişmeleri....
24.01.2022 Çalışma Hayatı
Emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika gelişmesi!
Emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika gelişmesi! Emekli taban aylığının 2 bin 500 liraya çıkarılması ve memur maaşlarına yüzde 7 buçuk artışla toplamda yüzde 30.5 zam yapılmasına ilişkin düzenlemenin de yer aldığı yasa teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Yasa teklifinde öne çıkan konular şu şekilde: Bireysel Emeklilikte devlet katkısı yüzde 25’ten yüzde 30’a çıkarılıyor. Emekli aylıklarında asgari ödeme tutarı 2 bin 500 TL’ye çıkarılıyor. Kamu görevlilerine 01/01/2022-30/06/2022 tarihleri arasında dönemi için yapılacak artış oranı yüzde 5’ten yüzde 7.5’e çıkartılıyor. Enflasyon farkı dahil yapılması gereken zam yüzde 30.95’e çıkarılıyor.
4.01.2022 Emekli
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi Emekli vatandaşlar uzun süredir zam oranlarının netleşmesini bekliyordu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli zammı da netleşti. SSK ve Bağ-Kur mensubu emeklilerin maaşlarına ocak ayında, yılın ilk yarısı için yüzde 23,65 oranında zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 1500 lira yerine 2500 lira olduğunu duyurdu. Böylece en düşük emekli maaşı yüzde 66 artmış oldu. Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar zamdan nasıl yararlanacaklarını merak ediyor. Emekli aylığına yapılan bu iyileştirme ile ilgili merak edilen detaylar netleşti . Öte yandan Ak Parti de emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili harekete geçti. TBMM'de AK Parti grubu, muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olmasıyla alakalı yasal düzenlemenin, bugün Genel Kurul'da görüşmelerine başlanacak olan teklife madde eklenmesini görüşecek.
4.01.2022 Emekli
2022 bedelli askerlik ücreti ne kadar, belli oldu mu? MSB bedelli askerlik ücreti nasıl hesaplanır, düşer mi?
2022 bedelli askerlik ücreti ne kadar, belli oldu mu? MSB bedelli askerlik ücreti nasıl hesaplanır, düşer mi? 2022 bedelli askerlik ücreti ne kadar? Askerlik görevini yerine getirmek isteyenler enflasyon oranlarının açıklanıp memur, işçi ve emekli maaşlarının belli olmasıyla bedelli askerlik ücreti aramaları arttı. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü (MSB ASAL) tarafından askerlik sisteminde ücretlere memurların maaşlarına göre 6 ayda bir zam geleceği bildirildi. Peki, bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu 2022, kaç TL?  İşte bedelli askerlik ücreti 2022…
4.01.2022 Ekonomi
Emekliye zam formülü! 2000 lira ve...
Emekliye zam formülü! 2000 lira ve... Milyonlarca kişi bekliyordu ve emekliye zam formülü ortaya çıktı. Bakan Vedat Bilgin, “Emeklilerin gelirlerinin düzeltilmesiyle ilgili çalışmamız var. Bu çalışmayı çok kapsamlı bir şekilde yürütüyoruz” demişti. Seyyanen zam üzerinde çalışma yapılıyor. İşte emeklilerin için düşünülen maaş zammı formülü.
15.12.2021 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Zammı 2019 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli zammı 2019 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.