Emekli Bayram

Emekli Bayram

Son dakika emekli bayram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli bayram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli bayram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Bayram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli bayram gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.284 emekli bayram haberi bulunmuştur. Tüm emekli bayram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek Emekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. İkramiyeler 2-5 Nisan arasında hesaplara yatacak. Emekli bayram ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 arttırılarak 3 bin TL’ye çıkarıldı. Emekliler iki bayramda toplam 6 bin lira ikramiye alacak. Dul ve yetimlere hisseleri oranında ödeme yapılacak
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi bayramdan önce yatacak mı? Aile destek yardımı nisanda verilecek mi? Aile Destek Ödemesi alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi bayramdan önce yatacak mı? Aile destek yardımı nisanda verilecek mi? Aile Destek Ödemesi alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024, aile destek ödemesi alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Türkiye'de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan destek ödemesine yönelik araştırmalar bayramın yaklaşmaya başlamasıyla arttı. Destekten yararlananlar emekli bayram ikramiyesinin kendilerine verilip verilmeyeceğini de merak ediliyor. Nisan ayında yapılacak ödemeleri dışında Nisan 2024 aile destek parası alana bayram ikramiyesi var mı? Sorusunun yanıtı da sorgulanıyor. Peki, , Nisan ayı aile destek ödemeleri erken mi yatacak? İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihleri…
30.03.2024 Ekonomi
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak?
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak? 2000 lira olarak yatırılan emekli ikramiyesi bu yıl 3000 lira olarak yatırılacak. Ramazan Bayramı’na az bir süre kala emeklilere verilecek ikramiye tarihleri belli oldu. Emeliler merak içinde ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağını sorguluyordu. Ödeme tarihinin duyurulmasının ardından gözer 4A, 4B, 4C ikramiye ödeme günlerine çevrildi. Peki, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi ayın kaçında ödenecek? İşte emeklilerin 3 bin TL alacağı ikramiyenin hesaplara yatırılacağı tarih…
29.03.2024 Ekonomi
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi?
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Yapılan açıklamanın ardından, 4A-4B ve 4C emeklileri dışında Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi? Ölüm aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
26.03.2024 Ekonomi
(Bayram ikramiyesi 2024) Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Gözler nisan ayında
(Bayram ikramiyesi 2024) Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Gözler nisan ayında Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan ayı bu yıl 10 Nisan’a denk geliyor. Ramazan Bayramı öncesinde emekliler bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi sorguluyor. Beklenen açıklama geldi. 4A-4B ve 4C emeklilerine bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihleri Bakan açıkladı. Peki, 2024 emekli bayram ikramiyesi ne zaman, hangi ayda yatacak? İkramiyeler bayramdan önce yatar mı?
25.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak?
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan'da idrak edilecek. Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını söyledi. Peki, kimler ikramiye alacak? Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
19.03.2024 Ekonomi
Emeklileri sevindiren gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı
Emeklileri sevindiren gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin TL’ye çıkaran kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
11.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar 2024, emekliye ramazan ikramiyesi ne zaman verilecek?
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar 2024, emekliye ramazan ikramiyesi ne zaman verilecek? Ramazan ayına girdik. 10 Nisan’da Ramazan Bayramı kutlanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yapılan son Kabine toplantısı sonrasında bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihi duyurdu. Bayramın da nisan ayında kutlanacak olması nedeniyle Emekliye ramazan ikramiyesi ne zaman verilecek, ramazan ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar 2024?
11.03.2024 Çalışma Hayatı
Yeni emeklilere bayram ikramiyesi: Hemen başvur 6 bin TL al! Kim ne kadar ödeme alacak?
Yeni emeklilere bayram ikramiyesi: Hemen başvur 6 bin TL al! Kim ne kadar ödeme alacak? Bilindiği gibi bayram ikramiyesi emekli, dul ve yetimlere ödeniyor. Bu ay aylık başvurusunda bulunanlar da ikramiyelerini alabilecek. Ancak ödeme tarihlerinin erkene çekilmesi ya da gecikmesi halinde ne olabilir. İşte merak edilen detaylar...
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli oldu
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranındaydı. Emekli, dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemelerinden yararlanıyor. Emekli ikramiyesi ödeme miktarı ve tarihi belli oldu. Bazı emekliler ikramiyelerini evlerinden alabilecekler. Peki yeni emekli olanlar da ikramiye alacak mı? İşte emekli bayram ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detayları...
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 3 bin liralık ikramiyesi! Komisyonda kabul edildi
Emekliye 3 bin liralık ikramiyesi! Komisyonda kabul edildi Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı 8. Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.
21.02.2024 Ekonomi
Emeklilerin bayram ikramiyesine ek zam var mı? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024?
Emeklilerin bayram ikramiyesine ek zam var mı? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024? Emekliye 2018’den bu yana verilen bayram ikramiyesi geçen günlerde yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Bayram ikramiyesinin artırılmasına ilişkin düzenleme 8. Yargı Paketi’nin içine eklendi ve TBMM’ye sevk edildi. Düzenleme yasalaştıktan sonra emekliler Ramazan Bayramı’nda 3 bin TL, Kurban Bayramı’nda 3 bin TL olmak üzere 2024 yılı içerisinde toplam 6 bin TL bayram ikramiyesi alacak. Kulislerde bayram ikramiyesine zam yapılacağını haberlerinin sosyal medyada gündem olmasıyla emekli vatandaşlar bayram ikramiyene ek zam gelecek mi, emeklilerin bayram ikramiyesine seçim öncesi zam yapılacak mı?
21.02.2024 Ekonomi
Emekli, dul ve yetime bayram müjdesi! Zamlı ikramiye ödeme detayları belli oldu
Emekli, dul ve yetime bayram müjdesi! Zamlı ikramiye ödeme detayları belli oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranındaydı. Emekli, dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemelerinden yararlanıyor. Emekli ikramiyesi ödeme miktarı ve tarihi belli oldu. Bazı emekliler ikramiyelerini evlerinden alabilecekler. Peki yeni emekli olanlar da ikramiye alacak mı? İşte emekli bayram ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detayları...
18.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesinin detayları belli oldu! Onlar da yararlanacak, işte ödeme tarihi
Emekli bayram ikramiyesinin detayları belli oldu! Onlar da yararlanacak, işte ödeme tarihi Emekliye bayram ikramiyesinde detaylar belli oldu. Erdoğan'ın açıkladığı emeklilere bayram ikramiyesi zammından herkes yararlanacak. Dul ve yetimler hak ediş oranı kadar ikramiye alacak. Yılın ilk ikramiyesi 9 Nisan'dan önce yatacak
17.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesi müjdesi! Aylık hesabı değişti, ödemeler ne zaman yapılacak?
Emekli bayram ikramiyesi müjdesi! Aylık hesabı değişti, ödemeler ne zaman yapılacak? Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilerin bayram ikramiyelerine yüzde 50 oranında zam yapıldığını açıkladı. Böylece emekli ikramiyeleri 3 bin liraya yükseldi. İki dini bayramda emekliye toplamda 6 bin lira ödeme yapılacak. Emekliler ne kadar bayram ikramiyesi alacak? Dul ve yetimlere ne kadar ödenecek? İşte zamlı rakamlar...
16.02.2024 Ekonomi
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu Yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler içeren 8. Yargı Paketi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. TBMM Başkanlığına sunulan 8. Yargı Paketi'nde, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilmesine ilişkin düzenleme de yer aldı.
16.02.2024 Gündem
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere verilen bayram ikramiyeleri 1100 liradan 2 bin liraya yükseltilmişti. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin lira olacak şekilde toplam 4 bin lira ikramiye ödenmişti. Emeklilerin bayram ikramiyesine zam yapılacağı iddiaları gündeme geldi. Peki, Emekli bayram ikramiyesi 8500 TL mi olacak, emekli bayram ikramiyesi erken yatar mı?
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesine zam! Formül ortaya çıktı, işte masadaki zam oranı
Emekli bayram ikramiyesine zam! Formül ortaya çıktı, işte masadaki zam oranı Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü kulağı ikramiye zammında. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyelerin artabileceğinin sinyalini vermişti. İki uzman isim ikramiye zammı için en güçlü beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ortaya çıktı
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ortaya çıktı Emekli milyonlarca vatandaş için bayram ikramiyesi müjdesi Bakan Işıkhan tarafından verildi. Emeklilere 2024 yılı Ocak ayı için verilen yüzde 49.25’lik zammın ardından gözler bayram ikramiyelerine çevrildi. Pek çok emekli bayram ikramiyelerine yapılacak olan artışı merakla bekliyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan 2024 bayram ikramiyesi için rakamlar ortaya çıktı. İşte Ramazan ve Kurban bayramı öncesi ödenecek olan ikramiyeler için merak edilen tüm detaylar...
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Bakan Işıkhan duyurdu
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Bakan Işıkhan duyurdu Bayram ikramiyesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, canlı yayında 'Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?' sorusuna cevap verdi. Işıkhan milyonlarca emekliye müjdeyi verdi. Ramazan Bayramı için geri sayım sürerken, emekli bayram ikramiyesine ilişkin gelişmeler gündemi meşgul etmeye başlamıştı. Ramazan ve Kurban Bayramlarında yılda iki kez verilen emekli ikramiyesi geçen yıl hatırlanacağı gibi 1100 TL'den 2 bin liraya yükseltilmişti. İşte 2024 emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ile ilgili tüm detaylar ve ödeme tarihleri...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Masada iki farklı formül var
Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Masada iki farklı formül var Bayram ikramiyesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Ramazan Bayramı için geri sayım sürerken, emekli bayram ikramiyesine ilişkin gelişmeler gündemi meşgul etmeye başladı. Ramazan ve Kurban Bayramlarında yılda iki kez verilen emekli ikramiyesi geçen yıl hatırlanacağı gibi 1100 TL'den 2 bin liraya yükseltilmişti. Bu kapsamda emekli bayram ikramiyesinin bu yıl ne kadar olacağı ve ne zaman yatacağı hak sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. İşte 2024 emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
5 bin TL emekli ikramiyesi ile ilgili yeni gelişme!  Talimat verildi, işte detaylar
5 bin TL emekli ikramiyesi ile ilgili yeni gelişme! Talimat verildi, işte detaylar Milyonlarca emekli bekliyordu. 5 bin TL ikramiye ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanlara talimat verdi. İşte konun detayları...
24.11.2023 Emekli
(5000 TL emekli ikramiyesi emekli sandığı) Emekli sandığı 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Emekli sandığı emeklileri 5000 TL’yi ne zaman alacak?
(5000 TL emekli ikramiyesi emekli sandığı) Emekli sandığı 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Emekli sandığı emeklileri 5000 TL’yi ne zaman alacak? Emekli bayram ikramiyesi tarihleri belli oldu. SSK ve Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri ikramiye ödeme tarihlerini öğrenmeye çalışıyor. Çalışmayan emeklilere bir kereye mahsus olmak üzere ödenecek ikramiyeler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu. Peki, Emekli sandığı 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Emekli sandığı emeklileri 5000 TL’yi ne zaman alacak? İşte 5000 TL emekli ikramiyesi emekli sandığı ödeme tarihleri…
11.11.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Bayram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli bayram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.