Polyester elyaf ithalatında tarife kontenjanı kullanım esasları  belirlendi
Polyester elyaf ithalatında tarife kontenjanı kullanım esasları belirlendi Polyester elyaf ithalatında ek mali yükümlülük şeklinde uygulanan korunma önlemlerinden muafiyet amacıyla açılan tarife kontenjanının kullanım usul ve esasları düzenlendi.
11.09.2021 Ekonomi
Virüsü yüzde 97 etkisiz hale getiriyor! Yarım saat yetiyor
Virüsü yüzde 97 etkisiz hale getiriyor! Yarım saat yetiyor Türk mühendislerin 4 yıldır üzerinde çalıştığı ve üretimine başladığı elyafın, Kovid-19 virüsünü yarım saatte yüzde 97,48 etkisiz hale getirdiği belirtildi.
16.04.2021 Ekonomi
Kenevir, ketenle boy ölçüşemez
Kenevir, ketenle boy ölçüşemez Türkiye, Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) kenevir ekiminde kontrolerin hafifletilmesi önerisine karşı yönde tavır aldı. Birleşmiş Milletler'de (BM) Aralık ayında yapılacak oylama öncesi DHA'ya konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, keten elyafının kenevirden daha üstün olduğuna dikkat çekerek, "Atatürk arşivlerine bakın, orada keteni göreceksiniz. Orada diyor ki, 'Keten elyafı kalite olarak kenevirden çok üstündür.' Elyaf dediğiniz zaman ketenle mukayese edemezsiniz. Ketenle boy ölçüşemez" dedi
23.11.2020 Sağlık
Gaziantep'te tekstil fabrikasında yangın!
Gaziantep'te tekstil fabrikasında yangın! Gaziantep'te bir tekstil fabrikasının elyaf işleme ve depo bölümünde çıkan yangın kontrol altına alınırken, itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı
19.11.2017 Yaşam
Silivri'de korkunç yangın
Silivri'de korkunç yangın Silivri'de sabaha karşı elyaf ve mantolama fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek büyümesini önledi.
22.03.2017 Haber

Benzer Haber Etiketleri