Elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar! Fiyatlara zam geldi, aboneler...
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar! Fiyatlara zam geldi, aboneler... Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika kararı. Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor. Elektrik aboneleri dikkat. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Elektrik fiyatlarına zam geldi. Elektrik fiyatlarında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone gruplarına yüzde 15 zam yapıldı.
30.06.2021 Ekonomi
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75...
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75... Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Elektrik aboneleri dikkat. Fiyatlar düşüyor. Yaz aylarında elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Bunun birçok nedeni var. Yaz nedeniyle cihazların çalışma süresi uzuyor, faturalar cep yakıyor. Elektrikle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Bu dönemde faturaları düşürmek ise basit önlemlerle mümkün. Fiyatlar yüzde 75'e kadar düşebilir. Paranız cebinizde kalır. Peki bu dönemde elektrik faturasını düşürmek için neler yapılabilir? İşte tüm öneriler...
30.06.2021 Ekonomi
Serbest kalanın deposu dolacak
Serbest kalanın deposu dolacak CLK Boğaziçi Elektrik, elektrik abonelerine akaryakıttan tasarruf ettirecek. ‘Deponuz Enerjiyle Dolsun’ kampanyasıyla CLK Boğaziçi Elektrik ile mesken ve ticarethaneler için Serbest Tüketici sözleşmesi yapan aboneler, OMV Petrol Ofisi’nden kullanımlarına göre toplamda 900 lirayı bulan hediye akaryakıt elde etme şansı yakalayacaklar.
5.03.2016 Ekonomi