Elektirk

Elektirk

Son dakika elektirk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektirk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektirk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektirk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektirk gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 elektirk haberi bulunmuştur. Tüm elektirk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balık avladıkları derede akımına kapılan 2 kuzen öldü, 1 kişi yaralı
Balık avladıkları derede akımına kapılan 2 kuzen öldü, 1 kişi yaralı Ordu'nun Korgan ilçesinde dereye elektrik vererek balık avladıkları sırada akıma kapılan kuzenler Oğuzhan Berber (25) ve Cihan Berber (21) hayatını kaybetti, arkadaşları Mehmet Güldür (18) yaralandı.
21.06.2022 Yaşam
Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili flaş açıklama! Devlet desteği! Bakan duyurdu
Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili flaş açıklama! Devlet desteği! Bakan duyurdu Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması. Elektrik ve doğal gaz faturalarının önemli bir kısmı devlet tarafından bütçeden karşılanıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğal gaz faturalarındaki artışla ilgili sıkıntının Türkiye'ye özgü değil, küresel bir kriz olduğunu belirterek, "Fiyat konusunda ortaya çıkan artışların doğrudan vatandaşlarımıza yansımasını önlemek adına gerekli her adımı atıyoruz. Faturaların önemli bir kısmını bütçeden karşılıyoruz" dedi.
5.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturasıyla ilgili son dakika fiyat açıklaması!
Elektrik faturasıyla ilgili son dakika fiyat açıklaması! Elektrik faturasıyla ilgili flaş açıklama! Rekor seviyeye ulaştı. 29 Temmuz itibarıyla, tek zamanlı mesken tarifesi üzerinden harcanan elektriğin fatura bedeli yaklaşık 714 milyon lira olarak hesaplandı. Elektrik üretimi ve tüketimi, temmuzda yeni rekor seviyelerini yakaladı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kullanılan klimalar bu artışın sebebi olarak gösterildi. Elektrik faturasında tasarruf sağlamak isteyenler için ise önemli bilgiler verildi. İşte klima kullanıp elektrik faturasından tasarruf etmenin püf noktaları...
31.07.2021 Ekonomi
Elektrik abonelerine güzel haber! Yüzde 15 indirim
Elektrik abonelerine güzel haber! Yüzde 15 indirim Sepaş Enerji, Bodrum Ticaret Odası ile imzalanan protokol kapsamında, oda üyelerinin tüketim profillerine göre yüzde 15’e varan indirim ve 12 ay sabit birim fiyattan faydalanabileceğini bildirdi.
7.06.2021 Ekonomi
Elektrik abonelerini ilgilendiren flaş açıklama! Fatura borçlarına faiz affı
Elektrik abonelerini ilgilendiren flaş açıklama! Fatura borçlarına faiz affı Elektrik fatura borçlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya'da 4 milyon kişiye elektrik tedarik eden firma, gecikmiş borçlara çözüm getiren yeni kampanya başlattığını duyurdu. Firma, 2021 yılının öncesine ait icralık fatura borçlarına, 30 Haziran’a kadar faiz affı geleceğini açıkladı.
31.05.2021 Ekonomi
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek Elektrik, su, doğal gaz… Tüm faturalar düşecek. Herkes için geçerli. Daha düşük faturalar gelecek. Böylece ev ekonomisinden faturalar için ödenen para miktarı azalmış olacak. Özellikle koronavirüs salgını sürecinde, zamanının çoğunu evde geçiren vatandaşlar yüksek faturalar ödemek zorunda kaldı. Kış aylarında doğal gaz ve elektrik tüketiminin de artmasıyla faturalar birçok vatandaşın ödeme güçlüğü çekmesine neden oldu. Elektrik faturası, doğal gaz faturası ve su faturasını daha az ödeyin. Birkaç değişiklikle faturalarınız düşecek.
5.02.2021 Ekonomi
Dolar güne nasıl başladı?
Dolar güne nasıl başladı? Dolar haftanın son gününe 5.28 seviyesinde başladı.
15.02.2019 Ekonomi
İlk kez gördüler... Böyle kutladılar
İlk kez gördüler... Böyle kutladılar Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Erenköy'de 10 haneli Çakmak Mahallesi'ne ilk kez elektrik verildi. Evlerini bugüne kadar gaz lambası ve güneş enerjisi panellerinden elde ettikleri elektrikle aydınlatan Zeki ve Sultan Akdeniz çifti, aydınlığa kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Çift, ellerine aldıkları güneş enerjisi paneli sistemi cihazı ile horon oynayarak kutlama yaparken, yakınları o anları kaydedip, sosyal medyada paylaştı.
29.09.2018 Yaşam
Elektrik tüketim rekoru kırıldı
Elektrik tüketim rekoru kırıldı Elektrik tüketiminde 3 Temmuz Pazartesi günü rekor kırıldı. 46.400 MW ile tüm zamanların en yüksek elektrik tüketimi gerçekleşti.
5.07.2017 Ekonomi
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Anadolu yakasında 10 ilçeye 10 Aralık'ta elektrik verilemeyecek
29.09.2021 Gündem
Kapaklı'da elektrik kesintisi nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi
Kapaklı'da elektrik kesintisi nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde planlı 8 saat elektrik kesintisi nedeniyle kaymakalık tarafından okullar yarın tatil edildi
29.09.2021 Gündem
İsrail gazına ‘Anayasa’ vanası
İsrail gazına ‘Anayasa’ vanası İsrail Yüksek Mahkemesi ABD'li firma ile birlikte Akdeniz'den doğalgaz çıkarma planını hukuka aykırı bularak iptal etti.
29.03.2016 Ekonomi
İsrail gazına ‘Anayasa’ vanası
İsrail gazına ‘Anayasa’ vanası İsrail ile Türkiye arasında normalleşme anlaşmasına varmak üzere yapılan görüşmeler ivme kazanırken, İsrail’in Akdeniz’de bulduğu büyük doğalgaz rezervini Türkiye üzerinden Avrupa’ya aktarma planı İsrail Yüksek Mahkemesi'ne takıldı.
29.03.2016 Ekonomi
Altı ilde elektrik kesintisi
Altı ilde elektrik kesintisi Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kilis'in bazı bölgelerine 15 Aralık'ta elektirk verilemeyecek Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kilis'in bazı bölgelerine 15 Aralık'ta bakım, tesis, ve direk dikme çalışmaları nedeniyle elektirk verilemeyecek...
12.12.2015 Yaşam
Iraklı Bakan açıkladı!
Iraklı Bakan açıkladı! Irak Elektrik Bakanı Kasım Fehdavi, "IŞİD'in ele geçirdiği şehirlerde elektrik güç sistemindeki hasar 3 milyar doları geçebilir" dedi.
20.11.2015 Dünya
Cizre'de sıcak gelişme! İlk bağlantı kuruldu
Cizre'de sıcak gelişme! İlk bağlantı kuruldu Cizre'de 9. gününe giren sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan telefon kesintisi bu öğlen saatlerinde sona erdi. Bu öğle saatlerinden itibaren ilçe ile telefon bağlantısı kurulmaya başlandı.
29.09.2021 Gündem
Erzurum'da 'Güneş tarlası' projesi
Erzurum'da 'Güneş tarlası' projesi Erzurum Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi iki kız arkadaş, güneş enerjisinden elektrik elde etmek için 'Güneş Tarlası' projesini geliştirdi...
18.05.2015 Bilim ve Teknoloji
Kesintilerle ilgili çok önemli 2 uyarı!
Kesintilerle ilgili çok önemli 2 uyarı! Tüm Türkiye genelinde bu sabah meydana gelen elektrik kesintileri ile ilgili vatandaşlara doğalgaz ve elektirk dağıtıcılarından çok önemli iki uyarı geldi...
29.09.2021 Gündem
Elektirk ve doğalgaz fiyatları açıklandı!
Elektirk ve doğalgaz fiyatları açıklandı! Konutlarda 1 kWh elektrik için ikinci altı ayda ortalama 37,4 kuruş ödendi...
30.03.2015 Ekonomi
94 milyar liralık elektrik faturası
94 milyar liralık elektrik faturası Türkiye'de geçen yıl elektrik tüketimi, önceki yıla göre yüzde 3,7 artarak yaklaşık 255 milyar kilovatsaate yükselirken, tüketimin ortalama fiyatlarla ekonomik karşılığı 93 milyar 856 milyon 389 bin 965 lirayı buldu
20.01.2015 Ekonomi
Kişisel veriler engellendi
Kişisel veriler engellendi Vatandaşın şikayeti uygulamayı durdurttu
14.01.2015 Ekonomi
Atom bombası peşinde mi?
Atom bombası peşinde mi? Alman Der Spiegel, Suriye lideri Esad’ın kod adı ‘Zemzem’ olan gizli bir nükleer santral inşa ettirdiğini iddia etti
10.01.2015 Dünya
Dikkat! Herkes bin lirasını alsın!
Dikkat! Herkes bin lirasını alsın! Yargıtay'ın 'Elektrik abonesinden kayıpkaçak parası alınamaz' kararı, vatandaşın şimdiye kadar ödediği paraların da geri alınmasının yolunu açtı...
24.12.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektirk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektirk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.