Elçin Sangu İnstagram

Elçin Sangu İnstagram

Son dakika Elçin Sangu instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elçin Sangu instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elçin Sangu instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elçin Sangu İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elçin sangu instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 elçin sangu instagram haberi bulunmuştur. Tüm elçin sangu instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elçin Sangu'nun 7 milyon mutluluğu
Elçin Sangu'nun 7 milyon mutluluğu Oyuncu Elçin Sangu, Instagram'da takipçi sayısının 7 milyonu bulmasıyla büyük sevinç yaşadı. Sangu, bu sevincini hesabından paylaştı.
23.04.2020 Magazin
'Gizemli kadın' ortaya çıktı! Bakın kim?
'Gizemli kadın' ortaya çıktı! Bakın kim? Oyuncu Elçin Sangu, evlilik yolunda ilerlediği Yunus Özdiken’le görüntülenen kadının kimliğini açıkladı.
17.11.2017 Magazin
Elçin Sangu'dan heyecanlandıran paylaşım!
Elçin Sangu'dan heyecanlandıran paylaşım! ‘Yanımda Kal’ filminin setinden Barış Arduç’la fotoğraf paylaşan güzel oyuncu Elçin Sangu hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.
13.09.2017 Magazin
Elçin Sangu'nun Tayland tatili
Elçin Sangu'nun Tayland tatili Son olarak Kiralık Aşk'ta rol alan Elçin Sangu, dizinin final yapmasının ardından tatile çıktı.
19.06.2017 Magazin
Sıfır makyajlı Elçin Sangu!
Sıfır makyajlı Elçin Sangu! Kiralık Aşk dizisiyle büyük hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Elçin Sangu, Instagram'dan sıfır makyajlı bir fotoğrafını paylaştı.
15.06.2017 Magazin
Elçin Sangu'dan bomba açıklama: Zaten evliyiz...
Elçin Sangu'dan bomba açıklama: Zaten evliyiz... Kiralık Aşk dizisi ile büyük hayran kitlesine kavuşan Elçin Sangu, sevgilisi Yunus Özdiken hakkında net konuştu. Sangu, 'Onunla gönül bağı ile evliyiz' dedi.
4.06.2017 Magazin
Elçin Sangu'nun paylaşımı şaşırttı!
Elçin Sangu'nun paylaşımı şaşırttı! Güzel oyuncu Elçin Sangu, son yaptırdığı dövmenin fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı.
28.05.2017 Magazin
Elçin Sangu 800 bin TL'lik bu evde yaşıyor!
Elçin Sangu 800 bin TL'lik bu evde yaşıyor! Kiralık Aşk'la yıldızı parlayan Elçin Sangu’nun geçen sene satın aldığı 800 bin TL’lik bahçeli lüks villasının görüntüsü ilk kez ortaya çıktı.
4.05.2017 Magazin
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi!
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi! Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken; model Ebru Şancı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak deprem bölgesindeki hassas bir ihtiyaca değindi.
16.02.2023 Magazin
Elçin Sangu kendini eve kapattı!
Elçin Sangu kendini eve kapattı! Ünlü oyuncu Elçin Sangu, yeni bir projede yer alana kadar evden çıkmama kararı aldı. Sangu, pandemi koşulları ve yüzü eskimesin diye sosyal detoksa girdi.
15.03.2021 Magazin
"Akıl sağlığımı böyle koruyorum!"
"Akıl sağlığımı böyle koruyorum!" Ev karantinasında olan isimlerden biri olan Elçin Sangu, akıl sağlığını korumak için kendince çözümler buluyor.
26.04.2020 Magazin
Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında?
Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında? Elçin Sangu, sevgilisi ve oyuncu arkadaşlarıyla buluştuğu mekândan çıkarken dizi süreleriyle ilgili yaptığı açıklamadan sonra en çok araştırılan isimlerden birisi oldu. Peki Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında? İşte detaylar…
27.01.2020 Gündem
'Yok artık' dedirten benzerlik!
'Yok artık' dedirten benzerlik! Şarkıcı Ceylan 15 Şubat'ta "Severim Ama Güvenemem Ki" adlı parçasını çıkardı.
18.02.2019 Magazin
Elçin ve Barış'tan yeni fotoğraf!
Elçin ve Barış'tan yeni fotoğraf! Elçin Sangu ve Barış Arduç 'Kiralık Aşk' dizisinden sonra yeniden bir araya geldi. Filmin setinden ikilinin birlikte bulunduğu fotoğraf geldi.
7.09.2017 Magazin
Elçin Sangu'dan çok sert 'Altın Kelebek' açıklaması!
Elçin Sangu'dan çok sert 'Altın Kelebek' açıklaması! 'Kiralık Aşk'ın yıldızı Elçin Sangu, Altın Kelebek ödülünü almak için sahneye çıktığında yaşadıklarını anlattı...
16.11.2016 Magazin
Elçin Sangu'nun paylaşımına rekor beğeni
Elçin Sangu'nun paylaşımına rekor beğeni Güzel oyuncu Elçin Sangu'nun, Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştığı her fotoğrafa yüz binlerce beğeni geliyor.
13.06.2016 Magazin
Oyuncu Elifcan Ongurlar, Kiralık Aşk'tan ayrıldı
Oyuncu Elifcan Ongurlar, Kiralık Aşk'tan ayrıldı Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk kadrosundan sürpriz bir ayrılık yaşandı.
7.05.2016 Magazin
Zemin futbola elverişli
Zemin futbola elverişli Kiralık Aşk’ın ‘Ömer’i Barış Arduç hastalığı atlatıp sete döndü...
2.02.2016 Magazin
En romantik dizi aşkları
En romantik dizi aşkları 2015 yılında reyting rekorları kıran ve Türk televizyon tarihinin en çok beğenilen çiftlerinden olan dizi aşklarını ve hikayelerini derledik...
1.01.2016 Arşiv
Kafa karıştıran hareket
Kafa karıştıran hareket Bir süredir Gupse Özay ile birlikte olan Barış Arduç’un Instagram hesabında sevgilisi yerine rol arkadaşı Elçin Sangu ile olan fotoğraflarını yüklemesi kafaları karıştırdı...
17.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elçin Sangu İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elçin sangu instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.