Elçin Sangu Dizi

Elçin Sangu Dizi

Son dakika Elçin Sangu dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elçin Sangu dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elçin Sangu dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elçin Sangu Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elçin sangu dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 elçin sangu dizi haberi bulunmuştur. Tüm elçin sangu dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elçin Sangu'nun partneri belli oldu!
Elçin Sangu'nun partneri belli oldu! Kanal D'nin yüzü olan Elçin Sangu, geçen haftalarda blutv'nin "Yaşamayanlar" projesiyle el sıkışmıştı.
12.01.2018 Magazin
Elçin Sangu'nun ilk bikinili pozu!
Elçin Sangu'nun ilk bikinili pozu! Son olarak Kiralık Aşk'ta rol alan Elçin Sangu, sosyal medya hesabından ilk kez bikinili fotoğrafını paylaştı.
11.08.2017 Magazin
Elçin Sangu ekrana geri dönüyor!
Elçin Sangu ekrana geri dönüyor! 'Kiralık Aşk'ta 'Defne' rolüyle yıldızı parlayan Elçin Sangu, yeni sezonda yeni bir proje ile ekranlarda olacak.
6.07.2017 Televizyon
Elçin Sangu'nun yeni kanalı belli oldu!
Elçin Sangu'nun yeni kanalı belli oldu! Elçin Sangu yeni dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor...
25.06.2017 Magazin
Elçin Sangu'nun Tayland tatili
Elçin Sangu'nun Tayland tatili Son olarak Kiralık Aşk'ta rol alan Elçin Sangu, dizinin final yapmasının ardından tatile çıktı.
19.06.2017 Magazin
Elçin Sangu'nun paylaşımı şaşırttı!
Elçin Sangu'nun paylaşımı şaşırttı! Güzel oyuncu Elçin Sangu, son yaptırdığı dövmenin fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı.
28.05.2017 Magazin
Elçin Sangu 800 bin TL'lik bu evde yaşıyor!
Elçin Sangu 800 bin TL'lik bu evde yaşıyor! Kiralık Aşk'la yıldızı parlayan Elçin Sangu’nun geçen sene satın aldığı 800 bin TL’lik bahçeli lüks villasının görüntüsü ilk kez ortaya çıktı.
4.05.2017 Magazin
Elçin Sangu ortaya çıktı!
Elçin Sangu ortaya çıktı! Güzel oyuncu Elçin Sangu, önceki gün arkadaşlarıyla Nişantaşı'nda bir kafede objektiflere yansıdı.
5.04.2017 Magazin
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi
Star Tv son bir şans verdi, O dizi final için gün sayıyor! Elçin Sangu ve Engin Altan'a kötü haber geldi Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisi için final yolu gözüktü. Başrollerinde Elçin Sangu, Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı'nın yer aldığı dizinin kötü gidişi sonrası beklenen haber geldi.
28.09.2023 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Elçin Sangu kendini eve kapattı!
Elçin Sangu kendini eve kapattı! Ünlü oyuncu Elçin Sangu, yeni bir projede yer alana kadar evden çıkmama kararı aldı. Sangu, pandemi koşulları ve yüzü eskimesin diye sosyal detoksa girdi.
15.03.2021 Magazin
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu… 9 Kere Leyla filmi oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı. Filmin başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Fırat Tanış, Elçin Sangu ve Alican Yücesoy’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ezel Akay'ın oturduğu "9 Kere Leyla" filmi için geri sayım başladı. Peki, 9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
20.10.2020 Gündem
İyi Günde Kötü Günde dizisi konusu ve oyuncuları- İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman başlayacak?
İyi Günde Kötü Günde dizisi konusu ve oyuncuları- İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman başlayacak? İyi Günde Kötü Günde için hazırlıklara başlandı. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin tam kadro fotoğrafı okuma provasından paylaşıldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturduğu, senaryosunu ise Pelin Karamehmetoğlu üstlendiği İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları, konusu ve ne zaman başlayacağı merak edilmeye, araştırılmaya başlandı.
16.07.2020 Gündem
"Cansu'yla komşu olmamız çok güzel oldu"
"Cansu'yla komşu olmamız çok güzel oldu" Oyuncu Sinem Kobal, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Kobal, muhabirlerin kendisine sorduğu sorulara yanıt verdi.
6.02.2020 Magazin
"Amele değilim, işimi aşkla yapıyorum!"
"Amele değilim, işimi aşkla yapıyorum!" Oyuncu Belçim Bilgin, Elçin Sangu’nun uzun dizi süreleri yüzünden, “Biz pahalı ameleleriz” sözlerine katılmadığını açıkladı.
6.02.2020 Magazin
Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında?
Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında? Elçin Sangu, sevgilisi ve oyuncu arkadaşlarıyla buluştuğu mekândan çıkarken dizi süreleriyle ilgili yaptığı açıklamadan sonra en çok araştırılan isimlerden birisi oldu. Peki Elçin Sangu kimdir? Nerelidir? Elçin Sangu kaç yaşında? İşte detaylar…
27.01.2020 Gündem
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında?
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Zemheri 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyiciler dizide Ayaz’ı canlandıran Alperen Duymaz’ın hayatını merak ediyor. Arama motorlarında yoğun olarak Zemheri dizisi Ayaz’ı Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? şeklinde sorularla yoğun bir şekilde aratılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Oyuncu Efecan Şenolsun'a 17 yıl 4 aya kadar hapis istemi
Oyuncu Efecan Şenolsun'a 17 yıl 4 aya kadar hapis istemi Oyuncu Elit İşcan'ın şikayeti üzerine rol arkadaşı Efecan Şenolsun hakkında hapis istemi...
23.04.2019 Magazin
Yaşamayanlar ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Yaşamayanlar ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Yaşamayanlar dizisinin yayınlanan fragmanları büyük heyecan yarattı. Daha başlamadan konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Yaşamayanlar dizisi merak ediliyor. Yaşamayanlar dizisi hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik.
6.09.2018 Gündem
Yaşamayanlar yarın başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Yaşamayanlar yarın başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Yaşamayanlar dizisinin fragmanları yayınlanmış ve izleyicileri oldukça heyecanlandırmıştı. Daha şimdiden ilgi uyandıran Yaşamayanlar yarın ilk bölümüyle izlenebilecek. Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularını sizler için derledik.
5.09.2018 Gündem
Vampir kerem!
Vampir kerem! BLUTV’nin henüz yayına girmeden ses getiren dizisi ‘Yaşamayanlar’da,’Vampir Dmitry’ rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Kerem Bürsin “500 yaşında birini keşfetmek ve psikolojisini anlamak eğlenceli bir süreç oldu.
31.08.2018 Magazin
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularının kimler olduğu merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Yayınlanan tanıtımıyla dikkatleri şimdiden üzerine çeken Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?
18.07.2018 Gündem
Vampir dizisi için bir araya geldiler
Vampir dizisi için bir araya geldiler Dizi ve filmlerin aranan isimleri Elçin Sangu, Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bursin yeni dizi "Yaşayamayanlar" için kamera karşısına geçti.
21.05.2018 Magazin
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adayların yarıştığı Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Yılın girişimci iş adamı ödülünü İbrahim Yılmaz alırken, yılın en iyi yerel yöneticisi ödülüne ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta layık görüldü.
7.05.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Elçin Sangu Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elçin sangu dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.