Eksik Maaş

Eksik Maaş

Son dakika eksik maaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eksik maaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eksik maaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eksik Maaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eksik maaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 441 eksik maaş haberi bulunmuştur. Tüm eksik maaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT'de dikkat çeken eksik prim detayı! Emekli maaşları ödenmeyecek
EYT'de dikkat çeken eksik prim detayı! Emekli maaşları ödenmeyecek EYT ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. EYT'de buna dikkat etmeyen vatandaşların maaşları ödenmeyecek. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinin yasalaşmasının ardından başvurusu sayısı 1 milyon 800 bini geçmiş durumda. Başvuran vatandaşlardan 1 milyon 200 binin emeklilik işlemi tamamlandı. EYT'de emekliği aylığı bekleyen vatandaşların en çok dikkat etmesi gereken husus ise eksik prim günü detayı. Geçmiş yıllardan kalan 1 liralık borç ya da eksik prim günü varsa emekli aylığı bağlanmıyor. İşte EYT'de eksik prim günü haberinin detayları...
18.05.2023 Emekli
EYT ve EPT ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni formül ortaya çıktı, yaş vre prim...
EYT ve EPT ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni formül ortaya çıktı, yaş vre prim... Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yalından takip ediliyor. EYT düzenlemesinde geri sayım başladı. EYT'de milyonların beklediği adımlar atılıyor. Yaklaşık bir milyon EYT'liyi ilgilendiren yasa düzenlemesinin önümüzdeki aylarda Meclis'e gelmesi bekleniyor. Peki masada hangi formüller var? Birçok kişi emeklilikte yaşa takılanların durumunu araştırırken EPT de gündeme geldi. Emeklilikte prime takılanlar, yani emeklilik için yaş şartını tamamlamış ancak yeterli prim gününe sahip olmayanların durumu da gündemde. İşte EYT ve EPT ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
27.07.2022 Çalışma Hayatı
Faizi ile ödeniyor! Flaş 20 gün detayı, maaşınız eksik yattıysa...
Faizi ile ödeniyor! Flaş 20 gün detayı, maaşınız eksik yattıysa... Çalışan birçok kişi maaşının geç ödenmesinden ya da eksik ödeme yapılmasından şikayetçi. Özellikle pandemi süreci ve sonrasında bazı işverenler enflasyon ve döviz kurlarındaki değişikliği bahane ederek eksik ödeme yapıyor. Peki böyle bir durumla karşılaşan çalışanın hakları neler? Çalışan ücretini faizi ile birlikte talep edebilir mi?
19.04.2022 Çalışan Hakları
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu…
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu… EYT’li milyonlarca kişiyi heyecanlandıran açıklama canlı yayında geldi. Gazeteci Cem Küçük katıldığı televizyon programında hükümetin 3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili çalışma yapıldığı bilgisini paylaştı. Daha önce de Türkiye Gazetesi yazarı Yücel Koç, 2023 seçimlerinden önce EYT'in çıkacağını söylemişti.
18.10.2021 Çalışan Hakları
EYT’lileri heyecanlandıran gelişme! Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne?
EYT’lileri heyecanlandıran gelişme! Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? Emeklilikte Yaşa Takılan yaklaşık 700 bin kişiyi ilgilendiriyor! Emekli olmak için gün sayan yüzbinlerce EYT'li ekimde Meclis gündemine gelmesi beklenen yeni yasayı bekliyor. Bugüne kadar 20 kere denenen EYT yasası çıkarsa emekliliği bekleyenlere büyük avantaj sağlayacak. Hükümetin de EYT’lilerin maliyetlerini değerlendirdiği kulislerde dolaşan bilgiler arasında yer alıyor. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT için yasa çıkacak mı? EYT’ye göre emeklilik hesaplama nasıl yapılır? Finlandiya modeli ne? İşte merak edilen soruların cevapları…
4.10.2021 Emekli
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 1 yıl şartı...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 1 yıl şartı... Kanuna göre, kıdem tazminatı, işçi işveren tarafından ahlâk ve iyi niyet kurallarına aykırı haller dışında bir nedenle çıkartıldığında, işçi tarafından haklı nedenle iş akdi feshedildiğinde, erkek işçiler askerlik nedeniyle işten ayrıldıklarında, emeklilikte, yaş dışındaki emeklilik koşullarının yerine getirilmesi halinde ödenir. İşçinin ölümü halinde ise mirasçılarına ödeme yapılır. Ayrıca, kadın çalışanlar, evlendikleri tarihten itibaren bir yıl içerisinde kendi arzuları ile işten ayrıldıklarında kıdem tazminatını alabilirler.
27.02.2021 Çalışan Hakları
Maaşlar eksik yatacak! Milyonları ilgilendiriyor
Maaşlar eksik yatacak! Milyonları ilgilendiriyor Maaşlar eksik yatacak. Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Hesapta görünce şaşırmayın. Yeni yılın ilk maaşı ocak sonunda çalışanların hesabına yattı. Şubat ayının maaşları da üç-beş gün içinde çalışanların hesaplara yatacak. Vergiler sebebiyle önümüzdeki aylarda net maaşta azalma meydana gelecek. Brüt ücretler aydan aya değişmese de, yıl içinde gelir vergisi oranının artması nedeniyle net ücretler yılın ilk ayına göre sonraki aylarda azalma gösteriyor. Kesilen gelir vergisindeki artış, net maaşta azalmaya neden oluyor.
23.02.2021 Çalışma Hayatı
Erken emekli olmak isteyen dikkat! Milyonları ilgilendiriyor
Erken emekli olmak isteyen dikkat! Milyonları ilgilendiriyor Emekli olmak isteyen milyonlarca çalışanın merak ettiği erken emeklilik sorusu cevabını buldu. İşte erken emeklilik ile ilgili merak edilenler...
19.08.2020 Emekli
İşsizlik maaşı ne kadar? Başvuru nasıl yapılır?
İşsizlik maaşı ne kadar? Başvuru nasıl yapılır? Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işten çıkarılan sigortalılara işsizlik maaşı veriyor. İşten ayrılanların en fazla merak ettiği konuların başında gelen işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır?
21.10.2019 Çalışan Hakları
İşverenin, maaşın asgari ücreti aşan kısmını elden vermesinin cezası nedir?
İşverenin, maaşın asgari ücreti aşan kısmını elden vermesinin cezası nedir? Çalışanların en fazla mağduriyet yaşadıkları konuların başında, ücretlerinin elden verilerek eksik beyan edilmesi geliyor. Bu durum hem devlet açısından vergi kaybı demek olduğu gibi hem de çalışanların emeklilik maaşları başta olmak üzere kimi haklarında kesintilere ve hak kayıplarına sebep olmaktadır. Peki bunun cezası nedir?
27.02.2019 Uzmana Sor
Müjdeli son dakika haberi geldi! Emekliye maaş ayarı
Müjdeli son dakika haberi geldi! Emekliye maaş ayarı Bağ-Kur'luların maaşlarını mercek altına alan SGK, sehven eksik maaş bağlanan emekli esnafın aylıklarını düzeltip toplu ödeme yapmaya hazırlanıyor.
13.11.2018 Ekonomi
Binlerce işsiz bu değişikliği bekliyor! Eğer gerçekleşirse...
Binlerce işsiz bu değişikliği bekliyor! Eğer gerçekleşirse... İşsizlik maaşı almak için ya son 3 yılda 600 gün sigorta priminin yatmış olması ya da son 120 gününde herhangi bir aralık bulunmaması gerekiyor. İş değişikliğinde yaşanan 1 günlük gecikme dahi bu maaşın alınamamasına sebep oluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 günlük eylem planı içinde maaş alamayan işsizler için de bu çalışma yer alıyor. Eğer değişiklik gerçekleşirse binlerce işsiz maaş alabilecek.
5.11.2018 Ekonomi
Son dakika: İşsizlik maaşına düzenleme! Onlar da yararlanacak
Son dakika: İşsizlik maaşına düzenleme! Onlar da yararlanacak Binlerce kişiyi ilgilendiren işsizlik maaşlarıyla ilgili son dakika haberi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 100 günlük eylem planı kapsamında işsizlik maaşlarına da düzenleme gelecek. İşte detaylar...
6.09.2018 Ekonomi
Son dakika: Emekli esnafa maaş ayarı
Son dakika: Emekli esnafa maaş ayarı Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarını mercek altına alan SGK, sehven eksik maaş bağlanan emekli esnafın aylıklarını düzeltip toplu ödeme yapmaya hazırlanıyor.
23.05.2018 Ekonomi
Kürtler bölündü! 'Çok tehlikeli'
Kürtler bölündü! 'Çok tehlikeli' Kuzey Irak’ta pazartesi günü bağımsızlık için sandık başına gidilecek. Her ne pahasına olursa olsun sandığa gidileceğini açıklayan Irak Bölgesel Kürt Yönetimi (IKBY) lideri Mesut Barzani'ye rağmen, birçok Kürt referandumda hayır oyu kullanacak.
22.09.2017 Dünya
Çalışanlar dikkat! Bunu yapan işten çıkarılır
Çalışanlar dikkat! Bunu yapan işten çıkarılır İşverenler bildirimsiz olarak işçileri işten çıkartabilecek. Ancak bunun için belli şartlar var. İşçiler telefonda fazla vakit geçirirse, iş dışında internette fazla vakit geçirirse tazminatsız olarak kovulabilir
3.05.2017 Ekonomi
FETÖ, çalışanlarının maaşlarına da el koymuş
FETÖ, çalışanlarının maaşlarına da el koymuş Çorum'da FETÖ ile bağlantısı nedeniyle kayyum atanan şirketlerde daha önce iş müfettişlerince gerçekleştirilen denetimde eksik ödeme yapıldığı belirlenen personele yeniden ödeme yapılmasının sağlandığı ancak söz konusu ödemelerin örgüt üyelerince çalışanlardan zorla alındığı ortaya çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
Emekli Maaşı Sorgulama Ve Emekli Aylığı Hesaplama İşlemleri
Emekli Maaşı Sorgulama Ve Emekli Aylığı Hesaplama İşlemleri Emekli maaşı sorgulama yaparak maaş bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Emekli maaşı sorgulama işlemlerini nasıl yapacağınız ve emekli maaş sorgulama detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Emekli Maaşı Sorgulama Ve E-SGM Emekli Aylığı Hizmeti
Emekli Maaşı Sorgulama Ve E-SGM Emekli Aylığı Hizmeti Emekli maaşı sorgulama ekranından emekli aylığı ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Emekli maaşı sorgulama ve diğer detaylar için E-SGM üzerinden emekli maaşı sorgulama haberimizi inceleyiniz.
29.09.2021 Gündem
Eksik maaş yatıran şirket yandı
Eksik maaş yatıran şirket yandı Kamu İhale Kurumu’nca yapılan düzenlemeyle, devletten ihale alan şirketlerin bünyesinde çalışan taşeron işçilerin yıllık izin hakkına güvence getirildi...
26.10.2014 Ekonomi
Savcıdan HSYK’ya sert dilekçe!
Savcıdan HSYK’ya sert dilekçe! Adalet duygusunu nerede kaybettiniz?
29.09.2021 Gündem
Emekliye kötü haber!
Emekliye kötü haber! 'Bazı kişilere fazla ödeme yapılmış'
30.11.2012 Ekonomi
Müjdeli haber geldi!
Müjdeli haber geldi! Ödemeler başladı...
26.09.2012 Ekonomi
Emeklinin beklediği haber!
Emeklinin beklediği haber! SGK çalışmaları Ekim ayında tamamlıyor
24.09.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eksik Maaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eksik maaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.