Ekaterınburg

Ekaterınburg

Son dakika EkaterInburg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EkaterInburg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EkaterInburg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekaterınburg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekaterınburg gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 ekaterınburg haberi bulunmuştur. Tüm ekaterınburg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok
Ruslar 6 Türk yıldızın peşine düştü! Avrupa'dan almak yok Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa kulüplerinden transfer yapmama kararı alan Rus takımları Süper Lig'de oynayan 6 yıldız için girişimlere başladı.
21.04.2023 Süper Lig
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu!
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu! ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar Final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe Alagöz Holding 99-60'lık skorla kazandı ve kupanın sahibi oldu.
16.04.2023 Basketbol
Rusya'da seferberlik protestosu
Rusya'da seferberlik protestosu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanının ardından birçok kentte halk sokaklara indi. Rus insan hakları medya projesi OVD-Info tarafından yapılan açıklamada, protestolarda şu ana kadar 60'dan fazla kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
21.09.2022 Dünya
Bulgaristan'dan Rus diplomatlarla ilgili flaş karar!
Bulgaristan'dan Rus diplomatlarla ilgili flaş karar! Bulgaristan Başbakanı Kiril Petkov, "70 Rus diplomatı sınır dışı ettik. Birçoğu doğrudan (istihbarat) hizmetlerinde çalıştı ve diplomatik rolleri daha çok bir örtü gibiydi” dedi.
28.06.2022 Dünya
Sopron Basket 60-55 Fenerbahçe Safiport
Sopron Basket 60-55 Fenerbahçe Safiport Euroleague Kadınlar Dörtlü Finali’nin final maçında Fenerbahçe Safiport, Macaristan ekibi Sopron Basket’e 60-55 mağlup olarak organizasyonu 2’nci tamamladı. Sopron Basket’te 16 sayı kaydeden Gabby Williams karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Fenerbahçe Safiport’ta Alina Iagupova 13 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler...  Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu!
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler... Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu! Rusya'nın Ukrayna işgalinde 22. güne çatışmalar ve bombalamalarla girildi. Rusya'nın Ukrayna’nın Çernihiv kentinde ekmek kuyruğunda bekleyen sivilleri hedef almasının yankıları sürüyor. Dün yapılan saldırı sonucunda ölenlerin sayısının 13'e yükseldiği açıklandı. Harkiv ve Chernihiv'deki hasar uydu görüntülerine yansıdı. Maxar iki kentin uzaydan çekilmiş görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu belirtti.
18.03.2022 Dünya
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat… İşte 26 Aralık Pazar, günün canlı yayınları
26.12.2021 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
13.11.2021 İddaa
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu İstanbul'da yapılacak
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu İstanbul'da yapılacak FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun 16-18 Nisan'da İstanbul'da düzenleneceği açıklandı.
26.03.2021 Basketbol
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Cappie Pondexter kayboldu!
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Cappie Pondexter kayboldu! Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları da giyen WNBA yıldızı Cappie Pondexter'ın, birkaç gündür kayıp olduğu belirtildi.
8.10.2020 Basketbol
Kadınlar Euroleague'de rakipler belli oldu
Kadınlar Euroleague'de rakipler belli oldu Kadınlar Euroleague'de mücadele edecek Çukurova Basketbol ve Fenerbahçe'nin rakipleri, çekilen kuralar sonucunda belli oldu.
23.07.2019 Basketbol
Putin'in talimatıyla kuruldu... Birinci seçtiler!
Putin'in talimatıyla kuruldu... Birinci seçtiler! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 4 yıl önce talimatıyla kurulan Rusya Ulusal Muhafız Federal Servisi’nde görev yapan kadın polisler arasında yapılan seçmelerde en güzel kadın polis Ekaterinburg bölgesinden Anna Khramtsova oldu.
27.04.2019 Dünya
Eczacıbaşı VitrA üç puanın sahibi
Eczacıbaşı VitrA üç puanın sahibi 2019 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında, Uralochka-NTMK Ekaterinburg takımını konuk eden Eczacıbaşı VitrA, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
10.11.2021 Voleybol
Voleybol Şampiyonlar Ligi maçları D-Smart'ta!
Voleybol Şampiyonlar Ligi maçları D-Smart'ta! Türkiye'nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, CEV Şampiyonlar Ligi maçlarını voleybolseverler ile buluşturuyor.
10.11.2021 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipler belli oldu
CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipler belli oldu 2019 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek ekiplerden, kadınlarda Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe ve VakıfBank, erkeklerde ise Arkas Spor ve Halkbank'ın rakipleri, bugün Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de gerçekleşen Avrupa Voleybol Galası'ndaki kura çekimiyle belli oldu.
10.11.2021 Voleybol
Aslan, Süper Kupa'da fark yedi
Aslan, Süper Kupa'da fark yedi FIBA Kadınlar Süper Kupası'nı, Galatasaray'ı 79-40 yenen Rus ekibi UMMC Ekaterinburg kazandı.
17.10.2018 Galatasaray
İsveç gol yağdırdı! Meksika zor da olsa...
İsveç gol yağdırdı! Meksika zor da olsa... 2018 Dünya Kupası F Grubu üçüncü maçında İsveç, grupta ilk 2 maçını kazanan Meksika'yı 3-0 yendi.
27.06.2018 Arşiv
CANLI! Meksika-İsveç
CANLI! Meksika-İsveç 2018 Dünya Kupası F Grubu'nda Meksika ile İsveç son 16 turu bileti alabilmek için karşı karşıya geliyor.
27.06.2018 Arşiv
Fransa - Peru (CANLI)
Fransa - Peru (CANLI) 2018 Dünya Kupası C Grubu'nda ilk maçında Avustralya'yı VAR uygulaması sayesinde 2-1 yenen Fransa, Peru ile karşı karşıya geliyor.
21.06.2018 Arşiv
Uruguay son dakikada 3 puanı kaptı!
Uruguay son dakikada 3 puanı kaptı! A Grubu'nun ikinci maçında Uruguay ile Mısır karşılaştı ve Güney Amerika ekibi 90'da bulduğu gol ile 3 puanı kaptı.
15.06.2018 Arşiv
Mısır-Uruguay(CANLI)
Mısır-Uruguay(CANLI) 2018 Dünya Kupası A Grubu'nda Salah'lı Mısır, Muslera'lı Uruguay ile karşılaşıyor. Maçı sizlere canlı aktarıyoruz.
15.06.2018 Arşiv
Rusya'da 2018 Dünya Kupası hazırlıkları tamamlandı
Rusya'da 2018 Dünya Kupası hazırlıkları tamamlandı Rusya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek 2018 FIFA Dünya Kupası için hazırlıklar tamamlandı.
11.06.2018 Arşiv
Fernando Muslera korkuttu!
Fernando Muslera korkuttu! Uruguay Milli Takımı’nda Fernando Muslera önceki günkü idmanı yarıda bıraktı. Eline aldığı darbeyle acı içinde kalan oyuncu antrenmanı tamamlayamadı.
31.05.2018 Arşiv
Rusya’daki Dünya Kupası’nın şimdiden kazananı THY oldu
Rusya’daki Dünya Kupası’nın şimdiden kazananı THY oldu Rusya'nın 11 şehrinde 14 Haziran-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan 2018 Dünya Kupası’na gidemeyen Türkiye, Türk Hava Yolları sayesinde turnuvada aktif rol oynayacak. Kuzey ve Güney Amerika’da dahil dünyanın her noktasından futbolseverler Rusya’ya gitmek için İstanbul aktarmalı THY uçuşlarına rezervasyon yaptırdı. Özellikle turnuvada yer alacak ülkelerden THY’ye gruplar halinde yapılan rezervasyonlarda uçuşa geçti. THY turnuva döneminde yoğun talepler nedeniyle Rusya’ya ek sefer koyma ve uçak tiplerini de büyütme kararı aldı. THY, turnuva ve düzelen ilişkiler sayesinde bu yıl Rusya seferlerinde 2 milyonu da geçerek tüm zamanların rekorunu kıracak.
22.05.2018 Ekonomi
THY'den dev bir adım daha!
THY'den dev bir adım daha! Dünyanın en fazla ülkesine uçan Türk Hava Yolları (THY), 303'üncü nokta olarak Rusya'nın Krasnodar kentini uçuş ağına ekledi.
7.05.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekaterınburg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekaterınburg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.