Ek Atama

Ek Atama

Son dakika EK ATAMA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EK ATAMA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EK ATAMA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ek Atama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ek atama gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 ek atama haberi bulunmuştur. Tüm ek atama haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi.
19.10.2023 Çalışma Hayatı
2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç?
2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç? 45 bin öğretmen ataması ile atanan öğretmenler 1 Eylül'de görevlerine başlıyor. 9 Mayıs'ta yapılan öğretmen ataması sonrası gözler ek atama takvimine çevrilmişken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı canlı yayında ek öğretmen atamasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. 45 bin öğretmen ataması kontenjanına giremeyen öğretmenler Özer'in yaptığı açıklamanın detaylarını sorgularken Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç?
24.05.2023 Memur
MEB ek atama yapacak mı, ek atama olur mu 2023? Öğretmen ek atama kontenjanları ve takvimi açıklandı mı, ek atama olacak mı?
MEB ek atama yapacak mı, ek atama olur mu 2023? Öğretmen ek atama kontenjanları ve takvimi açıklandı mı, ek atama olacak mı? 45 bin öğretmen ataması bugün yapılacak. 103 branştan 45 bin öğretmen ataması Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama töreninde öğretmenlere hitap edecek. Öğretmenler atama sonuçlarını beklerken, ek atama müjdesi gelip gelmeyeceğini de merak ediliyor. Peki, ek atama olacak mı, öğretmenlere ek atama gelecek mi?
8.05.2023 Memur
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, CNN TÜRK yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada 12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı getirildiğini belirterek sınıfta kalmanın olmayacağını duyurdu. Öte yandan Özer, telafi eğitimleri, meslek liseleri, özel okul fiyatları ve ek atama ile ilgili de konuştu.
2.05.2023 Eğitim
Ek atama olur mu, 55 bin ek öğretmen ataması olacak mı 20233?
Ek atama olur mu, 55 bin ek öğretmen ataması olacak mı 20233? Öğretmen ek ataması olacak mı? Millî Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Adayların atama tercihleri, 2-6 Mayıs’ta alınacak ve atama sonuçları ise 8 Mayıs’ta duyurulacak. Öğretmenler, 1 Eylül’den itibaren okullarında görevlerine başlayacak. Peki, Ek atama olur mu?
18.04.2023 Çalışan Hakları
Ek öğretmen ataması olacak mı 2023, ek atama olur mu 2023? Öğretmen ek atama gelir mi?
Ek öğretmen ataması olacak mı 2023, ek atama olur mu 2023? Öğretmen ek atama gelir mi? Milli Eğitim Bakanı Özer 45 bin öğretmen ataması için ön başvuruların 27 Mart tarihinde alınmaya başlayacağını duyurdu. Bakan Özer, 45 bin öğretmen atamasına ilişkin branş bazında kontenjan dağılımını da açıkladı. Öğretmenlik için atamaya esas teşkil eden 103 alandan atama yapılacağına işaret eden Özer, bu kapsamda en fazla atama yapılacak beş alana ilişkin şu bilgileri paylaştı: "45 bin öğretmen alımında sınıf öğretmenliği için 7 bin 878 kontenjan, rehberlik alanına 3 bin 604, okul öncesi öğretmenliği 3 bin 269, ilköğretim matematik 2 bin 656, din kültürü ve ahlâk bilgisi alanı için 2 bin 604 kontenjan ayrıldı." İfadelerini kullandı. Ön başvurular beklenirken en atamalara yönelik talepler de arttı. Peki, Ek öğretmen ataması olacak mı 2023, ek atama olur mu 2023? Öğretmen ek atama gelir mi?
25.03.2023 Memur
2022 öğretmen atamaları ne zaman? Ek atama olacak mı? Bakan Özer öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi!
2022 öğretmen atamaları ne zaman? Ek atama olacak mı? Bakan Özer öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi! 2022 öğretmen atamaları ile ilgili yeni açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu! Katıldığı televizyon programında konuşan Bakan Özer, öğretmen ataması ile ilgili müjdeyi verdi. Bakan Özer, öğretmen atama tarihi ile ilgili 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk haftasını işaret etti ve il bazında kontejanlar hakkında da bilgi verdi. Peki, Öğretmen ataması var mı? 2022 öğretmen atamaları ne zaman? Ek atama olacak mı? İşte Bakan Özer’in öğretmen atamaları ile ilgili açıklaması!
25.06.2022 Eğitim
Öğretmenler için flaş karar! Tamamen değişiyor, artık zorunlu olacak! Ödemeler yüzde 120 artıyor...
Öğretmenler için flaş karar! Tamamen değişiyor, artık zorunlu olacak! Ödemeler yüzde 120 artıyor... Öğretmenler için son dakika gelişmesi. Tamamen değişiyor. Artık zorunlu olacak. Milyonlarca öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Öğretmenlik Meslek Kanun Teklifi TBMM’de kabul edildi. Yeni kanuna göre; Öğretmenlik mesleği üç kariyer basamağına ayrılacak. Uzman öğretmenlere ödenen eğitim öğretim tazminatı yüzde 20’den yüzde 60’a, başöğretmenlere ödenecek tazminat ise yüzde 40’tan yüzde 120’ye çıkarılıyor. Birinci derece kadroda görev yapan öğretmenlerin ek göstergesi 3600’e çıkartılıyor. Bu hüküm 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. İşte son dakika haberinin detayları...
3.02.2022 Gündem
Öğretmen atamalarıyla ilgili flaş gelişme! 'Hayırlı olsun' dedi ve açıkladı, ek atama...
Öğretmen atamalarıyla ilgili flaş gelişme! 'Hayırlı olsun' dedi ve açıkladı, ek atama... Öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Binlerce öğretmeni ilgilendiriyor. Resmen açıkladı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın sosyal medya hesabından, daha önce ataması yapılıp, göreve başlayacak olan öğretmenlere hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve bu sayının yeterli olmadığını ifade etti.
30.01.2022 Memur
ilkatama.meb.gov.tr e devlet ön başvuru ekranı: 15 bin öğretmen ek atama ön başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen atamaları 2021!
ilkatama.meb.gov.tr e devlet ön başvuru ekranı: 15 bin öğretmen ek atama ön başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen atamaları 2021! Öğretmenlerin beklediği ek atama başvuru ekranı açıldı. Adaylar 5 Ekim’e kadar işlemlerini tamamlamak üzere sisteme e-devlet kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilecek. Peki, 15 bin Öğretmen ek atama başvurusu nasıl yapılır? İşte ilkatama.meb.gov.tr e devlet ön başvuru ekranı…
27.09.2021 Eğitim
Öğretmen atamaları ile ilgili flaş açıklama! Bakan resmen duyurdu, maaşlar ve...
Öğretmen atamaları ile ilgili flaş açıklama! Bakan resmen duyurdu, maaşlar ve... 15 bin öğretmen ataması ile ilgili son dakika açıklaması! Öğretmenlerin ne kadar maaş alacağı belli oldu. Tek tek açıklandı. Maaşlar 4 bin 968 liradan başlıyor. Rakamlar değişiklik gösteriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Özer atamalarda KPSS şartı ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Geri sayım başladı. Başvurular 27 Eylül'de başlıyor, 8 Ekim'e kadar yapılabilecek. İşte öğretmen atamaları ile ilgili son gelişmeler...
14.09.2021 Eğitim
Okullar yeniden kapatılacak mı? Bakan Özer açıkladı!
Okullar yeniden kapatılacak mı? Bakan Özer açıkladı! 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılından ilk hafta geride kaldı. Koronavirüsle mücadele sürerken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de eğitimde ilk haftayı katıldığı bir televizyon programında değerlendirdi. Bakan Özer, sosyal medyada okulların kapatılmasıyla ilgili paylaşımlar ile eleştirilere de yanıt verdi. Peki, Okullar yeniden kapatılacak mı? İşte Bakan Mahmut Özer'in okullarla ilgili açıklamaları...
13.09.2021 Eğitim
15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı, 15 bin öğretmen ataması hangi branşlarda olacak?
15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı, 15 bin öğretmen ataması hangi branşlarda olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 15 bin öğretmen atamasını müjdeleyince, öğrenciler atama takvimi ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Erdoğan'ın müjdesinden sonra Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) atama takvimini açıkladı. Peki, 15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Branş dağılımı ve kontenjanları belli mi, 15 bin öğretmen ataması hangi branşlarda olacak?
10.09.2021 Eğitim
Ek atama hangi puanla olacak? 15 bin ek atama hangi yılın KPSS puanına göre yapılacak? Ek öğretmen ataması 2021
Ek atama hangi puanla olacak? 15 bin ek atama hangi yılın KPSS puanına göre yapılacak? Ek öğretmen ataması 2021 15 bin ek atama müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 15 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Atama başvuru tarihleri ve detayları henüz paylaşılmazken, 15 bin öğretmen atamasında 2020 KPSS puanının geçerli olup olmaması sorgulandı. Peki, 15 bin ek atama hangi puanla olacak, 15 bin öğretmen atamalarında hangi yılın KPSS puanı geçerli olacak?
9.09.2021 Eğitim
15 bin atama ek mi? 15 bin atama ne zaman, branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı?
15 bin atama ek mi? 15 bin atama ne zaman, branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı? 15 bin atama müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildikten sonra Milli Eğitim Bakanı Özer, 15 bin ek öğretmen atamasına yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, "Yeni atamalarla Türkiye'de öğretmen başına düşen öğrenci oranları, OECD ülkeleri ortalamasına daha da yaklaşacaktır." ifadelerini kullanırken, ek atama takviminin de en kısa sürede paylaşılacağını bildirdi. Söz konusu açıklamaların ardından 15 bin atama ek mi, branş dağılımı, kontenjan ve atama takvimi sorgulanmaya başlandı. Peki, 15 bin atama ne zaman?
9.09.2021 Eğitim
2021 öğretmen atamaları! 15 bin ek atama başvuruları ne zaman? 15 bin öğretmen alımı yapılacak!
2021 öğretmen atamaları! 15 bin ek atama başvuruları ne zaman? 15 bin öğretmen alımı yapılacak! Öğretmenlere ek atama müjdesi! 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan twitter hesabından resmen duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun" dedi. Peki, 15 bin atama ne zaman? 2021 öğretmen alımı ek atama başvuruları ne zaman alınacak? İşte tüm detaylar...
9.09.2021 Personel Alımı
Bakan Selçuk'tan yüz yüze sınav ve atama açıklaması
Bakan Selçuk'tan yüz yüze sınav ve atama açıklaması Okan Bayülgen'in sunduğu Nokta programının konuğu olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim ve ek atamalarla ilgili önemli bir açıklama yaptı.
20.04.2021 Eğitim
YÖK Gelecek Projesi'ni başlattı! Doktora mezunlarına akademik kadro hakkı tanındı!
YÖK Gelecek Projesi'ni başlattı! Doktora mezunlarına akademik kadro hakkı tanındı! YÖK akademik kadro kullanımında yeni bir yöntemi hayata geçiriyor. YÖK, akademisyen alımında YÖK- Gelecek Projesini"ni başlattı. Proje ile araştırma görevlisi , öğretim üyesi istihdamı ve liyakat-kariyer platformu aşamalarından oluşacak.
9.09.2020 Eğitim
‘20 bin kadro çok yetersiz!’
‘20 bin kadro çok yetersiz!’ Bakan Ziya Selçuk, 20 bin ek atama yapılacağını açıkladı. Eğitimciler, sayının yetersiz olduğunu belirtiyor. 2018’de KPSS’ye girenler atamaya dahil olmak isterken 2019’lar “Bizim hakkımız” diyor; 2020’de mezun olacakların da umudu kadro.
26.02.2020 Gündem
Bakan Selçuk 20 bin ek atama müjdesi verdi! (Öğretmen atamaları ne zaman, yeni öğretmen atama sayıları belli mi)
Bakan Selçuk 20 bin ek atama müjdesi verdi! (Öğretmen atamaları ne zaman, yeni öğretmen atama sayıları belli mi) Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anadolu Ajansı’nın editör masasına konuk oldu. Sosyal medyada "Ziya Selçuk 10 Bin Ek Atamayı Açıklayacak" iddiası gündeme bomba gibi düşünce, öğretmenler de merak ediyordu. Bakan Selçuk, 18 Mart’ta sonuçlanacak 20 bin öğretmen atamasına ek atama müjdesini verdi. Böylelikle ek atama olacak mı? sorusu cevabını buldu. İşte ek atama 2020 son dakika gelişmeleri…
20.02.2020 Çalışma Hayatı
Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Ek süre yok hepsi kapatılacak!
Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Ek süre yok hepsi kapatılacak! Dershaneden dönüşen temel liselerle ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Kanun çok açık 4 gün önce söylenmiş. Yeni bir durum yok. Dönüşümü tamamlamayan kapatılacak ek sürede olmayacak" dedi. Bakan Selçuk LGS'ye de yeni düzenleme yapacaklarını duyurdu.
19.01.2019 Gündem
Ücretli öğretmenlikte boş kontenjanlar için yeni başvuru
Ücretli öğretmenlikte boş kontenjanlar için yeni başvuru Ücretli öğretmenler arasından 5 bin sözleşmeli pozisyona yapılan atamalardan boş kalan 2 bin 858 kontenjana başvurular yarından itibaren alınmaya başlanıyor.
19.09.2018 Gündem
Hükümet düğmeye bastı! 90 bin kişi...
Hükümet düğmeye bastı! 90 bin kişi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliği kapsamında 90 bin kişi devlette işe başlayacak rekor ise eğitimde...
5.04.2017 Ekonomi
Sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat yerleri açıklandı! (2017 MEBİS-MEB)
Sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat yerleri açıklandı! (2017 MEBİS-MEB) Bu yıl ataması yapılacak 20 bin öğretmen adayının belirleneceği sözlü mülakat yerleri MEB tarafından az önce açıklandı. Sözleşmeli öğretmenler değerlendirileceği mülakatın ardından, MEB ataması için bekleyişe geçecek. Sözleşleşmeli öğretmen adayları mülakat yerlerini "mebbis.meb.gov.tr" ve "ikgm.meb.gov.tr" adreslerinden öğrenebilecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ek Atama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ek atama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.