Eğtim

Eğtim

Son dakika eğtim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğtim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğtim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğtim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğtim gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 eğtim haberi bulunmuştur. Tüm eğtim haberleri aşağıda listelenmiştir.
KYK bursu Haziran'da yatıyor mu? 2023 Haziran ayında KYK burs var mı?
KYK bursu Haziran'da yatıyor mu? 2023 Haziran ayında KYK burs var mı? Öğrencilerin merakla araştırdığı konuların başında KYK Haziran bursu geliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yıl boyunca verilen Kredi ve Burslar eğitim öğretim sezonunun bitişiyle birlikte kesiliyor. Eğitim hayatı boyunca burslardan yararlanan pek çok öğrenci "KYK bursu Haziran'da yatıyor mu" araştırması yapıyor. İşte detaylar...
29.05.2023 Eğitim
MEB’den öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Baka Özer tarih verip duyurdu
MEB’den öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Baka Özer tarih verip duyurdu MEB’den öğretmen atamaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu, 12 Eylül tarihinde başlıyor. Bakan Özer, “Yaklaşık 136 milyon 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerin bir dönem boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm yardımcı kaynaklar okullara gönderildi” dedi. Atamalar ile ilgili de açıklama yapan Bakan Özer, “Mutlaka yeni öğretmen istihdamı olacaktır. Ataması yapılan öğretmenlerimiz 12 Eylül'de görev başı yapacak" ifadelerini kullandı.
5.09.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı ile bildirdi, 10 gün içerisinde...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı ile bildirdi, 10 gün içerisinde... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika kararının detaylarını paylaştı. 81 il milli eğitim müdürlüğüne yazı ile bildirildi. Okullarda yeni dönem başladı. Tüm öğrencileri kapsıyor. Covid-19 salgınında normalleşme sürecinin başlamasının ardından okullarda da bazı önlemler gevşetildi. Maske zorunluluğu esnetilirken pozitif öğrencilerin bulunduğu sınıflarda eğitime ara verilmesi ile ilgili kriter de değiştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı, son bilim kurulu kararları neticesinde okullarda uygulanacak koronavirüs önlemlerine ilişkin 2 ayrı rehber yayımladı. Rehberde okullardaki yeni dönem ile ilgili tüm ayrıntılara yer verildi. Dersler en fazla 40 dakika olabilecek. Ayrıca koronavirüs vakası nedeni ile sınıflarda eğitime ara verilmesi dönemi de sona eriyor. Artık sadece temaslı öğrenciler izole edilecek. Ayrıca öğretmen, öğrenci ve personel okul bahçesinde maske takmak zorunda olmayacak. Bakanlık, okullara yeterli sayıda maske temin edecek. Ayrıca, okul içerisinde, ortak alanlarda, sınıflarda, öğretmen odalarında maske atık kutularının bulundurulması ve günlük olarak boşaltılmaları sağlanacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer de yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı'nın yatırımlarına dikkat çekerek, "2022 yılında İstanbulumuza 8.9 milyarlık eğitim yatırımı yapacağız. Milli Eğitim Bakanlığı'nın en büyük bütçesini İstanbul'a ayırdık. Atamalarda da İstanbul'u merkeze aldık" diye konuştu.
8.03.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık...
MEB resmen duyurdu! Tamamen değişti, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencileri artık... Okullarda yeni dönem başladı. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararın ayrıntılarını paylaştı. Uzun süredir bekleniyordu. 6 Eylül itibarı ile başlayan yüz yüze eğitim süreci kesintisiz olarak devam ediyor. Salgının seyrine göre zaman zaman yüz yüze eğitime ara verileceğine dair iddialar gündeme gelse de, Bakan Özer her fırsatta okullarda yüz yüze eğitimin kararlılıkla devam edeceğine vurgu yapıyor. Ancak okullardaki koronavirüs tedbirlerinde değişiklik yapıldı. Salgın ile ilgili Bilim Kurulu toplantısının ardından açılanan kararlar öğrencileri de kapsıyor. Maske zorunluluğu esnetildi. Birçok alanda artık maske kullanımı zorunlu olmayacak. Bu kapsamda okulların bahçelerinde de maske kullanılmayacak. Fakat okulların kapalı alanlarında maske kullanımı devam edecek. Ayrıca okullarda 2 vaka çıkması durumunda sınıfın kapatılması uygulamasına da son veriliyor. Sıfırlarda sadece pozitif çıkan öğrenci izole edilecek. Okullarda başlayan yeni dönem ile ilgili Bakan Özer önemli değerlendirmelerde bulundu. Özer, "2020 yılından beri sosyal etkinliklere ara vermiştik, 81 ilde sosyal etkinliklere sağlık tedbirlerini alarak serbest bırakıyoruz. Valiliklerimizin koordinasyonda tüm illerimizde bu etkinlikler gerçekleştirilecek. Yine açık alanlarda maske kullanımını Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kaldırdı, artık okul bahçelerinde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idari personelin, maske kullanma zorunluluğu da kaldırıldı. Bu dönemin sonuna kadar hiçbir sınıfı yüz yüze eğitime ara vermeden, okul değil; herhangi bir sınıfta da ara vermeden yüz yüze eğitimle bu dönemi tamamlayacağız." diye konuştu.
4.03.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den son dakika kararı! Resmen değişti, yeni dönem başladı! Öğrenciler artık...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den son dakika kararı! Resmen değişti, yeni dönem başladı! Öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen harekete geçti. Yeni karar yürürlüğe girdi. Yüz binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Müjdeli haber geldi. MEB son dakika duyurdu. Yeni dönem başladı. Lise 1,2,3,4. sınıfların tamamını kapsıyor, devam edenlere ücret ödenecek. Aylık 2.125 lira olacak. Mesleki eğitim stajına devlet katkısını da içeren 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun', Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, mesleki eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin her ay aldıkları asgari ücretin 3'te 1'i kadar ücretin tamamı, artık devlet tarafından ödenecek; 3'üncü sınıf sonunda kalfa olan öğrencilerin aldıkları ücret de asgari ücretin 3'te 1'inden yarısına yükseltildi.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Mesleki Eğitim Kanunu’nda yapılan son düzenlemelerle yeni bir dönemin başladığına ve mesleki eğitimin daha cazip hale geldiğine dikkat çekerek iş dünyasının 'Aradığım elemanı bulamıyorum' retoriğinin devam etmesi için geçerli hiçbir mazeretin kalmadığını söyledi.
25.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! 81 ili kapsıyor, 1 Eylül'de...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! 81 ili kapsıyor, 1 Eylül'de... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. 81 il için geçerli. Tek tek açıklandı. Yüz yüze eğitimin başlamasına günler kala MEB tarafından detaylar paylaşıldı. Yüz yüze eğitime ilişkin yol haritasının açıklanmasının ardından Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, birim amirleri ve 81 il millî eğitim müdürü ile toplantı yaptı. Toplantıda yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlayabilmesi için devam eden hazırlıklar ele alındı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitim kararının kamuoyuna açıklanmasının ardından Bakanlık yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıya, Bakan Yardımcıları Petek Aşkar, Ahmet Emre Bilgili ve Sadri Şensoy, ilgili birim amirleri ve 81 il millî eğitim müdürü katıldı.
20.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar...
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığına atanması gerçekleşen Prof. Dr. Mahmut Özer, Bakanlık görevini Ziya Selçuk’tan devraldı. Milli Eğitim Bakanı Özer, “İlk önceliğim gerekli tüm tedbirleri alarak okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Türkiye’nin geleceği için yüz yüze eğitime bir an önce geçmek oldukça kritik bir hal almıştır. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” dedi.
6.08.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, 13 Ağustos'ta...
MEB'den son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, 13 Ağustos'ta... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitimine ilişkin açıklama yaptı. Selçuk, "Telafide yeni dönem başlıyor. Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık. TRT EBA öğretmenlerimiz, geçen yıldan hatırlatmalarla çocukları yeni döneme ısındıracak bir hafta sonu kuşağı hazırladı." ifadelerini kullandı. Öte yandan MEB'den öğretmenleri ilgilendiren bir açıklama daha geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 9 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi. Süreç 13 Ağustos'a kadar devam edecek. Gerekli koşulları taşıyanların başvuruları değerlendirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için mazeret tayin duyurusu yayımladı. İşte detaylar...
5.08.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! 9 Ağustos'ta başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! 9 Ağustos'ta başlıyor MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 9 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi. Süreç 13 Ağustos'a kadar devam edecek. Gerekli koşulları taşıyanların başvuruları değerlendirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için mazeret tayin duyurusu yayımladı. İşte detaylar...
4.08.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih... Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Son dakika açıklaması geldi. Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine geçildi. Ancak yüz yüze eğitim ile ilgili şaşırtan bir açıklama yapıldı. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın, 18 yaş grubunun aşı konusunda tereddütlü olduğunu belirterek, "Eylül ya da ekim ayında üniversitelerde yüz yüze eğitime geçmek istiyoruz. Bu yüzden bizim bu yaş grubunun aşılanması lazım. Düşünüldüğü gibi yan etkiler yok. Onlar bir şekilde abartılan şeyler" dedi.
4.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Flaş detay, değişiklik...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Flaş detay, değişiklik... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) flaş karar! MEB tarafından yapılan açıklamada detayları ile birlikte paylaşıldı. Önemli detay belli oldu. Başvuru sonrasında değişiklik yapılamayacak. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Müdürlüğü, şube müdürleri için yer değişikliği kararını duyuruldu.
23.06.2021 Eğitim
MEB'den flaş karar! Resmen duyuruldu, 40 gün ve 31 saat...
MEB'den flaş karar! Resmen duyuruldu, 40 gün ve 31 saat... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Yeni karar tüm vatandaşlara duyuruldu. MEB tarafından yeni bir model uygulanmaya başlıyor. Binlerce öğrenciyi kapsıyor. Haftada 31 saat olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), mesleki ve teknik Anadolu liselerinde eğitim gören öğrencilerin 12. sınıfa geldiğinde kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla "Akademik Paket" modelini hayata geçiriyor.
10.06.2021 Eğitim
MEB'den flaş karne kararı! Tamamen kaldırıldı, öğrenciler artık...
MEB'den flaş karne kararı! Tamamen kaldırıldı, öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yeni uygulamanın detayları belli oldu. Bakanlık 81 ile gönderdi. Karnelerle ilgili flaş karar verildi. Milli Eğitim Bakanlığınca, 18 Haziran'da karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda erişime açılacak, talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne verilebilecek. 2020-2021 eğitim öğretim yılı ile sınırlı olmak üzere ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi'ne işlenen devam devamsızlık bilgilerinin dikkate alınmaması kararlaştırıldı. Sürekli devamsız durumda bulunan öğrenciler tespit edilerek sınıf tekrarına kalmaları sağlanacak. Eylül ayında ilkokula başlayacak olmasına rağmen okul öncesi eğitimden yararlanamamış çocuklar için yaz okulları açılacak.
3.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması Milyonlarca öğrenci ve veli bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB harekete geçip tek tek açıkladı. Yüz yüze eğitim ile ilgili Bakan Selçuk'tan önemli açıklamalar geldi. Vaka sayılarında görülen artışın ardından ara verilen yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 3 Mayıs'ta yüz yüze sınavlar yapılacak mı? Binler merak ediyordu. Ve belli oldu.
26.04.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 3 Mayıs...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 3 Mayıs... Milyonlarca öğrenci ve veli bekliyordu. Tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. 3 Mayıs'tan sonra başlayacak. MEB'den flaş karar! Alınan yeni kararı Bakan Selçuk duyurdu. Koronavirüs salgını ile başlayan uzaktan eğitim süreci öğrenciler için pek çok yeniliği de beraberinde getirdi. : MEB, ortaokullarda sınavların yüz yüze yapılmasına karar verdi. Öğrenciler dönem içinde her dersten iki kez sınava girecek. 29 Mart’ta yapılması gereken yüz yüze lise sınavları ise 3 Mayıs’tan sonraki tarihlere ertelendi. Diğer yandan uzaktan eğitimle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte yüz yüze eğitim, çevirim içi eğitim, EBA TV kullanımı, yüz yüze sınavlar ile ilgili konularda gelen son dakika açıklamaları...
24.03.2021 Eğitim
MEB'den yeni iptal kararı! 2. dönem sonunda...
MEB'den yeni iptal kararı! 2. dönem sonunda... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Binlerce kişi bekliyordu. MEB'den flaş karar geldi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzaladı. 81 ile resmi yazı gönderilerek bildirildi. Yeni iptal kararının detayları belli oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları 2. Dönem İzleme ve Değerlendirme Ortak Sınavı Kovid-19 salgını nedeniyle iptal edildi.
17.03.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Asılsızdır
Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Asılsızdır Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önemli bir paylaşımda bulunuldu. 'Asılsızdır' başlığıyla yapılan açıklamada, sosyal medyada ve anlık mesajlaşma uygulamalarında dolaşıma sokulan "Yüz Yüze Eğitime Devam Edilmesi ve Sınav Uygulamaları" konulu belge görseli sahte olduğu bildirildi.
28.02.2021 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin...
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin... Yüz binler merakla bekliyordu ve MEB resmen duyurdu. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, müjdeyi şu sözlerle açıkladı “Sözümüzü tuttuk ama daha çok çocuğumuza ulaşma gayretimiz devam ediyor” dedi. Ocak ayı tamamlanırken 500 bin bilgisayar öğrencilere ulaştı. Şubat ayı sonuna kadar tablet desteği, 600 bine çıkacak. 100 bin ek tablet desteği de yine başvuru gerekmeksizin ailenin gelir düzeyi, eğitim çağındaki kardeş sayısı ve öğrencinin akademik başarısı gibi kriterler çerçevesinde gerçekleştirilecek. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6-9 yaş grubu çocuklara ilk yardım eğitimi vermek için 'İlk Yardım Okulu: Kahramanlar İş Başında' adlı bir kitap hazırladı.
29.01.2021 Eğitim
MEB'den flaş karar! Ve belli oldu, tarih...
MEB'den flaş karar! Ve belli oldu, tarih... MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) flaş karar! Miyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Tarihler belli oldu. Tüm öğrenciler bekliyordu. Erişime açılıyor. Tarih 22 Ocak olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), koronavirüs tedbirleri kapsamında TRT EBA, EBA ve canlı sınıf uygulamaları, basılı ve dijital yardımcı kaynaklarla yürütülen uzaktan eğitim, 22 Ocak'ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin elektronik karnelerinin erişime açılmasıyla son bulacak. Bakanlığın takvimine göre, 12-16 Nisan 2021 tarihleri arasında belirlenen ikinci ara tatil, yarıyıl tatiline eklenerek 8 Şubat-12 Şubat 2021arasında uygulanacak.Böylece 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi, 15 Şubat 2021 Pazartesi başlayacak.
19.01.2021 Eğitim
İŞKUR programa başvuruna 6 ay maaş veriyor! Maaştan yararlanma şartları…
İŞKUR programa başvuruna 6 ay maaş veriyor! Maaştan yararlanma şartları… İŞKUR işbaşı eğitim programları kapsamında başvuru yapanlara 6 ay maaş veriyor. Kuruma kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim ve tecrübe edinmeleri, teorik eğitimini aldıkları mesleklerde uygulamayı görmeleri ve çalışma ortamına uyumunun sağlanması amacıyla düzenlenen programlar için belirli şartların karşılanması gerekiyor.
25.12.2020 Gündem
Okullar kapanacak mı? Okullarda uzaktan eğitim mi olacak? MEB tarih verdi!
Okullar kapanacak mı? Okullarda uzaktan eğitim mi olacak? MEB tarih verdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, okullarda eğitimin online olarak devam edeceğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) da, flaş gelişmenin ardından okullarla ilgili açıklama yaptı. Koronavirüs salgınındaki vaka artışları nedeniyle okullardaki eğitim ile ilgili alınan karar öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. Peki, Okullarda uzaktan eğitim mi olacak? Yıl sonuna kadar uzaktan eğitim mi olacak? 23 Kasım'da okullar açılacak mı? İşte okullardaki online eğitim hakkındaki merak edilenler...
18.11.2020 Eğitim
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır?
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır? Bedava tablet, bilgisayar ve laptop için yapılan aramalar devam ediyor. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere destek olmak ve fırsat eşitliğine hizmet etmek isteyen birçok kurum ve kuruluş ücretsiz bilgisayar dağıtacak. Acun Ilıcalı tarafından Haydi Şimdi ismiyle başlayan ücretsiz bilgisayar desteğine başta BAYKAR ve kurucu ortakları olmak üzere pek çok kurum ve belediyelerden de destek geldi. Peki, bedava tablet, bilgisayar ve laptop nasıl alınır?
1.10.2020 Gündem
Uzaktan eğitim ders programı belli oldu! TRT EBA ilkokul, ortaokul, lise ders programı
Uzaktan eğitim ders programı belli oldu! TRT EBA ilkokul, ortaokul, lise ders programı Uzaktan eğitim ders programı ve saatleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) pazartesi günü başlayacak uzaktan eğitim programını yayınladı. İşte TRT EBA ilkokul, ortaokul, lise ders programı...
30.08.2020 Eğitim
MEB açıkladı! Okullar ne zaman açılacak? Uzaktan Eğitim ne zaman başlayacak?
MEB açıkladı! Okullar ne zaman açılacak? Uzaktan Eğitim ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman açılacak? Uzaktan Eğitim ne zaman başlayacak? soruları milyonlarca öğrenci, eğitimci ve velinin merak ettiği konular arasında geliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile okulların açılacağını ve 21 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlayacağını ifade etmişti. MEB bugün uzaktan eğitim ile ilgili görüşlerin alınacağı platformu uygulamaya koydu. Bu uygulama ile eğitim uzaktan mı yapılacak soruları gündeme geliyor. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Uzaktan Eğitim ne zaman başlayacak? 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında okullar açılacak mı? İşte MEB'in çalışmaları hakkında son bilgiler...
24.08.2020 Eğitim
Milyonlarca veli merak ediyor! Ücret iadesi alınabilecek mi?
Milyonlarca veli merak ediyor! Ücret iadesi alınabilecek mi? Corona virüs salgını sonrası uzaktan eğitim sistemine geçildi. Yeni sistem anaokullarından üniversitelere kadar uygulanmaya başlandı. Bu yeni sistem de beraberinde bazı sorunları getirdi. Bunların başında özel kurumlarda eğitim gören öğrencilerin durumu geliyor. Ödeme yapmaları gerekli olacak mı? Ödeme yapanlar paralarını geri alabilecek mi? Anasınıfına giden öğrenciler için de benzer bir durum geçerli. Detaylar haberimizde...
18.05.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Eğtim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğtim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.