Edip Uğur

Edip Uğur

Son dakika Edip Uğur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Edip Uğur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Edip Uğur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edip Uğur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edip uğur gelişmeleri de dahil olmak üzere 659 edip uğur haberi bulunmuştur. Tüm edip uğur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Edip Uğur kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Edip Uğur neden öldü, hastalığı neydi?
Ahmet Edip Uğur kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Edip Uğur neden öldü, hastalığı neydi? Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve DEVA Partisi Kurucusu Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti. Uğur'un naaşı, yarın Balıkesir Zağnos Paşa Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Peki, Ahmet Edip Uğur kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Edip Uğur neden öldü?
8.09.2021 Gündem
Ahmet Edip  Uğur hayatını kaybetti
Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 71 yaşında hayatını kaybetti.
8.09.2021 Gündem
'50 Peynirli Şehir Balıkesir' kitabı dünya birincisi oldu
'50 Peynirli Şehir Balıkesir' kitabı dünya birincisi oldu Balıkesir'in önemli değerlerinden olan yöresel peynirlerin kayıt altına alındığı '50 Peynirli Şehir Balıkesir' isimli kitap Hong Kong'da yapılan Dünya Yemek Kitapları Yarışması'nda dünya 1.'si oldu. Kitap bu birincilikle, 'Dünyanın en iyisi' ya da 'winner' etiketiyle basılacak.
4.07.2019 Gündem
Gökhan Gönül’e FETÖ’den tarla kazığı!
Gökhan Gönül’e FETÖ’den tarla kazığı! Balıkesir’de FETÖ’den görevden alınan müdürler, Gönül’e, imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL’ye sattı. Bakanlık, bölgeyi planına almadı.
21.12.2017 Beşiktaş
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Partili Zekai Kafaoğlu seçildi.
7.11.2017 Siyaset
AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı belli oldu!
AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı belli oldu! Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un istifasını açıklaması sonrasında AK Parti’nin belediye başkan adayı olarak Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu gösterildi.
6.11.2017 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan CHP Sözcüsü Tezcan'a sert tepki
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan CHP Sözcüsü Tezcan'a sert tepki AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'ın sözlerine sert tepki gösterdi. "CHP kimin yanındadır" diyen Ünal, "Kullandığın o çirkin dili bin kere sana iade ediyoruz. Tarihin çöplüğünde yer alacaksın. CHP düşmanlık yaptığı sürece, Türkiye düşmanı güçlerin içerideki sözcüsü gibi davrandığı sürece biz CHP'yi muhatap almayacağımız bir süreden beri söylüyoruz." ifadesini kullandı.
31.10.2017 Siyaset
Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti
Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti İstifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hem AK Parti hem de belediye başkanlığı görevinden istifa etti.
30.10.2017 Siyaset
Ali Efe Yeğin, Avrupa Şampiyonu oldu
Ali Efe Yeğin, Avrupa Şampiyonu oldu Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'un sporcusu Ali Efe Yeğin, Balkan Motosiklet Birliği'nin (BMU) Yunanistan'da düzenlediği BMU Avrupa Pist Şampiyonası'nın 11'inci ve 12'nci ayak yarışlarını kazanıp Avrupa şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tüm belediyeler tek tek denetlenecek!
Tüm belediyeler tek tek denetlenecek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin A takımı ile gereken değişimleri görüşerek belediyelerin denetlemesi talimatını verdi.
29.10.2017 Siyaset
Ahmet Edip Uğur kararını pazartesi günü açıklayacak
Ahmet Edip Uğur kararını pazartesi günü açıklayacak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, belediye başkanlığından istifasına ilişkin "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız. O zaman basın, kamuoyu kararımızı öğrenmiş olacak." dedi.
26.10.2017 Siyaset
İstifası istenen belediye başkanından açıklama geldi
İstifası istenen belediye başkanından açıklama geldi İstifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un pazartesi günü istifasını vereceği iddia edildi. Belediye yetkilileri ise istifa edeceği iddialarının gerçek olmadığını açıkladı.
24.10.2017 Siyaset
Kulisleri sallayan bomba iddia! İstifa etmezlerse...
Kulisleri sallayan bomba iddia! İstifa etmezlerse... Erdoğan’ın istifasını istediği Ankara, Bursa ve Balıkesir büyükşehir belediye başkanları için İçişleri Bakanlığı’nın ön çalışma yaptığı, Bakan Soylu’nun son MYK’da “Talimat verdiğiniz takdirde iki günde hallederiz” bilgisini paylaştığı öne sürüldü.
20.10.2017 Siyaset
Gökçek devrinin sonu
Gökçek devrinin sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç belediye başkanı (Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un) istifalarını vereceğini söyledi
19.10.2017 Siyaset
Balıkesir Belediye Başkanı konuştu
Balıkesir Belediye Başkanı konuştu İstifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur konuştu. Uğur, "Bu işin içinde vefa da var veda da var. Allah'tan Balıkesir için hayırlısını niyaz etmesini nasip ediyorum"dedi
29.09.2021 Gündem
Ahmet Edip Uğur açıklama yaptı
Ahmet Edip Uğur açıklama yaptı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Balıkesir'de bir temel atma töreninde konuştu.
29.09.2021 Gündem
Kulisleri sallayan iddialar: Gökçek son kez görüşecek ve...
Kulisleri sallayan iddialar: Gökçek son kez görüşecek ve... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Kadir Topbaş’ı örnek göstererek, görevlerini bırakmalarını istediği belediye başkanlarıyla ilgili muamma sürüyor.
15.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı'ndan Balıkesir Belediye Başkanı açıklaması
Cumhurbaşkanlığı'ndan Balıkesir Belediye Başkanı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i kabul ettiği ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile görüşmediği bildirildi.
6.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek görüştü! İlk açıklama geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek görüştü! İlk açıklama geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Beştepe'de görüştü.
5.10.2017 Siyaset
Bal-Kes de Boncuk dönemi
Bal-Kes de Boncuk dönemi BALIKESİRSPOR'un olağanüstü genel kurulunda Remzi Boncuk başkanlığa seçildi.
10.07.2017 Futbol
Eski Başbakan Davutoğlu'nun acı günü
Eski Başbakan Davutoğlu'nun acı günü Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, 84 yaşında hayatını kaybeden kuzeni Mehmet Nurullahoğlu'nun Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki cenaze törenine katıldı.
29.09.2021 Gündem
İlkay Gündoğan'dan Balıkesir'e destek
İlkay Gündoğan'dan Balıkesir'e destek İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin futbolcusu İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir'deki amatör takımlara destekte bulunuyor
4.05.2017 İngiltere
Erdoğan'dan belediye ziyareti
Erdoğan'dan belediye ziyareti Erdoğan, Balıkesir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti
6.04.2017 Siyaset
CHP'li vekil çağrı yaptı, AK Partili başkan o anlaşmayı yırttı
CHP'li vekil çağrı yaptı, AK Partili başkan o anlaşmayı yırttı CHP'li Mehmet Tüm’ün "Rotterdam anlaşmasını iptal edin" çağrısının ardından, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Belediyesinin geçen yıl imzaladığı Rotterdam Limanı iyi niyet anlaşmasını yırttı.
29.09.2021 Gündem
Ayvalık için el ele
Ayvalık için el ele Ayvalık’ın Cunda Adası, Patriça bölgesi, Çamlık Tepesi gibi doğal güzellikleriyle ünlü yörelerine ‘yapılaşma izni’ne karşı Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ortak görüşte birleşti
16.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Edip Uğur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edip uğur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.