Edep İle İlgili Sözler! Edep İle Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler...
Edep İle İlgili Sözler! Edep İle Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler... İnsanın ağırbaşlı ve ölçülü davranmasına edep denir. Arapça kökenli bir sözcük olan edep, haya, utanç ve hicap kelimeleriyle ile anlamlıdır. Mevlana Celaleddin Rumi'nin "Edep Yahu!" sözü, hem yaşadığı dönemde hem de günümüzde en çok alıntı yapılan sözlerden biridir. Bu sözle, insanın aciz bir kul olduğu ve kendine çekidüzen vermesi gerektiği bildirilir. 
28.01.2024 Gündem
Lütfü Türkkan ne dedi? İYİ Partili Lütfü Türkkan özür diledi!
Lütfü Türkkan ne dedi? İYİ Partili Lütfü Türkkan özür diledi! İYİ Parti Grup başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl’de Genel Başkan Meral Akşener'e tepki gösteren kişiye küfür ettiği için özür diledi. Söz konusu gelişmenin ardından Lütfü Türkkan ne dedi, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Lütfü Türkkan ne küfür etti?
6.11.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kuşkusuz Türkiye tüm dünyanın gözü önünde insanların katledilmesine göz yumacak bir ülke değildir. Bunun yanı sıra tüm dünyanın şunu bilmesi gerekiyor; dünyanın gözü önünde mültecilere sahip çıkma görevini tek başına Türkiye üstleniyor. Bundan sonra Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur" dedi.
2.09.2021 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır
İçişleri Bakanı Soylu: İftiraların hepsi saçmadır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk televizyonunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
24.05.2021 Siyaset
Meclis'te Özkoç kavgası! Yumruklar ve tekmeler havada uçuştu
Meclis'te Özkoç kavgası! Yumruklar ve tekmeler havada uçuştu Meclis’te dün CHP’li Engin Özkoç’un konuşması sırasında AK Parti ve CHP’li vekiller arasında yumruklu, tekmeli kavga çıktı. Son yılların en büyük kavgasında yaralananlar oldu.
5.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar! Tacikistan ziyareti öncesi havalimanında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Varil, fosfor bombalarıyla bu bölgeye saldırının devam etmesi, affedilemez gereğini yaparız. Rejim, eğer burada gözlem kulelerine saldırılar vesaire, bunları devam ettirecek olursa sessiz kalmamız mümkün olmaz" diye konuştu. CHP'nin seçim kuruluna başvuru görüntüleri için YSK'nın gereğini yapacağına inandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da yaşanan VIP krizi ile ilgile de "Devletin valisini küfürle anmak kabul edilebilir değil" açıklaması yaptı.
14.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Böyle bir anlayış adil olamaz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Böyle bir anlayış adil olamaz... Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcısı Kura Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adaletin olmadığı devlet yıkılmaya mahkumdur. BM Güvenlik Konseyi'nde 5 ülke güya adalet dağıtıyor. Yok böyle bir şey. Dünyayı bir ülkenin iki dudağı arasına mahkum eden anlayış adil bir yapı olamaz" dedi.
22.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyeceksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyeceksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'Çarşamba günkü seçime Türkiye ilişkilerini endekslersen Hollanda, bedelini ödeyeceksin" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki Bakan Bozdağ, Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultayı’nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik, "Diktatör bozuntusu, senin için şeref ve namus ne anlama geliyor?", "Akademisyenler bir diktatör bozuntusunun talimatlarıyla gözaltına alındı" dediğini ifade etti...
29.09.2021 Gündem
‘Bugün Danıştay’da bir tiyatro seyrettik’
‘Bugün Danıştay’da bir tiyatro seyrettik’ Başbakan Erdoğan, AK Parti kampında Feyzioğlu’na şöyle yüklendi: “İfadelerini dürüst olmayan ifadeler üzerine inşa ediyorsan, senden bir şey olmaz...
29.09.2021 Gündem
Kendimi zor tutuyorum!
Kendimi zor tutuyorum! Arınç'tan bikinili protestoya sert tepki
24.06.2013 Siyaset
'Böyle kepazelik olmaz!'
'Böyle kepazelik olmaz!' 'Türk milleti size hakkını helal etmeyecek. Bu saatte sadece pavyon ve Meclis açıktır'
24.05.2013 Siyaset
'Türkeş yaşasaydı sizin a...'
'Türkeş yaşasaydı sizin a...' Eski Bakan'dan çözüm süreci hakkında çok çarpıcı ifadeler
2.05.2013 Dünya
Meclis'te Davutoğlu gerginliği!
Meclis'te Davutoğlu gerginliği! AKP ile CHP’nin Suriye savaşı çok çetin geçti!
13.10.2012 Siyaset
CHP’den Çelik’e ‘Genelge’li yanıt
CHP’den Çelik’e ‘Genelge’li yanıt CHP Grup Başkanvekili ve Yalova milletvekili Muharrem İnce, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in "Türkiye’nin Baas Partisi CHP’dir’ sözlerine sert yanıt verdi...
9.09.2011 Siyaset
Kartal'da gerilim!
Kartal'da gerilim! Yönetimin kellesini istediği Schuster'e Başkan Yıldırım Demirören ve Adalı sahip çıktı
19.02.2011 Futbol
CHP’li kadınlara AKP'liden dayak
CHP’li kadınlara AKP'liden dayak CHP Bahçelievler İlçe Örgütü’nün Kadın Kollarına bağlı mahallelerde broşür dağıtanGülhan Atılır, Eda Özdemir ve Nuray Taşan Ak Partili olduğunu ileri sürdükleri bir kişinin saldırısına uğradıklarını iddia etti...
7.09.2010 Siyaset
AKP'den ilk tepki
AKP'den ilk tepki CHP'den istifa eden Deniz Baykal, 'Hükümetin komplosu' diyerek iktidar partisini sorumlu tutmuştu.. Baykal'a cevap AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan geldi..
10.05.2010 Siyaset