Eda Taşpınar Sevgilisi

Eda Taşpınar Sevgilisi

Son dakika Eda Taşpınar sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eda Taşpınar sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eda Taşpınar sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eda Taşpınar Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eda taşpınar sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 eda taşpınar sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm eda taşpınar sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket!
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket! İddialı giyim tarzı ve pozlarıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar, sosyal medyayı da sık kullanan isimler arasında. Oyuncu Çağrı Atakan'a ilişkisi dört ay süren Taşpınar, Instagram hesabından iddialı fotoğraflarını yayınladığı sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi. Geçtiğimiz ay dudak dudağa poz ile aşkını ilan eden sosyetik Taşpınar'ın son hareketine ise anlam verilemedi...
14.05.2022 Magazin
Eda Taşpınar eski sevgilisini reddetti!
Eda Taşpınar eski sevgilisini reddetti! Sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın, geçtiğimiz mart ayından ilişkisini noktaladığı Roy Luwolt'un barışma teklifini geri çevirdiği iddia edildi.
1.09.2017 Magazin
Eda Taşpınar'dan bacak şov
Eda Taşpınar'dan bacak şov İkoncan lakablı Eda Taşpınar IFW defilesinde mini elbisesiyle dikkatleri çekti
11.02.2012 Magazin
Kasım’da aşk sörfü
Kasım’da aşk sörfü Eda Taşpınar sevgilisi Bora Kozanoğlu ile rüzgar sörfü yapmak için Alaçatı’ya geldi
13.11.2009 Magazin
İşte 2008'in bombaları
İşte 2008'in bombaları Evlenenler kadar boşananlar da oldu, yeni doğan bebekler umutları tazeledi, ölümler herkesi üzdü. Polemiklerin ise ardı arkası kesilmedi. İşte ay ay 2008'e damgasını vuran olaylar...
26.12.2008 Magazin
Ünlülerin 2008 falı
Ünlülerin 2008 falı Şarkıcısından oyuncusuna birçok şöhretin kapısını çaldığı Bingül Akıncı, Hafta Sonu dergisi için ünlülerin 2008 falına baktı
28.12.2007 Magazin
Eda Taşpınar yeni aşkıyla görüntülendi
Eda Taşpınar yeni aşkıyla görüntülendi Yılların ikonu Eda Taşpınar, kendi markasıyla şıklığına şıklık katıyor. Bebek'te kameralara yakalanan Eda Taşpınar, Yunan asıllı sevgilisiyle gezintiye çıktı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Eda Taşpınar, sevgilisinin adını söylemese de yeni yıla birlikte Norveç'te gireceklerini açıkladı.
29.12.2023 Magazin
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti Kendine ait bir markası bulunan stil ikonu Eda Taşpınar paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Mescit içinde çektirdiği fotoğraf nedeniyle zor günler geçiren Eda Taşpınar’ın telefon ve maillerine gelen mesajlar, Alman sevgilisi Patrick’i tedirgin edince, damat adayı ilişkiye son verip, ülkesine döndü.
14.04.2023 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi!
Eda Taşpınar, Boğaz'ın serin sularında aşka geldi! Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Eda Taşpınar, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Patrick ile kano turuna çıktı. 42 yaşındaki sosyetik güzel ve sevgilisi, Boğaz'da romantik anlar yaşadı.
21.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar dalış dersleri alıyor! 20 metreye kadar iniyor...
Eda Taşpınar dalış dersleri alıyor! 20 metreye kadar iniyor... Haziran ayından beri sevgilisi Patrick ile Mykonos'ta olan Eda Taşpınar, dalış dersleri alıyor. Taşpınar, önceki gün sevgilisi ile 20 metreye kadar inmeyi başardı.
6.10.2022 Magazin
Eda Taşpınar'ın utangaç sevgilisi! Yine yüzünü gizledi...
Eda Taşpınar'ın utangaç sevgilisi! Yine yüzünü gizledi... 'İkoncan' olarak bilinen Eda Taşpınar, bir süredir ismi bilinmeyen bir beyefendi ile aşk yaşıyor. İkili, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Beyefendi her zaman olduğu gibi yine yüzünü gizlemeye çalıştı.
24.05.2022 Magazin
Çağrı Atakan,Eda Taşpınar'ın yeni ilişkisine bakın ne dedi!
Çağrı Atakan,Eda Taşpınar'ın yeni ilişkisine bakın ne dedi! TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2021’de mücadele eden ve sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalanÇağrı Atakan, önceki gün avm çıkışı görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, eski sevgilisi Eda Taşpınar'ın yeni ilişkisi hakkında konuştu.
19.04.2022 Magazin
Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan hakkında şok iddia...
Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan hakkında şok iddia... Suvrivor'dan yarışan Çağrı Atakan'ın geçmişte sevgilisi olan Eda Taşpınar ve arkadaşına şiddet uyguladığı öne sürüldü.
3.03.2021 Magazin
Eda Taşpınar'dan 'darp' iddiasına yanıt yok
Eda Taşpınar'dan 'darp' iddiasına yanıt yok Oyuncu sevgilisi Atakan Çağrı tarafından darp edildiği iddia edilen sosyetik güzel Eda Taşpınar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.
5.10.2020 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması Eda Taşpınar, oyuncu sevgilisi Çağrı Atakan’la önceki gün Etiler’de bir mekan girişi görüntülendi.
3.10.2020 Magazin
Eda Taşpınar darp edildi mi?
Eda Taşpınar darp edildi mi? Eda Taşpınar'ın oyuncu sevgilisi tarafından darp edildiği iddia edilmişti. İkiliden yanıt geldi.
15.09.2020 Magazin
Sosyetik güzel Eda Taşpınar gönlünü basketçiye kaptırdı!
Sosyetik güzel Eda Taşpınar gönlünü basketçiye kaptırdı! Sosyetik güzel Eda Taşpınar ile eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri 1 aydır birlikteler.
2.06.2019 Magazin
Eda Taşpınar'ın gizemli sevgilisi!
Eda Taşpınar'ın gizemli sevgilisi! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, geçtiğimiz gece sevgilisi ile Asmalımescit’teki bir mekanda eğlendi. Taşpınar’ın sevgilisi, mekân kapısında bekleyen araçlarının arka koltuğunda saklandı.
6.04.2018 Magazin
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili Geçtiğimiz hafta Londra Onur yürüyüşüne katılan süpermodeller Kendall Jenner ve Bella Hadid bugünlerde ise Mikonos’un keyfini sürüyor.
11.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eda Taşpınar Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eda taşpınar sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.